The world better prepare for when I'm a billionaire


du är så fin, baby. trettioförsta maj, tvåtusentio

HAPPY (HALF)BIRTHDAY

Ett halvår har ni stått ut med mig, och jag med er. De är nästan värt att fira.

Let us move our bodies



Underhåller mig med tobias, hugo och camen [inget misstolk]

Utan något svar står vi tysta kvar

Home. Skolan var chill, stekigt varmt med blev bjuden på två glassar så, det löste sig ju fint. När jag kom hem tog jag mig en tredje [tjockis] och nu ligger jag i sängen och skriver med hugoponken. Blir nog inte mycket gjort idag, har ingen ork fan. Sova? Låter bra fan.

Dagens outfit, cooling
Annars så är de nu bestämt att de blir avslutningsfest för niorna hos caspar. Ska bli så jävla najs, ska vara så jävla packad och sen tälta med dom man hamnar med. Måste bara se till att fixa dricka, men de ordnar sig nog.

When the sun goes down and everything gets cold

Då var veckan slut ännu en gång och nu laddar jag krafter för en ny. Sista "seriösa" veckan i skolan så de känns härligt. Mamma blev glad när jag hade städat och varit duktig, så fixade brormin maten. Nu ligger jag nerkrypen i sängen och skriver med markus på facebook. Ska snart dra på en film som jag kan somna till,  blir nog another cinderella story somvanligt. Hoppas alla har haft en bra vecka och helg, två veckor kvar till sommarlov!

Jag har ingen chans, men bryr mig inte alls.


Everybody's gone surfin'

Godmorgon världen.
Är det inte ganska läskigt med blogg egentligen? Tänk att hela välden kan läsa om en liksom, precis alla som har tillgång till dator med internet. Tänk om jag liksom har värsta stalkern i typ Rumänien som bara väntar på att jag ska resa dit! Han kanske han satt upp bilder på mig som jag lägger upp här över hela väggen osv [lite one three hill-varning]. Creepy, fan.

Annars så har jag precis kommit ut ur duschen och väntar på dagens nästa äventyr, hah. Ne blir nog bara chill idag. Solen skiner och så är det ju morsdag. Jag och storebror ska vara duktiga och städa i huset och kanske laga maten ikväll eller något, så mamsen kan ta det lilla lugna när hon kommer hem efter sin arbetsdag. Skulle egentligen åka till Finntorp och kolla när Jennie tävlar i hoppning, men jag hade varken skjuts eller ork när jag vaknade, så det får bli en annan gång. Men nu ska högsta volym på och jag ska börja städa, bäst att börja i tid när man har ett stort hus.

Shakespear, won't you write me a happy end?

Jag höll mig till mitt löfte, blev endast några klunkar vin och öl. Känner mig stolt. Kvällen var fail, men ändå lite underhållande. Fick träffa Carro, höjdpunken. Allt blev värre när hon drog. I slutet ville jag bara hem till min säng. Orkar inte att alla ser mig som något jag inte är, tror att jag går med på allt. Vill inte skriva om det. Måste få ut det. Vill glömma. Jag lämnar Flen, och kommer aldrig tillbaka. Have a nice life, idioter.

fuck you, fuck you very, very much. nu ska jag kissa och svepa en cider.

I'm tired of using technology.


snart drar jag till flen och träffar baby, å ingen alkohol för mig ikväll.

Polis-polis-potatisgris

Julia kom, wiho. Vi har mest chillat i mitt rum, käkat pizza och lyssnat på musik. Ikväll blir de att dra till ekborgen med carrobaby. Ska bli najs, tror jag, hoppas jag. Kommer iallafall bli kul att träffa henne igen, för de är fan alldeles för längesen. Fick även besök av Ola förut, kom glidande i en gammal polisbil och pappa blev typ kär. Får se om jag uppdaterar innan jag dra, annars hörs vi när jag kommer hem eller imorgon.

"Tänk att få följa med hem till Kaj"

Ensam hemma, väntar på att kusin ska höra av sig. Eller droppa in bara. Om hon kommer. Kommer du, Julia? Jag är rastlös, legat klarvaken i sängen i snart två timmar. Och de regnar, great. Nej, få på sig lite kläder nu kanske så de blir något av denna lördag. Ikväll drar släkten och 18+'are till Mozza antagligen. Det är väl de ända stället i Flen som de är lite drag på. Men vad gör alla under arton? Det är ju trots allt lördag.

Jag ville inte att de skulle bli såhär.

Lördag. Jag som skulle tidigt i säng. Istället spenderar jag tiden med att lära mig telefonjäkeln, dricka bubbelvatten och ha ont i halsen, great. Blir nog film och krypa ner i sängen snart.

My big love to shoes.

Efter plugget drog jag till Berry's hairstudio där Sofia fick en ny frisyr [lugg, alla vill ju vara som kingen]. När hon blivit snyggare än vanligt drog vi till Sko Nilsson i malmköping och plockade upp pappa, som köpte ett par skor till mig. Sen bar det av till etuna där vi käkade lunch och köpte ännu mer skor till mig. I love my dad ♥ På vägen hem fick jag trängas med en tavla som tog upp lite mer plats än den borde. Hade Sofia bromsat häftigt hade jag förlorat huvet, jag svär. Men det gick bra och jag har ännu alla kroppsdelar kvar. Chillade en stund at home innan jag cyklade in till Flen. Skulle hämta ut min nya mobil som pappa tydligen hade beställt [har jag sagt att jag älskar dig, pappa?] och medans jag ändå var inne i storstaden droppade jag in hos M en stund. Cyklade sedan hem igen och nu sitter jag och försöker förstå mig på skiten. Jag och touchmobiler är inte den bästa kombinationen, men jag får göra det bästa av situationen. Imorgon kommer kusinvitamin hit förhoppningsvis, så ska se till att komma i säng ganska tidigt så jag har mycket krafter imorgon. Men nu väntar maten på mig.




Det är du som kommer sakna något du aldrig haft

Joshua Radin, storebror och munkar räddade mig. Ibland är det dom som man förväntar sig minst av som är dom bästa. Säger det inte ofta, men utan min bror skulle jag nog inte vara den jag är idag, så jag tackar för att du finns där för mig. I love you.

Help me throw the pain away.

Jag klarar mig bra. Jag är stark för jag vet att jag har många vid min sida. Men just när man ser sånt man försöker undvika och alla är borta faller jag. Till botten. Jag anklagar ingen, det är bara jag som har svårt att släppa taget. Önskar bara ni kunde se hur mycket ni skadar mig, båda två.
Jag ska kämpa. Huvet ska vinna över hjärtat. Jag tänker inte falla igen

I know you see me looking at you.

Har precis varit duktig och hängt lite tvätt och nu belönar jag migsjälv med daimglass. Fick även se att W varit inne och gästbloggat. Hjärtat, jag älskar dig. Du anar inte hur mycket du betyder, finns alltid vid din sida. Om bara skolan tar slut så ska vi snart ta tag i dethära, prata ut och komma igång igen. Annars så har skolan varit chill. Dansade idag igen, foxtrot [stavning?], gick åt helvete. Men lite taggad till balen blir man ju, hah. Blev även klar med min tröja i syslöjden, dock gjorde jag en egen design. Orkade inte med luvtröja och grejor. Ska försöka ta tag i engelskan nu, får se om jag lyckas bättre idag. Men först blir de lite mer glass och Uggla.

Tröjan är fan snygg, inte så bra bild men den är snygg!

True love never ends

Sommaren 2007, de va då vi började snacka. Jag minns första gångerna vi skrev med varandra på lunarstorm. Vi kommenterade varandras bilder och skrev i gästboken, och poff! Sen hade vi varandra på msn och bytte nummer, och hade bestämt att vi skulle träffas någon dag. Vilket vi gjorde. Och det va sådär.. nervöst och tyst men det släppte tillslut, vi hade riktigt kul och jag kommer faktiskt ihåg när vi skulle cykla till bussen och... failade totalt! Haha, jag kommer aldrig glömma det. Det va mitt första minne med dig.
Hur många har vi nu!? Det kan jag inte ens räkna till. Men alla minnen jag har med dig är det alltid flera skratt och många positiva saker inblandade. Du gör mig alltid lycklig.

