EN LITEN FÖRSENING


Girls just wanna have fun. Här är några bilder från Toms första fest 15/1, bättre sent än aldrig. För övrigt så sitter jag just nu och lyssnar på Håkis medans jag skissar lite. Skickade just iväg ett mms med andra tatueringsskissen till Tobias. Sugna på att kika på dom? Hehe. Idag färgade Sabina mina ögonfransar och plockade mina ögonbryn. Blev skitsnyggt. Jag kläckte även ur mina hårplaner till töserna. Undrar vem som hatar mig mest? Gissa vad jag ska göra nu? Plugga idrottsprov. Sucks to be me.

LOTS OF LOVE, E

REBECCA & FIONA


JAG SKA SÅ DIT, 18ÅRS GRÄNS IN MY ASS.

LOTS OF LOVE, E

HAPPY BIRTHDAY TO ME

Min önskelista är lite finare än alla andras, och den som inte håller med om det är bara avundsjuk. Sitter annars och kollar på ovettig tv, ritar blommor i massa olika färger, äter mat och funderar på att duscha. Jag kan göra mycket på en gång. Även blogga! Har lyckats knapra ihop tre inlägg på en ikväll, applåd?

LOTS OF LOVE, E

KÄNN INGEN SORG.


Hittade en söt bild på en charmig kille på en blogg av en tjej som fotograferar grymt bra, slänger in den för att en blogg utan bilder suger och det gör ju inte min.. eller?

Det är synd att jag glömt hur man bloggar, inte vet när man ska sluta, inte riktigt orkar göra någonting, inte har någon att prata med, inte vet vad jag vill och att jag är så jävla emo just ikväll.

(tack speciellt till Carro, Ida, Fia och Lollo för igår, har aldrig haft en trevligare kväll)

PEACE AND LOVE 2011?

Ganska chill i skolan, har inte fått något vettigt gjort och avslutade dagen med att glida runt på skridskor. Tog 14.12-bussen hem och hann med den andra bussen till Skebo som jag inte gjorde igår. När jag tågade in i mitt rum hittade jag min bror begraven i min soffa. Blev lite chockad. Han låg och kollade på He-man. Jag är tydligen inte den ända som tycker barnfilmer är bra, speciellt dom äldre.

Själv sitter jag just nu och kollar på Fern Gully: den sista regnskogen medans jag väntar på att ta mig ut till stallet i kylan. Kan inte fatta att jag överlevt dagen i converse och skinnjacka i -10. Man är ju tuff, hehe. Annars så fick jag precis reda på att Håkan Hellström kommer till Peace & Love i sommar. Jag ska så dit. Men måste bara få tag på ett gäng som man kan åka med, håller alla tummar jag har.



LOTS OF LOVE, E

2011-01-25



LOTS OF LOVE, E

JAG VILL ATT DU ÄLSKAR MIG. MEN JAG VILL ATT DU LÄMNAR MIG MED.


Kan du älska mig som luffaren älskar landsvägen?
Kan du älska mig som rumlaren älskar nattlivet?
Kan du älska mig som de unga älskar revolutionen?
Kan du älska mig som den ängslige älskar gryningen?
Kan du älska mig som studenten älskar att drömma?
Kan du älska mig som måsarna älskar takåsarna?

Skulle du älska mig, som ett slagskepp som älskar lasten?
Kan du älska mig som raketen älskar explosionen?
Kan du älska mig som Huckleberry älskar floden?
Kan du älska mig som trottoaren älskar förloraren?
Och kunde du älska mig om jag föll i tusen bitar?
Och kan du älska mig så tjackpundarn älskar sin barndom?
Kan du älska mig som Teo Jensen älskar gitarren?

Som en gammal vän?
Som jorden älskar månen?
Som sjömannen älskar havet?
Som tågen älskar rälsen?
Som fångar älskar flykten?
Som barnen älskar julen?
Som korten älskar turen?
Som Romeo älskar Julia?
Som jag älskar dig?

LOTS OF LOVE, E

HE GOT ME. AND FORGOT ME.

