FÖDELSEDAGSFIRANDE.

Idag har jag varit riktigt flitig. Hittade ingenting i huset som hade något med fika att göra, så jag satte igång och bakade negerbollar och satte på kaffe. Hade en riktigt mysig stund med brudarna, snackade om allt och inget och bara njöt. När vi var mätta och glada fixade jag mig snabbt och hängde sedan med in till Flen så att jag kunde söka praktikplats. Och gissa vad? Jag fick en! Startat på måndag klockan nio, tagga. Efter det skulle jag gå till min gamla skola för att träffa några nära och kära, men så mötte jag upp pappa som frågade om vi skulle gå och äta lucnh på thai och det tackar man ju inte nej till. Bara det att det var stängt pga. sjukdom. Attans. Så istället tog vi en sväng till farmor för att kolla om hon hade något att bjuda på. Det hade hon somvanligt inte, så vi kilade iväg till coop för att köpa något att tillaga. Där smet jag iväg för att träffa och prata ut med min kära väl Madeleine. Behövdes. Någon timme senare var jag tillbaka hos farmor där maten stod redo att ätas. Skönt att kunna äta igen!

Vi tackade för mat och sällskap, tog oss till leksaksaffären och köpte present till mitt kusinbarn Axel och tog ut pengar till min kusin Astrid som vi senare skulle åka och fira i Mellösa. Där bjöds det på smörgåstårta, tacopaj, prinsesstårta och raggartårta. Tur att man slipper att gå hungrig! Efter ett tag så var vi tvunga att åka därifrån för att skjutsa min bror till Valla och sedan åkte jag och pappa hemåt. Nu har jag precis duschat och ska vilken minut som helst krypa ner i sängen. Imorgon drar jag till skolan igen, och efter det ska pojkvännen bjuda på mat och sen åker jag hem till honom och övernattar. Hur mysigt som helst. Men nu skriker sängen efter mig. Eller jag efter den.

fina födelsedagsbarn!

LOTS OF LOVE, E

FINBESÖK.

Vaknade av att det vibrerade som tusan i soffan bredvid mig, hann se att det var ett okänt nummer innan den la på. Tre sekunder senare får jag ett sms från samma nummer. "Ring mig /Carro". Men pengarna är slut på mobilen, så jag svarade snabbt att hon fick ringa igen. Visade sig att hon och Johanna tänkte komma och ta en fika hemma hos mig. Lilla Carro har ju körkort nu. Vet inte om jag har sagt det, men stort grattis till henne! Så jag studsade upp ur sängen med en täpt näsa och nästan-inte-svidande-hals för att kolla vad huset hade för fika att erbjuda, men fastnade vid datorn. 

Efter fikat så har jag massor jag måste göra, massor! Och det måste göras, annars vet jag inte vart jag tar vägen. Plugga, söka sommarjobb, söka praktikplats. Praktiken är nog viktigast! Kör igång nästa vecka och jag har inte frågat någonstans. Bra jobbat! Men nu ska vi koncentrera oss på fika med söta flickor.

LOTS OF LOVE, E

LEDSNA ÖGON OCH EN SVIDANDE HALS.

Igår skulle jag göra massor. Resultatet: ingenting. Somnade i min brors säng och där låg jag tills Ogge checkade in framåt kvällningen. Vi låg som döda i soffan och kollade på filmer innan vi kröp ner och slogs om plats i min minisäng. Vaknade upp och hade fortfarande svinont i halsen, men det hindrade inte O från att dra upp mig och släpa iväg mig till ett tåg som vi ändå missade. Jävla spårombygge!

Kom till skolan iallafall, kämpade mig upp för att trappor upp i danssalen och landade på golvet där jag satt hela lektionen. Gick sedan till kefeterian och köpte varm choklad och halstabletter. Pigg tjej! Chillade på engelskalektionen och gick efter det till matsalen där jag knappt fick ner en tugga mat. Beslutade mig för att ta 12-bussen hem. Där fick jag sällskap av Jeanette och Bella, mysigt.

