C'mon, let's take a break

Springa springa springa. Inte nog med att jag gör det varje kväll, nu gör jag det även i drömmen. Jag är inte riktigt säker på vad det är jag försöker fly från, det är något som jagar mig. Kanske försöker jag springa ifrån mig själv? Eller din del inuti mig? Så nu är jag rädd för att somna också. Pricken över i:et.

Trevligt hemma hos faster iallafall, smörgåstårtan var ingen hitt för mig, men tårtan gick ner. Kändes skönt att få springa bort det senare. Har fortfarande inte fixat någo skjuts eller så till/från Stockholm på fredag. Och så är det ju Darin i Eskilstuna på lördag. Och 13kronor är det som finns på bankkortet medans plånboken är proppad med kvitton. Sist men inte minst är det skolfoto imorgon också. Ibland önskar man att man bara kunde lägga sig ner, sova i 100 år, sedan vakna upp och leva lyckligt i alla sina dagar (lite wannabe Törnrosa).

Men jag säger som jag alltid har sagt. Det ordnar sig. Nu: bed-time. LOVE

Två väldigt saknade pojkar ♥ Hugo (vet att jag träffade han idag, men iallafall!) och TobY.

Fight with the devil


Storebrors tatuering, den är cool (inte dom bästa fotona, men iallafall)

Just one look at you and I can tell that we click so perfectly.

Slutade halv 2 idag, tog 14.09-tåget till Flen där jag vandrade till PW och träffade saknade Hugoponken och sötaste Cicci. Dock så hade båda precis slutat så det blev inte mycket mer än ett hej och en kram. Tog halv 4-bussen hem och nu sitter jag här och typ halvsover. Blev grymt sugen på att cykla till stallet och ta ett ridpass, men så fick jag reda på att vi skulle åka till faster och fira henne vid sex.

Imorgon får jag skjuts av mamma till Flen, så jag får sova lite längre än vanligt. Fantastiskt! Men nu ska jag ta mig en tupplur så jag inte somnar under kalaset. Later!

I wanna make love in this club

Måste bara säga att det är hur skönt som helst att springa en runda på kvällen. Varför har jag inte kommit på det tidigare? Dock blev jag utsatt av en nära-döden-upplevelse ikväll. Fick vänta vid järnvägen på att bommarna skulle gå upp när jag började rundan, och när jag kom tillbaka dit hörde jag att plingan var igång och hade absolut ingen lust att stå kvar ensam i mörkret (måste tänka på att komma ut lite tidigare nu när vintern närmar sig), så jag ökade till 5:ans växel och laddade i svängen över spåret. Bara det att bomarna redan var på väg ner och jag ser tåget komma i full fart! Tror aldrig jag har sprungit så fort i hela mitt liv.

Nu har jag tagit mig igenom duschen, kollat slutet på Fångarna på Fortet och sitter och lyssnar på The Baseballs. Dom uppträder på Gröna Lund på fredag. Pratade med pappa om det idag, att jag hade lite panik över att jag kanske inte kommer dit pga. pengabrist och sug-tågtiderna. Lät nästan som att han skulle kunna tänka sig att skjutsa dit mig och mina homies (om ni fortfarande är på, bitches?). Annars ska jag prata med min farbror och se om jag inte kan sova där över natten, dom ska ju ändå åka till Flen på lördag. Jag ska iallafall dit, om jag så ska övernatta på McDonald's-toaletten!


"Tillåtelse från föräldrar eller annan myndig luffare accepteras ej"

Ny vecka, nya tag. Tog ett tag att komma upp ur sängen i morse, och tack vare att jag inte hittade min halsduk höll jag på att missa bussen. Det betyder att jag har fått gått runt och frysa. Jävla halsduk att försvinna. Jävla buss att komma så tidigt. Jävla länstrafiken som inte har fler bussar.

Fick iallafall sluta tidigare på hantverken, så jag bagav mig till Nasty Art för att checka när brorsan gaddade sig. Riktigt cool är den, kanske langar bild om han låter mig fota. Dock är den inte klar än, han ska tillbaka om ca 2veckor när det här har läkt och göra klart. Det här var första gången jag var i en tatueringssalong, och det gjorde inte tattoosuget bättre. Jag ska beställa tid så att jag kan göra en precis den dagen jag fyller 18. Någon som har en tidsmaskin?

På vägen hem blev det McDonald's, igen. Men jag bryr mig inte så mycket, det kommer kännas bättre efter min löprunda ikväll. Har fan träningsvärk idag. Men ni vet väl hur dom säger, vill man bli av med värken är det bara är upprepa samma övningar. Så det hindrar mig inte! Jag känner att jag är på G.

I'll keep run until your eyes no longer follow me.

Idag har jag suttit fast i sängen fram tills middagen då jag förflyttade mig till matrummet. Efter det fick det var stopp med all denna ångest och jag knöt på mig träningsskorna och sprang en runda. Det var ansträngande, men skönt. Har nu bestämt mig för att springa den varje dag (förutom onsdagar då jag måste till stallet och inte hinner). På så sett bygger jag upp min usla kondition och kombinerat med alla dessa trappor i skolan kommer jag nog må bättre än jag någonsin gjort. Efter min löprunda var det otroligt skönt att ställa sig i duschen och känna hur allt sköljdes bort och försvann ner i avloppet. När jag dragit på mig min sovtröja och satt upp allt mitt blöta hår i en handduks-turban ringde jag och snackade om allt och inget med min saknade kusin (när blir dendär fikan i stan av egentligen?).

Nu ska jag krypa ner i sängen och vänta på att klockan ringer. Klockan 5.00. Förlåt att jag tjatar, men jag lider verkligen. Slutar 16.00 imorgon också, helt fantastiskt. Och juste, min bror åker in till stan för att tatuera sig imorgon. Jag är inte alls avundsjuk. Bara lite. Okej, otroligt mycket. Men om 1år, 7månader och 15dagar är det min tur. Om ändå tiden inte gick så sakta.

Aja. Hoppas alla haft en bra helg, nu måste iallafall jag sova. Godnatt

Doktorn: "Alkoholen är din fiende". Jesus: "Älska din fiende". Prästen: "Tro på Jesus".

Godmorgon världen.

Sitter och gormar mig för att det är måndag imorgon och en lång, jobbig skolvecka fram tills nästa helg. Tycker även synd om mitt hår som ser ut som att natten var lång och vild. Jag ä inte riktigt säker på att bosten hittar ut som den försöker ta sig in, så lika bra att raka av sig allt på en gång. Sist men absolut inte minst saknar jag mitt liv.

Skola, sova, plugga, vad är det för liv? Jag kan säga hur min onsdag kommer se ut om 2veckor: sova, skola, stallet, plugga, sova. Jag vill inte kunna säga hur min onsdag ska se ut om 2veckor. Jag vill ha tillbaka mitt liv, och att det kommer ta 3år tills dess gör att jag vill lägga mig ner och gråta som en lite barnrumpa.

Många skratt, långa promenader. dansfeber och en bröllopsfotograf.

Kom precis hem från Katrineholm, sitter och kollar på Dansfeber samt väntar på mat. Jag och Malin drog somsagt till Katrineholm idag igen, vandrade runt i våran ensamhet tills vi hittade Elin, Linnéa och deras kompis på McDonald's. Satt med dom och snackade lite skit innan vi vandrade till station och dumpade kompisen (förlåt, men jag har glömt ditt namn). Efter det satt vi kvar där en stund innan vi gick tillbaka till McDonald's för att jag höll på att dö av hunger, så jag köpte mig en Chicken Jr.

Vid sju lämnade L oss och vi som va kvar gick till station för att vänta på bussen och spana på lite snygga killar. Speciellt Elin. She's going crazy, haha. 19.20 kom iallafall bussen och vi begav oss mot Flen. Jag och M hoppade av vid OKQ8 medans E ensam fortsatte till station där hennes skjuts hem väntade. Själv stod nästan hela familjen och väntade på Loftet-parkeringen, så det var bara att hoppa ut och sedan in i nästa fordon.