Hann med en snabbdusch igår innan jag somnade till slutet av Morden i Midsomer. I morse lyckades jag ännu en gång försova mig onödigt länge, så jag kom till skolan klockan 11 - igen. Låg och sov på bänken medans Lotta lästa om hantverkare för oss sen avslutade jag dagen med att färga och plocka Sabinas ögonbryn samt färga ögonfransarna. Gick riktigt bra för att vara första gången, och även fast Sabina fick lida så blev resultatet godkänt.

Sen var min skoldag slut, hehe. Drog med Frida och Sandra till hemköp och köpta chips och dricka. Nyttigt, vi vet. Satt och tjockade oss på bussen, hoppade sedan av i Malmköping och direkt på nästa buss till Flen. Där fick jag sitta och vänta på bussen till Skebo i nästan en timme. Roligt liv. Satt och pluggade på station. Ännu roligare liv. Pappa ringde och frågade vart jag tagit vägen. Han är inte så smart och förstår att man kommer hem lite senare när man slutar 16.00 och måste pendla.

Kom iallafall hem tillslut, och det första jag hör när jag ropar hej är "varför var inte du i skolan idag?". Jo, lilla mamma, jag har visst varit i skolan. "nej, det har du inte". Nehe? Förvirrad tjej. "någon Eva ringde och sa att du inte var i skolan". Min mentor. No shit? De brukar vara så när man försover sig. Knappt så att pappa trodde mig som själv skjutsade in mig till tåget? Jag lever verkligen ett fantastiskt liv.

Sitter just nu och kollar på Scooby-Doo, fett bra film. Barnfilmer var bättre förr.

LOTS OF LOVE, E

YOU MUST UNDERSTAND MY WEEKNESS


en väldigt fin låt

Har verkligen varit sämst på att blogga den här helgen, men har haft fullt upp. I fredags köpte jag en present till mamma efter skolan, tog bussen till Malmköping med Sandra och därifrån vidare mot Flen där jag inhandlade lite smått och gott inför Julias och min filmkväll. Framåt 20.00 anlände tösen då vi startade med att välja ut 10 av 40 filmer som vi skulle se på. Väldigt svårt, men vi lyckades och firade det med att äta en riktigt god middag. Då fick jag även reda på att min andra kusin, Natalie, befann sig i staden så när vi åkte till Statoil för att köpa cola plockade vi med henne från mormor. Blev dock inte mycket filmkväll, hann 2 filmer (Snögubben Frosty och My Little Ponny) innan sömnen tog över.

På lördagsmorgonen blev det frukost bestående av bl.a chips och cola samt några kortspel. Sen var det bara att börja trängas i badrum, garderober och dusch. Jag lockade Natalies hår och Julia begav sig hemåt för att få lite mer space. Visade sig att vi skulle ta bussen till Flen 15.18 och jag hatar att prestera undre stress så jag hann med allt och inget. När klockan var lite över tre så hade jag inte ens sminkat mig. Ni fattar paniken. Men så ringde min farbror och sa att dom var på väg till Skebo så att vi kunde åka med dom. Andades ut. Strax efter det satt vi fullpackade i en bil påväg till Mozzarella där mammas 50-årsfest skulle hållas.

Det var redan lite folk där när vi anlände, men det blev grymt mycket fler. Folk överallt, vart man än vände sig mötte man ett nytt ansikte. Vid halv sex kom förrätten fram och alla slog sig ner till bords. Efter det blev det sång, skratt, varmrätt, lite mer sång, rökpauser, toabesök, ännu mer skratt, ytterligare mer sång och efterrätt. Ungefär så höll det på och det var riktigt trevligt (bilder kommer).

Vid åtta begav sig jag och Cornelia till Sofias hus där vi hämtade Wii't som vi skulle koppla in hos farmor så att min minsta kusin kunde ha något att göra när han fick tråkigt. Bara det att det inte gick att koppla in, så vi lämnade det bara där och gick tillbaka till Mozzarella. Där var partyt nu igång på riktigt och borden var borta så att man kunde dansa. Det betydde att folk drack mer och då är det inte roligt att inte vara 18, så vi gick tillbaka till Sofia och fixade inför "efterfesten" efter att ha mött upp Joy.

