Nu ska vi sjunga in våren med en stor brasa.

Har varit hemmifrån huset i ungefär fyra timmar, varit hemma i ungefär tio minuter och de har redan börjat hända grejor. Malin skulle låna min fårfön och torka håret, så går plötsligt brandvarnaren igång. Jag sliter fram stegen för att stänga av på knappen, så funkar de inte? Så nu har jag en mindre trumhinna, en glödande hårfön, ett rum som luktar bränt och en skrattande Malin. Senare kommer även Rebecca och Linda, vi ska laga mat tillsammans (undra om jag borde förbereda pappa att köpa en ny spis?), ha de mysigt och kröka lite. V to the A to the L to the B to the O to the R to the G.
Nu ska vi se vad som finns i frysen som fyra små brudar kan tillaga utan att skapa eldsvåda. Hörs senare.

My new room, atm.

Lovade ju att langa bild från min mysiga hörna.

2010-04-29

Shubre (blatte-style)
Sitter i sängen och försöker komma någonstans med so'n. Nivet, dendära uppsatsen som jag nämnt tidigare? Ska vara inlämnad på måndag, och jag har typ gjort... halva? Skäms över migsjälv. Ska även skriva ett CV och lämna in på svenskan. De går nog ganska fort. Annars sitter jag bara och tänker på om jag ska söka till Idol eller inte. Mina vänner är peppade. Lite för peppade, vilket skrämmer mig. Tänkt om jag gör bort mig totalt? Eller om min röst faktiskt ÄR förjävlig? Kommer jag sluta sjunga då? De som är så underhållande. Sitter och tröstäter mig med chips. Väldigt onödigt. Fråga iallafall pappa om han kunde skjutsa mig till Stockholm nästa helg (omg, nästa helg?!) men då sa han att vi skulle till Lkpg och fira kusin, vilket jag hade noll procent aning om. Sa att jag eventuellt inte kunde följa me, om jag bestämmer mig för att söka alltså. Han flippa ur och börja skrika på mig. Men de gör ingenting. Är van. Jag vill att någon ska skrika på mig. Skrika att de är dax att vakna upp, leva i verkligheten igen. Har skitit totalt i skolan på senaste tiden, så nu måste jag slita arslet av mig och de tar kål på mig. Kan va pigg ena sekunden, sen slapnar jag av en sekund - smack - jag är borta i drömmarnas land.

Vem kan stoppa mig när jag bara rullar fram?

SÅJA, nu rullar liv1 på somvanligt. Stallet var mys, fick rida söta Mikla för första gången, typ. Kändes wierd att vara tillbaka på ponnyryggen, men klarade att ta oss igenom hoppbanan, awesome. Annars har jag nu flyttat, lämnat alla kartonger och kassar och istället skaffat mig ett eget litet krypin i ett av nedervåningens hörn (låter mys, jagvet). Langar picture imorgon, måste medge att jag faktiskt trivs.
Men första natten är alltid värst.


Nu laddar jag inför valborg. Skiter i vad alla andra gör, jag ska ösa - med stora bokstäver. Redan torsdag imorgon. Klädval? Dricka? Mat? Kör på de gamla vanliga: de ordnar sig, sörru. NIGHTY

I know I can do this, I really have to make it.

Hello.
Fick dålig start på dagen. Vaknde och såg att jag haft ner en av mina kuddar på golvet, lyfter upp den och ser att jag har vält vattenglaset på köpet. Kollar på golvet och ser en stor jävla vattenpöl, under sängbordet, på datorn (starta paniken!). Kastade mig upp ur sängen, hämtade en handduk och torkade upp allt så snabbt jag kunde.

Men allt gick bra, datorn funkar som ni märker och jag har även lärt mig en läxa. Inget mer vatten på golvet, man vet aldrig hur de slutar. De förvånar mig att de inte har hänt tidigare som jag rör mig i sängen, hehe. Har iallafall kommit hem från skolan nu, bytt om till stallkläder och ska nog sova en stund innan de är dax att åka. Är sjukt trött, skolan tar verkligen kål på mig.

Someday you'll wake up to the reality, you too.

