Har nyss kämpat mig igenom ett hårt ridpas...

dsc00108 (MMS)

Har nyss kämpat mig igenom ett hårt ridpass, jag tror jag jobbade mer än hästen som vägrade släppa upp handbromsen! För övrigt ringde jag precis till min saknade pojkvän. Å vet ni vad han säger? Jag sitter hemma hos dig och väntar på mat, den är typ klar nu. Jag trodde inte på honom, men så hör jag mamma tjoa i bakgrunden. Glädjeskrik :-) Så nu sitter jag otåligt och väntar på att pappa ska komma ut från ICA så jag kan åka hem och pussa på honom! Love


Sitter just nu på bussen till Eskilstuna d...

dsc00103 (MMS)

Sitter just nu på bussen till Eskilstuna där skolan väntar. Börjar 10 idag, så får se vad jag fördriver tiden med tills mina söta vänner anländer :-) Affärsutveckling och hantverk står på schemat idag, slutar 14.30 och efter de ska jag gå runt och fråga efter praktikplats innan jag beger mig till stallet ikväll. Love


Testar mobilblogg!

dsc00087 (MMS)

Godnatt alla söta läsare!


.


Bra start på veckan!

Oh my god! Startade dagen med att försova mig, trots att jag började halv 12 (good to be back on track). Tur att det bara var en timmes samhällskunskap på schemat så jag kunde sjukanmäla mig utan megaångest. Passade på att njuta extra länge i sängen innan jag besökte en efterlängtat dusch.

Kan även meddela att mamma kom upp med två brev till mig innan hon åkte ut på sin taxirunda. Jag, som aldrig får brev, slet upp dom av förtjusning och började skrika av lycka. LÖN! Och inte alls den summa jag hade förväntat mig (4500) utan 6120kr, lycklig tjej :-)

Tog bussen 13.35 till Flen, stötte på farmor och var trevlig innan jag studsade in på banken och tröck ut en nummerlapp. Kände mig faktiskt otroligt vuxen när jag satt på bänken och väntade. Min första riktiga lön som jag ska sätta in på mitt konto, helt klart vuxenpoäng!

Gick sedan vidare på en runda genom våran fina stad tills jag fick syn på min kusin Julia som jag genast skyndade efter. Den lyckosten åker till Grekland om två dagar, hur nice? Efter det for klockan iväg och jag fick skynda mig till Berry's Hairstudio där håret skulle fixas. Dock så är jag inte riktigt klar och nöjd ännu, så ni får tygla eran nyfikenhet och vänta ytterligare en tid innan bild publiceras!

16.25 satt jag tillslut på bussen som förde mig hemåt. Här har de hänt lika lite som vanligt. Pappa kom stolt hem med en iPhone 3G som han införskaffat utanför Coop, men annars har kvällen passerat som vanligt. Just nu håller jag på att funderar på vad jag kan tänka mig att spendera endel av min lön på. Finns så mycket man vill ha! Mobiltelefon, kamera, kläder, skor.. listan är lång!

Annars så ska jag bara njuta av min säng ikväll och sakna min älskling.
Imorgon är jag ledig och då jävlar ska de letas praktik!


Love

Everything's just wrong.

1. Det är söndag
2. Pojkvännen har lämnat huset
3. Imorgon börjar skolan

PEACE OUT

JOBBA, SLAPPA, UMGÅS

De va otroligt jobbigt att lämna sängen i morse och se Oskar åka ifrån mig efter bara några få timmar tillsammans, men som tur är så är han påväg tillbaka just nu faktiskt. Har för övrigt äntligen jobbat klart efter att ha stått och kämpat i regn och blåst sedan klockan nio! Stått i kassan och tagit betalt för över 1000 besökare, inte illa i en liten stad som Spareholm. 