Landade i huset samtidigt som pappa så han gjorde i ordning thaisoppa till mig. Till den slängde jag i mig en alvedon och däckade sedan i sängen. Vaknade tre timmar senare! Då märkte man hur populär man var på mobilen, hehe. Pratade en stund med min saknade kusin Julia om livet medans jag halvkollade på Alice i Underlandet. Senare tog jag mig ner för att kämpa ner lite mat. Lyckades med någon tugga innan jag gav upp och nu sitter jag här och pratar med Oskar i telefon. Han tycker jag är väldigt elak och dryg mot honom idag. Har jag inte rätt att vara de när han släpar iväg mig till Eskilstuna på morgon fast jag är dödssjuk? Jo!

Men nu ska pappa ha datorn och jag ska ta mig till sängen för att invänta min död. Hatar att vara sjuk. Det borde vara olagligt!

LOTS OF LOVE, E

HOME SWEET HOME.

Nu är jag hemma i Skebokvarn. Känns väldigt skönt men ändå skumt. Och ja, jag har fatiskt varit i skolan idag. Men vi hade bara två lektioner eftersom våran hantverk var inställd. Eller en egentligen, klassrådet räknas inte. Så jag, Frida och Sandra fick lite respons på våra grupparbeten innan vi tog bussen 10.19 till Malmköping. Jag åkte somvanligt vidare till Sparreholm och bytte buss till Skebokvarn. Har packat upp min väska och hjälpt mamma att städa lite, slängt bort massor av skor och annat skit som tar plats i hallen. För övrigt så börjar jag få ont i halsen så jag är på jakt efter halstabletter. Sen ska jag även ringa och söka praktikplats, skriva ett personligt brev och skicka in min sommarjobbsansökan och plugga lite. Eller mycket. Hoppas även på att kunna åka in till Flen och träffa underbaraste Malin en stund. Kanske käka något, men det knasar med pengar i min värld. As usually.

Snart kommer pappa hem också. Då ska det ätas soppa och diskuteras helgplaner.

LOTS OF LOVE, E

LOVE IS IN THE AIR.

Jag har varit hos Oskar sen i fredags och är kvar ännu. Han kan helt enkelt inte släppa taget om mig. Men vi har faktiskt varit duktiga. Diskat, träffat folk, hjälpt till före och efter maten osv. Men mest har vi bara legat i sängen och kollat filmer. Idag drog vi till Tuna Park för att inhandla nya vårskor till honom. Fick med sig ett par vita fred perry och en snygg stickad tröja som jag tvingade honom att prova. Bara jag och min fina vän Madeleine som dör när vi ser killar i stickat? Mums.

Nu håller Oskar på och dammsuger medans jag har fått fria tyglar i hans rum. Blir väl att dra på en film när han är klar och bara mysa sen sova. Det är ju trots allt skola imorgon. Känns skumt. Jag ser fram emot mötet med våran fina klass. Jag har med tandskydd och boxningshandskar för säkerhetsskull. Men nu ska jag lägga mig i sängen och vänta på fina pojkvännen. Yes, that's what he is.

LOTS OF LOVE, E

Mot Stallarholmen.


LOTS OF LOVE, E

THEY CUT OFF MY HAIR.


Flydde i panik Berry för att göra något åt håret. Inte riktigt säker på vad jag har gjort ännu, men det ser väl okej ut? Nu ska jag packa lite onödvändiga saker och sen drar jag till Stallarholmen.

LOTS OF LOVE, E

WOLRD WAR THREE?

Tro det eller ej, men jag försov mig i morse och lyckades hinna med bussen. Skulle egentligen inte till skolan pga. brist på ork men eftersom Sandra tappade sitt busskort på bussen igår var jag tvungen att åka för att hon skulle kunna få det och komma på bussen. Tack Sandra, då slapp jag missa dagens klass-kaos. Egentligen fattar jag inte riktigt vad som har hänt, men så fort någon känner sig hotad på något sett så är det helt okej att snacka skit om någon annan. Är det dom spelreglerna vi ska ha? Fine. Då får man också stå för konsekvenserna. 

Tog mig till Flen efter skolan, mötte Joy för att söka sommarjobb via kommunen. Bara det att dom hann stänga innan vi hann dit. Istället tog vi oss till Prins Wilhelm för att hämta ut lappar, men där var det också stängt. Perfekt. Besvikna och lite irriterade gick vi hem till henne en stund innan mamma kom och hämtade mig. När jag kom hem så landade jag i sängen där jag skissade lite. Då fick jag också reda på att man kan söka sommarjobb via internet, blev genast lite gladare. Tog en paus och åt lite mat, sen skissade jag igen. 