Ännu en tisdag lider mot sitt slut. Ännu en dag har i livet har gått i spillo. Har legat vid datorn hela dagen och dom senaste timmarna har gått till att kolla nya clothes som jag patetiskt har setat och dreglat över. Onödigt shit som jag verkligen behöver, men som ändå är totalt onödigt. Så just nu ligger jag och önskat att hundralapparna skulle vara några fler i plånboken. Får fan se till att ta mig till Lager och använda dedära presentkortet. Måste köpa nya kläder, får panik.

Har även fått ännu mer ångest över valborg. Verkar som att alla, verkligen alla, ska till Ekborgen. Själv tänkte man ju hålla till på hemmaplan med några av dom bästa. Vet inte vad jag vill längre. Kanske ska skita i allt och hänga me och bara käka och umgås hos Kinne istället? Jag sover på saken.

[Fuck you - Lily Allen] ♥

I never promised their'll be sunshine every day.


busig brud

Nyss var jag glad, allt var totaly awesome. Satt me nya gitarren, solen sken i nacken och jag kände att sommaren var på väg. Nu kan jag inte spela längre pga. jag är så grymt ovan me stålsträngar att mina fingrar failar, solen har försvunnit och ersatts av väldigt mörka moln. Damn

Annars så är de helt okej. Några brudar kommer hit på valborg och krökar, myser vid brasan och varför inte dra till badet sent och ha våran egna vårinvigning? Låter jävligt mys. De är bara drickan som ska fixas, men de ordnar sig alltid.
Speciellt när man är så bra som jag.

You played me.


I'm inloved. Vet att den är gammal, men underbar.

My other love.

Fuck what I said.

Usch. Har varit en hemsk bloggare. Men jag vet att ni älskar mig iallafall. Tur att Wac håller er underhållna så ni inte lämnar mig totalt (i love you). Sitter och tar en paus från mitt heldagsarbete samtidigt som jag lyssnar på en riktigt gammal bra låt, Fuck it - Eamon. Har precis blivit klart me att packa ner de mesta av alla saker i mitt rum. Och tro mig, de är inte lite. Mycket mer än vad jag trodde, och då har jag ändå rensat det två gånger de senaste året. Men nu är iallafall alla hyllor, skåp, lådor tömt och redo att tacka för sig. Tittar mig runt och känner mig glad. Och lite panikslagen. Jag och känslor alltså, ingen kombination.

I helgen är de valborg. Fan tog april vägen? Har absolut inga planer och de verkar som om alla andra har de. Vart var jag när allt bestämdes? Måste skett när jag låg hemma i koma förra veckan. Jävla baciller. De får väl bli jag, vodkan och den stora brasan i Skebokvarn. Totaly alone. Why not liksom? Ingen som minns åt mig vad jag kommer att göra när jag har noll självkontroll och endast alkoholen susande i blodet. De här kan nog bli bra.

Sitter även och tycker synd om migsjälv. Skulle visa min stenhårda manliga sida idag då jag hakade på dom tuffa boysen och deras lekar. Går ut på att man ska slå på en läskburk så att de blir en buckla. Man slutade inte slå förens burken inte längre gick att identifiera som en burk. Kanske kan tänka er hur mina knogar och händer ser ut just nu? Helt svullen och sår precis överallt. Så går de när man inte vill bli utpekad som mes. De värsta är att när man väl är med i leken, så kan man inte dra sig ur. Då blir man automatikst mes iallafall. Så de är bara på't igen imorgon.

Ber om ursäkt igen för bad uppdatering, men känner att jag faktiskt fått något gjort idag (=datorn avslagen). Nu ska jag försöka hitta min mobilladdare som jag packat ner någonstans, borsta tänderna, glömma att jag ignorerat pluggandet idag och krypa till kojs.

eres maravilloso en todos los sentidos '

