IT USED TO BE SO GOOD



LOTS OF LOVE, E

Slutet har just börjat mellan dig och mig.

Jag måste toppa listan på mest ouppdaterade bloggar. Är det för att livet är totalt upp- och nervänt eller är jag bara inne i en av mina vanliga svackor? Dock så är humöret betydligt bättre idag än igår och tidigare dagar, så både jag och graderna på termometern går uppåt.

För övrig så fyller just nu Håkan Hellström ut på högsta i högtalarna och rakt in i mitt hjärta. Har setat här sedan jag kom hem efter skolan förutom en liten bensträckare ut på den soliga altanen med finaste Malin i andra änden av luren. Jag skulle behöva plugga och börja gå till skolan när jag ska, men det är något som min hjärna och min kropp inte riktigt kopplar. Imorgon är det iallafall fredag och medans andra fått långhelg ska jag ta mig till skolan och genom varje lektion för att ladda inför valborg. Men först ska jag lyfta arslet från datorn och hjälpa min galna bror med maten innan jag får en kökskniv i kroppen.

LOTS OF LOVE, E

helt tom

.

Tre flickor, ett Småland.

Bättre sent än aldrig, några underbara bilder från Småland:




















Härligt va? Kunde inte haft ett bättre lov eller bättre brudar. Längtar redan till sommaren då vi defenitivt åker tillbaka. För övrigt så kom vi hem sådär vid 23.00 på torsdagskvällen efter att vi plockat upp min kusin hos farmor. Gjorde inte mycket mer än prata om livet och sova. Sen blev det fredag, festdags! Min, Mollies och Jeanettes födelsedagsfest i Skebokvarnsgården. Blev en riktigt lyckad kväll med mycket folk. Några minuspoäng fanns såklart, men det är ju så det ska vara. Jag fick smaka på min första riktiga knytnävsslag. Inget jag vill göra om för satan vad ont det gjorde. Framåt 02.00 gick jag och ett gäng hem till mig efter att jag blivit förhörd av polisen-grisen och grejor. Ja, här händer allt på en gång. Proppade mitt rum fullt med människor och jag lät sömnen ta över sådär 05.00.

Idag var det bara att ta sig upp tidigt för att städa. Klockan 10 var vi nere i lokalen, klockan 12 skulle allt vara klart och klockan två var det helt färdigt. I princip. Ska ner imorgon och göra det allra sista eftersom jag inte hade nykeln till ett speciellt rum. Annars så kom Madeleine en stund till mig idag. Vi tog en promenad till Skebobadet för att prata om livets svåra svängar och känna på vattnet. Blev lite sugen på att ta ett dopp, men jag sparar det till valborg som vanligt.

Nu ska jag vara lite social med mamma och Sofia innan sömnen ska få ta över. Imorgon väntar en tidig uppgång, eventuellt träffa Joy och sen grillparty med det gamla hederliga skebogänget. Kan inte säga annat än att jag älskar det. Ett helt underbart lov. Ska kämpa dom sista sju veckorna i skolan innan sommarlovet!

LOTS OF LOVE, E

GÄSTINLÄGG

tjenare sverige!
sitter här med emmas händers placerade på mina axlar för en härlig massage som min pingla bjuder på så här när timmarna närmar sig tidigmorgon eller sen natt de beror ju på vad man själv tycker passar bäst. lyssnar på hur tatuerings maskinen går för fulla muggar in i från storebrors studio. där johanna fyller i sin gamla tatuering som inte va så jätte bra gjord men nu ska de bli fint. riktigt glad över att de här fina brudarna följde med mig hit ner till småland. haft en grym vecka hittils och den kommer att sluta minst lika bra helt klart. vi har massor utav fina bilder som kommer att läggas in på facebook, emma lär slänga in en och annan här med så ni får se hur bra vi haft det tillsammans. vi har precis smällt i oss kräm & smörgås, och till kvälls måltiden blev det deeptalk om kärlek förhållande och sånt viktigt som ingår i livets vardag liksom. imorgon är det min tur att slängas upp på tatuerings bänken. lite små nervös över hur ont det ska göra men de går nog bra. plus att det är emma som gjort skisserna till mina tatueringar som ska märka min kropp för all framtid. börjar känna mig rätt trött så snart blir det en sov stund tills solen går upp och timmarna på dygnet passar bra för att stiga upp från sängen. emmas massage plågar mig men samtidgt jävligt skönt att hon pillar bort ömma punkter som sitter där och stör mig. imorgon är det fullfart hela dagen ungefär. underbart! skulle kunna stanna här ett tag till om bara lovet kunde vara lite längre.. men nepp! skolan kallar på måndag men först tar vi oss igenom en helg. på fredags firas prinsessan.
puss på min gryma brud! och allt annat som bara är bäst just nu.

vi bjuder på en bild som visar oss lyckliga tjejer så här sent på dagen


SOMEWHERE OVER THE RAINBOW.