Nu sitter jag och busar lite med min klass på facebook. Eftersom jag inte fattar riktigt vad som har hänt så kan jag inte säga att jag känner mug dryg på något sett. Ett försök till att lätta upp stämningen bara.


LOTS OF LOVE, E

I PIMPED MY ROOM.


LOTS OF LOVE, E

JAG ÄR SÅ TRÖTT PÅ ALLA JÄVLA IDIOTER.

Har inget att skriva egentligen, men är inte riktigt trött än så jag gav bloggen en chans. Igår hade jag somsagt studiedag i skolan, så jag drog till Stallarholmen och chillade galet. Åt riktigt goda pannkakor, kollade när Oskar var duktig och diskade, halvsov till filmer och bara njöt av ledigheten i en underbart skön säng med fint sällskap. Vi orkade till och med släpa upp oss till skolan i morse.

Förövrigt så har jag spenderat dagen i skolan och varit irriterad på vissas existens. Har även varit en sväng till stallet som vanligt på onsdagar. Skönaste idag var nog att ställa sig i duschen och bara låta allt rinna av en. Svett, smuts, tankar. Jag saknar mina brudar så att det gör ont inom mig. Helt sjukt. Vill bara ha dom i min närhet, krama om dom och bara låta allt var som det var förut.  Jag längtar även till fredag. Då är det våffeldagen. Jag älskar våfflor. Dock vet jag inte hur Oskars smakar, så det blir en spännande premiär.

Men nu är jag bara ointressant, så jag låter sängen ta över nu. Bjuder även på en bild, koolt va? (ja, jag skriver coolt med k bara för att det är koolt).

LOTS OF LOVE, E

2011-03-23


LOTS OF LOVE, E

GODNATT.


Ledig imorgon, men drar mig till sängen skapligt bara för att det inte finns något vettigt att göra och den ser så fruktansvärt skön ut. Måste ju få sin skönhetssömn trots ledighet. Kommer att spendera morgondagen och natten i Stallarholmen hos Oskar. Och jag funderar ännu en gång på att lägga ner bloggen, ni märker ju själva hur ointressant den är.

LOTS OF LOVE, E

I DON'T CARE IF YOU LOVE ME OR IF YOU HATE ME.

Redan söndag idag. Vart tog helgen vägen? Jag har spenderat hela tiden med Oskar som för första gången har satt sin fot i Skebokvarn. Vi har mest bara latat oss i soffan och sängen, kollat filmer, ätit mat och annat gott samt druckit saft i mängder. Idag skjutsade vi in honom till fem-tåget så att han kunde ta sig hem till Stallarholmen igen. Själv så spenderar jag min kväll med datorn inne i storebrors rum (internet verkar funka där?) och lyssnar på musik. Egentligen borde jag plugga, men jag har verkligen ingen ork. Kan bero på att jag inte sovit många timmar under helgen. Men det är faktiskt mitt egna fel, men skyller också lite på Oggis.

Men nu hade jag faktiskt tänkt att krypa ner i sängen. Ensam. Känns både skönt och tomt. Man får ju mer plats, men mysigt att ha någon vid sin sida också. Taggar till att redovisa ett arbete som jag inte ens har läst igenom imorgon. Bra jobbat. Inte har jag några bilder att bjuda på heller, usch. Måste se till att köpa en ny kamera.

Men jag har en rolig men liten överraskande nyhet. Kollade på statistiken nyss, och trots min dåliga uppdatering under helgen hade jag igår över 300 unika besökare. Tror det är rekord för mig!

LOTS OF LOVE, E

2011-03-18


LOTS OF LOVE, E

NÄR LIVET SVIKER ÄR DET BRA ATT VARA TVÅ.

Oj vilken jobbig dag jag har haft idag. Eller? Eftersom våran första lektion var inställd så fick vi sovmorgon till 13.00, helt okej. Pappa skjutsade in mig till station där jag satt och väntade på bussen till Malmköping. I M-town fick jag sen sällskap av Sandra, Frida, Emma, Jeanette och Aylin. Tillsammans klev vi på Eskilstuna-bussen klockan 11.00. Jag hoppade av vid station och mötte upp Oskar innan vi drog till Donken och käkade, mmm. Fin frukost/lunch! Han gick med mig till skolan sen tills jag började innan han gav sig av mot station. 