Hej. Idag är det wiccan som gästbloggar. Samtidigt pluggar jag spanska. Och sitter vid facebook. Och bilddagboken. Och har några konversationer på msn. Och har spotify uppe. Men ändå, jag pluggar i alla fall och det är huvudsaken.
Hm idag kände jag bara för att skriva av mig lite. Jag är så jävla sur och irriterad på precis allting känns det som! Hahah pms? Det är tre saker jag är irriterad på om ni vill.
Det första är att jag bråkar med en av mina vänner. Fast jag har en bra anledning. Nu pratar vi inte mer om det..
Det andra är att jag stör mig så jävla hårt på människor som aldrig kan sluta snacka skit. Vissa vet fan ingenting om mitt liv eller om vad som är sant men ändå hittar man på rykten och skit.. fattar inte det roliga. Det sårar bara folk. Plus att folk tror ju på ryktena också.. men så är det ju i varje "mindre" stad. Speciellt våran. Men det är lugnt, jag har ett år kvar tills jag slipper den här skolan och staden och börjar gymnasiet. Jag är liten men jag har stora förhoppningar huhu.
Vart hamna jag nu? Glömde nämna min tredje grej.. och det är att jag är så jävla trött på att man inte kan få bort vissa personer från tankarna (nu tror alla dom vet vem jag menar!) ah fast ne. Ska inte skriva något privat, det får i så fall inte publiceras hehe.. ska nog också skaffa en hatbok eller nått så jag kan få bort lite ilska. Nej men gud nu låter jag ju helt jävla sjuk.. HAHA!

Det är tur att man har sina underbara vänner som finns där för en. Helgen var underbar. Hade lite problem i fredags kväll, det var en massa saker och allt kom på samma dag.. Och vem kom in till flen vid 10 på kvällen bara för att finnas där? Jo Emma gjorde det! Det var så jävla snällt. Fyfan så glad jag blev, det kändes så bra att snacka av sig. Vi satt väl i några timmar i min bastu och pratade om allt och ingenting. Drack cola och åt choklad. Så ska det vara! Emma försvann hemåt vid 1 tiden någongång?
I lördags gjorde jag en massa saker på dagen, orkar inte skriva allt,  men lite senare runt sex åkte jag och joy hem till emma. Det fanns planer på vad vi skulle göra den kvällen men.. det sket sig så vi drog till Emmas äldre vän i skebokvarn som jag var med när jag var mindre! :) Haha, det var en jävligt trevlig kväll. Vi satt och snackade om allt och ingenting och det var så sjukt jävla kul. Tack för kvällen! Runt 2 traskade vi hem.
Vaknade på söndagen hemma hos emma och var trött som en.. jagvetintevad. Sen skulle joy och emma dra till lager 157!? Och jag var helt död.. Men vi fixade oss, åt frukost och sprang (!) till bussen in till Flen. Jag fick skjuts hem (<3) Och sen när jag va hemma så var "D" där så jag umgicks lite med dom och sånt :) En sjukt rolig helg med världens underbaraste brudar ! Man behöver ingen kille , vi har varandra ;)
I helgen är det valborg sen ska jag åka cross. Det ska bli trevligt. Tack för att ni ville läsa mitt helt jävla usla blogginlägg men jag kände för att.. skriva av mig så ni vet. Jag vill skicka en hälsning till Ayca för hon är underbar och jag vet att hon läser det här. Tack till Emma för att jag fick låna din blogg. (tacktal..)
ta hand om er/wacc

I don't want you back.

Har varit en wierd dag. Inget har blivit som planerat. Inte för att jag hade några planer, tog allt som de kom. Inte de smartaste, men de funkade ju iallafall. Hamnade tillslut hos kusin där jag har tillbringat min söndagsångest. Blev soffslapp, rumstädning och massa mat. Så nu mår jag illa, great. Blev sedan hämtad av mor och far vid nio och hamnade på bensinmacken där mina fantasier drog igång. De blev ju inte bättre av att värsta skumma killen kom utgående. Fick nästan påminna mig själv att andas. Djupt. I'm starting to scare myself. Nu ska jag krypa ner i sängen och glömma morgondagens helvete.

Btw, glömde säga att partyt och fighten blev inställt igår. Drog istället till Sofia, nyinflyttad i Skebostaden, och chillkrökade, snackade skit om skolan, boys och livet. Var hemma vid två då vi snabbt bäddade iordning och somnade.