Alla vänner har någongång bråkat, haft motgångar och inte alls velat prata med varandra på grund av bråk. Men det har aldrig hänt dig och mig, det har varit lite missförstånd hit& dit, men vi har alltid förstått varandra bara av och ge varann en blick. Liksom, jag kan vara mig själv med dig. Till 100%. Med dig känner jag mig trygg. Jag vet att om jag mår dåligt, kan jag prata med dig. Och jag ställer alltid upp för dig också. Det vet du, jag gör allting jag kan för att jag ska göra dig lika glad som du gör mig.

Den gången du kom till mig på natten för att jag var ledsen, jag kommer aldrig glömma det. Du ställde verkligen upp för mig, pratade ut med mig och verkligen gjorde så jag insåg flera saker som jag aldrig skulle tänkt på innan. Du räddade mig. Och det har du gjort, om och om igen. Alla tider på dygnet. Liksom, det känns bara så skönt att kunna prata med någon som alltid förstår och någon som jag vet aldrig säger någonting till nån annan. Det jag säger stannar hos dig. Och det är så skönt att veta.

Även om vi inte pratar med varandra precis varje dag, så har vi ändå varandra, och det är det viktigaste. Du har gjort sån stor förändring i mitt liv och det är jag tacksam över. Jag vill bara säga tack, tack för alla minnen och ett tack till alla minnen som jag hoppas kommer att komma i framtiden också. Jag älskar dig verkligen över hela mitt hjärta Emma. Du är underbar. Sommar'n 2010 ska bli våran! Vi måste ses snart, har massor att prata om! Älskar dig // Din Wiccan <33


jag älskar dig!


Jag önskar att jag inte brydde mig.

Ännu en dag passerar och kommer aldrig åter. Känner att jag verkligen varit aktiv idag. Även fast jag jobbat hårt på cykeln, diskat och slitit med hjärnan så tog jag mig igenom ett ganska förvirrande ridpass och blev halft grillmästare för en dag. Vi hade kadrilj på ridningen och jag hade Kylie-bebis. Gick faktiskt bra för att vara så längesen jag red det. Berit tyckte vi var duktiga som hängde med i alla svängar i alla olika gångarter, hah.

Pappa kom och såg slutet på lektionen [inklusiv mitt perfekta avslut!] sen drog vi till Coop och handlade mat och onödiga saker, glömde tanka och blev grillmästare. Sen har våran familjedator krashat igen, så många svordommar har blivit sagda. Nu ska jag spy på engelskauppsatsen, föna håret och krypa till kojs. Imorgon är det en ny dag med nya tag. Snart fredag fan, awesome! Blir nog att åka till etuna med pappa och kolla på nya high-heels till balen.


jag vill jag vill jag vill

"hejhej snubbar, fula gubbar"

Hallå i stugan... typ.
Ligger i sängen och andas ut. Missade bussen imorse men eftersom vi hade sovmorgon till tjugo över åtta så slände jag mig upp på cykeln [hurtigbullen]. Där väntade en munk som skulle prata med oss och berätta lite om deras tro osvosv, ganska chill sådär. Efter de blev de bild där jag var papper och Hugo penseln, hah. Fick en sminkning á la hugo, jag klär väldigt bra i blått tydligen. Lyckades även snappa upp att Tobias nämnde att jag påminnde om scarface, resten får ni fundera ut själva. När lektionen slutade gick jag och tvättade mig och märkte då en mörkblå fläck på min baseballtröja. Starta paniken! Gnuggade hårt somfan och lyckades tillslut få bort den men fick då istället en stor mörkgrå fläck pga. vattnet. Måste ju säga att jag kände mig snygg. Sen gick jag på språkvalet för första gången på hur länge om helst. Där märkte jag även en till liten rosa fläck på armen, den gick dock inte bort så nu ska jag tigga 249kr av retarden. Hah, ne men han ska bjuda mig på pizza så vi säger att de får betala den. Sen var de lunch, helt okej faktiskt. Och sen slutade vi för dagen. Obeskrivlig känsla. Laddade för att cykla hem igen [i solsken!] men skjutsade först hem M till Rundvägen.

Direkt när jag kom hem så satte jag på högsta volym av Magnus Uggla och tog tag i disken. Känner mig duktig idag. Först 2mil på cykeln och sen diskat. Nu chillar jag somsagt i sängen, skriver me B på facebook och laddar inför stallet. Hoppas på Patzy-tanten. Bitchig men underbar - just like me, hah.

Keep talking, it makes me famous.

Såja, nu är maten nere i magen. Blev en wennberg á la speciale som mamma slängde ihop. Pappa håller på och fixar Göta Kanal 3 som vi ska ha familjemys till. Längesedan vi var samlade som en familj, blir väl så när man blir äldre antar jag. Annars så har dagen spenderats i skolan sedan framför datorn i sängen. Hittade en bild på Uggla som jag kände för att försöka rita. Resultatet blev väl sådär.. porträtt är inte min starka sida [ännu], jag jobbar på't.

Ursäkta dålig kvalité, men orkade inte ta me kameran, hah.

Trettio sanningar om kingen herself.

Bara för att jag inte har något att skriva om så tänkte jag att ni kunde lära känna mig lite bättre.

1. Jag är äckligt mörkrädd men älskar att bli uppskrämd.
2. Jag förlorade oskulden när jag var tretton.
3. Magnus Uggla och Björn Rosenström var mina barndomsidoler och spelas fortfarande på högsta volym.
4. Jag har bara haft riktiga känslor för en enda person i mitt liv.
5. Det finns få jag verkligen litar på, och dom kan jag prata om allt med.
6. Framtiden skrämmer mig.
7. Jag har haft allvarliga depressioner.
8. Jag bor i Flen och avskyr stället.
9. Jag spelar gitarr [och älskare].
10. Min största fobi är kyrkor.
11. Jag underhåller mig genom att rita.
12. Jag är expert på att försova mig.
13. Jag har sett över trettio artister live.
14. Därav EMD som setts elva gånger.
15. För fyra år sen var jag beroende av Darin.
16. Senaste året har jag blivit en riktig partypingla.
17. Jag är beroende av smycken, speciellt armband.
18. Jag sover med fem kuddar.
19. Jag har bloggat till och från under tre års tid.
20. Jag är blyg inför nya människor.
21. Jag rider och det har jag gjort i ca tio år.
22. Min riktiga hårfäg är blond.
23. Jag är totalt drogad av Twilight-serien [både böcker&film].
24. Just nu får mitt rum en helrenovering så jag bor typ i hallen.
25. Min familj består av fyra personer: jag, mamma, pappa och en storebror.
26. Släkten är bäst!
27. Jag har stort behov av min mobiltelefon.
28. Jag bryr mig alldeles för mycket om andras åsikter.
29. Jag kan vara riktigt dryg.
30. Utan mina vänner skulle jag falla ihop.


Inget som gjorts kan göras ogjort.

Vaknade vid åtta i morse, great. Hoppade in i duschen och åkte med mamma vid halv nio. Körde ner till hammarvallen där jag taggade för att springa fem kilometer. Kan ju säga att jag dog, under trettiofyra minuter. Måste ju säga att jag är lite stolt. Fick reda på resultatet på matte-nationella: godkänd! Känns bra. Fick även tillbaka två andra prov, G och IG typ. Känns mindre bra. Men vafan, vad ska jag göra? Keep working.