Egentligen skulle vi ha engelska och svenska under dagen, men eftersom vi håller på med ett grupparbete i engelskan så jobbade vi med det hela tiden. Fast min grupp jobbade sådär femtio procent av tiden. Fanns så mycket annat att disskutera, klaga på och prata om. Men klockan hann iallafall bli tre så jag och Sabina gick till station och tog 15.09-tåget hem.

När jag kom till Flen gick jag direkt till Snabben och tog en kebabtallrik med Carro, den satt inte heller fel. Galet mysigt att träffa sötnosen igen, de var alldeles för längesen sen senast. Proppmätta tog vi oss till stationen, hoppade på varsinn buss och skiljdes åt. Nu sitter jag hemma och bara chillar. Är fortfarande proppmätt så funderar på att lägga mig och kolla på en bra film. Städa rummet ska jag göra också, ligger kläder precis överallt. Och plugga. Men resten av tiden ska jag halvsova. Låter som en bra kväll.

LOTS OT LOVE, E

BOMBAY DREAMS.

Tog en paus från mitt filmtittande, packade med min dator och satte mig utanför mitt rum för att kunna ha internet och uppdatera lite. Pratar med Oskar gör jag också, fast han är osocialare än en tegelsten så jag ska nog låta honom sova snart. Håller på och tittar på Bombay Dreams, längesen jag såg den men om jag minns rätt så är den ganska mysig. Man kanske kan få lite inspiration till vårat indienarbete inom engelskan. 

LOTS OF LOVE, E

PARTYBILDBOMB.













Supersöt bild på min lilla Frida och Mollie! Tack för bilderna, Caisa och tack för kvällen folket.

LOTS OF LOVE, E

GOLVET.

Hallå bloggen. Idag har det varit en lång skoldag som egentligen skulle varit längre. Dels för att jag försov mig i morse vilket ledde till att jag kom till skolan halv tio (tror att halva min frånvaro genom året varit försovningar, skärpning emma) sen fick vi även sluta tidigare på hantverken så hann med tre-bussen hem! När jag kom hem tog jag mig en tur ut i det soliga vädret och släpade in lite ved i stugan. Sen fyllde jag magen med en banan i brist på ork att göra något annat.

Förövrigt så var helgen helt underbar, även fast jag saknade en hel del folk. Spenderade fredagen med Joy och vi spelade många omgångar yatzy och kollade på världens äckligaste film: The Human Centipede. Myste sedan med popcorn, cola och prat om livet och alla dess svängar innan sömnen tog över. På lördagen sparkade jag ut J och begav mig till Frida i Malmköping. Vi chillade life, käkade, fixade oss och drog sedan till Jeanette för att sedan dra vidare till Sofia på förfest och senare mot Tom. Blev en riktigt lyckad kväll trots att tårar fälldes här och där.

Resan tillbaka hem till Frida tillsammans med tösen var nog kvällen höjdpunkt. Jag önskar nästan att vi hade blivit filmade av dolda kameran! Började med att F ville ta en genväg som gick snabbare. Bara det att den vägen var kolsvart och snorhal. Två stabila flickor i högklackat och en nedförsbacke täckt med is. Ni kan ju tänka er hur bra det gick. Frida nosade lite på backen och lämnade lite blodspår i snön, jag stod och asgarvade där hon låg med rumpan i vädret och aj-ade sig. Slutade med att vi satte oss på plastpåsen vi bar på och åkte ner. Sen kom ett litet snöfält över ett järnvägsspår som vi skulle bestiga. Där var det jag som hade lite panik och sjönk ner sådär en halvmeter med benet plötsligt och satt fast. Tror det tog oss tio minuter att ta oss över, herregud. Sen var det så mycket snö i skorna så att jag höll på att frysa ihjäl, så jag tog av mig dom och vandrade vidare i bara stumpbyxor medans F skrattade för fullt vid min sida. Men efter många om och men tog vi oss in i huset hyfsat tysta, värmde varsinn panpizza som vi snabbt proppade i oss, popade lite popcorn och pratade om allt och inget innan vi gick till sängs sådär vid halv fem på morgonen. Pigg man var på söndagen, eller? Tog bussen hem 16.53 och landade i soffan där jag hade Twilight-marathon. Perfekt avslut.

Nu sitter jag på golvet utanför mitt rum eftersom det inte funkar inne i mitt rum. Helt sjukt. Men antar att det är bättre än ingenting. Tänker komma i säng tidigt ikväll, så jag inte försover mig imorgon. Förresten så älskar jag vädret nu för tiden. Solen värmer som satan och det är mycket ljusare ute nu. Blir det vår iår också?