"Britney Spears har rakat sin frilla"

Haha. Rubriken endast för att mina fantasi är slut och Joy sjunger på den fina gamla hiten. Håller på och fixar oss, ska strax ner och käka nybakta scones som min snälla pappa har gått upp och bakat till oss. Tjugo över elva tar vi bussen in till Flen, dumpar Wiccan, sen följer förhoppningsvis Joysen me mig till den hemska staden Hällsforsnäs. Skakar bara jag hör namnet. Hoppas även att Carro har kommit hem så att jag kan träffa sötnosen en snabbis.
Men nu måste jag skynda mig så att jag blir klar, och inte får skiten om vi skulle missa bussen.

The party don't start 'til we walk in.

Nu jävlar. Snart kommer Joy och Wiccan, eller om en timme kanske, men dom är på gång. Och fyfan, ikväll ska de slaktas. Och partas. Utan alkohol delvis, men what a hell. Man tager va man haver. Alltså ingenting. Jag har femtio olika känslor inom mig just nu, och jag vet inte vad jag ska ta mig till. Tonight we're going to start a fight.

I cut of my hair


Nu har jag lekt frisör på migsjälv. Är ganska nöjd, men ovan. Vad tycks?

S a t u r d a y.

Lördag. En lördag på fest? En lördag me brudarna? En lördag me tacomiddag? Hatar när man måste välja. Men eftersom jag är så fucking bra ska jag nog kunna klämma in allt, hellyeah. Annars vakna jag nyss, typ. Pappa kom in för ett tag sen och sa att han drog en snabbis till Flen. Kunde han inte bara skriva en lapp eller ett sms? Han vet att jag alltid kollar mobilen. Men de va väl ändå dax så man inte sover bort hela dagen. Ska gå ner och se om de finns något man kan stoppa i munnen, antagligen inte, och se om jag får tag på Joy-oboy och Wacwac. Lateeeeer

Always by your side

Blev ändrade planer för kvällen. Big change. Satt och avnjöt en B&J medans Gameplan rullade på tv'n och funderade på om jag skulle klippa lugg eller inte, när Wiccan älskling ringer. Blir tillslut så att jag ber pappa om skjuts in till Flen så vi kan snacka IRL istället. Satt ute i stugan och bastun och snackade om precis allt. Även jag fick prata ut, vi liksom hjälpte och peppade varann. Skålade även för ett nytt, lyckligare liv. I love you, honey. Du vet att jag finns här. Alla tider på dygnet. Always.

Nu har pappa skjutsat hem mig igen. Snälla pappa som ställer upp. Han tyckte att jag var bra. Man ska ställa upp för en vän. Pappa är en bra pappa. Som pappa ska man ställa upp att skjutsa, oavsett klockslag, om de är en nödsituation. You know I love you, även fast jag kanske inte visar de så ofta.

New life. New haircolor. New haircut?


Hiss eller diss?

I'm so fucking happy.


Jag har startat ett nytt liv. Jag mår bättre än någonsin. Skulle uppskatta om ni andra därute skulle glömma mitt förflutna och ge mig en ny chans, för de har jag fanimej förtjänat!

Me right now


A lonely day in April

Sitter och kollar på massa gamla bilder. Eller de känns iallafall som att de va en evighet sen. Saknar hur mycket folk som helst, vet snart inte vad jag ska ta mig till. Emma-baby, vart tog du vägen? Trodde vi hade ordnat dehära, och så glider du undan igen. Jag vill inte. Och Caisa! Har fan inte sett dig på år känns de som. Måste träffas snart, saknar sönder dig. Patricia, min andra halva, vart håller du hus? Har vi seriöst träffats mer än en sväng på stan eller i skolan på ett halvår eller mer? Inte okej. Carro, älsklingen. 2010 blir vårat år, de va så vi sa. Var de bara tomma ord?

Nu ska jag sluta tycka synd om mig själv, ta mig genom duschen och möta helgen.

It's a new beginning.

Vaknade nyss och såg att jag hade mensat genom näsan. Fräsht, nu får mamma bädda rent. Igen. Annars då? Jo liv1 rullar på trots att jag varit instängd i fyra dagar med mina trevliga baciller. Idag är de fredag och jag opepp somfan. Kanske beror på att jag varit ledig hela veckan och inte haft någon ledighet att längta till? Måste va så. Tänkte iallafall ta mig genom duschen och komma ur min sovtröja och fräsha till mig lite. Kanske till och med kan få ner lite mat?