Hemma nu, med främmande i huset. Bella á la familia är här, minus Micke. Ganska bra, då slipper jag ut och cykla med mamma [mina ben är fortfarande lite off]. Hade även fått klänningen från Nelly, i fel färg typ. Irriterande. Står att den är rosa, men då skulle jag vilja se hur den som SKA vara vit ser ut [genomskinlig?]. Blir att skicka tillbaka. Väldigt tunn var den också, så måste ha något under typ. Palla. Får nog leta efter något helt nytt. Arg. Nu ska jag äta, kanske sova? Orkar inget justnu.
Hello emo-time.

I'd rather be with you.

Tänker inte hålla på och be om ursäkt för dålig uppdatering, både ni och jag vet att de brukar bli så. Jag är iallafall hemma i Skebokvarn nu, i min sköna säng i mitt lilla krypin. Just nu känns det bra, har faktiskt längtat lite hit. Men att vara tillbaka i Flen kan bara ge tummar neråt. Längtar till sommarlovet. Då ska jag åka bort, bort och ännu längre bort och sedan hälsa på någon gång i bland. Låtsas att jag är en turist som bara hälsar på för stunden. De blir bra.

Annars så har helgen varit underbar. Tog som tidigare sagt 14.25 tåget med M & R till huvudstaden där vi gick direkt till Kungsträdgården, tog plats framför staketet och väntade. Fick en ganska bra plats, trots att vi kom vid halv fyra. Klockan sju drog det igång med en ganska seg start, men de var snabbt glömt när publiken började komma igång och peppandet tog över totalt. Slutade med ben som var oböjbara, en södergapad hals och ett snurrande huvud. På något sett lyckades vi ta oss tillbaka till centralen där vi checkade in på ett proppat McDonald's och beställde en efterlängtad måltid. Där mötte sedan min kusin Hanna oss med hennes kille. Så jävla mys att träffa henne igen, har säkert inte gjort de på mer än ett halvår! När vi käkat upp så började nästa promenad mot deras place. Där bäddade vi snabbt, låg och chillkollade lite på tv innan vi kröp ner och snabbt somnade in i en efterlängtad sömn.













Dagen därpå stod de Gröna Lund på schemat. Skulle vara där tills de öppnade, men mitt alarm ringde aldrig [?] så vi sov sådär till kvart i elva. När vi tillslut fixat oss och tagit oss ut tog vi 47:an till Grönan och proppde oss in bland alla människor i något som skulle kallas kö. Sen blev de fullt ös, med Vilda musen som årspremiär. Åkte de ena och de andra, köpte saker hit och dit, kollade på Sommarkrysset och blev tv-kändisar samt lyckades jag dö men återuplivas två gånger, inte alla som hinner med så mycket på en dag. Jag tog mig iallafall igenom Insane för tredje gången och jag håller mig fast besluten om att den jäkeln inte är rolig någonstans, seröst, jag dör. Och jag satte mig även i FrittFall för andra gången, med en blåsa som höll på att rinna över. Inte de smartaste beslutet jag tagit. Och medans vi stod i kön till den hemska attraktionen så kom Joshua Radin gående, ropade på honom och fick en kram och kort! Lyckligaste flickan på jorden då alltså, glömde vilken kö jag stod i och blev alldeles varm inombords. Underbara människa med den bästa rösten. I love you. Sen var jag och M plötsligt först i kön. Dom spände fast mig, jag fick panik. Åkte fem meter upp i luften, skrek. Jag ville hoppa av, blundade hårt. Kände hur vi stannade, öppnade ögonen, fick en hjärtattack och svimmade för en hundradel eller så. Sen försvann min kropp. Jag var kvar, åttio meter uppe i luften och såg min kropp åka ner, ner, ner, tills jag tillslut stog på marken igen på skakiga ben. Hanna frågade om jag mådde bra. Jag bara skakade. Jag tror jag dog, för någon sekund eller så, innan jag fick kontakt med kroppen igen. Aldrig mer. Never. No way.
Efter de blev de lite mupp-åk i Vilda musen, Uppskjutet, Bläckfisken och Extreme, sen tog vi bussen till centalen, gick hem till Hanna och satte oss på balkongen och snackade om allt och ingenting. Efter de blev de att krypa ner i sängen igen och sova. Låg och smsade me Pebaby eftersom jag inte kunde sova. Måste tillslut ha somnat iallafall för vid tre vaknar jag att de ligger och vibrerar i soffan. De va Linus. Funderar på om jag ska svara eller inte. Beslutar mig för att svara. Han vill att jag ska komma till Flen. Nejtack var mitt svar. Diss sa han, jag la på. Hade även fått sms av Tobias, men orkade inte svara så jag somnade om igen.

Vaknade sedan lite till och från, söndagsångensten kommer till mig redan i sömnen. Ville på något sett inte vakna, bara stanna kvar i Stockholm. Trivs där fan, även fast man får brottas med flocken som rör sig på gatorna en solig dag. Börjar hitta ganska bra också. Längtar tills jag flyttar dit, för de är något jag fanimej ska göra! Vi vaknade tillslut allihopa, kollade på MTV ett jävla bra tag samtidigt som vi käkade frukost och sedan drog iväg till stan för att shoppa lite och sen ta tåget tillbaka till Flen. Blev endast ett par lösnaglar för min del, hade inte råd med så mycket mer, hah.

Tog tåget halv fyra, hemma vid halv fem och då åkte jag med R och hennes mamma till bankomaten där R tog ut pengar som hon var skyldig mig. Sen tog jag en 11-minutare i solariumet för att jobba på brännan. Härligt. Fick sedan reda på att mamma och pappa var i Flen och käkade på Mozarella. Då drog jag dit och blev bjuden på en currypasta. Fyfasiken var mumsigt de va. Vid halv sju drog vi därifrån, åkte till ICA och handlade. Jag satt kvar i bilen och sjöng lite fint för migsjälv. Blev även attackerad av en snorgrön spindel [!] och jag drabbades av panik för fjärde gången denhära helgen. Kan inte vara bra för mitt lilla hjärta. Så nu sitter jag här i min säng och väntar på att febern ska komma, saker ska växa ut i händena så att jag kan klättra på väggarna och att jag ska börja kunna spruta spindelnät. Ganska coolt, nu när jag tänker efter. Hoppas även på regn imorgon, så jag slipper springa fem kilometer. Då ska jag även skydda alla mina spindelkusiner från att bli ihjältrampade av alla våldsamma människor [hej jag heter emma och är fullt normal]. Nu blir de dusch, sen sova. NIGHTY

Back on track

Står just nu vid skåpen och väntar på att klockan ska springa iväg lite. 14.25 går tåget mot Stockholm där vi ska kollar på Rixfm festival-premiären i Kungsträdgården, wiho. Drog me bussen till M igår. Jag, hon och marcus drog och sola, svettigt värre men fick lite mer färg iallafall. Efter det gick vi hem till henne, hann chilla några minuter sen kom jag på att jag glömde mina ringar i solariumet, panik! Men då fick vi något att göra och en kvällspromenad på köpet.

Sen satt jag och masserade henne medans vi pratade allmänt bullshit. Sen bäddade vi åt mig inne i marcus rum för de var där soffan fanns, hah. När M gick o la sig blev de att byta rum och säng till hennes broders rum, och där fick jag massera igen. Ska fanimej börja ta betalt för dedär alltså.