Livat liv = ingen uppdatering, men det har vi väl rätt ut tidigare? Fint.

Har fyllt hela sjutton år och träffat många saknade släktingar. Firade det genom att dra med Carro och Johanna till Småland, det bästa jag någonsin gjort. Det är alltså där jag befinner mig atm. En lägenhet i Oskarshamn med underbara flickor. Har precis käkat en underbart god hemlagad middag bestående av hasselbackspotatis, fläskfilé, bearnaisesås och sallad. Dukiga va? Har även tagit typ tusen fina, galna och muppiga bilder som jag lägger upp någon gång i framtiden eftersom vi inte kan lägga in dom på datorn fören vi kommer hem igen, dvs på torsdag.

Imorgon kommer Carros bror hem så det ska tatueras och bara chilla life. Kanske blir någon bowlingrunda eller bara en kväll hemma med trevligt folk. Jag längtar iallafall inte hem, skulle kunna stanna och leva såhär föralltid. Kanske flyttar ner hit istället för Stockholm som jag alltid tjatat om? Det är så underbart vackert och mysigt här, ni som inte vet kommer förstå när ni ser bilderna. Men nu ska jag dra ur Carro ur duschen, det är faktiskt min tur!

Lite bilder från min födelsedag, tagna från min kusin Julia:

LOTS OF LOVE, E

TANKAR OCH ÅSIKTER.

Lycka. Sorg. Kärlek. Hat. Självsäker. Osäker. Modig. Rädd. Jag tror aldrig man kan vara lagd åt ett speciellt håll utan dras mellan en ständig dragkamp. Det är vad livet är i mina ögon, en ständig dragkamp som inte avslutas förens båda sidor ger upp och lämnar fältet. Föralltid.

Att känna lycka sägs vara det bästa som finns. Men vad är lycka? Jag trodde jag var lycklig, att lyckan äntligen funnit mig och att allt det andra var över. Men lyckan är farlig. Den får en bara att glömma allt runtomkring och när man en dag plötsligt riktar blicken åt ett annat håll sjunker man lägre än vad man någonsin gjort tidigare. Då vill man helt plötsligt lägga lyckan åt sidan ett tag och bygga upp det som förstörts. Men då blir lyckan besviken och arg, kanske till och med hotar med att aldrig komma tillbaka. Ibland gör den det ändå, ibland inte. Alla strävar efter lyckan, men låt inte det vara ditt ända mål.

Vad jag än gör är det någon som såras mer eller mindre. Vad ska man göra för att undvika de?
Det, kära läsare, är mitt nya mål.

LOTS OF LOVE, E

KONSTNÄRLIGT TIDSFÖRDRIV.

Hade ingen dans idag pga. åk8-dagar, så jag tog sovmorgon. Dock lite för länge så pappa fick leka rallyförare så jag skulle hinna med tåget. När jag anlände till skolan försökte jag få tag på Sandra så att hon skulle slippa sitta själv, men då får jag reda på att tösen inte är i skolan. Sitter i min ensamhet tills Ellen kommer och håller mig sällskap och vi spelar kort för att fördriva tiden. Sen när resten av klassen slutat så sitter jag och väntar på Frida men då kommer Sabina och säger att hon inte heller är i skolan. Tell me what? En dag utan mina flickor?! Var nära att ta första bussen hem. Men nej, Sabina var ju där. Och många andra mumsiga flickor i klassen. 

Klarade mig fint fram till lunch, då Sabina skulle ta tåget hem. Så jag slog mig ner i b-huset med några andra sötisar och fixade naglarna. Riktigt mysigt. Först blev det turkosa naglar med svarta blommor. Ganska snyggt faktiskt. Men under mattelektionen tröttnade jag på det, så jag medans jag väntade på bussen gjorde jag om dom. Fortfarande lite turkosa, men även oranga. Lite busigt och jag lovar att slänga upp en bild om jag kommer ihåg.

Annars så har jag varit arg för att jag ännu en gång suttit fast i Sparreholm pga. att bussen från Eskilstuna är så seg. Fick sitta ungefär en timme och vänta på nästa, så jag bjuder på en bild jag gjorde som tidsfördriv. Var tvungen att scanna in den för att jag inte har någon kamera och mobilen suger ju, därför är den lite mörk.
Ifall någon brydde sig.


LOTS OF LOVE, E

BLOGGTORKA?

Som ni märker så blir det inte mycket sagt i den här bloggen till och från med jämna mellanrum. Anledningar:
1. Spenderar mycket tid med min pojkvän och har då ingen större lust att slösa tid på inlägg.
2. Skolan närmar sig sitt slut så dom passar på att mata med så mycket dom kan hitta.
3. Internet funkar fortfarande inte på mitt rum. (It's drivin' me crazy)
4. Jag har helt enkelt inget intressant att skriva om, så det får dyka upp ett inlägg när det väl händer nåt!