Ett inlägg om allt och absolut ingenting

Detta inlägg skapas endast för att intala mig själv att jag lever. Sitter faktiskt och försöker plugga lite. Har cirka femtio sidor kvar i engelskaboken som skulle varit klart i veckan, plus att jag ska skriva en recension om den. Bredvid mig ligger också so'n som jag faktiskt lyckats skriva inledningen på. Arbetstid kvar: cirka tre veckor. Tycker jag och skolan är en väldigt bra kombination.

Annars har jag haft en sjukt wierd natt. Väldigt lång och skrämmande. Haft säkert tusen olika drömmar. Dock var den en som inte kändes som en dröm, jag var verkligen där. Ganska skrämmande faktiskt. Kan man lyckas gå till Hälleforsnäs i sömnen? Isåfall måste jag ha lyckats.

Vid tre vaknade jag plötsligt till och kände ett stort behov av vatten. Kändes som att någon hade kvävt mig, ett tecken på att drömmen i Hälleforsnäs inte endast var en dröm, men mitt vattenglas stod tomt. De tog en lång stund innan jag samlat tillräckligt me mod för att ta mig egenom de mörka tv-rummet vidare in till badrummet där jag skulle finna mitt enda hopp om jag ville fortsätta leva: vatten.

Fick även med mig en toarulle så att jag kunde tömma mina luftvägar genom näsan och därav ha en chans att andas utan att anstränga min sönderhostade stackars hals. Efter de kunde jag inte somna. Låg och tänkte på den hemska staden och hur jag aldrig mer kommer kunna vistas där utan att känna ett skumt obehag. Låg istället och tänkte på mitt liv. Vad har jag gjort i mitt liv egentligen? Gott som ont. Hälften är bortglömt och den andra är jag inte så säker på att jag vill minnas. Har gjort så mycket saker som jag årngar, ni skulle bara veta.

Sen drogs tankarna omedvetet till dig. Som vanligt. Jag har liksom ingen kontroll, de bara blir så. Jag tänkte på allt vi gått igenom, allt jag har gått igenom, allt ont som du har orsakat mig. Tillslut kunde jag inte hålla känslorna inne längre. Tog min allt-och-inget-tankar-bok och klottrade ner säkert fem sidor. Vissa saker är bara inte till för att publiceras. Efter de kände jag mig lite bättre till mods, kändes som att jag hade gjort en god gärning. För mig själv, om inte annat.

Sen måste jag ha somnat. Vaknade till lite halft vid två då jag låg och skakade i sängen. Tog febern: 36,9. Tänkte att de inte kunde stämma, eftersom jag skakade som en tok. Stoppade in den i käften igen, inget misstolk tack, och väntade irriterad på pipet: 37,3. Och bara för att var jag då tvungen att testa en tredje gång. Var de fel på termometern eller hade jag bara drabbats av random-skakar-sjukan? Fick ännu ett resultat: 37,9. Jag bestämde mig då för att jag endast hade 36,9 för att slippa ta mig ner och hämta en alvedon. Sjönk istället ner i sängen och somnade snabbt om.

Klockan står på sex och jag har ännu inte gått ur sängen för dagen. Har verkligen jag av alla människor sovit från klockan tio på kvällen till klockan sex på kvällen dagen efter, minus någon timmes ängslighet? Känner nästan för att göra ett diplom till migsjälv. Vid sju kommer mamma upp och säger att de strax är dax för mat. Jag mumlar något till svar, och några minuter senare får jag även samma upplysning av farsgubben. Jag vet, ville jag vråla ut. Saknar mina föräldrar kommunikationsförmåga eller? Ibland undrar man.

Fick iallafall med mig kroppen ner till nedervåningen och in till matrummet. Kött, klyftpotatis, broccolli och bea-sås. Något jag skulle ha älskat i vanliga fall, men idag endast fick ner en fjuttig bit kött och tre klyftpotatisar av. Mådde nästan illa och pappa fråga om jag skulle ha mer.
Nej tack
, sa jag och gick från bordet.