LOTS OF LOVE, E

IT'S FRIDAY NIGHT.

Ensam hemma för tillfället. Ikväll kommer eventuellt en mycket saknad vän och hälsar på, det värmer i hjärtat. Behöver prata ut och lätta på mina tankar. Förövrigt så hämtade Bella mig i morse vid halv tio, skjutsade till Malmköping där jag satt i skoaffären och gosade med världens sötaste chiahuahua. Tog elva-bussen till Eskilstuna tillsammans med Frida och Sandra, hoppade av vid stationen och mötte upp Oskar. Gick en stund på stan och bara chillade life innan jag tog mig till skolan för att göra ett matteprov som jag inte hann göra klart. Men G ska jag nog få iallafall. Letade sedan efter mina vänner som sprungit bort, as usually, men när jag skulle smsa dom insåg jag att min lärare hade kvar mina mobiler. Panik. Sprang och letade efter henne i en halvtimme innan jag tillslut fick tillbaka dom. Visade sig att brudarna hade vandrat till Donken, så jag tog mig till stan och gjorde dom sällskap. Köpte en paj för att få något i magen också, mmm. Efter det tog vi oss till stationen och två-bussen till Malmköping. Hade riktigt trevligt sällskap av en underbar vän, en saknad sådan också. Tog bussen till Flen och gick till kommunhuset för att söka sommarjobb, men dom hade inte fått in några blanketter ännu så jag gick tillbaka till stationen och åkte hem. 

Fick nyss besked om att jag får sällskap ikväll. Av världens finaste Joy. Kunde inte be om en bättre fredagskväll. Så har jag världens mysigaste tröja på mig också som tillhör en annan underbar vän som just nu är påväg högt upp i vårat avlång land. Men nu ska jag höja volymen och bara njuta av livet, det var ett tag sen.


LOTS OF LOVE, E

VARJE GÅNG JAG SER DIG EXPLODERAR DET NÅGONTING INOM MIG.

Sitter just nu i skolan och chillar life, as usually. Passar på att uppdatera lite här eftersom mitt internet inte funkar hemma. Ridningen blev inställd igår, så jag drog till min fina vän Malin och myste lite. Vi drog till Katrineholm utan planer bara för att fördriva tiden. Slutade med att jag träffade Emas en stund och hon Freddy. Vi tog 9-bussen hem till henne där vi snabbt kröp ner i varsinn säng (tack för lånet igen, Marcus). Låg och pratade med Oskar tills midnatt, inte för att jag hörde vad han sa för att hans mobil var dum i huvet, men efter ett tag bytte han så det gick bra iallafall.

Klockan sex i morse kämpade jag mig upp, fixade mig och gick till station för att ta 7-tåget till Eskilstuna. Där väntade fika med saft, chokladmuffins och negerbollar. Tack Edling, you're the best. Vi sjöng även för Frida Z som fyller år idag. Nu sitter vi i datasalen och jobbar med våra grupparbeten. Eller, det är nog bara att fåtal som arbetar. Men det är sånt som hör till, jag är för trött för att tänka.

Blir att träffa Oskar efter skolan en stund, ta en fika och bara umgås. Sen drar jag mig hemåt och ev. övningskör lite. Hoppas att det går bättre då än senast, usch. Men nu ska jag se hur det går för min grupp innan jag blir kickad.

LOTS OF LOVE, E


2011-03-08


LOTS OF LOVE, E

EN LÅNG UPPDATERING.

I torsdags åkte jag till Stallarholmen för att övernatta hos min vän Oskar. Hos han chillade vi mest, drog och käkade pizza, kollade en hel del filmer och bara levde livet. Somnade någongång under natttimmarna vilket ledde till att vi försov oss ganska rejält på fredagsmorgonen. Visst hade vi hunnit med bussen om vi orkat, men sängen var så mycket skönare så vi låg kvar hela dagen vilket ledde till en liten spänd stämning när hans pappa kom hem efter jobbet, hehe. Dock så gjorde vi båda lite nytta genom att plugga ett bra tag. Till middag blev det pizza igen, nyttig tjej här. Bestämde mig för att stanna en natt till och det var lika bra eftersom pappa skulle ta hem DD-gänget och ha herrmiddag. Ännu en kväll chillade vi mest, kollade ännu mer film och somnade återigen efter midnatt någongång.