Egentligen ville jag till Lerbro (eller vafan det nu heter) på fest, men icke. Får väl göra det lite festligt för mig själv här hemma med en bra film (Bröllopsfotografen på tv4 ikväll, ifall någon ville veta) och en stor jävla godisskål. Springandet sparar jag tills imorgon. LOVE

Mot Katrineholm.


Då lägger vi i ännu en växel.


Ingen tvivlan om vem som vann brottningsmatchen, men visst är hon söt. Hon är uppväxt med en liten minihund, därför tror hon att hon inte är större än några decimeter. Synd att det inte är så, då hade jag haft lite större utrymme inatt.

Duschade nyss, håller på att fixa mig och sen tar jag tre-bussen till Flen sedan fyra-bussen till Katrineholm med Malin igen. Ska eventuellt träffa Emas och förhoppningsvis något mer roligt folk. Själv ska jag försöka få tag på Dennis och leverera en käftsmäll. Det är oklart hur vi kommer hem än så länge, men det löser sig.

See you later, alligator.

Orkar inte bloggen ikväll. Nu ska jag brottas med en hund och sedan krypa ner i sängen, om jag vinner dvs. Annars får jag väl dra fram madrassen, orkar inte mer ikväll. Imorgon tar vi nya tag, jävligt bra sådana om jag och M får som vi vill. Godnatt

MCDONALD'S, HERE WE COME

Befinner mig hos Malin, men vi ska strax springa ut till bussen för att ta oss till Katrineholm där det blir mat på McDonald's. Så sjukt jävla hungrig, och bättre sällskap än M får man leta efter. Berättar om dagen och så när jag kommer hem, om jag kommer hem osv. Med mig kan man aldrig veta, haha! LOVE

Fredag hela veckan.


Tar 08.13-bussen istället, fysatan vad skönt det är att sova längre än till 5! LOVE

Karamell-kungen, klia sig på pungen

Blev nyss klar med matten, sitter och är elak mot Johannes på msn och njuter av att jag får sova ut imorgon. Ingen tvekan när det gällde mellan fruktskålen och godispåsen idag, godispåsen vann med stor marginal. Ska nog dra på en film, för vet ni..? (glädjeskutt)
- JAG SKA INTE UPP KLOCKAN 05.00 IMORGONBITTI
, woho.

Hur lång tid tar det innan man blir blöt när det regnar? sådär 5-10 sek.

Jag kom till skolan, gjorde det jag skulle och gick. Mötte Jennie och Rebecca på stan, tog en hamburgare på McDonald's och sedan tåget till Flen. Där mötte jag Linus, satt och snackade om allt och ingenting. Sen kom bussen och vi fortsatte snacka om allt och ingenting, tillexempel hur han planerat sin död (jag ska få den på film).

Nu är jag iallafall hemma, jeansen är av och mjukisbyxorna är på. Ska även ta mig igenom 21 mattetal tills imorgon. Åh, då får jag äntligen sovmorgon. Tar antagligen 07.45-bussen (vilket är en dröm för mig), käkar frukost på PW och sedan tåget 09.13 till Eskilstuna. Så gott folk som är kvar i Flen, imorgon är finns det en chans att träffa mig (passa på medans jag fortfarande lever)

Nu ska jag fan ta mig en tupplur, har haft huvudvärk sedan igår. Inte okej.

atja, blöt tjej, lockigt hår (cam suger)

It's my new classmates: HV1B

Kom hem för en stund sen, hur slut som helst och jag vill bara lägga mig ner och sova. Kanske jag hinner ta en liten tupplur, men klockan 5 drar jag mig mot stallet. Innan det måste jag till det andra stallet och hämta några grejor, men det fixar vi nog innan vi åker.

Första dagen enligt schemat idag. Känns helt okej, och jag kommer nog överleva (om vi tar bort det jävla pendlandet, måste ta upp det där om lägenhet med pappa..) Första läxan fick vi också, i matte. Great.

Översta raden fr. vänster: Madeleine Skoog, Sabina Aho, Emma Wennberg, Josefine Granlund, Evelyn Salazar, Lina Le Sellin, Ida Eriksson.
Nedre raden fr. vänster: Dana Huynh, Frida Lindqvist, Petra Rönnemark, Tindra Backman, Erika Eriksson, Emma Köll
Frånvarande: Lina Larsson, Ida Danielsson

For me it happens all the time

Vaknade när klockan ringde, 05.15, men vägrade gå upp. Det är fan inte okej med domhär tiderna, jag kommer dö. Är slutkörd redan nu. Så jag missade bussen, men mamma är snäll och skjutsar mig. För den här gången. Tänk om jag inte skulle ha någon skjuts nu? Då skulle jag inte komma till skolan förens klockan 10, och det är inte okej när man börjar 8.30. Hatar alla busstider. Hatar alla tågtider. Jag ger upp redan nu.

2010-08-24

Idag tog det mig precis 12timmar att komma till- vara- och komma hem från skolan. Upp 05.00. Hemma 17.05. Vet inte hur länge jag kommer orka detta. Annars så har skolan varit helt okej, har faktiskt börjat prata lite med dom andra i klassen. Nu vet jag några namn också. Det finns två Ida, två Lina och två Emma. Pratade lite smått med Emma (en tjej från Torshälla), Frida (från Malmköping), Erika och Dana (båda från Eskilstuna). Det kommer nog bli bra i längden, speciellt nu när vi kommer igång med normala lektioner imorgon. Vet inte riktigt hur det känns, eftersom jag blivit så trött efter bara dessa två slappdagar, hur ska det nu gå när allvaret drar igång?

Pga. våran glömska lärare så missade jag, Sabina och Sanna tåget 14.09. Gick då en sväng på stan i regnet för att köpa kollegeblock, 3 för 39:- på Clas Ohlson. Prefekt! Efter det gick jag och satte mig vid perrongen och väntade. Medans jag väntade ritade jag lite på baksidan av en utav böckerna. Och där satt jag tills tåget kom 16.09 (ni kommer väl ihåg att jag inte hade något liv?). Fick iallafall sällskap av Carro och Paulina på resan hem, sedan av Walle på bussresan till Skebokvarn. Pratade om avslutningsfesten som vi hade på Ugglan i slutet av 9:an. Så grymt lyckad kväll! Sedan träffade jag även andra grannen Linus när jag klev av, så pratade med honom en stund innan jag vandrade hemåt (nej, det är inte en mils promenad, bara ner för backen) och attackerade kylskåpet, tv'n och sängen.

Mitt grymma schema (klicka för större bild)

One goodnight kiss for you


Nu drar jag mig mot sängen. Skulle kolla på ny-premiären av Fångarna på Fortet, däckade i sängen efter 10minuter. En dag i skolan och jag är redan slutkörd. Great. 5.50-bussen imorgon, jag längtar tills klockan ringer (vad har jag gett mig in på?) LOVE

Första skoldagen på gymnasiet

Överlevde första skoldagen trots illamående, förvirringar och total ångest.

Mötte upp Rebecca på station vid nio, där mötte vi även Jennie, Rebecca och Carro. När vi anlände till Eskiltuna var jag och R totalt lost, men vi anlitade Carro som privat guide så vi tog oss fram i lugn och ro. Sedan var det bara att vänta. Och vänta. Och vänta. Tillslut blev klockan 11 och vi tog plats i aulan och väntade ännu mer. Jag hamnade i samma klass som 14 andra tjejer. Blev inte direkt förvånad över att det inte var några killar, hantverk inrk. hälsa- och kroppsvård är ingen kill-linje precis.

Iallafall så gick jag och resten av brudarna till det sk. D-huset där vi kommer hålla hus för det mesta. Högsta våningen såklart, så jag ser fram emot att bestiga alla dessa trappsteg varje dag i princip. Jag kanske tillochmed får upp konditionen! Där delades vårat schema ut, och det ser helt okej ut. Börjar 8.30 varje dag utom fredagar då jag har sovmorgon till 10. Det betyder att jag måste ta 5.50-bussen (om jag inte kan ragga skjuts av mamma eller pappa) till Flen och 7.11-tåget till Eskilstuna varje morgon. Minde härligt, men jag visste ju att det skulle bli jobbigt med att pendla. Men schemat är somsagt helt okej, det är endast måndag som vi går till fyra annars är det ganska chill slut-tider.

