jag har världens bästa pappa.


wor(l)d collapse.

Hittade en ny tråkig app att fördriva dagarna med. Flen fanns med, lite kul faktiskt. Annars så har jag idag legat i sängen och.. legat i sängen. Nu orkar jag snart inte längre ens det.

Nästa vecka ska jag iallafall ta mig till Flen för att möta civilisationen och ha ett möte på ICA angående praktik. Håller alla tunmar jag har och somnar om, godnatt.


.

Man tyckte det skulle vara lite bättre nu, lite lättare.
Men det är sant som dom säger, tiden läker inga sår och det finns inget slut för tårarna som rinner tills sömnen tillslut tar över.
Om och om och om igen.

Det är okej att sakna.


njutning av namnsdagspresent.

 


once upon a time..


.

jag minns varje stund
första gången som vi sågs
då du pussade min mun
och jag fick väl ingen sömn?
varje dag tillsammans
vi byggde ett liv
jag gav dig allt jag kunde
men du vände ryggen till
jag kramar om min nalle
och tänker på dig
för hjärtat det känns tomt
å jag längtar efter dig
dagarna är långa
och tankarna är trånga
vaknar ensam
utan dig
och aldrig kunna somna
livet går vidare
man känner det så plågsamt
tiden läker inga sår
och dagarna går långsamt
som jag sa:
det är svårt för mig att glömma
nyckeln till mitt hjärta
det va du
i mina drömmar

 

 


det kunde varit värre.

Mår värre idag än igår, så kanske min plan fungerar trots allt. Har legat och kollat Gossip Girl hela dagen, till och med längre än vad som sänts på TV så nu är jag lite besviken eftersom jag inte har något att se fram emot när säsongen börjar igen..

Lite ledsen över att jag inte fick träffa mina söta klasskamrater dock, men det är nog lika bra att dom inte får se mig såhär. Och bara för att dom är så duktiga och går i skolan hela långa dagen ska jag faktiskt ta mig i kragen och försöka skriva klart en uppsats, göra en uppgift om inpackningar och sedan läsa en bok om psykisk ohälsa som faktiskt visar att folk har det värre än mig tills jag slocknar.

Lots of love
E

 

 


friendship never ends.

Trots min smärtfyllda hals och tunga huvud förflyttade jag mig till Flen idag för att träffa mina änglar, utom en som håller till i skidbacken. Blev mycket skratt och inga tårar, en lunch på Snabben förutom för min del då halsen och bankkortet sa emot och sedan glassmys i vårsolen trots vinterkylan.

Vid halv 4 blev jag kidnappad av Joy hem till hennes place där de pratades om allt i livets upp- och nedgångar. Vid sex plockade pappa upp mig och jag återvände hem. Imorgon börjar skolan igen men jag känner mig inte tillräckligt stark att ta mig dit än. Bara fem veckor kvar till nästa lov och trots att mycket gott väntar då vågar jag inte längta.

 

 


tappad livslust.

Ligger helt död i fotöjen efter att ha kollar klart på dom tre musketörerna och sista Harry Potter filmen. Är dödssjuk och önskar faktiskt att jag vore död istället för att leva med att må så här. Plugga måste jag göra men hittar inte orken. Jag har helt enkelt tappat livslusten och går därför istället å begraver mig under täcket.


utgång med svenska björnstammen.




det är okej att vara ledsen.

Det är sjukt hur man kan ha väntat i en evighet på en veckas ledighet och allt bara går åt helvete. Då är jag på ett sätt glad att jag har en hel hög med plugg framför mig att skingra tankarna med. Ovh att solen tittat fram väldigt ofta på senaste tiden får mig att hålla ett leende på läpparna. Sen har jag ju faktiskt en och en halv säsong av Gossip Girl kvar innan jag är redo att möte säsongstarten som drar igång nu i vår.