Fick extra lång sovmorgon i morse eftersom jag slaggade där. Nu har vi iallafall gått klart i skolan och snart ska jag, M och R bege oss till stationen. Taggad somfan! Kommer inte bli någon uppdatering förens jag kommer hem till min kusin där vi ska sova vid elva/tolv ikväll, eller imorgon. Men vi hörs. Kyss

Life is good

Puh. Shortsen är på idag, solen skiner och termometern står på max. Varit en väldigt chilldag today. Kom försent till skolan pga pappa [köra hemifrån tio över åtta?] så sket i första lektionen. Sen på svenskan läste vi en en-timmes bok, hann göra klart alla uppgifter om den så: svenska, check. Sen var de engelska där vi inte hade någon lärare [blev alltså inte så mycket gjort], drog tidigare från den och gick på lunch: korv [som kocken själv stod och grillade utanför] och potatissallad som smaka surt, sommarkänslor var de iallafall. Efter lunchen var de musiktime, men våran lärare är somvanligt inte där så vi fick somvanligt vikare som inte visste vad vi skulle göra så vi behövde bara ta närvaro sen dra. Det gillas. Då var de bara att chilla i ca en timme och ladda för dans tillsammans md D-klassen. Alla grabbar dissade typ i våran klass, dom är helt enkelt för coola för att dansa. Men fan så kul de va. Buggade hit och dit och lite mera, hah. Satan så svettigt de blev. Och så ut i stekvädret - men jag klagar inte. Efter de var de bara slöjden kvar och då blev de chillsnack och tiden gick skapligt fort.

L följde med mig till cykelaffärn och hämtade ut storebrors cykel som jag skulle cykla hem på. Jag tog en sväng förbi M och checkade läget. Ska ta bussen in halv sex till flen igen och dra och sola me henne och marcus, härligt. Så har alltså haft 40minuters danspass och 1mils cykeltur. Känner mig bra. Men nu måste jag packa, sover antagligen där inatt och så drar vi direkt till Stockholm efter skolan så måste ha me mig alla grejor och sånt idag. Bästa jag skyndar mig, klockan är ju faktiskt fem nu när jag kollar efter, hah. Uppdaterar nog ikväll.

Jag är kär i den största idioten i världen

Hemma nu efter ett hårt ridpass i värmen. Trodde inte att de skulle bli någon ridning pga. åskan och ösregnet tidigare på dagen, men de ordnade ju upp sig. Gick helt okej, men man kan alltid göra bättre. Sen väntade tacos när jag kom hem, mums. Har nu kommit igenom duschen och sitter och skriver med tobias på msn. Nivet, han som jag skissade en tatuering till? Han har iallafall bestämt sig för att ha den på bröstet - känner mig stolt att någon äntligen vill använda sig av mitt skräp. Ska även beställa klänning till avslutningsmiddagen nu. Blir den från Nelly.com, som reservplan om jag inte hittar någon annan. Drar ju till Stockholm [bestämt!] i helgen så kanske hittar något fint där.

Imorgon får jag lite sovmorgon, hah [på riktigt] för pappa sa att han kunde skjutsa mig. Ska vara duktig och gå på språkvalet. Eftersom vi fått en uppgift i vanliga engelskan så kan jag lika gärna använda min tid till att göra den utan stress. Ska bara föna håret sen kryper jag ner i sängen med min spotify-sovlista. Och vetnivad? Förväntas 26+ och strålande sol imorgon. Hello sommar, shorts och solbrillor!

Jag ser att ingen verkar bry sig, så varför ska jag?

Försov mig i morse, hah. Dock planerade jag det inte, även fast jag skrev det. Tyckte de var lite komiskt. Var i skolan vid halv nio och min lärare drog en djup suck när hon öppnade dörren för mig. Fick inga instruktioner eller någon att jobba me, men lyckades ändå fullgöra uppgiften. Hur grym är man inte då? Nu är de bara två nationella kvar, och inga mer överraskningsprov nu hoppas jag [linda?].

Sjutton dagar kvar, sen är allt över. Hela grundskolan gjord. Känns så jävla bra och så jävla skrämmande. Är så mycket som ska hinnas med på så lite tid. So-prov, matte-prov, engelskauppsats och så kvarstående nationella. Sjutton dagar kvar tillsammans med klassen. Cpklassen som man lärt sig älska. Inga torra ögon på avslutningen, nejdå. Imorgon börjar vi med dans också, tillsammans me D[ampklassen]. Dax för "bal" snart, måste införskaffa ett par highheels och en söt liten klänning. Om de inte blir Stockholm i helgen, så åker jag me M (som förövrigt fyller sexton idag!) till etuna och kollar läget. Annars ska jag nog beställa en från Nelly.com

Men nu måste jag byta om och ta mig till stallet. Ciao

Är du en av dom som gråter när ingen ser på?

Ohyes, första åket var nu avklarat! Jag är grym på klipparn, den ända maskinen jag kan känna mig trygg med. Ett plus är att om man klipper gräset varje gång de blir långt så tjänar man massa cash under sommaren. Men de tar på krafterna att klippa en hel fram- och baksida, hah, så nu ska jag krypa ner i sängen och glömma att de är nationella imorgon. Kanske ska köra på att försova mig och missa skiten? De verkar vara populärt. Fast omedvetet då förstås. Anyway, snart är de fredag igen och då drar jag, M och R till Stockholm hela helgen. Kan inte säga annat än att de känns toppen, lämna Flen och bara skrika loss på konserter och i karuseller - I'm back on track, baby!

de gäller att ha lite attityd

Jag ska åka ner till missisippi.

Allt lika kul att bo i Flen, alltid lika kul med rykten. Ingen vet vem som började, ingen vet vad som är sant. Ändå fortätter man snacka. Varför? Om de händer något mellan två eller fler personer, är de väl deras ensak. Men bara för att man inte får veta vad som hänt, så hittar man på saker man tror hänt. Bara för att de är kul? Kan faktiskt vara ganska kul, att få reda på saker man inte ens visste om sig själv.

Annars kom jag hem från skolan precis. Skulle egentlien ta en cykeltur till staden och träffa M, men hon skulle till stallet så skiter it. Kanske kan ta en sväng till stallet och hoppa upp på the crazy horse? Låter lite småkul faktiskt, testa ifall rodeon fortfarande funkar. Ska klura vidare på den planen.

Bilder från i fredags, på orrö.







Något gick snett, redan från början.

Haha, hittade ett test som var på reklam på Kenzas blogg. Var bara tvungen att testa mig på det. Blev lite shockad över resultatet, men vafan? Man lever bara en gång. Nu blir det sängen (lonely, lovar)

Du och jag mot hela världen.


Älskar vädret, älskar humöret, älskar livet!

Har nu setat ute i kanske två timmar, men de känns som en evighet. Diska - check, plugg - check.
Solen steker och jag känner hur hela kroppen värms. Magnus Uggla är på högsta volym, jag tjockar mig med choklad och chips och njuter av livet. Ska nog ta en sväng med cykeln snart, någonstans, bara susa runt utan mål. Tillbaka till skolan imorgon, träffa alla underbara människor. Och alla idioter. Prov och grejer, får gå som de går. Nu är humöret på topp, och de finns inget som kan stoppa mig, nanana.

Bild från i somras, snacka om att jag har förändrats.

2010-05-17

Vaknade för ett tag sen, och de är måndag och grejor. Härligt! Ska snart vara duktig och diska. Måste ju visa min tacksamhet på något sett, hah. Sen bär jag nog ut en filt i solen och sätter mig och pluggar. Tror att vi har prov imorgon, eller på onsdag. Har iallafall nästsista nationella på onsdag, sen är de bara muntliga matten kvar. Måste iallafall fixa hemkunskapen idag, om jag vill ha något betyg i ämnet så att säga. Men nu måste jag få något gjort, kanske hinner ta en cykeltur också. Skulle behöva gå till um också, skulle dit me emmababy idag.. men stannade ju somsagt hemma. Aja, de ordnar sig.

Tidig måndagmorgon.

Då var man hemma igen. Började kvällen med mat och cola, sen blev de vin, irish coffee, bubbel och shottar. Mamma somnade i stolen, tappade huvet ner i ett glas på bordet och vrålade, somnade på toan och lyckades på något sett ramla och tuppa av, när hon vakna visste hon inte vart hon var och hon kände sig yr. Stackarn, upp och jobba klockan åtta imorgonbitti. Glad att jag fick ta ledigt, pappa är snäll.
Men trött är jag, så sova låter bra. Imorgon ska jag vara duktig och plugga hela dagen. Kyss och smek

I'll keep our memories.