På lördagen vaknade vi otroligt tidigt vilket verkade fruktansvärt onödigt eftersom det var just lördag. Men vi lyckades fördriva tiden genom att sova lite mer osv. Egentligen skulle jag dra hem någon gång under dagen, men vi hade pratat om att vi skulle kolla på bio så vi kollade upp om de skulle gå någon bra innan jag checkad ut. Visade sig att Malin skulle vara med Rasmus och att dom också hade tänkt gå på bio, så vi slog ihop våra kloka huvuden och gick tillsammans. Winter's Bone blev tillslut vårat val och vid kvart i sex hämtade vi ut biljetterna i Eskilstuna. Efter det gick vi till Phenix och käkade. Kebabtallrik för min del, mmm. Ännu nyttigare tjej. Sen fick vi i princip springa till bion för att hinna. Tog plats i säkert världens minsta biosalong längst bak och tittade med spänning. Och filmen sög, verkligen sög. Så vi fördrev tiden genom att ha popcornkrig och mobba ut Ras-musen. Det var iallafall kul och när filmen var slut och lamporna tändes så sprang vi ut därifrån för att slippa städa. Tydligen hade en kille som suttit framför oss tittat bak och sagt "shit, kolla" till sin kompis. Vi hade iallafall jävligt kul.

Sen tog M och R bussen till Skiftinge medans jag och O fick skjuts till Strängnäs där vi tog bussen till Stallarholmen. Trötta var vi, iallafall jag, så jag parkerade mig i sängen i väntan på att en bra film skulle sättas igång. Tillslut blev det Taken och jag låg och kollade medans O somnade vid min sida, sött. Ingen av oss kollade klart på filmen och ingen av oss var egentligen vaken när O gick för att stänga av datorn. Sen somnade vi iallafall helt och vaknade när klockan var 07.15(?!) idag. Man undrar ju var det är för fel på oss. Låg iallafall där och latade oss fram till 11-12 innan vi gick upp för att äta frukost. Underbart väder var det och full rulle i huset. Hans pappas sambo, Ingegärd, fyller nämligen år idag och dom skulle få massa gäster vid ett. Jag passade på att fly med bussen till Strängnäs när dom första droppade in (inklusiv hans läskiga farmor). Sen tog jag tåget till Eskilstuna och mötte Malin och Rasmus vid busshållsplatsen där vi väntade på Nyköpingsbussen hem (ett jävla resande). 

Nu är jag hemma, och det känns skönt. Dock så har allt bara gått fel för mig. Internet är totalt dött i mitt rum så jag har kämpat hela kvällen med att försöka få igång det med hjälp av pappa. Tillslut gav jag upp och tog med mig datorn ner för att koppla in internetkabeln direkt till min dator. Men vad hände då? Det fungerade! Så sädningen räcker tydligen inte längre upp till mitt rum, lovely. Kan inte säga annat än fuck my life. Jag som är helt beroende av spotify på kvällar och nätter. Pricken över i:t är ju att msn inte går att öppna. Pappa tror att det är virus på min dator, blir nog att ta en sväng till en datorläkare.

Nu ska jag nog ta mig till duschen sen ner i sängen. Imorgon måste jag komma i tid (eller överhuvudtaget) till skolan. Har haft fem lektioner den här veckan. Inte bra, inte bra. Jag måste verkligen ha mitt studiebidrag kommande månad så det får inte sabbas pga. för hög frånvaro. Och en annan sak: jag ska vara nykter under hela mars. Jag har lyckats i 2 veckor redan, så håll en tumme för mig kära läsare.

LOTS OF LOVE, E

2011-03-03


LOTS OF LOVE, E


I LOVE DANA.

Kunde inte blogga igår eftersom att vårat internet vägrade att sammarbeta. Men jag försov mig (någon förvånad?) och vaknade lite över åtta, så jag sket i allt och stannade kvar i sängen. Dock så latade jag mig inte hela dagen, hämtade in massor av ved, tände uppe och nere, diskade, fixade lunch och pluggade matte i typ fyra timmar. Snacka om att min hjärna såg ut som ett russin. Sen körde jag till stallet vid fem, och det gick helt åt helvete. Blev inte bättre av att pappa satt vid sidan om och klagade på allt. När jag kom hem så hade vi inte gjort någon mat, istället fick vi äta massa rester. Jag hoppade in i duschen i väntan på att mitt skulle bli varmt.