Dom första gästerna kom före oss, men vi smet in och satte på musik och jag fyllde varsitt glas. Det fanns bara ett problem egentligen - ljudet var sämst eftersom det bara var en laptop och inga högtalare. Ringde i panik till Samir som räddade hela kvällen som blev succé. Mycket trevligt folk droppade in, nya och bekanta ansikten. Vi höll på långt in på morgontimmarna och idag mår man ju som man förtjänar.

Idag, söndag, har bestått av städning, diskning, spåra förlorade skor, umgåtts med Joy, kolla Fjorton Suger och bara chillat life. Varit ensam för det mesta i Sofia stora hus, hittade godis, jordnötsringar och cola som jag mumsade på med röven begravd i soffan. Längtar faktiskt lite smått till att flytta hemifrån. Helt plötsligt ringer pappa och säger att dom är i Flen och tänker packa med mig hem. Lika bra. Har nu kommit ur gårdagens kläder och sitter i sovtröja, mjukisar och raggsockor. Aldrig mått bättre i hela mitt liv.

Om jag skulle lägga mig ner nu skulle jag somna direkt. Men jag måste duscha, känner mig fett äcklig. Och då kommer jag bli pigg. Och hungrig. Orkar inte äta. Orkar inte duscha. Orkar inte sova. Och nu har det blivit en alldeles för lång text så den som orkar läsa igenom den är värd ett diplom.

LOTS OF LOVE, E

DET ÄR SAMMA SPEL, DET ÄR SAMMA STAD. DET ÄR NYA ANSIKTEN MEN SAMMA HAT. TA MIN HAND OCH KOM SÅ GÅR VI VIDARE.


Jag förstår inte varför jag lägger ner energi och pluggar på något jag ändå inte kommer att klara. Men då kanske man iallafall kan trösta sig med att man försökte och gjorde sitt bästa. Är just nu omringad av papper, kollegeblock och böcker, det är nästan så att magen vänder sig ut och in när jag öppnar ögonen. Tror jag slänger ner allt på golvet och kryper ner i sängen istället. Kanske finns en chans att jag vaknar imorgon då och kommer till skolan i tid. Råkade visst komma till skolan klockan 11 idag, fast vi började egentligen 8.30. En kort applåd till mig själv.

Imorgon börjar helgen som jag startar tillsammans med min kusin. Mysigt värre. Fortsättningen är inte sämre och det bästa måste vara avslutet. Älskar att ha en fullspäckad helg. Skulle kännas underbart om plugghögen var en aning mindre bara.

LOTS OF LOVE, E

ATT GÖRA:

- plugga till matteprovet imorgon, panik!
- skriva bokrecension
- plugga till idrottsprovet
- svara på frågor om en text och skriva ett brev inom engelskan
- plugga till manikyrprovet
- plugga till ansiktsbehandlingsprovet
- leta praktikplats

..och jag som trodde jag hade en ganska chill linje. Sucks to be me.

- fixa gott och mys till filmkvällen med kusin imorgon
- köpa present till mamma
- ragga folk till efterfest
- fixa ännu mer gott till filmmys med Carro på söndag

LOTS OF LOVE, E

EN LITEN FLICKA I FÖRSTORA SKOR




Tur att man hade några ögon under kvällen i lördags. Men satan vilken trevlig kväll jag hade tillsammans med fina vänner, gamla och nya. Lyckades sno åt mig dom här bilderna från Toms facebook, för jag måste erkänna att en blogg utan bilder är tråkig och att min kamera är död suger.

Blev iallafall stallet idag och jag fick rida Kylie, min "lilla" älskling. Det gick hyfsat för att inte ha suttit på hästryggen på en månad. Blev bjuden på hembakad pizza när jag kom hem och det satt inte helt fel. Men jag är sjukt trött (ovanligt?) och att krypa ner i sängen låter underbart. Taggar till helgen!