Till Bella&Micke som bjuder på middag. Hörs kanske senare, annars godnatt

Jag gömmer mig bakom trädet som inte finns.

Nu är de lugnt i huset igen, alla har checkat ut och jag ska snart fixa hemkunskapen, ta mig till duschen och efter de krypa ner i sängen. Jag vill sluta ögonen, lämna verkligheten och fångas i drömmens värld (poetiskt). Det är skola imorgon. Känns konstigt att gå tillbaka, kändes nästan som att de var slut förevigt. Tänka sig att jag har gått nio år i skolan om trettio dagar. Nio år, plus förskolan. Det är nästan skrämmande att man nu ska lämna allt, ta ett stort steg in i framtiden. Ryser när jag tänker på det.

Allt kändes så enkelt när man var liten. Pappa sa alltid att jag var den bästa och sötaste flickan i världen. Dom orden fick mig att känna mig speciell, det var som att hans ord blev verkligheten. Ingen kunde få mig att tro att jag var något annat. Man började i förskolan, och nerverna var på helspänn. Kommer ihåg att jag gjorde bort mig redan första gången vi alla satt samlade, lika små, lika nervösa. Jag var aldrig rädd för att jag inte skulle få några vänner, det hade pappa sagt att jag skulle få. Och då är det så. Jag trivdes i min omgivning, kändes som att jag nästan hade makten. Så plötsligt började man ettan och allt blev taget på fullaste allvar. Jag blev favoriteleven som alltid lyckades få en guldstjärna i kanten, hade lätt för allt och tyckte skolan var rolig.

Ju äldre man blev, desto mer blev problemen och allt blev bara besvärligare och besvärligare. Man bråkade om allt och egentligen ingenting med bästa vännen, kroppen växte och man utvecklades och skolan blev mer och mer ansträngande. Redan som liten gjorde jag mina första misstag, de var något som gick snett redan från början utan att jag förstod det. Just då kanske jag inte tänkte på de, men på något sett slog det tillbaka på mig när jag blev äldre. Fram tills fyran var jag ängeln som alla vuxna älskade. Jag var den perfekta dottern och en underbar elev. Sen klippte jag av mitt långa blonda hår, färgade svart och skaffade mig lite attityd. Jag vågade säga emot vilket gjorde att bråken blev flera och man hoppade mycket mellan olika vänner.

Plötsligt skulle man börja sexan och de var en ny skola, nya lärare och helt nytt folk som gällde. Jag hamnade ensam i en klass, utan någon tjej från min gamla skola. Det var tufft och jag kämpade med att få byta klass. Men jag stannade, och jag ångrar mig inte. Jag fick nya underbara vänner som jag vet att jag kan lita på. Jag tappade kontakten med i stort sett alla gamla vänner och startade om på nytt.

Nu började jag tänka mer på mitt utseende och min stil. Jag lyckades att hamna i en mörk period och tog min första cigarett. Folk som kände mig som mindre blev förvånade när dom såg mig, kanske tillochmed besvikna? Jag skolkade, kände mig cool. Det är nu som jag ser hur patetiskt allt egentligen var. Det var bara för migsjälv jag sabbade allt. Jag bråkade med två av mina bästa vänner, riktigt allvarligt, och jag hamnade i depressioner. Men jag överlevde den perioden, kastade mörkret i soptunnan och gick vidare.

Under denna tid fick jag också känslor för någon, för första gången. Det var skrämmande och jag visste inte hur jag skulle reagera. Jag kan inte säga att jag var kär, men de var en kittlande känsla i magen varje gång han gick förbi och om nätterna var han det sista jag tänkte på innan sömnen tog över. Jag vågade aldrig ta kontakt personligen, men på något sett fick jag hans nummer och tog istället kontakt på det sättet.

Och så kom åttan och första betygen skulle sättas. Skolan var inte längre en rolig plats, och jag var inte alls samma stjärnelev längre. Allt blev plötsligt mer komplicerat i matteboken, engelskaorden blev svårare att uttala och stava och pressen blev stor. Nästan lite för stor. Jag kämpade hårt, men lyckades ändå inte med det som alla förväntade sig av mig. Mina föräldrar var på mig, många i släkten var på mig, sa att jag måste kämpa, dom vet att jag kan bättre. Men jag kunde inte bättre. Det ingen förstod var att jag visst gjorde mitt bästa, men de var inte längre något simpelt som skulle utföras. Därför blev inte resultaten lika bra som dom brukade bli.

Nian börjar, sista året och paniken stiger. Vad ska jag söka för gymnasium? Vad vill jag göra i framtiden? Jag visste precis vad jag ville bli, fram tills dagen då jag skulle välja och allt bara kändes fel. Började festa på heltid, så att säga. Fortfarande känslor för samma kille som jag nu pratat ut med om allt. Försökte släppa taget, hamnade i depressioner igen. Sömnlösa nätter, slutade äta och många tårar fälldes. Trots all min trötthet på skolan och allt annat som hände i livet, så slutar jag aldrig kämpa. Men kampen tar kål på mig, och jag vet inte om jag klarar hela loppet ut. Betygen sänks och det känns som jag gör alla i min omgivning besvikna. Jag gör migsjälv besviken och faller snart ihop.

Det är nu man ser att pappas ord var bara snack, verkligheten är ingen saga som kretsar runt mig. Man ser att livet är vad man skapar de till. Tyvärr har jag lyckats hinna med väldigt många misstag i mitt liv redan nu. Jag är sexton år, rädd för kärleken och framtiden. Det var somsagt något som gick fel redan från början, något som jag inte tänkte på då men som kom ikapp mig med tiden.











Det blir alltid värre framåt natten.

Flyttade nyss upp med datorn till storebrors rum. Har även försökt läsa ett blogginlägg i ca tjugo minuter nu, men lyckades inte så bra pga. spyflugan som tagit över min säng. Inte sover jag i den sängen inatt inte, glöm och dröm. Jag och Cornelia sover istället i brors säng eftersom han slaggar hos Sofia.

Pratade ut med dom förut. Slutade med att Cornelia låg och gapade på mig och Julia lämnade rummet. Alltid jag som lyckas med allt, en stor applåd till migsjälv. Blev sedan smsbombad, slutade med att jag fick ta mig ut i mörkret ensam för att lugna ner mig, påminna migsjälv att andas.

Annars vill jag tacka för alla som lyssnar på mig, och verkligen bryr sig om mig. Utan er skulle jag falla sönder, rasa ihop totalt. Jag är plankan, ni är spikarna (fan va bra jämnförelse, men de va de ända jag kom på). Vill bara säga att jag älskar er, tillochmed dom som är idioter ibland.

Kör på italienskt idag


Vill att Cornelia ska komma nu. Och Julia. Måste få prata ut.

Sweet home Skebokvarn

Har aldrig varit så glad över att vara hemma. Eller jo, de har jag nog, men iallafall. Gårdagen var bra. Jävla pussys som banga pga. vädret, som var på topp, förutom regnet som kom vid tolv-ett typ. Inte så mycket folk alltså, men jag hade kul iallafall. Fick dock ingen fjortisfylla som jag längtade så mycket efter, endast lite lullig. Polisen kom, bländade mig med ficklampor och tog min alkohol. Snutjävlar.

Sen var kom emmas pappa och hämtade oss och plötsligt var vi i dunker. Hann vara hemma en stund sen kom alexander och hälsade på. Sen hände de lite grejer, och plötsligt var vi i Flen igen, tårar föll och sen tillbaka till dunker. Drog ner till källaren och var sociala me filip och andreas, lite halft mys sådär. Sen sov jag.

Nu har bästa Sofia hämtat mig och jag är tillbaka på hemmaplan. Ikväll är de part-hey nere i lokalen och min kusin från stockholm kommer och hälsar på. Låter som att de kan bli en lyckad lördag med många händelser, me like. Ska nu ta mig genom duschen, eller ut och sola lite först kanske. Underbart väder! Måste även borsta tänderna, ska nog räcka med fyra gånger sen är jag redo att möta världen igen.