Senare drar antagligen jag och O in till Flen och träffa några fina och saknade vänner över en pizza. Men innan dess ska jag bara njuta av min säng, andra säsongen av Gossip Girl och lugnet innan resten av familjen kommer hem från Stockholm! Annars känns de jäkla skönt att jobbet för den här sommaren är avklarat, nu är de bara att invänta lönen som jag har bestämt mig att SHOPPA GALET för.

Love

Nattbloggning.

Sitter just nu i sängen och pratar med Joy över msn. En ganska vanlig natt helt enkelt, de ända som är annorlunda är att hon inte har gått till sängs och somnat än! Men de är bara bra för min del, då har jag socialt och roligt sällskap.

Tidigare under dagen har jag gjort absolut ingenting. Legat i sängen och kollat klart första säsongen av Gossip Girl så nu är andra på gång. Har även hunnit med en Barbiefilm och plockat lite i rummet. Bortsett från de så har jag mest legat som ett kors över hela sängen, stirrandes i taket, och längtat ännu mer efter min Oskar. Framåt kvällen blev jag nästan galen så jag var tvungen att ta en rundtur i huset och kolla lite extra på dom hörn man aldrig lägger intresse på annars. Under en kort stund fick jag tanken att ställa mig och baka. Men när Joy inte kunde bli kidnappad hem till mig hamnade jag återigen vid datorn och spelade med henne över nätet på King.com. Visade sig bli helt knasigt roligt (som alltid när de gäller henne och mig) och jag låg i sängen med tårar i ögonen och en mage som skrek av smärta.

Nu har allt lugnat sig lite och vi har våra vanliga konversationer om livet och alla dess upp- och nedgångar. Snart dags att runda av, krypa till kojs och låta John Blund hälsa på. Imorgon bär det av till Stockholm, men tar tåget hem redan på kvällen. Då får jag äntligen träffa gullisen

LOVE

Ready for the night

Puh, nu sitter jag återigen med rumpan parkerad i sängen (har jag nämna att jag ställt in en dubbelsäng i mitt rum, 160cm?!) och pustar ut. Magen är lagom överfull med god thaimat som jag lyckligt svalde tillsammans med Wictoria och Joy. Efter maten gick vi, precis som förra året, till bokhandeln och gjorde några småköp. Jag fick med mig ett kollegeblock med massa flikar och färgglada pennor som jag ska ha till skolstarten. Sedan satt vi på en bänk vid våran gamla skola och snackade om allt och inget i säkert två timmar innan vi tillslut började röra oss mot station där våra vägar delades. Men innan de stannade vi vid en stor glasruta som man alltid speglade sig i när man gick förbi och tog ett gruppfoto. Precis som förra året, så de har nu blivit våran årstradition!

För övrigt så är pappa glad för att han har fixat internet till tv-rummet så att han kan kolla blocket på 52" medans jag får hålla mig till en 32" eller vad det nu är. Men de är inte fy skam och jag klagar verkligen inte! Det ända jag klagar på är att jag ska spendera ännu en natt utan pojken min. Och snart är sommarlovet slut!


Love to you

Home sweet home.

Då var man hemma igen då, slapp dom två sista bytena eftersom mamma är bäst. Sitter jag i sängen och längtar tillbaka till min finis, äter frukost bestående av äggmackor och oboy samt kollar på första säsongen av Gossip Girl. Har varit uppe sedan Oskar gick upp pchj åkte till jobbet, dvs klockan sex, så lär ta en powernap innan jag tar mig in till Flen för att träffa två saknade sötnosar. Trions återförening!


Nu ska jag koncentrera mig på mackorna och världens bästa serie.

Love

Bussresor.

Att de ska vara så komplicerat att ta sig hem ifrån pojkvännen! Ska bli skönt med körkort


Årets nya schema


Ändrat igen, så får överleva till 18.45 endast en dag och dessutom på torsdagar. Så jag har en god nyhet till min fina vän L; jag kommer fortsätta rida på onsdagar!