LOTS OF LOVE, E

PIMP THE SCHOOL-TOILET


Våran skoltoa är fett pimpad, inspererar helt klart ungdomar till att dricka eller hur?
För övrigt så blev mammas lilla födelsedagsfirande lyckat. Käkade lite för mycket smörgåstårta och läste en bok om tanter som hon fick av mormor, och då kunde man ju inte låta bli att skratta lite. Har även hunnit tagit en dusch så nu är jag pigg och fräsh. Dock så håller min hals på att döda mig. Halstabletter, jatack. Sitter annars och pratar lite smått om allt och inget med Carro på msn och lyssnar på Håkan. Han är grym.

LOTS OF LOVE, E

HELT GALET, FETT CRAZY.


Kröp ner i sängen till Bert: Den siste oskulden igår. Så jävla fett film, klockrent skit. Dock ledde de till att jag somnade sådär vid 01.30 kanske, och det är inget vidare när klockan ringer 06.00 eftersom min sovmorgon är borttagen den här terminen. Men trots en försovning hann jag packa allt och mig själv och hinna med bussen.

När jag anlände till Eskilstuna begav jag mig högst upp i G-huset för att skaka på rumpan lite. Ni förstår, jag har nämligen dans som estetiskt val och den skulle dra igång idag. Men så blev icke fallet. Var tydligen strul med vilken lärare vi skulle ha, så lektionen var inställd. Vad gör man i skolan ca. 2 timmar innan man börjar när alla andra i klassen har lektion eller sovmorgon? Jag chillade galet i kafeterian och flummade inne på toan (reslutatet ser ni ovan) innan Sandra kom in med bussen och höll mig sällskap.

När syslöjden slutade väntade vi febrilt på Fridis.. som inte kom? Hon hade tydligen stannat hemma pga. hennes hosta, och jag förstår den lilla stackarn. Så vi begav oss ensamma till engelskan och kollade klart på filmen In the name of the Father. Den var riktigt bra faktiskt. Sen var vi riktigt tuffa och tog 12-bussen hem istället för matten. Men saken är den, att man kan plugga bättre hemma än i klassrummet och så fyller faktiskt min mamma 50 år idag. Jag fick ju inte vara med och uppvakta henne i morse, så jag kände ett behov av att komma hem och ge henne en grattiskram.

Men nu är jag iallafall hemma, kramen är kramad och snart får vi väl se om det rullar in någon som vill fira henne. Annars så är det ju storparty på lördag, det taggar man ju till.

LOTS OF LOVE, E

2011-01-17



LOTS OF LOVE, E

SLÄKTEN ÄR BÄST

Kom precis hem efter att ha firat Julia på hennes 19-årsdag. Det var en riktigt trevlig kväll, och jag undrar om alla har så trevligt när dom åker för att fira någon i sin släkt. Jag tycker så synd om dom som kanske har en mamma, en pappa och någon enstaka moster eller farbror någonstans i världen. Så ensamt på något sett. Vi har alltid varit en stor, kärleksfull släkt som tagit hand om varann.

Jag har nog en ganska vanlig familj, en storebror, en mamma och en pappa som bor tillsammans. Dom har flera syskon, så jag har även två fastrar, en farbror, en moster och en morbror. Då kan ni säkert förstå att jag också har väldigt många kusiner. Om jag räknat rätt, så ska det vara 14 stycken. Och tro det eller ej, så håller vi alla ihop mer eller mindre. Jag har även en mormor och en farmor som fortfarande hänger med i svängarna.

När vi var små var vi alltid tillsammans på midsomrarna. Jag minns så väl hur alla samlades och vi lekte lekar på ljusa dagen och höll igång ända till morgontimmarna om inte längre. Med åren så har det blivit mindre sånt, även fast vi träffas väldigt ofta. Personer har gått vidare och lämnat oss och andra har kommit till. Men det som är så underbart med just våran släkt är att vi har öppna armar för i princip allt och alla. Någon outsider kan blygt komma in i våran flock och mötas av skämt, skratt och kärlek. Vi är inte blyga på det sättet, och när något sägs skrattas det från alla mer eller mindre.