Efter vi fått schemat, gått igenom det och slappat lite blev det dags för lunch. Det var en ganska liten matsal, men om jag förstod rätt så kunde man öppna upp den mera så att det kunde bli större. Maten var helt okej, mycket bättre än i Flen. Efter det fick vi en liten rast innan vi samlades och skulle gå runt och kolla på alla hus och lokaler. Skolan består liksom av flera hus på ett stort område:

Vi kommer mestadels hålla till i D- B och A-huset, men det räcker gott och väl för att göra mig förvirrad. Efter vi vandrat upp och ner hit och dit i alla dessa korridorer och trappor så samlades vi i "klassrummet", på högsta våningen i D-huset igen. Där fick några busskort, en viktig liten bok med massa information och nummer delades ut och vi lekte även lite smått för att bryta den spända och nervösa stämningen. Kvart i 2 eller något sånt var vi klara och fick sluta för dagen.

Smsade till Carro och sa att jag slutat. Hon sa att jag skulle komma till stationen för det gick ett tåg 14.09. Frågan var bara vart jag skulle gå nu när min privata guide övergivit mig. Jag försökte ta våran tur baklänges, samtidigt tickade klockan på och jag blev mer och mer stressad. Att sitta och vänta på nästa tåg som gick 16.09 lät inte särskillt lockande, så jag chansade och skyndade på stegen lite. Lyckades tillslut hitta och jag märkte att vägen inte alls var krånglig om man tänkte efter ordentligt (nu när jag gått vägen både till och från skolan). Att ta 14.09-tåget passar mig prefekt för då hinner jag med 14.55-bussen hem till Skebokvarn.

Så nu sitter jag här hemma och njuter av ett stort kallt glas bubbelvatten, känner efter hur dagen har känts och tänker att det är såhär jag kommer göra varje dag tre år framöver. Känns väldigt osäkert nu och jag vill bara vara tillbaka i Flen igen. Men det ordnar sig nog i längden, allt är ju totalt nytt för mig. Men jag antar att man anpassar sig. Det får ta den tid det tar helt enkelt. Jag har ju fina människor vid min sida.

Blev ett väldigt långt inlägg, men var tvungen att skriva av mig och nu kan alla som undrar hur dagen gått gå in och läsa så slipper jag ta historien om och om igen. LOVE

Back to Basics


Sitter och kollar på Vakna! med the Voice för första gången i hela mitt liv. Jag kan sova, inte äta, inte sitta stilla, inte tänka och jag vet snart inte vad jag ska ta mig till. Sjukt nervös. Ändå känner jag 2 stycken som ska börja i samma klass, och Rebecca och jag ska möta skolan tillsammans. Jag tror att jag bytt kläder 4 gånger, haft 3 olika frisyrer och nu börjar jag fundera på skor, men det får bli mina utslitna converse. Usch, att det skulle vara såhär hemskt att börja på gymnasiet.

Min största fiende slår till igen

Okej, nu ger jag upp. Jag ville verkligen somna igårkväll. Tidigt. Låg och kollade på Sagan om Ringen: Konungens Återkommst. Kände redan då att det skulle vara omöjligt. Ändå låg jag och tvingade migsjälv att blunda, njuta av kuddens mjukhet. Hörde hur jag fick sms, men jag var faktiskt nära att somna så jag ignorerade det. Jag vet inte hur länge, men jag måste ha somnat tillslut. Och vaknat. Och somnat. Och vaknat. Alltid ca 5-10minuters sömn. Jag får sms efter sms men ignorerar. Jag ska inte se ut som en vandrande zombie första skoldagen. Men nu ger jag upp. Det är mer irriterande att sova i 5-10minuter och sedan vakna och se att klockan nästan stått stilla som att inte sova alls.

Sa jag inte att det skulle bli såhär? En timmes sömn är inget att överleva på.

New colour on my head


Charlie and the Chocolate Factory


Nu ska jag kolla på Kalle och chokladfabriken samtidigt som jag ska äta dagens första måltid. Blev hämtmat från Tuna Gate eftersom mamma och jag var i Flen och hjälpte mormor samt köpte hårfärg till mig. Imorgon börjar jag mitt nya liv, så varför inte testa något helt nytt? Vad tror ni det blir för hårfärg?

(500) Days of Summer


Kollade precis klart på denna film. Lite seg, men härlig musik och en ganska mysig liten historia. Ser fram emot uppföljaren, (600) Days of Autumn. Haha, driver. Kan knappt hålla ögonlocken öppna, så det blir dejt med kudden nu. Känns att jag laddar upp bra för skolan imorgon. Går och lägger mig vid sex på morgon. Bra jobbat Emma, riktigt bra planerat.

ensamma dagar saknar jag mitt huvud mot ditt bröst


Det är inte lätt att växa upp på Strömmen

Fortfarande full rulle i stugan. Några dansar, andra bråkar, några skrattar medans andra gråter. Precis som vanligt. Jag och Julia har setat och kört ungefär 10 parti yatzy, man får underhålla sig på bästa sätt. Vi tänkte dra en sväng till Katrineholm och käka på McDonald's, men det hade vi inte heller ork till.

Tittar på klockan och såg att jag börjar skolan imorgon. Fick plötsligt en väldigt ångest. Det finns så mycket som jag inte hunnit med och så mycket som jag helt plötsligt måste göra. Hur mycket hinner man på en dag? Inte ett skit om man lever i min värld. Nu ska jag nog försöka vara lite social, innan allt folk försvinner. Längtar faktiskt, det börjar gå över styr.

Hörs imorgon. Godnatt. LOVE

Jag är en jävel på kärlek

Riktigt trevligt igår med Wictoria. Först vandrande vi bara runt som fån, sen fick vi lite sällskap av några B-pojkar (ta inte illa upp, ni är helt okej grabbar). Hamnde hemma hos W i stugan där vi låg och kollade på Grease. Vid två drog dom hem igen och jag och W gick in och tog oss friheten att rosta lite mackor och ta ett glas oboy. Våran tysthet är grym (skyller allt på katten). Efter det blev det tillbaka till stugan där hon gick till sängs medans jag kollade klart på filmen.

Vaknade vid tolv av att Nettan, Wiccans mamma, ropade godmorgon i fönstret. Då passade jag på att kolla om jag hade missat något i mobilen, och där fanns minsann ett sms och ett missat samtal. Klockan halv 5 från Sofia. Ringde upp henne och raggade skjuts hem till Skebokvarn. Dock skulle hon inte in förens vid halv 3, så jag och W passade på att sova lite mer. Vaknade att Nettan ropade genom förnstret (igen) och strax efter det ringde S och sa att hon var på väg in till Flen. Klädde då på mig och det dröjde inte länge innan hon stod utanför huset.

Efter det har det varit full fart. Jag hann inte ens komma genom duschen, så jag gjorde det bästa av situationen att se pigg och glad ut. Det skulle vara den sk. Skebokvarnsdag idag, men pga. något som hänt så blev det inställt, så vi bestämde oss för att skapa något eget. Funkar precis lika bra, och det är ju inte ovanligt att det är fullt med människor på Strömmen en lördagafton. LOVE

På egna ben.

Såja, nu är designen fixad igen. Inget mästerverk, men jag är ju ingen storbloggare så vad spelar det för roll? Så länge jag trivs med mitt egna arbete så är jag nöjd.

Jag följde iallafall med Sofia till Katrineholm men träffade varken M eller D. Istället hamnade vi på Elgiganten för att köpa färgpatroner till skrivaren och sedan på Duveholmskolan för att hämta bror och två av hans kompisar. Chill helt enkelt och jag gled runt i mina solglasögon.