Bilder kommer, Hanna har min kamera eftersom jag inte kunde hålla koll på den, hah.

Lite regn har ingen dött av.

Förlåt för att jag är väldigt off på bloggen, men de är väldig mycket farande just nu. Drog hem till emmababy igår, chillade i malmköping me marcus, pe och aylin. Sen bar de av hem till Emma, käka och så, sen tillbaka till Flen där vi träffa lite folk. Ganska lame kväll så emmas bror kom och hämtade mig, emma och pe och körde hem till dunker. efter ett tag kom jesper, oscar och julia, tog ett bloss sen drog dom. drog oss mot sängen, emma somnade typ på stört och jag satt vid datorn och hade deeptalk.

Nu håller vi på och fixar oss, igen. Orrö är de som gäller ikväll alltså, hoppas på mycket folk även fast solen inte är på våran sida. Men somsagt, lite regn är inget att gråta över. Har man de rätta sällskapet så kan man ha hur kul som helst. Är oklart vart jag sover inatt, men de ordnar sig alltid. Men nu måste jag skynda, kyss.

I'm not going to take it anymore.

Sitter hemma hos Emma. Har precis käkat och nu håller hon på och sminkar sig sen bär de av till Flen igen. Ska träffa några och så, fest ungefär. Hoppas iallafall att vi hamnar någonstans där man har tak över huvudet, annars är jag och emma gone.
Jag ska stå och se på ditt jävla skådespeleri, tills du inser hur fel du beter dig.

Vad vore jag utan dina andetag?

Hello. Blev ingen mer uppdatering igår, men jag och emmababy drog iallafall till dacke och chilla. Skulle sen dra till Salsta för att möta Chrille, Johan och Lukas. På vägen mötte vi August, så vi hoppade in i bilen så skulle han skjutsa oss så vi slapp gå. Körde lite rally i rondellen och på Amazonplan innan vi kom dit dock, hah.

Hos Chrille blev de chill, cola och en syn man aldrig kommer att glömma. Johan, Lukas och Chrille fick för sig att ta en dusch, alla tre tillsammans. Lukas kände att han ville ta av sig framför tv'n och dra ner Johans kalsonger, mysigt, fast ne. Sen kom Anna och Uddin och hämtade mig, Emma och Dacke och skjutsade hem oss till Skebo där de blev film och sen sova. Kan ju säga att jag var skapligt trött och somnade fortare än kvickt.

Vettefan vad som händer nu. Kanske fixar oss och drar in till Flen eller nåt. Måste fixa dricka tills imorgon, men de är ju röd dag och skit... aja, de löser sig. Skitväder idag, hoppas absolut att de inte blir såhära imorgon!

Be right back

Har precis fixat mig efter att ha kommit igenom duschen efter en lång arbetsam dag. Nu bär de av till Flen me Emmababy, så hörs kanske senare. Puss

I like to feel the wind in my hair.

Vaknade fem i morse, och kunde inte somna om. Såg att tv'n fortfarande var på, med samma program som jag somnat till, på precis samma ställe som jag somnat... creepy. Sen måste jag ha somnat igen, för helt plötsligt vaknade jag till och kollade på klockan: tio i tolv! Shit, flög upp ur sängen och kastade mig på cykeln hem till Sofia. Hade lovat att släppa in en teknikkille som skulle fixa så att hon får internet och hemtelefon eftersom hon jobbar i Stockholm. Han stod där och väntade när jag kom med mitt morgonruffs och utsmetade smink från gårdagen, vacker syn. Snodde en macka som frukost av henne, sen bar jag och cykeln iväg till Malmköping. Hälsade på Bella i skoaffärn och hon bjöd på lunch. Träffade även saknade Emmababy som kom springade till affären när jag sa att jag var där. Sötnosen! Är nu bestämt att hon kommer hit ikväll och slaggar, mys. Efter någon timme drog jag mig hemåt igen, jävla härligt väder - underbart att cykla i. Nu ska jag byta om och fara mot stallet och utföra ett hårt ridpass.
Idag är jag minsann inte lat, och de känns jävligt bra.

Wake me up before you go-go

Då var man hemma igen. Hade riktigt trevligt på Ågläntan. Snackade bullshit, grillade, drack lite vin, snackade lite till och hade en mysig stund. Har fortfarande ont i halsen btw, är nog påväg till en halsfluss. Damn it. Lyckas alltid hitta domn bästa lägena. Skiter i att säga något, åtminstonde tills veckan är slut. Bara å bita ihop! Är astaggad till fredag fan, bara vädret håller i sig. Tror att de kan bli ganska gött me folk också, om de inte regnar somsagt. Nu ska jag fortsätta dunka musik, ta en sväng till toaletten och njuta av livet.

I should know who I am by now

Blev ingen resa till Flenstaden, har istället latat mig ute i solen med högsta volym på spotify. Usch så lat jag är. Men nu drar jag upp till Ågläntan och träffar Bella och snackar bullshit. Ciao!

It's going to feel like forever.

Nu har min helg startat, solen står på max och jag njuter. Har med mig en hel hög med plugg hem, men jag ignorerar den. Vid sånna här stunder önskar jag att jag var en fågel. Tänk att kunna kasta sig ut och flyga iväg medans solen steker på vingarna. Inte vet man vart man ska, men man bryr sig inte, för allt känns så jävla awesome. Sommarn lurar verkligen runt hörnet nu, sakta smyger den fram. Årets första grillparty på fredag också. Kan ju inte säga annat än att jag längtar. Jag ska dricka mig lagom full, skämma ut mig lagom mycket och hålla på me lagom många boys. Jag ska unna mig en jävla bra kväll med homies, främlingar, babes och idioter heltenkelt. De är då jag mår som bäst.

Nu tar jag och cykeln en resa till Flenstaden, lust å träffas kanske? Kyss

Stay the night, won't you stay the night?

Så. Nu är lampan släckt och jag har krypit ner i sängen. Ritade precis klart en tatuering som Tobias bad mig rita. Blev nöjd, men de är svårt att veta vad man ska rita till någon annan. Den ska ju ändå ha den resten av livet. Imorgon är de kemiprov också, och jag har pluggat långt ifrån tillräckligt. De värsta är att om jag skriver IG på dehära provet blir de IG i slutbetyg.. hello IG, säger jag.

Annars känns de faktiskt bra. Sista dagen i skolan imorgon, sen blir de långhelg. Har typ inga planer mer än att ta en (några) drink(ar) och snacka deeptalk med Sofia på onsdag och sen grillparty @ orrö på fredag. Kommer antagligen spendera mestadels av tiden på cykeln, tur och retur till Flen och lite på träningcykeln. Jag är på G!

Men nu ska jag sova, ladda om baterierna till full kraft. NIGHTY

The tatto, by me.

Another day in my life.

Chachaaa. Kom precis hem från Mellösa. Tog en sväng med Rebecca till Hälleforsnäs vidare mot Lager. Nu är presentkortet borta och jag fick med mig två kjolar och ett par leggings hem. Efter shoppingrundan tog vi oss en fika och snackade bullshit. Träffade även Isabell för första gången på ett år typ, lite halft mys. Gick sedan tillbaka till busshållsplatsen och medans vi väntade satt vi och egofotade oss med den berömda fjortisminen, grymt underhållande. Hoppade av hemma hos Rebecca där vi möttes av en vidrig stank. Visade sig att Nellie hade bajs som satt fast i rumpan som stackars R fick klippa bort. Fy helvete vad de stank.

Men nu är jag iallafall hemma och möttes av brak från övervåningen. Pappa hade tydligen fått något ryck och börjat renovera i mitt rum på övervåningen, rivit bort en vägg och så. Nu är vi på gång. Langar lite picts på dagens inköp och underhållning.

80:-

150:-

100:-


haha, sötnosen.
nu ska jag skära sallad.