Så livet är inte så pjåkigt trots allt och min kusins kloka ord påminnde mig om att det faktiskt är okej att vara ledsen. Så länga man är stark när det gäller, och det är vi alla innerst inne. Det som gör mig starkare än någonsin är att jag faktiskt får träffa mina brudar på söndag över en lunch. That's just what I need.

LOVE

one of the hardest decisions you'll ever face in life is choosing whenether to walk away or try harder.


wordfeud.


I may hate you more, but I'll never love you less.

Jag skulle kunna döda länstrafiken för deras ärtor till hjärnor. Idag fick jag ta mig en rejäl promenad på ungefär 8 km för att komma hem. Aldrig varit så glad över att ställa mig i en dusch och jag däckade ganska snabbt i sängen. Känner mig otroligt pigg efter tuppluren och har precis ätit två bitar hemmagjord pizza framför Gossip Girl.

Annars så fick vi sportlov idag och jag ser fram emot en lugn vecka. Behöver verkligen ett break från allt och samla tankarna, även om det måste pluggas en hel del under mina lediga dagar. På onsdag kommer några gosiga brudar från klassen och myser och andra dagar kommer spenderas i stallet. Bästa platsen att vara på för att samla ihop sig och slappna av lite.

LOVE


önskar jag kunde läsa dina tankar.


miss li rädddar mig från naturkunskapen (nästan).


en kärlekshälsning.


milkshake.

Haft en underbar helg med bio, mys med pojkvännen, en heldag i stallet tillsammans med Amanda och nu har jag, pappa och mamma precis avnjutit ett glas milkshake framför Harry Potter. Ska snart ta mig genom duschen innan jag äntligen får krypa ner i sängen!

Nu är det sista veckan innan lov, kan inte ens beskriva känslan. Kommer antagligen spenderas mycket i Mellösa eftersom jag nu för tiden är medryttare på Amandas häst, Karizma! Grymt kul.


markoolio

har fått min nya mobil nu, en iPhone 3G av min supersnälla kusin! tack vare den har jag 48 timmar gratis spotifypremium och kan digga Markoolio tillsammans med Frida i väntan på bättre tider efter en lunch som bestått av endast sallad.

Fredag idag, skönt. Helg utan planer igen men blir eventuellt bio med pappa ikväll. Känner att det är dags att spana in Persbrandt i Hamilton: i nationens intresse!


den där blicken du ger mig är gammal nu.

Efter en helg på fem dagar kändes det segt att återigen landa i Eskilstuna för en lång skoldag. Dagen startade med att vara fotomodell och avslutades som överjaget i Sandras hjärna. Man blir aldrig förvånad över vad S:t Eskil har att erbjuda! Även fast det är mycket som tynger mina stackars axlar håller jag humöret så högt jag kan. Tyvärr blir det inget ridpass ikväll då min ridlärare har blivit farmor och åkt till sonen för att titta på miraklet. Det är snöstorm, kallt och för mörlt för att promenera så jag drar istället på mig min onepice och försöker ta tag i något från plugghögen. Samhällskunskap, naturkunskap, svenska, hälsopedagogik, psykologi, tema, hantverk: bara att välja och vraka!

Men snart är det lov och då är det nära 18-årsdagen och ett målsnöre mellan mig och körkortet. Förhoppningsvis får jag min nya mobil i veckan och nu har jag äntligen fått tillåtelse att söka praktikplats på sportaffären och ICA, så tisdagarna kanske löser sig tillslut. Har kanske till och med sommarjobbet fixat! Livet är inte dåligt, det gäller bara att hålla tankarna till det positiva.



LOVE

så himla långt bort.


there's a lot of stupid girl in this world but I don't want to be like them.




Huset står tomt så jag höjer volymen och låter Miss Li strömma ur högtalarna. Tänker även fatta pennan efter många månaders vila och kladda lite. Får jag till något resultat kanske det kan dyka upp här på bloggen, så håll utkik!

en otroligt snygg kusin blir idag 17 barre!


RSS 2.0