Nu väntar jag på att maten ska bli klar. Grillat är det på menyn ikväll och efter det drar jag in til Flen för att träffa Wictoria och röja lite i Flenstaden. Just kidding, men det skulle inte vara fel med någon som livade upp någonstans. Vi båda är väldigt festsugna, men bara chilla runt med något eller några av alla dessa coola gäng i Flen skulle ju inte vara helt fel denna fredagskväll, sista vardagen på sommarlovet och friheten.

Nu fick jag lite ångest. Skola på måndag. Jag vill så gärna börja, men samtidigt vill jag inte att det ska vara gymnasiet. Min ena halva vill att det ska vara som vanligt, den gamla vanliga klassen som återförenas efter en lång sommar ifrån varandra. Som dom senaste tre åren. Den andra halvan vill bara springa ifrån det gamla och rakt in i den nya framtiden, starta om på nytt. Jag själv står där mittemellan. Jag vet att det bara finns ett val denna gång, men det är som att mitt ena ben sitter fast på den gamla sidan. Som att jag inte är redo att släppa taget. Inte än.

På måndag blir det nog bra iallafall. Jag kommer ha Rebecca vid min sida i början, det känns bra. Sen får jag klara mig själv. Precis som när jag skulle börja 6:an. Helt ensam på egna ben. Men nu är mina ben starkare och stadigare. Hoppas jag..

Redy, set, go!

Drar till Katrineholm med Sofia nu, när jag kommer hem ska jag fixa desginen. Därför får den nu se ut som den gör, inge klagomål tack.

Godmorning, sunshines

Ni kommer inte tro mig när jag säger att jag faktiskt vaknade nio idag. Dock hade jag fått ett sms av Malin som sa att hon inte kunde få pengar av sin mamma, så det blir ingen Donkenlunch idag. Men tror att jag eventuellt åker in till Katrineholm iallafall. Har inget bättre för mig, så why not? Bättre det än att sitta hemma och komma på sjuka saker som tidsfördriv.

Måste även säga lycka till, till Joy som börjar skolan idag. Och jag är väldigt ledsen att jag valde att somna tidigt natten innan då du låg vaken av nervositet (som jag vet att du gjorde). Glöm inte att ge mig alla detaljer ikväll om hur allt fungerar där uppe i huvudstadens skolor. LOVE

Time to get a life.

Okej. Nu vill jag att skolan ska börja, jag gör ingenting vettigt längre. Underhåller mig med dom sjukaste saker man kan komma på. Dock så är dethär en av dom bättre idéerna jag fått för mig. Nu kan jag lätt ta reda på när bussarna går utan att stressa med att få upp lanstrafiken.se eftersom tiderna i busstidtabellen inte verkar stämma..

Tror jag kryper ner i sängen med ännu en film. Imorgon måste jag upp skapligt, ska till Katrineholm och käka på McDonald's med M och eventuellt träffa Dennis. LOVE

Hot Chocolate!

Kom precis hem från Malin. Drog en sväng in med moppen för att det var så längesen jag träffade henne. Nu har jag ingen känsel i varken händer eller lår och är totalt dygnsur (min top-secret-outfit hjälpte inte ett skit). Men allt går att ordna upp med en kopp varm choklad och en bra film. Jag har ju 500 att välja emellan också, men just nu känner jag för en komedi, vilket gör att antalet ligger på drygt 60.. blir nog The Heartbreak Kid. LOVE

YATZY

Efter lunchen drog mamma och jag några pari Yatzy. Sista omgången vann jag, fick både bonuspoäng och yatzy. Vinnarglädjen spred sig medans mamma fick strykning efter strykning. Nu ska jag hoppa in i duschen sedan påbörja mitt höstmys. Inte så roligt själv kanske, men vad gör man? Tänker inte sitta och deppa för det!

What's the time?

.. Vågar man säga att jag vaknade nyss? Klockan är väl nästan 10? Jag har ett svagt minne av att alarmet ringde, men efter det är det kolsvart och nu står klockan på 13.21. Detta är inte okej.

Världens underbaraste väder idag också (ironi), så egentligen har jag ingen lust att gå ur sängen överhuvudtaget. Med då finns det väl någon som går i taket. Lika bra att göra det iallafall. Får väl dra på någon film och bara ha allmänt mys innomhus. Ja, låter bra. Och lite varm choklad på det skulle ju inte vara fel. Höstmys. Sånt är helt okej.

04:49

Läste precis ut Expert på att rodna. Ibland önskar jag att jag kunde hoppa in och leva i någon av Katarinas böcker. Dom innehåller mycket problem, drama och skandaler.. men det slutar alltid lyckligt. Tänk om man kunde skriva ner sin livshistoria innan det faktiskt hänt. Då skulle min historia sluta med att vi levde lyckliga i alla våra dagar.

Nej, titta på klockan. I'v done it again. Denna gången ställer jag alarmet på 10, och då ska jag fan gå upp. Annars.. annars händer något som jag absolut inte vill ska hända (hjärnan slutade samarbeta efter 03.00)

Be careful with my heart

Jag måste införskaffa sömnpiller, om det inte vore för sömnbristen så för att få min hjärna att komma helt ur funktion bara för ett tag. Jag tänker på saker som jag inte ens vill tänka på, ändå slutar jag inte. Är jag den enda eller är detta ett normalt beteende? Jag vill ha dig, har alltid velat. Men du sårar mig, skadar mig. Så det kan finnas en annan. Någon som börjar ta plats, platsen du tog omedvetet. Men jag vet inte om jag är redo att sparka ut dig, eller om jag ens klarar av det. Men att släppa in någon annan när det redan är upptaget känns fel på alla sett.
Jag måste införskaffa sömnpiller. Jag måste få något som stänger av allt innan jag faller.

Mina kvällsunderhållningar är inte helt fel underhållning. Nej, jag är inte sexuellt lysten, jag gillar bara att läsa böcker.

"Hennes egen hand får ersätta hans, stryka över det mörka, vågiga håret mellan hennes ben och känna på det fuktigt mjuka inne i grottan. Försiktigt och undersökande som om det vore första gången. Undrar hur det skulle kännas om han stack in sitt hårda kön där? Skulle det göra ont? Hon drar bort handen igen. Fingertopparna är våta"

Finally

Ligger och lyssnar på Darins nya platta Lovekiller som släpptes idag. I September drar jag och Joy till Eskilstuna och köper den, får det signerad och varför inte slänga in ett hej och en kram till sötnosen? Vi har ju trots allt chattat och sjungit (jag iallafall) med honom. Undra om han känner igen oss..

Favoritlåten just nu stavas I'll be Alright, åh


I think I'm losing my head

Låg i min egna värld och läste, då jag avbröts av sms-signalen. "Kommer du på ridningen ikväll?". Ridning? På sommarlovet? Kollar på datumet och märker att sommarlovet redan slutat för vissa. Inte lätt för lilla mig att veta när ridningen drar igång igen.. sånt måste jag bli påmind om! Så nu sitter jag och är arg på mig själv för att jag inte är på en av dom bästa platserna i världen, när jag längtat dit hela sommaren. Kanske tar mig en tur till mitt egna stall för att få ett bättre humör. Men det är fortfarande inte samma sak. Fan

Bild från avslutningen i början av sommaren


Everybody wants to be a superstar


Jag diskade, mamma och pappa tog hem mat till mig. Det lönar sig att vara duktig. Nu ska jag ut i solen, lika bra att njuta fullt ut av dom sista sommarlovsdagarna. Peace!


A monkey need to dance, so do you.

I did the same misstake again. Up all night, turn off my alarm in sleep and woke up late. Great. Today the sun is shining and my grandmother told me to go outside, but today my good-side is on and I'm going to fix the dishes before my dad comes home. That makes him proud of me, and I need all the love I can get right now.

So I turn up the volym on my stereo and living my dream.


Någon dag ska vi till Frankrike.

Har redan börjat fått klagomål på att inläggen minskas. Lika bra att ni vänjer er, för när skolan drar igång lär jag inte lägga mycket energi på detta.