Nu sitter jag här och skriver detta egentligen meningslösa inlägg. Hade jag inte bloggat hade jag antagligen varit klar me boken nu och kommit igång med recensionen. Men så går de inte till i Emmas värld, nej. Här tar man de meningslösa först och avslutar me de viktiga (om man har tid). De är de som är det värsta: de meningslösa tar nästan aldrig slut.

På lördag hoppas jag på att få komma ut ur huset och träffa sötisarna här nedan.


Don't go aroud and break a young girls heart


Jag har rätt att vara lite emo, av många anledningar.

In my head, I see you all over me


Sitter och kollar/lyssnar på ZTV, suger på min lollipop och saknar baby. Tror att de bli skolan imorgon, men har inte riktigt bestämt mig ännu. Febern börjar iallafall sjunka, vilket betyder att de lönade sig me alla dessa alvedon. Har fortfarande ont i halsen och låter som en kråka, men de kan jag leva me.

Ibland önskar man att drömmen var ens verklighet, och att verkligheten bara var en tillfällig mardröm.

Du har tagit över mitt huvud, mitt liv, mitt hjärta.
Omedvetet äger du mig. Oavsett du vill eller inte, så är jag din
Och jag väntar på den dagen då du blir min

Allt känns så patetiskt, ändå kan jag inte låta bli.

Where're you gonna sleep tonight?

Andra dagen som sjukling, och jag blir redan galen. Har legat i sängen ett och ett halft dygn nu, minus tre toabesök. Har blivit serverad med alvedon var och varannan timme, så de är nog de enda som hittas i min mage nu. Jag hatar att vara sjuk. Och så är de nationella imorgon också. Vet inte om de är någon idé att gå dit eftersom hjärnan är totalt ur funktion. Sitter inne på fejjan och undrar varför alla har "jävla snö" som status? Vågar dock inte kolla ut genom förnstet. De skulle bara göra mig besviken, antagligen. Istället ligger jag somvanligt i sängen och tänker på att sommaren närmar sig. Jag, Malin och Simone blev i måndags sugna på att grilla me massa folk, så vi är nu igång me att samla folk till Orrö den fjortonde maj för att skapa riktigt sommarkänsla. I love it.

Annars är de ju snart sommarlov: trettiofem skoldagar om de ska vara exakt. Känner faktiskt ganska stor press, känns som att de är massor som ska bli klart osv. Men de är väl bara att kämpa tills mållinjen. Nu ska vi se om man kan hitta någon bra rulle att dra igång, börjar bli lite långtråkigt att bara ligga här och stirra upp i taket som någon jälva random.
Bild från Sweet 16, Rebecca och jag in a serious talk, på ett ungefär.

Full of sickness

Usch. Är sjuk. Har feber samt värk i huvud och hals. Ligger i sängen och tycker synd om migsjälv. Även bror är hemma, måste varit han som smittat mig. Jag har typ ingen kontakt me min kropp, om jag reser mig känns de liksom som att kroppen ligger kvar i sängen. Hemsk känsla. Ingen skola för mig idag alltså, antagligen inte imorgon heller. Så vad ska man roa sig me? Film, film och film.

Något skulle jag göra, ingenting gjorde jag

Har nu kommit hem och proppat i mig en tredje alvedon. Huvudvärk på jävligt hög nivå plus halsont. Å vad jag älskar't, fast ne. Blir bara att dra på en film och lägga sig tillrätta i sängen, hoppas på att de försvinner lika fort som de kom. Helgen kanske tog lite för hårt på mig? inte de minsta.

De är inte mig du ser.

Idag är de söndag, vilket betyder att alla checkar ut och jag får frid och fröjd. Kollade precis klart på Gossip Girl tillsammans me kusin och en kebabpizza som bror min bjöd på. Sitter här och känner mig allmänt ofräsh. Dusch nästa, behövs på hög jävla nivå. Ska sedan dra mig mot sömnen och samla krafter och ork till skolan imorgon. Helgen är slut, de är bara att ladda batterierna. Snart är de ju fredag igen: då vankas de part-hey, again. Love it!


Baby, I'm done.