Jag blir glad av tanken och känslan varje gång vi alla samlas, även fast det kan spåra ur totalt ibland. Men det är sånt som hör till, och jag skulle nog inte vilja ha det på något annat sätt. Jag kan inte tänka mig ett liv utan någon av dom, alla har var och en gjort något som är att jag är just den jag är idag.

Här är ett kollage på en stor del av min släkt, men långt ifrån alla.

LOTS OF LOVE, E

PUT YOUR HANDS UP IN THE AIR

Fyfan vilken lyckad kväll. Kände mig skitsnygg i min nya outfit med mycket trevligt folk i Malmköping. Hade ingen dricka fixad dock, men det löste sig ändå tack vare mina fina vänner. Vid 02.00 kom mamsen och hämtade en lagom berusad dotter. Tror dock inte att det var något hon tänkte på, men vägen från våran carport till dörren var lite vingligare än den brukar.

Drabbades av en panik fylle-hunger när jag klev innan för dörren och gjorde tillsammans med pappa, som kom hem bara några minuter efter oss, toasts i köket samtidigt som vi sjöng Neandertalaren tillsammans. Drog mig sedan uppåt där jag käkade dom medans jag drog igång Bert för säkert 10:e gången den här veckan. Den slutar alldeles strax och jag känner hus ögonen blir tyngre och tyngre.

Ikväll kommer jag iallafall somna med ett leende på läpparna. Tack vare min fina vän Carro som fick med mig ut på äventyr. Imorgon, eller senare idag, ska jag nog fortsätta lyckas hålla humöret uppe då vi ska fira min underbara kusin som blir hela 19 år. Grattis!

LOTS OF LOVE, E

JAG HAR GÅTT IGENOM DEHÄR FÖRUT

Igår spenderade jag en tid på badrumsgolvet, skissade saker och tände eld på, chockade min pappa genom att dricka alkohol som om jag aldrig gjort annat i mitt liv, spelade yatzy, kollade på Bert och käkade Ben&Jerry's. Stängde av allt runt omkring mig, därav kunde vissa av er inte skicka eller få svar på sms. Började även skriva en ny låt som är precis lika patetisk som allt annat skit jag lyckas få ner på papper.

Ikväll låter jag min fina vän ta hand om mig. Hon börjar med att dra ut mig ur huset in till en stad som jag just nu bara vill undvika. Det är fegt. Jag är feg. Men hon är stark. Det kommer bli bra, och jag kommer få användning av mina nyinköpta kläder. 

Jag vet vem du är. Skulle vara så jävla kul att anmäla dig. Idiot

du kom med ett plåster och räddade mina sår för att sedan slita bort det och allt jag hade kvar.

att man aldrig lär sig. har suttit och skakat inombords i snart två timmar, och det vägrar att sluta. jag vill bara ha svar, trött på alla jävla frågor som bara hänger kvar i luften som frågetecken. jag vill bara låta tårar rinna och ilskan samt besvikelsen rinna av mig. jag behöver mina tjejer. det här är ett rop på hjälp som ingen hör.

MAN MÅSTE DÖ NÅGRA GÅNGER

Efter två dagar i skolan har jag redan hunnit förlora mitt liv. Fick till och med skippa stallet på grund av skolarbeten och trötthet. Efter skolan kom iallafall pappa till Eskilstuna så vi kunde fixa en ny mobil till mig, men så blev det icke. Istället åkte vi till Flen och tröst-köpte godis på Willys och efter det till Oscar och lämnade en kvarglömd väska till Philip. Plockade även upp mamma på macken innan det bar av hemåt.