Dagen har bestått av att försöka fördiva mitt liv, men sen kom jag på att jag inte hade något så jag samlade ihop och sorterade alla våra filmer. Är väl sisådär 500-600 filmer och har tagit mig precis hela dagen. När jag inte gjorde det så mobbade jag min bror som börjar skolan imorgon. Själv drar jag igång på måndag. Det slutade med att han satte sig på min plats vid matbodet vilket ledde till att jag knappt kunde äta. Haha, våra syskonbråk

Jag ska nog krypa ner i sängen snart tillsammans med Expert på att rodna, det är min bok. Undra vad det kallas? Bokpornografi? Kan va så, men whatever. En bok kan inte såra, om den handlingen sviker en.. men det har Katarinas böcker aldrig gjort, så jag har nog inget att oroa mig för. Och så har jag ju faktiskt läst den två gånger förut..

Tuesday morning

Vaknade nyss, för andra gången. Hade ställt klockan på 9.00 för att jag skulle kunna åka med pappa in till Flen och sedan ta bussen till Katrineholm. Dock så var inte kroppen med på det, så jag antar att den måste ha busat med mig, stängt av alarmet i smyg och sedan somnat om. Det sög. Men hade fått sms av Sandra som sa att hon ändå inte kunde träffas, så var nog lika bra.

Snart börjar skolan igen. Det ska både bli skönt och jobbigt. Jag har fortfarande inte riktigt fått koll på mina sömnproblem och ni läste ju själva vad som hände i morse. Tänk om jag gör så på måndag? Inte för att mamma eller pappa skulle tillåta det, men iallafall.

Ingen aning om vad som händer idag. Kankse tar en sväng till stallet eller så, komma på lite andra tankar. Nu är det så mycket som snurrar runt där uppe att jag snart inte vet vad som är sanning eller fantasier. Typiskt mig.

LOVE

den som väntar på något gott..

Emma håller på och fixar min blogg. Åh hjärtat så gulligt av dig! Själv är man ju inte så haj på det där med bloggar. But im learning. Och nu lovar jag Joy& Emma(som klagar på att jag tar bort mina inlägg) Jag ska göra mitt bästa för att få bloggen att funka! ;) Jag ska göra ett smygreklaminlägg sen och bara hoppas att emma inte ser det. (a) Skoja. Emma är så snäll som hjälper mig. Tänkte hjälpa henne genom att skriva ett inlägg åt henne.. Fan vad jag snor din blogg Emma!! Haha, känner mig så jävla dum! Tur att man får en egen när Emz0r har fixat klart åt mig! TACKTACKTACK BABY. Nu ska jag.. äta! Pussar / Wacc

Chunky Monkey


Sitter med min B&J och kollar på Generation Fett. Känner mig faktiskt ganska smal när jag kollar på det, och då känns det helt okej att sitta och äta lite glass. Går även igenom 500 av våra filmer för att se vad jag ska kolla på ikväll.. mycket skit finns det, mycket som man aldrig hört talas om och mycket som man har glömt bort. LOVE

Chatten med Darin


Ganska coola, tycker vi.

Omg, it's a famous-chat

Sitter just nu hemma hos Joy och chattar med Darin. Eller, vi skriver frågorna och väntar på svaren. Väntar även på att våra Ben&Jerry's ska stelna lite i frysen så att vi kan mumsa i våran eviga väntan. Måste engagera mig på arbetet nu, hörs senare. Puss


Only with my converse


Drar in till Flen, träffar sötaste Joy och snackar skit. Hörs!

Back in smalltown

Wictoria, du är den första som har fått mig att verkligen le idag. Älskade vän, saknar dig också och det är klart att vi KÖR nästa helg. Jag har inget att förlora!

Kom annars hem från Stockholm nyss, har sovit sådär två timmar och jag har ingen kontakt med min kropp. Funderar på att ställa mig i duschen några timmar. Bara stå i iskallt vatten och bara känna hur allt bara försvinner, tvättas bort. Om det ändå vore så enkelt. Men nu ska jag ta mig upp till tv-rummet och kolla på Sunes jul med hela familjen (Sofia, du räknas in där, okej?) LOVE

blogg sabotören wacc!

Emma, förlåt att jag loggar in på din blogg såhär. Vill bara säga att jag saknar dig. Önskar att jag har mer tid på helgerna att göra roligheter med mina kvinnliga kamrater men tyvärr tar den gröna faran upp den mesta tiden. Nästa helg kör vi. Alltså, inte cross utan vi kör.. KÖR.. Alright? Det blir bra, eller nej det blir inte bra det blir perfekt. När du läser det här kommer du skratta och tycka att jag är dum i huvet.. haha, i know you! Men jag älskar dig ändå :) Hör av dig när du sett det här! ;) Puss gumman! <3
haha, long time ago!
/WACCCCCCC

När alla vännerna gått hem

Hörde jag fest? Alla har gått och lagt sig, utom jag, bror och Sofia men dom är på god väg. Jag rånade husets kylskåp och gjorde ett gott försök till att värma gårdagens middagsrester, dock utan resultat så jag malde ner en potion kall potatisgratäng med en liten kall hård köttbit som tillbehör. Mums. Satt sedan och snackade deep-talk med faster innan hon lämnade mig för sängen. Nu sitter jag här, medans bror äter, och smsar med Sandra och Joy [fast hon har typ somnat för hon slutade svara] och väntar på bättre tider. Låter ju onödigt att gå och lägga sig nu? Kanske drar på en film eller något, om inte sofforna i tv-rummet är upptagna. Men det är dom antagligen, så tycker att någon rolig och social kan vara vaken och underhålla mig i min ensamhet eftersom bror gick upp och la sig med Sofia nu. Usch vad tråkigt jag har, kanske får bli ännu en skogspromenad? Ensam. Sofia litade inte på mina okända-stig-skills. Men är man själv kan man ju gå vart man vill utan att någon klagar, fast risken finns ju då att man går vilse. Kanske borde stanna inomhus.

Hoppas att någon vaknar snart. Det är sjukt ensamt här. Hatar att vara ensam, det får mig bara att tänka på dig vilket får mig att må dåligt. Och på toppen allt kan jag knappt andas pga. förkylningen och halsen svider som bara den. Brb, självmord


Bira bira bira, bärs bärs bärs

Hemma hos min coolaste kusin Cornelia som nu är gör sina privata behov, Julia ligger utsträckt på sängen och väntar på att någon ska ligga med henne medans jag drömmer om Oboy-mintuu. Riktigt mysig kväll, jag mår bra, musiken är på max och jag har kommit på att jag suger på ps-spelet Buzz. Fast egentligen är jag bäst, men jag vill ge alla andra en chans och förlorar med flit. Vad annars? Nu ska ligga med Julia. LOVE

Goodbye Flen, hello Stockholm!

Lyckades somna om igen imorse. Skönt, tror inte jag hade överleft en dag i kyrkan med endast fyra timmars sömn. Nu är det i full gång med att lagas lunch, själv ska jag få på mig lite kläder och packa sen bär det av till huvudstaden. Är faktiskt taggad nu, saknar min lilla fjortiskusin. Men innan dess har vi 1,5timmes bilfärd framför oss så lite sms-sällskap skulle inte sitta fel. Skriver mer ikväll, om jag överlever kyrk-besöket. LOVE

07.09

Vaknade och hade panik. Kanske drömde jag? Jag vet inte för jag minns ingenting. Reste mig upp för att skölja halsen med rent iskallt vatten och är så sjukt illamående att jag tror att jag ska spy upp allt helvete rakt över köksgolvet. Då blev jag rädd. Jag har ingen lust att åka till Stockholm, vill bara ligga här under täcket tills skolan börjar och tankarna dras till något annat, något vettigt. Men jag måste träffa Cornelia, det måste jag verkligen.

