Svävar på moln.


5 dagar kvar.
Jag dör.

Sol, vind och vatten.

Sommarlov brukar innebära långa nätter och skön sovmorgon. Åtminstone brukade
Men varför inte stiga upp klockan åtta för att bada i havet och förvandlas till en kräfta?

Fuck solskyddsfaktor.
Fuck havsvatten.
Fuck solbrännan.
Kärlek till min fina vän.
Kärlek till en mysig dag.
Kärlek till Trosa.

(förra årets första dopp)


PEACE (and love).

Ensam är stark.

Jag lät de gå.
Sväva på moln.
Men ser de ut som om jag sörjer dig nu?
Jag kommer aldrig låta dig
se mig svag igen.

Nu ska jag vandra till min saknade säng och hoppas att John Blund hittar mig inatt.
han har varit rätt så vilse på senaste tiden,
någon borde skänka honom en karta.

Snälla, kom ihåg mig

Sommar. Värme. Fina vänner. Bättre kvällar finns inte!
Ni är kärlek, inklusive dom två som inte deltog.






Our star will shine.
Forever.

.


Ett stort skinande leende!

Oj vad fel de känns att återvända till denna döda sida, men jag känner att jag måste förmedla lite om vad som händer här mitt ute i ingenstans. Igår fyllde världens bästa Oskar 18 (inte alls avundsjuk). Det innebar att jag parkerade mitt arsle bakom ratten och övningskörde ända till Stallarholmen med pappa vid min sida. Det gick bättre än förväntat och jag behöver inte vara orolig för rondellkörning längre, Strängnäs består fan inte av annat än sånt! När vi anlände till våran destination blev det fika på många olika fat som mättade våra hungriga magar och även premiärhälsning mellan Mr. Van der Meulen och Mr. Wennberg. Kan avslöja att herrarna pratade konstant från och med att vi klev över tröskeln tills bildörren slog igen. Tur för mig, då fick jag krama ett saknat födelsedagsbarn alldeles för mig själv!

Spenderade natten där, även fast jag inte sov så fruktansvärt mycket. Klockan halv 7 blev jag lämnad ensam i sängen då Oskar förflyttade sig till arbetet. Kände snabbt av min sömnbrist och det dröjde inte länge fören jag lät sömnen ta över. Framåt förmiddagen började jag komma tillbaka till verkligheten och när klockan närmade sig halv 2 stod frukosten på bordet som jag precis hann njuta av tillsammans med Mr. Van der Meulen och Kristin innan pappa plingade på dörren. Packade ihop mina saker, busade och var lite charmig nere i Oskars lya innan jag ännu en gång parkerade mig bakom ratten och gav mig ut på vägarna hemåt.

Väl hemma var det bara att lasta ur väskan och slänga ner träningskläder för att hinna snylta skjuts in till Flen. Ni förstår, efter alla sporter som jag har testat på så är de inget som riktigt har fastnat mer än ridningen. Men jag får sådan sjuk ångest av att bara sitta hemma och lata så nu har jag gjort som många andra och börjat gymma! Ser fram emot ett års (förhoppningsvis) regelbunden träning så jag är redo att möta Beach 2012. Efter sådär en timmes svettandes och flåsandes gick jag in till centrum för att även snylta skjuts hem. 

Efter många turer hit och dit kom jag iallafall hem, fick lite mat i magen och en vilostund på sängen. Imorgon är första dagen för mig som hästskötare, ser fram emot att sköta två små kusar under den här helgen medans ägaren avnjuter en liten semster på Öland med familj. Hoppas på något bättre väder så jag kan ta mig upp på hästryggen och njuta av livet och naturen. Annars vankas de storkalas! Midsommar närmar sig och alla som bott i Skebotrakten dom senaste 20 åren vet att träden kommer att gunga. Jag vet att jag kommer göra de! Förhoppningsvis kommer även Oskar hit, håller en tumme!

Tack till er som ännu håller ett öga på denna stela och väldigt segrullande blogg, men det är ungefär sånt här ni får stå ut med: långa inlägg utan bilder (fortfarande ingen kamera) som ploppar upp med väldigt långa mellanrum. Iallafall tills sommaren är över!

LOTS OF LOVE
Damnreality

RSS 2.0