Har nu kollat klart på en tredje film denna slapplördag. Har seriöst inte gjort någonting. Resten av Adebjörkarna kom för att fira mig idag. Inte så pepp, men vafan? Fick pengar, höjde humöret en aning. Fikade och va lite social. Sen hamnade jag, Julia, Niclas, Natalie och Zoa i tv-rummet och där har vi varit sen klockan sju. Film efter film efter film plus matpaus. Snacka om inget liv. Men har fan ingen ork. Börjar typ må illa nu? Och så kom mensen också. Men nu hör jag att en fjärde film är på gång, kommer antagligen somna så: godnatt people

Random stuff about a random-girl

Hur gammal är du om fem år? 21
Vem var den senaste du träffade? kusin

Hur lång är du?
runt 170
Vilken var den senaste film du sett?
don't remember
Vem ringde du senast?
carolina baby
Hur löd ditt senaste sms och till vem?
"de är ganska dött" - Joy
Vad är dagens planer?
sova, alvedon, dusch
Föredrar du att ringa eller skicka sms?
beror på vart jag befinner mig
Är dina föräldrar gifta, sambos eller skilda?
gifta
När såg du senast din mamma? hon passerade rummet för några minuter sedan

Vilken ögonfärg har du?
wierd, såkallade kattögon
När vaknade du idag?
åtta drygt
Har du någon gång hittat en katt?
jo, dom brukar gömma sig under min säng
Vilken är din favoritplats?
a beautiful nightmare
Vilken plats föredrar du minst? källare är en sorts fobi för mig

Var tror du att du befinner dig om tio år?
förhoppningsvis långt härifrån
Vad skrämde dig som barn? döden

Vem fick dig att skratta senast? kusin

Är du för ung för att äga vinylskivor? probably

Har du stationär eller bärbar dator? bärbar

Sover du med eller utan kläder på dig? kläder oftast

Hur många kuddar har du i sängen? sex drygt, plus fem

Hur många landskap har du bott i? sörmland, the one and only

Har du någon gång spytt på fyllan? once

Föredrar du skor, strumpor eller barfota? beror på vart jag befinner mig

Är du social? för de mesta, men dock väldigt blyg

Vilken är din favoritglass? ben & jerry's

Vad skulle du göra om du vann en miljon?
skryta
Tycker du om kinamat? lever för't

Tycker du om kaffe?
cappuccino med extra skum, helt klart
Vad dricker du till frukost? oboy eller juice
Sover du på någon särskild sida? virvlar runt som en tok

Kan du spela poker? jo, kunde en gång i tiden

Tycker du om att mysa? adå

Är du en beroendemänniska?
jag har mina måsten
Känner du någon med samma födelsedag som din?
nE
Vill du ha barn? hell no

Kan du några andra språk än svenska? adå

Har du någonsin åkt ambulans? faktiskt inte

Föredrar du havet eller en pool? pool är chill

Vad spenderar du helst pengar på? party, konserter, onödvändiga saker

Äger du dyra smycken? smycken ja, dyra vettefan

Har du någon gång testat narkotika? endast i medicin

Vad var det senaste du stoppade i munnen? tårta

Vem är den roligaste människan du känner? alla har sina sidor

Välj ett ärr på din kropp? armbågen vilket skapades när jag ramlade med cykeln som liten

Vad har du för ringsignal? sony ericsson-signalen

Har du kvar klädesplagg sen du var liten? trorså

Flirtar du mycket? är för de mesta blyg, men de släpper lätt me lite alkohol i blodet

Vart togs din profilbild för din blogg? har ingen profilbild, dah

Kan du byta olja på bilen? nej, men snart så

Har du fått fortkörningsböter? nej, men jag förbereder mig

Vilken var den senaste bok du läste?
eclipse
Läser du dagstidningen? låter onödigt

Prenumererar du på någon veckotidning?
inte längre
Dansar du i bilen? ja föfan

Vilken radiostation lyssnade du på senast?
rix fm
Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper?
en tatuering jag vill göra
När var du i kyrkan senast? de är oklart


What happend in Skebo, stays in Skebo

Gårdagen var bra. De var den faktiskt. De var som en fest ska vara. Seg start, ös, kaos. Hade koll till en början, sen blev de lite för mycket ös och lite för lite koll. Droppade in folk från höger och vänster som varken betalade eller stod på listan. Dörrvakt hade nog varit nödvändigt trots allt.