Livet suger när man inte duger

Kom precis hem från en faktiskt riktigt rolig kväll. Hängde med M, B, J och U i Katrineholm där vi mötte en hel del männiksor, bl.a Sandra som varit i Turkiet dom två senaste veckorna. Kollade utomhusbio [fast jag kollade inte ett skit], käkade Donken och var allmänt flumm. Drog med nattbussen hem och sedan taxi med Sofia, bror och Jesper till Skebokvarn. Nu är det sängen som gäller, men först ett toabesök. Imorgon drar vi till Stockholm för att kolla när min kära saknade kusin konfimerar sig. Satan vad jag saknar bruden [vi måste prata]. LOVE

Hör ett bom-bom-bom som kallar på dig



Då drar vi, ett gäng från Flen, vidare mot Katrineholm och öser. Utomhusbio, This is it!, och vädret är på våran sida. Fortfarande förkyld som en åsna, men inget stoppar mig nu. LOVE

Jönssonligan-marathon

Har precis kollat klart på Jönssonligan och dynamit-Harry och skrattar högt för mig själv. Nu är det Jönssonligans största kupp som rullar, helt okej kväll som sjuk. LOVE

Dagens fynd


49:- styck köpt på Mitt i byn

jag var ett loppisfynd, han ville ha nåt, och jag blev använd en gång mest på skämt

Idag mår jag dåligt. Sämre. Men jag vill må bra därför håller jag munnen stängd. Vaknade halv tolv vilket betyder att jag missade bussen in till Flen vid elva. Typiskt. Skulle hjälpa mamma och pappa att hitta en konfirmationspresent till min kusin som konfimerar sig på lördag. Men antar att dom klarade sig utan mig. Har spenderat morgonen genom att kolla på Girls of the playboy Mansion och nu Kendra.

Päronen kom hem i princip nyss, och mamma är i full gång med att laga lunch. Jag vet inte vad som händer resten av denna torsdag, men jag vet att jag kommer knarka alvedon, nässpray och halstabletter tills alla dessa baciller har dött. Dö. Dö. Dö.

Tack hej, fuck dig



Jagärinteriktigtsomallaandra, snäppet bättre

Om du aldrig provat hur kan du då vara säker?

Fin underhållning denna onsdags natt (fast egentligen är de ju torsdag) LOVE


random night music By MxWac

Inlägget blev helt fucked up..Skulle gjort mellanrum och grejer men de blev inte så :( Så ingen klagar.. haha! Nu ska bara slänga in lite bra musik från min sida.. Randomly ur massa listor xD pussar // waccan

Oskar Linnros – Från och med Du
Daniel Adams-Ray – Dum av dig
The Chi-Lites – Oh Girl
Mike Posner – Cooler Than Me - Single Mix
Italobrothers – Love Is On Fire - Radio Edit
Eddy Wata – I Like The Way - Original Radio Edit
Unwritten Law – Fight
Reese Witherspoon – Wildwood Flower
Scott McKenzie – San Francisco (Be Sure To Wear Flowers In Your Hair) - Single Version
Country Rock Party – Take Me Home, Country Roads
Escape The Fate – We Won't Back Down
Jeff Conaway – Greased Lightnin'
The Baseballs – The Look

Love is on fire!

Nu jävlar kör vi gästbloggning! Har så sjukt jävla tråkigt, och ingen lust alls att skriva på min egna blogg heheh. Jag har inte tid. Sen känns det så jävla meningslöst att blogga om motocross när alla andra modebloggar på devote.. Vad ointressant motocross kan va för vissa tjejer. Vissa gånger kan man ju få värsta "du är dum i huvudet" blicken när man säger att man håller på med motocross. Det är mitt liv, typ. Eller ja, det jag vill hålla på med.

I alla fall, today har jag umgåtts med Emma(ägaren till blogg1) och Joy. Vi käkade på snabben, pratade, gick runt i våran lilla stad. Tillslut bestämde vi oss för att gå in på bokhandeln. Joy köpte ingen bok. Emma köpte en bok. Jag köpte två. Nämligen den andra boken av Jens Lapidus, "Aldrig fucka upp." Det är killen som skrev "Snabba Cash", vilket nog är den bästa boken jag har läst! Filmen är en sån himla besvikelse. Ni som inte läst boken, läs den. Sen köpte jag även "Nya Snapsviseboken" Vilket kommer sluta med mycket kul! haha!
Var lite taggad på att köpa en bok om tjejmiddag så jag kan fixa någonting kul åt mina älskade brudar. Jag som aldrig gör ett skit. Jag går på alla andras grejer men gör ingenting själv.. Emma hade ju sin Sweet 16 som var grymt kul, sedan hade Joy sin barbiefest som också var grymt kul! Så nu känner jag att jag måste greja någon typ av.. tillställning? Men man blir ju lite... rädd på vissa håll och kanter. Tänk om det spårar ur, tänk om ingen kommer? Det blir lite ångestfyllt. Men eftersom jag är en sån utmärkt kock kommer det väl bli en mat-köra-cross-middag! :) Tror verkligen mina underbara tjejer skulle vilja sätta sig på mitt gröna vrålåk... Aja, to be continued!
Idag hade jag en nära-döden upplevelse. Vill inte prata om det.. alls. Det var läskigt. Pinsamt. Från och med nu har jag fobi för silvriga bilar som kommer i full jävla fart..
Jaja, just nu sitter jag och lyssnar på Oskar Linnros, Som vanligt typ. Han har gått på repeat i tre dagar nu ungefär. Är så jävla kär. Dock är inte mina föräldrar kära i det. Dom är kära i the baseballs.. Som mina vänner också är.. Så tokigt det kan bli! Hehe. Nu ska jag runda av lite, kommer inte riktigt på någonting mer jag kan skriva om.. hehe. Så, tack för mig! Och tack emma för jag fick låna din blogg när jag redan har en egen, gulligt av dig. Ska ta bort min bloggjävel. Eller inte om ni läser? (a) ;) Bjuder er på några piccss på mig hehe.. Ni får ha det så trevligt alla bloggers!.. :) kramar


As long as the wrong feels right

Just gonna stand there and watch me burn, but that's alright because I like the way it hurts.
Just gonna stand there and here me cry, but that's alright because I love the way you lie.


En del av mitt hjärta


J W E

Expert på att rodna

Stannad kvar i Flen efter jag och pappa hämtat mitt tåg- och busskort och hängde med W&J iallafall, trors smitt-risken. Vi hamnade på bokhandeln, och eftersom det inte finns några klädaffärer så får man bokshoppa istället. Fick med mig en riktigt bra bok hem, Expert på att rodna. Ännu en bok av Katarina Von Bredow, en av mina favoriter. Men nu är det middagsdags! LOVE


Nästa station Flen, Flen.


i was so high, now i'm so low

Har nyss haft min första matte-diskussion sedan sommarlovet startade. Hjärnan blev överansträngd så nu ska jag bara ta det lugnt i sängen med spotify på medans jag fixar några låtar i pappas textpärmar, hehe. Wictoria och Joy kommer nog inte idag.. jag mår bättre, men förstår att det är så roligt för dom om dom blir smittade av min förkylning. Så vad ska jag göra idag? Tar nog en sväng genom duschen efter pärm-jobbet, sen en sväng in till Flen. Annars vet jag inte, kanske någon som också är lite halvförkyld vill hitta på något med mig, typ sitta och fräsa näsan i kör? Usch, hatar snor.

W&J, i love you babe's.

BAKOM MINA SOLGLASÖGON


Pappa kom nyss hem med ett par nya pilotisar till mig, mina har varit borta i ett år.