Här har jag sedan setat med pennan i handen och försökt fått ner någon slags skiss på papper, men det går inte som jag vill. Något börjar ta form, men min fantasi är slut. Det gör inte saken bättre att min bror står bredvid och hoppar som en jävla känguru och tjatar om en skiss som ska vara klar inom tre dagar. "Måste ju sätta lite press på dig, syster". Inte nog med det, han sätter sig även i sitt rum och spelar Fifa och sjunger "dom har sånt flyt hela tiden" om och om igen i en irriterande melodi och käkar upp mitt godis medans jag får sitta och läsa en novell om irländare och andra skutta omkring på hästar? Sucks to be me tonight.

Ser ingen anledning till att vara vaken längre och att sova låter jävligt skönt.

LOTS OF LOVE, E

2011-01-11



LOTS OF LOVE, E

KÄRLEKSMÅNAD?

Såhär ser mina toppnyheter ut på Facebook just nu:

Hörde att det hände mycket inom kärleken nu på årsstarten, haha!

LOTS OF LOVE, E

OM DET ÄR VÄRT ETT FÖRSÖK, SKA VI FÖRSÖKA TILLSAMMANS.

Spenderar sista dagen på lovet med näsan begrav i matteboken. Det var min plan när jag vaknade, men eftersom det inte är något favoritämne gick ett besök till min fina vän Wictoria långt före i kön, vilket gjorde att jag skjutit upp det tills nu. Men tillsammans med Håkan klarar jag allt, ska nog till och med kunna ta mig till skolan imorgon. Har efter en termin kommit på att jag kan åka bussen 07.00 till skolan istället för 05.50, smart va? Bättre sent än aldrig, och helt plötsligt känns skolstarten mycket lättare. Att gå upp 04.45 i princip varje dag tar på krafterna. Men nu är det partiet avklarat i mitt liv, puh så skönt.

Nu ska jag ta tag i dom sista 10 talen, sen är jag redo att möta skolvärlden.

LOTS OF LOVE, E

JAG ÄR PÅ VÄG MOT TOPPEN

Jag tror faktiskt att jag gått lite i ide nu såhär dom sista dagarna på lovet, eller vad tycker ni om mitt bloggande? Efter att jag blivit övergiven på fredagseftermiddagen somnade jag och vaknade inte förens klockan stod på 19.00. Hela fredagen borta, helt ensam i huset. Men det löste jag enkelt genom att sova ännu mer. Vaknade sedan riktigt tidigt på lördagen, men efter som jag var skrikande hungrig och visste att kylskåpet stod tomt, tvingade jag mig själv att somna om och vaknade istället när pappa ringde 14.00.

Då klev jag upp och började arbeta med att få igång brasan i ett iskallt hus. Efter det chillade jag en stund framför datorn och tvn innan telefonen ringde och Sofia undrade om jag skulle släppa in henne eller låta henne förfrysa sig utanför dörren. Typsikt mig att inte höra någonting (eller vilja höra kanske?). Så satt vi och pratade lite allmänt innan mamma och pappa kom hem efter bilresan från Linköping och började med en efterlängtad middag.

Efter middagen sträckte jag ut mig i sängen och halvsov till Håkan (ovanligt?) innan det helt plötsligt bar iväg till mr.x (bara för att jag vill vara som alla andra storbloggare) där jag spenderade natten. De var både stelt, nervöst, spännande och mysigt. Nu fick ni allt en karamell att suga på, kära vänner. Mamma hämtade mig sådär vid 15.30 idag och körde hem där jag landade i min ensamma, men sköna säng. Drog igång Remember Me och fällde några tårar innan jag efter det ställde mig i duschen och blandade ut ännu fler tårar med vattnet.

Nu sitter jag i sovtröjan, mjukisbyxor och ett droppande, blött hår och tänker på lovet, årsskiftet, livet och framtiden. Kollar även på en ny serie som går på 5:an. Vet inte riktigt vad den handlar om, något med superhjältekrafter. Halvkollar mest bara för att få tiden att gå, klockan nio är det ju dags för Morden i Midsomer - kan man ju bara inte missa!

På tisdag är det dags igen, känns faktiskt ganska bra. Jag saknar brudarna!

LOTS OF LOVE, E

FINNS DE PLATS FÖR TVÅ?