Don't worry, be happy.

Nu är magen fylld och jag mår illa, härligt. Fick även ork att fota de jag shoppade i fredags:

Ginatricot, 249:-

H&M, 99:-

Kappahl, 199:-

Lindex, 199:-

Lindex, 149:-

H&M, 199:-

Ginatricot, 99:-

6-pack ringar från H&M, 49.50:- Döskallering 49.50:- och örhängen 29:- från Ur&Penn

Armband från Ginatricot, Kappahl och Ur&Penn drygt 300:-

Köpte även lösnaglar, ett vitt långlinne och 3-pack örhängen. Vid sju drar jag till Sofia en stund. Fram tills dess ska jag nog dra en testrunda på nya cykeln. Kanske tar en sväng till Flen fram och tillbaka? Anmälde mig till Tjejvätten idag, så nu är de bara ut och köra.

Back in small town

Jorå, då var man tillbaka på hemmaplan. Hade en trevlig liten resa till kusin och de var kul att träffa alla igen. Är nu i full gång med att laga mat, eller mamma jobbar och sliter medans jag roar mig på datorn. Efter de bär de nog av till Sofia där de ska pratas ut och drickas goda drinkar. Någonstans därimellan ska jag få plats me plugg, men de tar vi reda på senare. Ingen söndagsångest idag, bara två dagar i skolan nästa vecka!

Gårdagens outfit.

Trettioåtta dagar.


Two hours later, ungefär


Naglar, check
Packnig, check

Me right now


Dusch, check
Kläder, check

Smile baby, just smile.

Godmorgon people.
Blev väckt av pappa för en stund sen då han maddelade att han skulle in till Flen och hämta min nya cykel. Frågade om jag hade lust och följa me och cykla hem till Skebokvarn. A.. fast ne. Så nu är jag lonely in the house och ska snart försöka ta mig till duschen, fixa naglarna, få på mig lite kläder och packa. Ska hämta mamma på jobbet vid halv tre-tre sen bär det av till kusin vitamin i Linköping. Ska bli najs, och jag ska bära min nya party-outfit. Den är grymt sexig. Men nu måste jag skynda mig, så jag hinner med allt och för en gång skull inte är den som är sist kvar och drar ut på tiden innan avfärd.

När hjärnan spårar ur får inte hjärtat ta över.

Raderade ännu ett patetiskt inlägg som aldrig publicerats.
Jag vill inte bry mig. Jag bryr mig.
Jag vill inte tänka. Jag tänker.
Jag vill inte tro. Jag tror.
Jag är fel, helt fucking jävla fel.
Är de därför du inte vill ha mig?

Shopping all day long.

Äntligen hemma efter en lång, tråkig, onödig dag i skolan och efter de en rejäl shoppingrunda i Eskilstuna. Resan från skolan till L's place blir ett minne för livet. Hon skulle skjutsa mig på pakethållaren, vilket slutade med att vi båda låg på backen mitt i stan, asgarvande blandat med skrapsår, trasiga byxor och smärtor. Första och sista gången som jag satte mig på den cykeln, ajust. Fick även med oss R på köpet, eftersom hennes buss inte gick förens tio i tre.

Vid två startade våran resa mot storstaden. Lämnade R i Mellösa, hämtade L's pappa och sen bar det av. Stannade först inne i stan och kollade runt här och var. Mötte Carro och Ida som jag inte träffat sedan min fest (sextonde april) så de blev ett jävla kramkalas. Dock drog dom efter typ tio minuter (?) och de var endast jag och L kvar. Vid sex kanske var vi ute vid Tuna Park, käkade mat och shoppade ännu mer. Slutade med att jag bränt tvåtusen kronor. Känns bra. Langar bild på allt när jag orkat fotat. Just nu har vi gäster, så ska vara lite social innan jag tackar för denna dag och sluter mina ögonlock. Imorgon drar vi till Linköping, men hinner uppdatera innan eftersom vi inte drar förens vid halv tre typ. Till alla er säger jag just nu godnatt, hoppas ni haft en trevlig fredag och druckit med måtta (eftersom jag inte fått ett skit utom några klunkar cider)

Bättre sent än aldrig

Skulle ha bloggat igårkväll när jag kom hem, men de var knappt så att jag orkade äta eller ta mig genom duschen så tyvärr. Red iallafall Madicken, var ett tag sen. Vi jobbade hårt, slutade med att svetten rann på oss båda. Men de var de värt, blev ju belönade med kladdkaka och grädde efteråt som L hade bakat, pga att hon ramlade av förra veckan.

Annars så försov jag mig i morse. Igen. Gick ut en minut försent, men orkade inte gå in igen så jag satt ute och stekte i solen tills nästa kom, dvs kvart över åtta. Blev alltså inget språkval för mig (så synd..), satte mig istället och läste igenom min redovisning i svenskan som faktiskt gick hyfsat bra. Har även kollat film på engelskan och so'n, This is England. Helt okej film, finns bättre, finns värre. Avslutade med slöjd och min lärare där tycker att jag är typ... korkad? Hon förstår inte hur jag lyckas med allt. Tror jag ska hålla mig borta från symaskiner.

Efter plugget åkte jag med J och M till macken för att hämta ut våra skoltröjor. Skapligt pinsamt att komma in med typ tiotusen i 100- 50- 20- och några 500-lappar. Personalen skrattade åt oss. Men de var de värt (tröjorna är assköna). Sen blev jag skjutsad till cykelaffären där pappa hade hittat en cykel till mig som jag skulle testa. Kändes bra, så antagligen blir den min imorgon. Då jävlar, då blir de till att börja träna tills Tjejvättern.

Nu är jag iallafall hemma och nöjd över dagens insatser. Blev dock ingen resa till Lager, men man kan ju inte hinna med allt. Imorgon bär de av till Eskilstuna med L, naaaaajsigt. Ska nog packa alla grejor som jag ska ha och så idag, så jag inte glömmer något imorgon. Som plånboken tillexempel, skulle vara så typiskt mig.


I'm playing with fire.

Tröja-Cubus, linne-Lager157, shortsen är avklippta gamla jeans från Lindex, strumpbyxor
Jag fick inte sova genom hela denna dag, fick skjuts till skolan och förberedde mig för nationella. Nu är de gjort, finito, och de känns allt förutom bra. Tänker inte ta upp de någe mer, inte ens tänka på't. Är iallafall hemma nu, avslutade dagen med att kolla på American History X och lyssna på några redovisningar. Jag hann dock inte göra min, tar den imorgon istället. Har precis bytt om till stallkläder och tagit en macka. Ska se om jag kan sova en stund innan de bär av att rida pållE och äta tårta, muuuuums.

Is this some kind of joke?

Maten är svald, hittade ingen ork till dusch så tar den imorgon, humöret svänger somvanligt och jag ska strax krypa ner i sängen. Imorgon ska jag göra ett prov. Ett nationellt prov i fysik. Precis som alla andra nior i Sverige. Men tack vare våran skola så kommer jag att faila. Hårt också. Har haft fysik i kanske... en vecka? Vilket betyder att jag kan nothing at all. Ska även skriva en egen labbrapport som vi ska genomföra vecka tjugo eller nåt, vilket våran klass aldrig har gjort. När jag säger aldrig menar jag aldrig. Hur tror dom att jag eller någon annan i klassen ska lyckas? "Känn ingen press över dehära provet, de kommer gå bra". Ta dina ord och stoppa upp dom i röven, kärringjävel. Tack vare dig har vi förlorat hälften av våra fysiklektioner, den andra halvan har gått åt att gapa åt folk som varken bryr sig eller tar åt sig. Ingen har alltså vunnit på detta. I N G E N. Fick även reda på att jag eventuellt har IG-varning i hemkunskap. Så nu väntar jag bara på ett samtal hem av samma kärringjävel och på smällarna jag kommer få av min underbara pappa som aldrig tappar humöret.