Jag säger både tack och förlåt för igår. Vill passa på att säga att jag är glad att jag har dom jag har. Speciellt tack till kusin som verkligen hjälper mig, ställer upp för mig och för att hon bara finns. Vill även tacka bror, för att jag vet att du verkligen finns för mig. Mer än vad jag tror. Och Richard. Tack för att du lyssnar. Du är och kommer alltid vara som en bror för mig.

Enda bilden jag har eftersom jag hade noll kontroll på min egen kamera igår, sorry

Let's roll the party

Några av brudarna är här. Sitter och diskuteras vad som ska bäras på våra kroppar ikväll. Snart kommer nog pappa hem, då blir de ner och börja fixa i Lokalen med ljud, ljus, möblering osvosv. Men nu ska jag fortsätta tagga, har en stark känsla att kvällen kommer bli en jävla bra kväll!

Baby, the sky is falling down

Å så söt Wiccanbaby är. Du får komma och gästblogga hur mycket du vill, hun. Förövrigt så kan jag säga att jag är lite otaggad inför imorgon, dock bara för tillfället. Många som jag hade sett fram emot att träffa och parta somfan me har ställt in av olika skäl. Men vi som är där kommer ha jävligt kul, aight? Kommer antagligen vara mer taggad ju närmare vi kommer. Men nu ska jag krypa ner i en varm och gosig säng och inte tänka på vad som väntar imorgonbitti.

gästbloggning!

Hej allihopa, wiccan här. Tänkte gästblogga lite för Emzie!
(Jag är alltså en av emmas best friends, enligt mig i alla fall... bor i violstaden och dricker alldeles för mycket cola, funderar alldeles för mycket och pluggar mer än vad jag är med mina kompisar, typ. Jag kör cross och är någolunda besatt av det.. hehe underligt hur mina vänner står ut.. En kort sammanfattning; Jag tycker motorer är roligare än smink. You got it bitch.)
Jag har varit sjuk i fyra dagar och det har verkligen varit underbart. Jag har gått och pratat simsspråk, klickat upptaget när folk ringer för jag inte vill skämma ut mig (i början kom det bara pipljud ut ur min mun ungefär så va) och sen har jag ätit överdrivet mycket halstabletter. Febern har inte heller varit speciellt mysig, och pricken över i:t är min underbara huvudvärk! <3
Men nu ska vi inte klaga, nu ser vi fram emot Emmas parthey imorn. Jag har ett problem. Vad fan ska jag ha på mig? Hjälp.. hjälp..hjääälp. Det måste jag fundera på. Har tre alternativ att välja mellan. Joy tycker förresten att det är roligt varje gång jag nämner att jag ska ha klänning. JO DU JOY, jätteroligt. Men det blir nog bra tillslut... Får vi hoppas.

Känns som att alla mina kompisar har bloggar utom jag. Men vart fan hittar jag TIDEN att blogga? Hm.. under sängen kanske? Nja, sånt har jag inte tid med. Eller så är jag väl rädd att jag ska skämma ut mig. Jag menar, jag skulle ju gästblogga nu åt emma, och det tog mig typ 5 minuter att hitta vart man skrev inlägget. Men vad skulle min blogg handla om? Cross. Hur många skulle läsa? Ingen. NEJ där har vi två anledningar till att INTE skaffa blogg när man inte är ett dugg intresserad av varken mode eller smink. Hehe.
Nej nu kanske jag ska runda av lite. Tack emma för jag fick låna din blogg, kände för att jag behövde skriva av mig, verkligen, ja.. Emma är verkligen en toppentjej och jag är jätteglad att jag får ha dig i mitt liv! Du betyder väldigt mycket för mig, du har hjälpt mig igenom mycket. Jag älskar dig gumman! Ni får ha det bra allihop:) och kommentera det här inlägget för då blir jag glad:D Nu kör vi en dagens outfit bild också:) PUSS FRÅN WACC!!<3

Evolution Series

Puh. Torsdagen avslutad. Pizza till lunch (igen) och ingen sista lektion (igen). