Önskar alla fina läsare ett gott slut.

Idag är det sista dagen av 2011, och jag undrar vart året tog vägen? Kvällen kommer spenderas med fina kusiner och vänner, håller tummarna att kusin Cornelia frisknar till och orkar hänga med. Fy för att vara sjuk på självaste nyårsafton! Ikväll kör vi all in, no go-backs. Och jag kommer känna mig så in i helvete snygg! For once.

Ha ett riktigt GOTT NYTT ÅR nu vänner, fiender, bekanta och främlingar.
Let's party like it's the last time on earth

Turn me up when you feel low.

Den här julhelgen har varit den absoult bästa på länge!

Vaknade somsagt upp hemma hos älskling på julafton. Vid 10 var det hemmagjord grötfrukost i Ingegärds lägenhet med en hel del människor. Efter någon timme åkte jag och Oskar tillbaka hem till Stallarholmen och klädde granen och gjorde oss extra fina, iallafall jag, innan det bar av till farmor i Flen. Där var de full fart i köket och snart stod allt och doftade härligt på bordet, just som resten av min familj plingade på dörren. 

Maten rann sedan över i magsäcken och alla intor position inför Kalle Anka. Ingen jul utan Kalle, helt klart. Sen får vi inte glömma den mysiga filmen Kan du vissla Johanna? som kollade på medans vi avnköt efterrätt bestående av risalamalta med körsbärssås samt bullar och kakor i alla former. 

Tillslut var klockan så mycket så att vi tackade för oss och for iväg till mormor som var nästa stopp. Där var hela familjen Adebjörk samlad och vi var alldeles för många i morsmors lilla lägenhet. Där pågick julklappsutdelningen för fullt vilket fick mig att längta hem ännu mer! Tog säkert ytterligare en timme innan vi äntligen tackade för oss och styrde bilarna hemåt.

Hemma tändes det ljus och en stor brasa innan min brors flickvän Hanna valdes till tomte och hon drog med mig som en liten nisse. Julklapparna delades snabbt ut och glädjen spred sig för fullt. Jag fick en stor del av det som stod på önskelistan, bl.a. tofflor, en pyjamas, en one piece, Gossip Girl säsong 1-4 på DVD.. Otroligt nöjd! Fick även ett jättefint armband av min älsklde pojkvän som vacker pryder min handled ständigt. Efter julklapparna värmdes det glögg och vi hade det allmänt mysigt med yatzy-spelande och livemusik innan alla paren tackade för dagen/kvällen och drog sig till varsitt rum. 

Morgonen där på var vi alla ungdomar uppe med tuppen och käkade en rejäl frukost, klädde på varma och oömma kläder (dom som kunde) och drog oss till Mellösa där den årliga överlevnadsvandringen skulle utföras. Runt 11 var vi ett gäng på ungefär 20 personer som gick iväg för att nå det s.k. Spökberget. Detta är något som uppfanns av ett gäng pokjar från Mellösa för många år sedan, som med åren blivit en tradition som många hakat på. Meningen är att det ska vara is så här års och att under tiden som man går sker det en hel del galna uppdrag och utmaningar. Iår var det flera plusgrader och därav ingen is på vattnet, men ändå skulle vi gå samma vanliga väg och ta oss över ett slags träsk fast med mer vatten. Kan ni gissa hur det slutade? 75% av deltagarna tog många simturer i det iskalla vattnet mitt i vintertiden, inklusive mig själv. Brrrr, fryser bara jag tänker på det.

Vi lyckades ta oss till den andra sidan sjön och där klädde alla av sig sina blöta kläder, hjälpte till att hitta ved för att tända en brasa för att grilla korv och värma sig. Mängden alkohol ökade vid denna tidpunkt för att få tillbaka blodcirkulationen i kroppen! När sedan tiden hade runnit iväg ville många börja dra sig tillbaka. Det fanns bara ett problem: den ända vägen tillbaka var den vi kom ifrån. Jag kan inte ens beskriva känslan när jag tog på mig mina dyngsura kläder igen och började vandringen genom samma vatten vi en gång tagit oss igenom. Jag, Oskar och Hanna satte oss direkt i bilen med full värme när vi kom tillbaka medans min bror och alla andra sprang in i bastun. 

Där satt vi, tre ungdomar, en söndagseftermiddag utan byxor i en bil och huttrade på vägen tillbaka till Skebokvarn. Och om inte de var nog, så var hela familjen Adebjörk och mormor på lunch hos oss när vi alla kom inspringande i princip nakna! Vill inte ens tänka på vad dom trodde om oss, haha. Direkt in i duschen blev det och sedan på med varma, mysiga kläder.

Strax efter det åkte Oskar och Hanna tillbaka för att hämta min bror och min kusin Cornelia. När dom anlände tog vi alla fem en rejäl tupplur för att samla ork till livet, Vid 20.00 åkte Hanna, Oskar och Oskar på förfest för att sedan gå ut på Amazon medans vi mindreåriga (jag och Cornelia) drog igång första säsongen av Gossip Girl och slappade. 

Framåt 02.00 kom alla hem, både päronen och ungdomarna, nyktra och belåtna. Blev lite fyllekäk innan alla däckade i sina respektive sängar när blåsten var som värst. Ingen missade väl att det var storm från söndag till måndag? När vi vaknade hade vi ingen el så vi levde i princip resten av dagen som i stenålden. När alla hade rört sig hemåt åt alla olika håll åkte jag och Oskar hem till honom i Stallarholmen. Där blev det lite julklappar och mat innan vi drog oss till sängen och lät sömnen ta över.

Ja, och där har jag alltså varit fram tills idag, Har kollat när Oskar meckat med bilen men även pluggat massor av körkortsteori, halva boken är nu genomläst. Idag åkte jag till Eskilstuna för att ta en shoppingtur med mamma. Blev en hel dag på Tuna Park och med mig hem hade jag: 2 bh:ar, ett par strumpbyxor, ett par efterlängtade supersnygga skor, ett par byxor och grymt koola lösnaglar. Nu är jag absolut redo för nyårsafton som ska firas med världens bästa kusiner och förhoppningsvis älsklingen också.

Nu tror jag att jag lättat tillräckligt på mitt hjärta, och även fast ingen orkar läsa genom all denna text vill jag bara säga att jag är så himla glad just nu och livet känns så underbart. Det här lovet kommer vara grymt och jag ska njuta av varje sekund utav det. Nu ska jag nog kryoa ner i sängen och samla energi för morgondagen så pyjamasparty med saknade Malin väntar. Damn, I've missed that girl


mina supersnygga pumps, kärlek

JULAFTON!



Känslan av att vakna upp i armarna på min fina och inse att det är julafton värmde i HELA kroppen. Nu har jag precis kollat klart på sista avsnittet av julklendern som faktiskt var otroligt mysig och välgjord iår, medans Oskar tog en sväng genom duschen. Snart ska jag dra mig ur sängen, på med lite kläder och sedan blir det julfrukost bestående av hemmagjord tomtegröt, mmmm.

Efter det ska vi klä julgranen och vid ett blir julbord hos framor i Flen. Klockan 15.00 är det somvanligt Kalle Anka på schemat innan det bär av hem till stugan i Skebokvarn, och där blir det fullt hus kan jag lova!

GOD JUL ALLIHOPA ♥

.


Mätt och belåten.

Puh! Nyss hemkommen ifrån årets första julbord (om man inte räknar med skolans försök) ute på Hedenlunda. Riktigt gott och otroligt trevligt sällskap. Blev sittandes i 3,5 timme innan gäspningarna och oroliga samtal från barn som beklagade ensamheten kom. Trots att vi befann oss mitt ute i skogen, på hala och mörka vägar satte jag mig bakom ratten och körde hela vägen hem utan att nosa i några diken!

Nu ska jag stolt krypa ner i sängen och invänta en händelserik morgondag! Min bror och hans flickvän kommer hit och parkerar för några dagar, ett nytt (näst sista!) avsnitt av julkalendern väntar och framåt kvällen drar jag mig mot Stallarholmen för att mysa galet med världens finaste 



Bild från Google

My new best friends.




mobilkamera 

Nu tar vi en paus på tjugo dagar.

Sitter just nu i aulan med Sandra, Ida och Josefine. Sista dagen (snarare timmen) i skolan idag vilket innebär att vi har gått halva gymnasietiden. Det har gått snabbt, det kan man inte neka. Och det är jag glad för, 2:an har övertagit nästan hela mitt liv så vill bara att den ska vara över. 

Förövrigt så sov jag hos älskling inatt, lika mysigt som alltid förutom att vi avslutade kvällen med The Human Centipede 2. Usch vad hemsk den va, värre än ettan. Då är det tur att man kan ägna tankarna åt annat, t.ex. julafton som är om TVÅ DAGAR. Känner hur barnet växer inom mig! Har varit på jakt efter dom dolda julklapparna i snart en vecka, utan resultat. Inte ens pappa fick veta var mamma gömt dom, bara för att jag ett år öppnade många av mina julklappar innan julafton och sedan slog in dom igem. Men kom igen, det var mer än fem år sen!

Nu ska vi kolla på julavslutningsshowen, hoppas den sprider mycket julkänslor!

It's chistmas time.



Nu tror jag äntligen att alla julklappar ligger i säkert förvar under granen på mitt rum. Kan hända att de tillkommer någon under dom fem sista dagarna. Imorgon är jag ledig från skolan vilket innebär att jag ska hjälpa pappa med husrenovering och städning hela dage! Känns konstigt men skönt, vi umgås ju knappt längre.

LOVE

I really do.

Om exakt en vecka har jag jullov. Den ända tanken som får mig att le just nu. Lucia är avklarat för iår men jag har fortfarande ingen julkänsla. Kanske är snön jag saknar trots allt? Nyss skrivit om min psykologiuppsats som strax är redo att skickas in, hoppas starkt på att jag får ett VG nu! På tal om VG, det var precis vad jag fick på naturkunskapsprovet om ekologi som vi fick tillbaka idag. Shockad men stolt!

Annars så är (nästan) alla julklappar färdiga och ligger på hög under min gran. Bara farmor kvar. Ja, och Oskar också. Vad köper man till en pojkvän som inte vill ha något? Får ligga i nu dom sista dagarna innan lovet så man kanske kan fynda något fint. Så lätt slipper han inte undan. 

Nu är jag sjukt trött, precis som vanligt. Förhoppningsvis orkar jag ta mig till skolan imorgon. Går ju bara till klockan 11 trots allt, sen blir bär det av med mitt fina saknade hjärta på nya äventyr. Bowlingkväll med hans arbetskamrater samt respektive står på schemat. Kan bli spännande!



Before you leave me.

Shut the door, turn the light off
I wanna be with you
I wanna feel your love
I wanna lay beside you
I can not hide this even though I try
Heart beats harder
Time escapes me
Trembling hands touch skin
It makes this hard boy
And the tears stream down my face
If we could only have this life for one more day
If we could only turn back time
You know I'll be your life,
your voice, your reason to be my love
My heart Is breathing for this moment
In time I'll find the words to say
Before you leave me today
Close the door
Throw the key
Don't wanna be reminded
Don't wanna be seen
Don't wanna be without you
My judgement is clouded
Like tonight's sky
Undecided
Voice is numb
Try to scream out my lungs
But it makes this harder
And the tears stream down my face
If we could only have this life for one more day
If we could only turn back time
You know I'll be your life,
your voice, your reason to be my love
My heart Is breathing for this moment
In time I'll find the words to say
Before you leave me today
Flashes left in my mind
Going back to the time
Playing games in the street
Kicking balls with my feet
Dancing on with my toes
Standing close to the edge
There's a part of my clothes at the end of your bed
As I feel myself fall
Make a joke of it all
You know I'll be your life,
your voice, your reason to be my love
My heart Is breathing for this moment
In time I'll find the words to say
Before you leave me today
Shut the door, turn the light off
I wanna be with you
I wanna feel your love
I wanna lay beside you
I can not hide this even though I try

Heart beats harder
Time escapes me
Trembling hands touch skin
It makes this hard boy
And the tears stream down my face

If we could only have this life for one more day
If we could only turn back time

You know I'll be your life,
your voice, your reason to be my love
My heart Is breathing for this moment
In time I'll find the words to say
Before you leave me today

Close the door
Throw the key
Don't wanna be reminded
Don't wanna be seen
Don't wanna be without you
My judgement is clouded
Like tonight's sky

Undecided
Voice is numb
Try to scream out my lungs
But it makes this harder
And the tears stream down my face

If we could only have this life for one more day
If we could only turn back time

You know I'll be your life,
your voice, your reason to be my love
My heart Is breathing for this moment
In time I'll find the words to say
Before you leave me today

Flashes left in my mind
Going back to the time
Playing games in the street
Kicking balls with my feet
Dancing on with my toes
Standing close to the edge
There's a part of my clothes at the end of your bed
As I feel myself fall
Make a joke of it all

You know I'll be your life,
your voice, your reason to be my love
My heart Is breathing for this moment
In time I'll find the words to say
Before you leave me today

.


TREDJE ADVENT.


Kvällen och natten spenderades med dom här snygga brudarna och en hel del andra människor, saknade samt idioter, under taket på Folkets hus. Har precis kommit hem, tagit en dusch, borstat tänderna och dragit på mig en chillig outfit. It's feels awesome!

Sitter bara och längtar efter min saknade älskling som jag inte träffat på hela veckan! Hoppas han kommer och spenderar dagen och natten med mig, med ett glas julmust och nybakta lussebullar och pepparkakor såhär på tredje advent. Kan ni fatta det, två veckor kvar till jul?

Nu ska jag försöka skriva om min psykologiuppsats som jag rev sönder förra veckan. Om jag minns rätt måste jag redovisa den imorgon. Great

Lets us drop it all.

Precis kommit hem från stallet. Varit ett lungt pass eftersom snön faktiskt beslutade sig för att dyka upp tillslut och inga hästar hade fått broddar ännu. Dock så blev det barbacka så man jobbar otroligt mycket ändå, speciellt med dom övningar som vi gjorde. Välkomnar träningsvärken med öppna armar!

Ska strax dra mig mot duchen innan jag dyker ner i sängen. Känns konstiigt att man ska till skolan imorgon, med tanke på att jag varit hemma i två dagar nu. Åker dock hem till älsklingen min efteråt (as usually) så man ska ju inte klaga.

Och nu är jag så trött på detta, du verkar inte ens bry dig längre så varför ska jag?

Ett litet (efterlängtat) inlägg.

Oj vad konstigt det känns att vara inne på blogg.se igen, hehe. Kände bara för att visa att jag faktiskt lever och inte riktigt lagt ner denna blogg forever. Igår hade vi lite främmande under andra advent och drack glögg i mängder, och jag fick väldigt mycket credit för att jag lagt upp lite på senaste tiden och var tvungen att komma igång nu igen. När man dessutom får samtal mitt i natten angående att jag har lösenskyddat bloggen, och att de måste bort, så blir man ju lite rörd.

Så jag tänkte att jag skulle försöka komma igång till nästa år, lite uppvärming nu dom sista veckorna. Sitter just nu i skolan och har svenskalektion. Har övertalat läraren att kolla på en julfilm, Ensam hemma, nu innan jullovet. Skönt, då blir de iallafall en lektion utan ansträngning. Sen blir det även film efter lovet, hur nice? Love it. Annars så ska jag spendera min dag på att skriva mitt credo (dvs vad jag tycker) inom psykologin och redovisa samt lämna in på onsdag. KÄMPA

Nu ska jag slå Sandra. Hon är dum.

Love

Mumsigt mysiga bilder från stallet.






ÅRETS ÖNSKELISTA!


RSS 2.0