Sitter just nu i soffan inlindad i en filt med en flaska vatten bredvid mig och med Håkan i högtalarna (jag har verkligen fastnat) och tycker synd om mig själv. Festen igår blev riktigt lyckad och jag antar att det är anledningen till att jag mår som jag mår, men det ögonen skådade i morse när jag tog mig till nedervåningen var inget jag hurrade för. Jag snarare fällde en tår och började plocka ner allt övergivet skit i plastpåsar medan magen höll på att vända sig ut och in av lukten och ett huvud som var nästintill sprängfärdigt.

Efter ett tag fick jag hjälp av min fina vän Madeleine och strax efter henne även Rebecca. Tillsammans gjorde vi huset skinande rent och antagligen mycket renare än innan, som alltid. När vi nästan hunnit klart vaknade min kusin Julia och hennes kompis Lovisa och tassade ner och gav beröm för vårat arbete.

En efter en droppade flickorna ut, och tillslut var det bara jag och R kvar så vi gick ner till återvinningen och eliminerade dom sista bevisen. Höll på att spy när vi gick den korta promenaden, men de är så jävla äckligt så jag lät bli. Bara några minuter senare lämnade även hon mig, så nu sitter jag här i min ensamhet. Funderar lite mitt i alla andra känslor vad som kan tänka sig hända ikväll. Ensam hemma ännu en natt (fast jag var ju inte ensam igår) men ännu en natt föräldrafritt. 

Först och främst ska jag nog försöka ordna lite mat, kanske därifrån illamåendet kommer för fyllan brukar inte få mig att må illa? Bara en sprängade huvudvärk och lite ångest för tillfället. Mat blir nog bra, har en färdigrätt kvar också så det blir smidigt och enkelt. Just vad jag behöver en dag som denna. Och din närhet.

LOTS OF LOVE, E

JAG FÅR LIKSOM INGEN ORDNING


Sitter och taggar lite smått inför ikväll. Även fast vädret suger och jag måste skotta (är det ens nödvändigt?) så är jag sjukt taggad. Vid 7-8 kommer folket, förutom Danne som kommer halv 4 och hjälper mig att fixa lite. Men de är nog dags att dra på sig lite kläder och börja så jag hinner och duscha innan. Jag kommer förresten inte kunna bjuda på några bilder för min kamera har tagit självmord, rest in peace. 

IKVÄLL ÄR DET FULLT ÖS, MEDVETSLÖS! 

LOTS OF LOVE, E

2011-01-05



LOTS OF LOVE, E

I ETT RUM MED INGA ANDRA




Har ungefär legat såhär sedan jag kom hem efter en mysig dag med Wictoria. Ligger och lyssnar på Håkis, jag tror min kusin har smittat av lite av honom på mig för jag börjar gilla honom skarpt. Många av hans texter får mig att tänka på mig själv och mina känslor. Vet inte om det är positivt eller negativt, men det får mig att tänka tillbaka och fundera ännu mer. Men nu kryper jag till kojs, godnatt.

LOTS OF LOVE, E

PYJAMASPARTY MED BÄSTA









Gårdagen spenderades med denna underbara människa vid namn Malin. Vi har nog aldrig skrattat så mycket tillsammans, men det var nog ett tecken på att vi inte hade träffats på väldigt länge. Vi kollade på film, tog på oss bikini och gick ut barfota i halvmeter snö och -15 grader (vi är inte riktigt som alla andra), körde "klapp- och andra barnlekar" man gjorde när man var liten, gjorde egna chips, fick en kasse med godis som vi kämpade med att käka upp, kollade mer film och sa allmänt dumma kommentarer som vi skrattade åt tills vi nästan kissade på oss. Jag älska dig vännen!

Nu är vi i full gång med att göra oss fina inför en resa till Flen. Jag ska träffa saknade Wictoria och vi ska käka lunch på thai och bara chilla life och snacka bullshit, as usually. Gäller att hinna med så mycket nu den sista veckan innan skolan börjar igen.. bara lite ångest. Men å andra sidan, så är det snart sommar igen!