Love

Let it rain over me

Spenderade natten mellan två av mina saknade favoriter, vilket gjorde att jag sov som en gud. Pratade om sånt som skulle behövt sagts för längesen men som aldrig funnits tid till och kollade på Barbie (we know you love it). Strax efter tolv lämnade dom mig och jag fick avnjuta en pannkakslunch med mamsen och papsen. Ingen av dom känner sig direkt hundra, så jag njuter verkligen av att vara tillbaka hemma. Eller?

Tar mig ut och arbetar lite i trädgården för att inte låta tankar, sömn och baciller ta över hela dagen. Skulle ju vara hemskt att bli sjuk nu sista veckan av sommarlovet. Förresten så har mitt schema blivit ändrat, jag slutar 18.45 två dagar. I LOVE IT

Love

BESLUTSÅNGEST.

Snart är det löningdags, jag har ingen aning om hur mycket jag tjänat ihop men det ligger iallafall på över 5000 kronor. Frågan är om det ska gå till en cross eller om jag ska leva drömlivet och shoppa galet nu till hösten?!

Så underbart, fuck fuck fuck

Everything will be ok.

"Hur förväntar ni er att barnen ska lyssna på sina föräldrar när Tarzan lever halvnaken, Askungen kommer hem vid midnatt, Pinocchio ljuger hela tiden, Batman kör i 320 km/h, Törnrosa är lat och Snövit bor med 7 killar. Ni borde inte bli förvånade när barnen missköter sig, dom får det från sagornas värld."

LOVE

I drömmen.

Uppe med tuppen! Eller nåt. Spenderade min gårkväll med att skratta åt dom konstigaste bilhistorier jag hört tillsammans med några pojkar från byn och Flen tills jag höll på att frysa ihjäl (hösten närmar sig). Pratade en stund med Frida innan jag la mobilerna åt sidan, satte igång en film och inväntade John Blund som för omväxlingens skull inte tog en omväg.

Idag står de TRÄFFA BRUDARNA i almanackan, bara de säger mig att dagen kommer bli bättre än någonsin. Besöka skolan för att hämta ut tåg- och busskort ska vi göra också. Om mindre än 2 veckor drar vi igång igen. Har jag nämnt att jag slutar 18.45 på onsdagar? Good to be back.

Nu ska jag ta mig en tur genom duschen, höja volymen och känna humöret stiga sakta men säkert. Morgonen är nästan värre än allt. Så många tankar som spenderas på personer gör att dom även dyker upp i drömmen. När man sedan vaknar och inser att resten av sängen ligger tom, gång på gång, anländer en smärta som inte ens går att förklara.


Love

Melissa.





.

Det vackraste jag vet är att se dig när du sover. 
Här råder stilla frid, och jag glömmer både rum å tid. 
Du ligger här brevid, och jag känner hur du andas. 
Att älskas utav dig, är det vackraste för mig.

Så sagolikt det är, att se morgondimman lätta. 
När mörkret sakta flyr, å att se hur dagen åter gryr,
en kylig morgon bris, sakta sveper genom rummet. 
Jag kryper tätt intill lycklig för att du finns till.

Stunder av stillhet, ett ögonblick av ro ibland, 
stunder av lycka att bara ha varann. 
Det är en rikedom att få älska å att älskas
vår kärlek varsamhet, är det vackraste jag vet. 

Det vackraste som finns är att vara någon nära, 
när månen lyser klart över skog och mark så underbart. 
Jag ligger här brevid och jag känner hur du andas 
att älskas utav dig är det vackraste för mig.

Hata är ett starkt ord
å jag verkligen hatar alla dessa nätter

AUGUSTI.

Idag inviger vi sommarens sista månad,
årets åttonde månad.
Snart är 2011 över och jag undrar,
vart tog tiden vägen?

imorgon fyller Oskar 19
ikväll kommer Oskar den andre
och om 257 dagar är jag 18

hell yeah baby!

.



RSS 2.0