Men jag har iallafall haft en underbar helhelg i Stallarholmen, även fast dom där borta tycker det är roligt att håna mig. Tro det eller ej, men jag och Oskar är faktiskt väldigt duktiga när vi är tillsammans. Hjälper till att laga mat, städa, diska, plocka undan efter maten osv. I lördags bytte vi till och med ut vinterdäcken till sommardäck på Ingegärds bil samt tvättade den och Volvon! Jag kände mig riktigt snygg då i riktiga arbetskläder. Sen belönades vi med en riktigt god middag som vi varit med och lagat och en efterrätt som bestod av glass och årets första jordgubbar. Det är riktigt mysigt att vara där borta kan jag lova, nästan så man borde flytta in på heltid.

Men idag är det måndag och en ny vecka med nya möjligheter. På hantverken idag så vaxade vi ben, första gången i livet för min del. Det var inte skönt någonstans och resultatet blev inte det bästa heller, även fast jag hade sparat ut hår hela veckan så att stråna skulle vara långa. Kan iallafall säga att det gjorde ont, blev fula röda prickar över benen och svider långt efteråt. Men ni vet vad man brukar säga? Vill man vara fin..

Efter skolan drog jag tillsammans med Frida och Erika hem till Jeanette och chillade galet. Jag och Jeanette fixade lite med våran lokalfest som vi ska ha på påsklovet tillsammans med Mollie. Skapligt taggad! Kom hem ungefär vid halv sex och kände att jag behövde ta tag i bloggen lite, annars kan jag ju lika gärna lägga ner hela skiten. Och hur skulle de se ut liksom? Nu kom mamma hem iallafall så jag hoppas att man ska få lite mat i magen under en snar framtid. Annars så ska jag vänta på att pojken min ska slå en signal, saknar honom så.


LOTS OF LOVE, E

BÄTTRE SENT ÄN ALDRIG.












Fick tag på lite bilder från min smygpremiärsfest. Allt dyker upp på facebook!

LOTS OF LOVE, E

2011-04-07


LOTS OF LOVE, E

STOCKHOLMS DERBY.

Första dagen med praktik idag. Pappa skjutsade in mig till 9.00 och då fick jag börja med att vika handdukar samt hänga tvätt (skit-görat). Sen fick jag kolla på två behandlingar, en frans- och brynsfärgning och en benvaxning. Fick sluta vid 11.00 (skönt somfan) och då gick jag till min gamla skola för att besöka saknade vänner. Träffade Mallan tills hennes lektion började, då gick jag till Venezia och träffade Cicci, Hugo, Johan och Lisen. Riktigt mysigt. Hängde med på deras lektioner efter att jag hade käkat med Mallan. Vid tre gick jag och C till station och tog varsinn buss hem. 

När jag kom hem så pausade jag i min brors säng och käkade bananasplit. Galet underbart, typ orgasmgott. Sen har jag mest latat mig, kollade vidare på Himlen är oskldigt blå men har fortfarande inte sett hela slutet. Pratat lite med pojken min som befinner sig på Råsunda och kollar derbyt mellan AIK och Djurgården. Själv sitter jag och lyssnar på radion med kepsen på. Saknar min tröja lite dock som jag glömde hemma hos Oskar. Damn.

Snart ska jag dra mig till sängen, kanske kan orka med att kolla dom sista minuterna på filmen innan sömnen tar över. Sen ska jag hoppas att Oskar ringer snart igen så jag får vara med på ett hörn i stämningen där borta. Imorgon är det lång jobbdag, 9.00-16.00!


LOTS OF LOVE, E

HIMLEN ÄR OSKYLDIGT BLÅ

Hallå världen. Hoppas helgen har varit bra och händelserik, det har nämligen min varit (därav en dåliga uppdateringen). Tror att det var onsdag då jag senast förmedlade vad som försegick i mitt liv. Torsdagen kände jag mig något piggare och släpade mig till skolan som jag med motgångar överlevde. Åkte sedan hem till Oskar där jag fick en liten tidig födelsedagspresent: Paris Hiltons parfym Heiress. Tack fina du! Där spenderades även natten.