LOTS OF LOVE, E

2011-01-02


LOTS OF LOVE, E

TJENARE KUNGEN

Efter en lång taxiresa hem har jag äntligen landat hemma i mitt rum. Tjenare Kungen rullar på 5:an så sitter och njuter av Joel Kinnaman. Har precis käkat en färdigrätt som pappa köpte hem så får jag bara lite sömn kan jag nästan säga att jag är återställd efter den här helgen.

Hade bowlingturnéring igår från drygt halv 10 till halv 4 på natten. Måste bara säga att farmor var kung. 77 år och gör strike på strike på strike. Fast sista omgången tog jag över rollen. 237 poäng, 6 strikar. Bättre start på året kunde man fan inte ha!

LOTS OF LOVE, E

TVÅTUSENELVA

Idag är det den 1 januari 2011, första dagen på det nya året och jag är fortfarande kvar i Stockholm. Min kära kusin har sprungit iväg till pojken och jag har precis kommit in efter en promenad med min farbrors fru till och från centrum (här är det bara att tacka ja och se glad ut om man vill ha mat på middagsbordet). Vi pratade om alltd och inget. Eller, hon pratade och jag mm:ade och nickade för det mesta. Lite otrvligt kanske, men det är inte så att jag tänker öppna upp mig och svara på hennes alldeles för privata frågor.

Så hur har nyårsafton varit? Min var okej. Vi gjorde ungefär precis som alla andra år fast med några fler tradiotionsbrytningar. Efter backen så drog t.ex jag, Jessica, Cornelia och Sixten och bastade innan männen i huset skulle ta plats med en kall bira i handen. Sen såg det väl ut som vanligt efter att jag, C och S hade sprungit över i bara handukar och badkläder hem till C i -6 grader och snö.

Efter en underbart god trerätters måltid så fick vi tillökning i gänget av Conna och Jessis kompis Karro. Hon var med på efterrätten så även hon fick vara med och göra något slags uppträdande inför gästerna. Blev gitarr och sång, bara gitarr, piano, piano och sång och en hel del skratt. Men roligt hade vi. Efter det kom det jag hade fruktat för. Tina, Jessis mamma, sprang hem och tog fram ett videoband från nyårsafton 2001. Det är 10 år sen. Jag var 6 år och världens fulaste unge. Och inte nog med det, såklart så kommer Oskar, Victor och Sixten precis när vi sätter på filmen. Ni kan ju gissa om jag skämdes?

När pinan var över.. så var den inte alls över. Då ville Tina och Jeanette ha ett nytt nummer av Abbas Mamma mia, just like in the good old days. Never. Aldrig. Glöm och dröm. Sen tog Stefan, min farbror upp plånboken. "En hundring var". Det var allt som behövdes sen var vi igång. Många skratt blev det men jag tror aldrig att jag skämts så mycket i hela mitt liv, iallafall inte på en och samma kväll.

Tro det eller ej, men då var klockan plötsligt 23.49 och det hämtades champanjeglas och raketerna bärdes ut på en altan som var övertäckt av snö. Happy new year var på högsta volym på stereon och det nya året rullade in med alla möjliga färger lysandes på himlen. Sen drog vi ungdomar hem till Jessicas place.

Ja, det var ungefär vad min nyårsafton handlade om. Hemma hos Jessica blev det icehockey där vi såg en grymt spännande match mellan Sverige - Canada. Sverige vann och humöret var på topp! Vi spelade Fifa och Mario-cart på Xbox och bara chillade life. Jag somnade sådär vid 5.00 men vaknade till och från hela tiden tills Tina tillslut kom in vid 11 och sa att det fanns frukost på nedervåningen. En riktig buffé också!

Egentligen skulle vi åka hem idag, mamma ringde mig och sa att jag skulle komma och packa ihop mina grejor så att vi kunde åka inom en timme tillbaka till Skebokvarn, men när jag kom hem så fanns det ingen ork till det tydligen så jag blir kvar ännu en natt. Utan Cornelia. Blir nog att dra på sleep-mode.

LOTS OF LOVE, E


RSS 2.0