Let me entertain you

Har du fått en kyss den närmsta veckan? afan
Vem tillbringade du minst två timmar med idag? M, J och B
Hur lång är du? 169 cm eller nått
Vilken är den senaste filmen du sett? Another Cinderella Story
Skriv hela ditt senaste sms i inkorgen? "jaa! ;)<3"
Föredrar du att ringa eller skicka sms? beror på vart jag befinner mig
Är dina föräldrar gifta eller skilda? still married
När såg du senast din mamma? någon timme sedan
Icke godkänt i något ämne? faktiskt inte
Mycket väl godkänd i något? inte det heller
När vaknade du idag? varannan timme hela natten men gick upp vid 11
Vilken är din favoritplats? sängen
Vilken plats föredrar du minst? källaren
Vart tror du att du befinner dig om fem år? utomlands
Vad tror du att du befinner dig om tio år? mognare världar
Vad sover du i? over-size tröja och trosor
Hur många kuddar har du i sängen? vanligtvis 5 men nu endast 2
Var har du bott/bor? Skebokvarn
Tycker du om kinamat? lagom
Tycker du om kaffe? cappuccino, ja
Vad dricker du helst till frukost? juice eller oboy
Kan du spela poker? ja, sist jag testade iallafall
Känner du någon med samma födelsedatum som dig? i'm the one and only
Vill du ha barn? nejtack
Kan du några andra språk än svenska? arå
Har du någonsin åkt ambulans? haha nej
Föredrar du havet eller en bassäng? bassäng tror jag
Vad spenderar du mest pengar på? onödvändiga saker som jag bara måste ha
Är du cool? ballast i stan
Kan du rulla med tungan? om jag fattade rätt, ja
Vem är den roligaste människan du känner? min farbror
Vad har du för ringsignal? sony ericsson
Har du kvar klädesplagg från då du var liten? tror så
Vad har du närmast dig just nu som är svart? mitt lakan
Kan du byta olja på bilen? inte än
Vilken var den senaste boken du läste? syskonkärlek
Har du haft sex under de senaste två månaderna? afan
Dansar du i bilen? klart
När var du i kyrkan senast? oklart, men tror det var bröllop..
Har du någon piercing? öronen, annars nej
Har du någon tatuering? inte än
Har du provat droger? endast i mediciner
Provat röka eller snusa? jarå
Har du pojkvän/flickvän? nej
Vad ska du göra ikväll? sova
Har du några syskon? en storebror
Hur mycket pengar har du på din mobil?
lagom

Another Cinderella Story


Nu blir det filmtime med världens sötaste Selena! LOVE

Jag har nog förstått att sista tåget gått

Det här suger. Kom hem från stallet för ett tag sen för jag kunde inte fårmå mig att säga nej till lilla Ebba som väntat hela dagen på att jag skulle komma hem så vi kunde rida ut en sväng, trots konsekvenserna.

Igårkväll drog jag desperat in till Flen och hamnade hos min saknade vän Wictoria som har varit i Thailand en månad. Där blev det chill ute i stuga med film och lite senare kom Marcus och Lukas som sällskap. Lukas drog först och någon gång på natten begav sig även Marcus hemåt. Idag skulle jag, J, M och B egentligen hem till mig och rida, så jag begav mig hem till M vid elva så att jag kunde åka med dom hem till mig, men där så meddelar Maja att hon ridit och longerat idag, så det skulle passa bättre en annan gång.

Då var det dags för planändringar. Efter ett tag kom J till Rundlövet [även kallat Rundvägen] bärandes på all stall-packning. Tyckte nästan lite synd om'na. Då blev vi istället taggade på att åka till Katrineholm och käka på McDonald's men vi hanmade istället hemma hos J [där även B anlände] och beställde pizza som vi satt och mumsade på framför tv'n.

Tog sista bussen klockan sju hem till Skebokvarn då min huvdvärk och hals levde helt egna liv. Men vad ska man göra? Jag har hela veckan upplanerad och jag lovar, det finns inte en lucka kvar för att vara sjuk. Så jag hängde med Ebba ut på en kort ridtur och nu är jag alltså hemma igen och ångrar att jag lämnade huset. Halsen skriker av smärta och bomben som ständigt tickar i huvet smäller snart. På toppen av allt mår jag illa som en apa, men jag kan inte spy för det är så jävla äckligt. Vågade mig på att testa febertermometern: 38grader. Fan

Nu ska jag försöka få ner lite mat, ta en alvedon, krypa ner i sängen och fightas med alla dessa bacieller så att jag orkar med morgondagens planer. Kyss

You say hello, I say goodbye

Kom hem iprincip nyss, har just bytt om till stallkläder och ska nu cykla till stallet och ta en liten ridtur med Ebba. Uppdaterar om gårdagen och dagen när jag kommer tillbaka. LOVE

Just one chance is all i ever wanted

Drar till Flen nu, fördriver tiden hos Wictoria. Over and out, peace

i don't wanna do it solo


endast dina kyssar får mitt hjärta att slå

Tog mig nyss genom duschen, och det var nog det skönaste jag gjort idag. Sitter nu i handduken och håret droppar och blöter ner precis allt runt omkring mig. Funderar på om jag ska ta på mig sovtröjan och krypa ner i sängen.. så kom jag och tänka på varför inte ringa begravningsbryrån på en gång? Skärpning Emma! Lev livet, föfan. Läste igenom gamla inlägg från arkivet förut, "jag ska inte falla igen". Dags att ändra inställning, för alla vet att det ändå är bäst för oss båda två om jag försöker låta bli.

Vi gör en deal, jag stör inte dig något mer så lovar du att låta mig vara ifred? Ok, bra. Hej


Right in front of you

Gick och la mig tio igår, såg ingen idé att göra någonting, och jag somnade. Och sov, och sov, och sov. Vaknade vid tolv och jag har nog aldrig känt mig så utvilad. Behövdes. Min kusin kom och vi meckade med moppen, den funkar dock fortfarande inte. Vet inte vad som är fel, så jag får väl ragga hit honom igen. Sitter i sovtröja och mjusikbyxor och taggar till NRJ 26/8 i Stockholm. Ska dit med världens bästa Joy. Och så ska jag ju till Rixfm festival i Norrköping med Malin och Rebecca. Underbart. Skulle egentligen in till Flen och träffa Wictoria idag, men jag har ingen lust att gå ut i detta underbara väder. Sitter hellre och lyssnar på åskans muller och låter blixtarna skina upp i rummet. Förlåt W, men vi ses ju på onsdag. Imorgon kommer M, J och B. Om väder tillåter ska vi ut på en ridtur i Skebokvarns natur, förhoppningsvis.

Jag älskar alla mina vänner. Fast jag inte visar det så ofta och bra, så är det ni som hjälper mig genom livet.

Vaken om natten, drömmer på dagen

Besökte min plats nyss. Alla borde skaffa sig en plats bara dom vet om, glömma verkligheten och bara få må som man mår, vara som man är. Alla behöver någon gång en paus. Jag lämnade mitt hjärta, min hjärna och förhoppningsvis min skadade sida i den världen. Jag besöker den när jag behöver paus från mitt skådespeleri, då är jag den jag egentligen är.
Den sida ingen har sett av mig.

Some will win, some will lose. I've lost.


18års kalas igår. Chill till en början, ös i slutet. Jag umgicks med mina fina vänner men även släkten. Allt-i-ett, sånt vi gillar. Framåt natta blev vi stormade av ca 10 ungdomar. Vet inte riktigt vart alla kom ifrån, men mestadels av aniskterna kände jag nog igen.

Idag är det segt. Riktigt segt. Onödigt segt. Jag är bjuden på grillparty som börjar om ca 45minuter. Jag har inget att dricka. Jag har ingen skjuts. Men jag vill dit. Vill umgås med nytt och gammalt folk. Får se om jag kan ragga lite på pappa så han kanske kan skjutsa in mig. Men då är det nog dags att göra sig iordning, mjukisbyxor och pappas over-size-tröja är inte den snyggaste partyoutfiten, hehe.

SHE'S GOT THE LOOK

Har slitit mycket och jobbat flitigt sedan jag lämnade sängen i morse. Klockan sex är det fullt hus på Strömmen, ännu en gång. Fortsättningsfirande för atronåringen, dvs min bror. Jag ska snart hoppa in i duschen och sitta och fundera vad som ska bäras ikväll. Laddar annars med resten av huset med The Baseballs på högsta.
Hela Skebokvarn gungar idag och jag är glad, riktigt jävla glad!