Sen kan man säga att livet sög, så jag gick och la mig. Gick förstås inte att somna, men det är väl sånt som hör till antar jag. Vaknade i morse av att mamma kommer in i rummet och säger att jag har försovit mig igen. Men den här gången var det faktiskt inte mitt fel, utan min klocka hade inte ringt. Men jag hann med bussen iallafall och mamma hade gjort i ordning en liten resefrukost till mig. Tack mami.

Nu sitter jag i skolan och gör i princip ingenting. Vi har ett grupparbete om kroppen inom hantverken som ska vara klart om två veckor. Tror att det går ganska bra för oss, jag har inte så stor koll. Men nu ska jag nog ta mig en rast. Börjar bli hungrig. Det är hamburgare till lunch idag, mmm. Sen drar jag till Oskar efter skolan och övernattar i Stallarholmen. Skönt.

LOTS OF LOVE, E

SITTER HÄR I MITT LILLA RUM OCH KÄNNER MIG SÅ DUM.

Startade dagen att försova mig som vanligt. Eller jag orkade helt enkelt inte gå upp ur den sköna sängen. Men slängde ner smink, kläder och böcker i en väska innan jag sprang ut till bussen. Eftersom jag har dans direkt på morgonen så orkar jag inte fixa mig. Bara det att när jag kom till danssalen var helt själv. Visade sig vara något speciellt i aulan så lektionen blev inställd. Passade på att fixa mig i lugn och ro innan jag letade upp Frida och dom andra tjejerna eftersom tydligen allas lektioner blivit inställda. Sen flöt det väl på som vanligt. Fick ett nytt arbete på engelskan och nu är vecka 11 en marddröm i mitt liv: "My trip to.."-redovisning, rörelseredovisning och matteprov.

Tog 14.12-bussen hem och det hände en riktigt äcklig grej när jag hoppade av i Sparreholm! 15.06 hoppade jag av bussen, 15.07 ska bussen till Skebokvarn gå så jag skyndade förbi bussen och över vägen för att inte missa den. Så dröjer det kanske 3 sekunder så kryper en silvrig bil upp i bussfickan, som om den stått och väntat på någon. En gubbe vevar ner rutan och frågar om jag ska till Flen. Jag svarar nej och säger att jag ska till Skebo (dumt, jag vet men min hjärna funkade inte). Då säger han att det är okej (vadå okej?) och att han åker förbi där och jag kan åka med om jag vill. Jag visste inte om min buss hade gått eller inte, men jag sa iallafall att det inte behövdes för att min buss kommer när som helst. Han nickade, log ett äckligt leende och körde sakta därifrån precis när jag ser bussen komma runt hörnet. Snacka om att jag andades ut.

Pappa skrattade åt mig när jag berättade hemma. Undra hur han hade reagerat om jag kommit hem och sagt "du, idag slapp jag vänta på bussen för en främling gav mig skjuts hem. schysst gubbe."? Visst kanske jag överreagerar, men att sätta mig i en bil med en total främling (speciellt manliga) är något som inte existerar.

Annars så har jag bara chillat på rummet. Hängde med pappa till Strängnäs för att köpa ett nytt hemmabiosystem, det var ett riktigt äventyr kan jag lova. Och det finns ingen som är så störda som vi två. Inte många iallafall. Dock så var han riktigt elak på vägen hem. Vi körde över skogen och då berättade jag att jag aldrig skulle klara av att köra själv i en sån skog. Fett läskigt. Helt plötsligt så stänger han av lyserna på bilen helt. Jag fick seriöst panik och trodde att det var något fel på bilen eller att aliens hade tagit över all ström (ströt, men det är sånna tankar som ploppar upp i mitt huvud ibland). Det tyckte ju såklart han var skitkul. Inte nog med det så stannar han bilen mitt på järnvägen och säger att han inte får i någon växel och kan köra vidare. Har ni någonsin stått stilla mitt på ett tågspår? Gör inte det, man får panik på högsta nivå.

Men nu är jag hemma, och jag lever. Ska snart krypa ner i sängen. Imorgon är halva veckan avklarad, man kan ju inte säga annat än att tiden går snabbare än vad man hinner med.

LOTS OF LOVE, E

RSS 2.0