På fredag startade jag dagen med datakunskap och vikare. Han tyckte inte att vi gjorde någonting (dels för att vi inte haft datakunskap på över en månad så ingen visste vad som skulle göras) så den avslutades ganska snabbt. Sprang sedan på stan med Frida, Sandra och Sabina. Just då köptes ingenting, vi gick runt och sög på karamellen under dagen. Jag lyckades även ta mig genom en mattelektion innan vi slutade för dagen. Gick tillbaka till stan och köpte lite nya kläder som jag planerade att ha på mig under kvällen. Jag hade nämligen en lite smygpremiär på min födelsedagsfest. Men innan den tiden så hade jag panik. Allt var så stressigt så jag visste inte riktigt vad som var upp och vad som var ner. Pricken över i:et var nog resan hem från skolan. Såklart så var bussen otroligt seg från Eskilstuna och det slutade med att jag såg hur Flens-bussen i Sparreholm körde ut från korsningen precis innan jag hoppade av bussen. Awesome. Så jag bad Jeanette ringa så att jag kunde ha lite sällskap medans jag gick (observera att det är lite mindre än en mil) till Skebokvarn för att ingen kunde hämta mig. Jag var bara lite arg. Bara lite.

Men kvällen blev riktigt jälva bra iallafall. Så fort jag kom hem kastade jag mig in i duschen och strax efter det anlände Frida, Jeanette och Erika i hallen. Bara några minuter efter dom kom även Carro, Dogge och Oskar. Dom sistnämnda och jag satt tillsammans och åt en hemmalagad middag: kebabtallrik. Det var riktigt mysigt. När vi var mätta och belåtna så fixades de sista på sminket och håret stylades innan musiken höjdes och föräldrarna blev utsparkade. Kylskåpet och huset fylldes efter ett tag med blandade människor. Jag orkar inte ta kvällen i detalj, men det var så lyckad den kunde bli i mina ögon. Ingen snefylla, inget bråk, dans på bordet, fyllekäk, underbara vänner och massor av skratt. Tyvärr togs det inte många bilder, men det kanske var lika bra.

På lördagen var man utslagen. Helt död. Dom flesta övernattarna försvann med 11-bussen medans vi andra städade det mesta. Tillslut var det bara jag, Oskar och Rasmus kvar. Då kom mamma och pappa upp (dom kom hem någon gång under natten) och gjorde i ordning mat till oss. Det var guld värt! Efter det skjutsades Rasmus till bussen i Sparreholm så att han kunde ta sig hem till Eskilstuna medans jag och Oskar chillade life. När vi hade gjort lite nytta så däckade vi i sängen. Men det blev inte länge, för vid fyra var det nämligen dags för släktträff och födelsedagsfirande i Flen. Jag gjorde inget glädjuskutt kan jag lova. Men det funkade iallafall. Jag tog med Oskar som stöd och han överlevde en eftermiddag med en stor del av Wennbergare. Stolt över honom!

Framåt sju skjutsade pappa hem oss och vi hann knappt upp för trappan innan vi somnade i sängen. Och där sov vi, och sov och sov och sov och sov. Vaknade till någon gång ibland, men sömnen tog snabbt över igen. Klockan 09.45 vaknade vi imorse. Helt underbart att sovit hela 14 timmar mer eller mindre. Kan inte fatta att jag ändå varit trött idag. Vi åkte senare till Mozzarella och käkade lunch. Blev ett stort gäng: jag, Oskar, mamma, pappa, bror, Gustaf, Emelie och farmor! Riktigt trevligt och god mat blev man bjuden på. När man var alldeles för mätt så chillade vi en stund innan några av oss åkte tillbaka till Skebokvarn. 

Oskar och jag passade på och mysa lite innan vi skjutsade in honom till 17.13-tåget. Det var knappt så att han hann med det, haha! Fick spurta lite där i sista minuten. När jag pussat hejdå på honom så åkte jag och pappa till Willys för att handla lite mat. Blev godis, glass, korv och dricka. Nyttiga vi är, men ingen har varit vidare värst pigg idag. När vi kom hem så skar jag upp morot- och gurkstavar som vi kunde ha och doppa i dippen som vi också köpte. Bara jag som tycker det är olidligt gott? Till maten kollade vi på Himlen är oskyldigt blå med söta Bill Skarsgård. Lite svårt att se honom i en annan sorts film efter att man sett I rymden finns inga känslor, men den var bra iallafall. Dock så fick vi inte se klart hela eftersom det var något fel på filmen. Typiskt. Men det får vi styra till en annan dag!

Nu ska jag krypa ner i sängen och ladda för praktiken imorgon. Ska bli riktigt skönt att slippa skolan i en vecka. Sen är det bara en vecka kvar i skolan innan det är påsklov och jag fyller år samt ska göra massa andra roliga aktiviteter. Men mer om det i framtiden. Jag ger en varm applåd till den som lyckats ta sig igenom varje ord på varje rad i detta inlägg, vet inte riktigt om jag hade orkat det själv, men en stor applåd för dig.


1. Jag och min fina pojke! 2. Jag med mina favoriter, Ras-mus och Oskar.

LOTS OF LOVE, E

2011-04-02


LOTS OF LOVE, E

RSS 2.0