Ja, visst har vi väntat för länge


Jag har världens finaste vänner. Dagen har bestått av mina babes, "skolfoto", misslyckade in-action-hopp-bilder, hembakad pizza, prat om livet och vi hann även med en promenad till stallet för att hälsa på hästarna. Skönt att hela gänget var samlat för första gången sedan sommarlovet och ännu längre tillbaka. Mallisen var den första att lämna oss (tösen i rött) och strax efter det lämnade resten av folket mig till min ensamhet.

Jag är trött. Klockan är inte ens elva. Ett gott tecken? Ska nog dra på en film att somna till. Imorgon är det fortsättning på min brors 18årsfest. Lite släkt, några av hans vänner och eventuellt tre av mina bästa. Min kusin kommer även och lagar min dumma fula gamla moppe. Men jag är glad, kanske jag slipper vara fast i denna håla då och kan rulla runt bland det sociala folket. Puss på det och godnatt babes

I'm no superman

Sitter och kollar igenom gamla statusar på min facebook. Folk som har skrivit till mig för några månader sen, som skrivit till mig för en vecka sen. Dom det känns som att jag förlorat idag. Och plötsligt blev jag rädd. Det är sant att jag inte hört av mig till mina vänner på länge, inte konstigt att dom tröttnar på mig? Nu vill jag plötsligt skriva till alla, verkligen alla och hinna ses innan skolan drar igång. För ärligt, jag tror inte jag klarar av att förlora någon mer. Jag vill så gärna lösa allt, men jag vet inte vad jag kan göra mer än det jag gjort.

Jag kan inte spola tillbaka och göra om i det förflutna, hur mycket jag än vill.

Katarina Von Bredow

Serverades idag med stekt-ägg-macka vid tolv, efter det tog jag mig genom en dusch som verkligen behövdes. Kom ut som en ny människa då jag fick två uppdrag av pappa. Cykla till Kinne och lämna ett papper och sedan till Leffe för att hämta gräsklipparn. Det är få som är lika grym som jag på klipparn, alltså. När jag kom körandes på mitt vrålåk hade Sofia anlänt, så jag överlämnade klippandet till pappa och begav mig tillsammans med bror och henne till Eskilstuna. Hamnade på Tuna Park där jag försvann in på Ginatricot för att köpa min efterlängtade tröja, men såklart fanns den inte i färgen jag ville ha. Så mycket shopping blev det. Fick iallafall med mig, efter många om och men, en bok av Katarina Von Bredow: Syskonkärlek. Har läst det förut, och nästan alla hennes andra böcker, och jag är kär. Alla hennes böcker är underbara. Om det finns något bokmåste, så är det någon av hennes böcker. Speciellt om du är en kvinnlig ungdom mitt i din utveckling.

Kom hem någon gång vid sex och jag har inte lagt ner boken sedan jag hoppade in i bilen från Eskilstuna, och nu är den slut. Igen. Och jag ligger här och känner mig liksom, berörd av bokens handling. Jag är alltid så när jag läser böcker. Lever mig in i huvudrollena, när dom beskriver hur någon gör någon speciell min eller speciellt ljud så försöker jag göra det i verkligheten. Jag känner precis det dom känner i boken. Kanske låter konstigt, men jag försvinner verkligen från verkligheten och blir boken.

Men nu är jag back in the reality och skriver med Joy på msn medans jag kollar på SATC. Min kusin drog just med min bror till Eskilstuna för att gå på kroken. Tänk att bror min har blivit så stor att han får gå lagligt på en krog. Premiär ikväll! Jag måste säga att jag är lite nervös.. och stolt. Min lilla storebror


Som så många andra dagar


ännu en fest på strömmen

Efter att ha firat bror igår, drog jag med faster till Flen och körde en sleep-over hos Joy. Vi snackade om allt, verkligen allt, kollade på SATC och spelade spel. Vi testade på alla gamlingars favoritspel, alfapet. Riktigt roligt faktiskt, men väldigt ansträngande för hjärnan. Låg och pratade fram till halv tre, och efter det lyckades jag faktiskt somna.

Idag skulle jag egentligen ha åkt till Eskilstuna med bror och Sofia, men hon hade inte fått tillbaka bilen så det får bli imorgon eller på torsdag. Men blev iallafall hämtad av papsen för ett tag sen, så nu sitter jag i min ensamhet med spotify på högsta. Inte helt fel, men snart kommer väl pappa hem från sin promenad och då blir det matlagning.

CONGRATULATIONS BIGBROTHER


Idag fyller min bror 18 år (inte alls avensjuk). ETT STORT JÄVLA GRATTIS, BRORSAN

Jag hoppas för mycket för tidigt i livet

Jag vet att jag är en väldigt spontan person. Jag förstår varför jag ofta sitter ner och har djupa diskussioner med min pappa som oftas slutar med tårar. Jag märker att jag en svår person att kontrollera. Men det är ändå så jag är, och jag vet inte vad jag kan göra för att ändra migsjälv.

Som säkert alla märkt, har jag gjort många misstag i mitt liv. Och jag verkar aldrig lära mig, så jag har idag legat och funderat på vad som måste ske innan jag faller totalt. Om 22 dagar börjar jag skolan. Gymnasiet. I Eskilstuna, med 99 procents säkerhet. Det innebär en ny stad med nytt folk. Jag har lärt mig att man inte får en andra chans i livet, man får bara se till att göra det bästa av situationen. Därför kom jag idag i mina funderingar på en sak: jag kanske borde flytta? En egen lägenhet i Eskilstunas centrum. Lämna Flen och bara försöka bli en ny människa. Kanske inte det smartaste att komma på när sommarlovet närmar sig sitt slut, men jag kunde inte stoppa leendet på mina läppar när tanken slog mig. Det måste väl vara positivt?

Typiskt mig att komma med inpulsidéer. Hur ska jag ha råd med en lägenhet? Ska jag bara lämna huset som jag levt i sedan födeln och skita i att mitt rum just nu renoveras för att jag bad om det? Dock har vi inte hunnit göra mycket, men det ändå jag som har drömt om detta så länge. Jag har inte ens vågat framföra mitt förslag till mina föräldrar, rädd för hur dom ska reagera. Skratta? Besvikna? Mest av allt är jag rädd för frågan "varför". Hur förklarar man för sina föräldrar som ställt upp för sitt barn i 16 års tid att man vill flytta ut och skapa ett nytt liv i en annan stad? Det blir ju enklare om man tänker på pendlandet. Buss och tåg varje dag, fram och tillbaka. Men det är väl sånt som många ungdomar får leva med.

Jag var såklart dum och gick in och kollade på lediga studentlägenheter. Fanns två lediga. 3600kr/månaden. 10minuters promenad till skolan. Nu kan jag inte släppa tanken. En tanke på något som jag vet är omöjlig. Iallafall just nu. Någon dag kommer jag flytta hemifrån, när jag är äldre och mina föräldrar vet att jag kan ta hand om mig själv, när dom vet att deras arbete är fullbordat.

Det är bara synd att man aldrig får det man behöver när man verkligen behöver det.

Två hinkar salt i mina sår

Allt skit jag sa.. hur jävla dum kan man vara? Är rastlös. Finns inget att göra. Jag sitter fast i en liten håla utanför skitstaden Flen, men där finns det åtminstonde sällskap. Ligger i min obäddade säng med kläder på så mamma blir arg och lyssnar på Ludwig, my new love.
"Kärlek slutar alltid med bråk" just nu. En sann mening.
Om man kanske skulle ta sig ut, gå tills vägen tar slut och se vart man hamnar? Sounds great


Sova sova säng säng säng

Jag älskar verkligen nätterna nu för tiden. Kollade just på almanackan och såg att det var den 1/8. Om tjugotre dagar börjar jag på gymnasiet någonstans i landet. Jag undrar just hur det ska gå med mina sömnproblem då. Somna 5.00 och gå upp till skolan 6.00 låter ju inte som den bästa planen. Det händer väl alla någon gång, men att överleva på en timmes sömn varje kväll ger nog inte mycker energi till att ta sig genom tre år på gymnasium.

Blir nog till att införskaffa sömnpiller iallafall, detta funkar inte längre.

RSS 2.0