H-i-p-p-h-i-p-p-h-u-r-r-a. Nu ska jag sova och hoppas att jag sover bort hela morgondagen.

Now I'm back on track

Jag har nog dom värsta humörsvängningarna man kan ha. Mitt humör ändras minst fem gånger om dagen. Seg somfan när jag kom hem, och Malin hade överskottsenergi vilket gjorde mig mer irriterad. Hon fick iallafall med mig tillbaka till Flen med kvart över tre bussen, då slog de om totalt till över-flumm. Vi drog hem till henne och hämtade pengar, mötte upp L och J, drog till Orlogs och åt årets första kulglass. Satt där och snackade om allt och inget fram tills stängningsdax, dvs klockan fem. Jag och L gick till ICA och hon köpte lite grejs till tårtbakandet medans jag själv njöt av en cola. Gick vidare till Alcro (?) och kollade fondtapet till mitt rum, hittade lite smått och gott men ska fortsätta leta. Tillslut fortsatte vi till hennes place, och jag hann inte mer än innanför dörren då mamma körde upp framför huset. Va bara att ropa hejdå, hoppa in i bilen och bege sig till Coop där även mamma skulle handla lite. Satt kvar i bilen och njöt lite mer av min cola. Satt och sjöng högt för migsjälv, fast de hördes säkert ut (tyckte folk stirrade lite wierd).

Nu är jag iallafall hemma och är övertrött, hungrig (vilket gör mig irriterad - igen) och måste duscha men har ingen ork. Är iallafall bestämt att jag drar me L till Eskilstuna på fredag. Skapligt najs, äntligen lite nya clothes som ska införskaffas. De ända sorliga är att jag blir av me alla mina pengar, buhu. Måste se till att få tillbaka mina femhundrafemtio av pappa och eventuellt försöka få han att betala min skoltröja innan dess. De blir liksom åttahundrasextio som ett plus i kanten, me like. Aja, får se till att samla ork till dendär duschen nu, så att håret hinner torka eftersom alla hårfönar har pajat totalt i detta hus. Måste till skolan tidigt imorgon, nationella i fysik. Jag längtar massor.
Fast ne. Kyss och smek

IDOL2010?

Så. Klappat och klart. Är nu inskickad till Idol. Lite nervös är man.

Malin is in the houseee btw. Puss

Marry me?

Äntligen fått tillbaka datorn. Förhoppningsvis är familjedatorn fixad nu, så min slipper bli rånad all the time. Har iallafall kollat på New Moon för att fördriva tiden, käkat en popcornskål, glass och en honungsmelonsklyfta. Snacka om att tjocka till de på en måndag. Ska väl krypa ner i sängen så småning om och drömma mardrömmar om turkar. Min största fobi, på ett ungefär. Inte pga. de som hände idag, utan de som hände i ett klädstånd för ca. tre år sedan. Ryser bara jag tänker på't. Blir antagligen pizza me Hugoponken imorgon. Om han är snäll dvs. Annars ska jag nu ligga och tänka på vilken patetisk människa du är, ha smssex me mitt nya ragg och längta tills nästa helg.

"Can I have your number?"

Sitter och kollar på Fullt hus. Jävla massa ungar i det huset alltså. Kollade även upp artister som kommer till Rixfm festival i Stockholm, och känner att de kommer bli ett jävla bra drag. Amy Macdonald, Andreas Johnsson, Broken Door, Darin, Erik Grönwall, Erik Hassle, Eric Saade (jävla massa Erik), Timoteij, Joshua Radin, Rebound (Eddie och Rabih) och husbandet Ramsells såklart. Taggar på hög nivå.

Annars så har jag bröjat bli rädd för våran lilla hemstad. Invandringen här har alltid varit stor, lite väl stor om du frågar mig. Idag har jag mött på två. Först i matsalen då en mysig liten turk i rosa t-shirt inte kunde slita blicken från mig. Creepy, följde mig hela vägen från bordet till disken. Sen när jag och Rebecca satt och vänta på bussen kom de en annan och fråga när bussen till Hälleforsnäs gick. Vi svarade, och tänkte inte mer på de. Sen efter ett tag frågar han mig om han får ställa en fråga? Visst, svarar jag. "Can I have your number?" Svar nej. "Why?" För att jag inte har någon telefon. "Do you want to have mine?" Svar nej, igen. "Why?" Inget svar. "I think you're beautiful, isn't that good?" Eh, tack men jag känner inte dig. Sen räddade bussen mig och jag kände mig lite elak över att lämna Rebecca ensam. Men viljan att komma därifrån var större.

Ikväll händer absolut ingenting och jag njuter av de. Inget plugg. Inget folk här. Ingen träning. Brb, sova.

I don't want a broken heart

Dålig uppdatering. Igen. Palla bry sig.
Drog hem till Pe igår iallafall. Blev data, pizza och chilldricka. Bara lite mys sådär, saknat henne somfan. Blev hämtad av pappa vid tre idag kanske? Åkte till coop och köpte lite stuff till maten och annat. Kvällens meny: Grillad flintastek med potatissallad och till efterrätt färsk fruktsallad och gräddglass plus några glas tropical red fushion. Sommarkänslan är på topp och jag vill att den ska vara förevigt.

Har besök av Bosse och Gunilla som sitter tillsammans me mamma och pappa på baksidan och snackar bullshit. Själv är jag fast i samhällskunskapsboken och ska ikväll bli klar me en uppsats som ska lämnas in imorgon. Har skrivit fem handskrivna kladdsidor, vilket kommer bli kanske tre sidor på datorn?
Jag känner ett IG krypa fram.

Nej. Jag ska idag inte tänka på skolan. För en gång skull vill jag inte ha någon söndagsångest. Därför ska jag inte ens nämna allt negativt just nu, bara njuta av solen och doften av nygrillat. Tror jag tar en drink på de. LOVE

I couldn't make it whitout you, babe's

Yes, nu är jag tillbaka. Eftersom våran familjedator har krashat totalt så har pappa en förmåga att låna min lite för ofta. Det är anledningen att jag inte har uppdaterat, bara så att ni vet. Gårdagen var bra. Mycket bra. Vi kom på att Linda var den trögaste som skapats i denna värld, vi var hundvakt, vi dunkade musik på högsta nivån plus lite till, vi lagade mat (spisen står kvar!), vi sjöng singstar och fick i oss både de ena och de andra.

Efter maten vid nio drog vi oss ner till brasan där jag träffade folk jag inte sett på väldigt väldigt väldigt länge. Fick även träffa söta nyfödda Adam. Underbart söt! Tyvärr så tog drycken slut ganska fort, så vi var snabbt hemma i huset igen. Då blev de lite mer musik och lite starkare drycker. Lite för starka för vissa. Framåt elva drog vi oss hem till Sofias place för att dricka underbara Mintuu, i love it. Men hon hamnade istället på vårat place me mina föräldrar, så vi drog oss hemåt strax efter ett efter att ha övertagit hennes säng och kört lite wii. Eller, jag körde medans dom andra sov, typ.

Direkt när vi kom hem så bäddade vi och somnade nog rätt så snabbt. Stackars Rebecca som skulle upp och åka till jobbet halv sju. Ingen direkt brydde sig när hon kravlade sig upp ur sängen och mumla fram ett hejdå. Inte jag iallafall (inget illa menat, haha). Tog inte lång tid för resten av brudarna att ge sig av. Drog på en rulle när vi käkade frukost, sen tog Malin bussen tjugo över elva och Linda blev hämtad vid ett typ. Så nu har jag fixat iordning lite i mitt hörn. Lagat garderoben, diskat och plockat bort extra madrassen. Ligger just nu och funderar på vad som händer ikväll. Fest? Klart att de är. Frågan är vart. En extra borstning på tänderna och en sväng genom duschen och jag är redo för nya äventyr.
Går så jävla bra att höra av sig i de tillståndet, men jag är inte längre med i dina patetiska lekar.

RSS 2.0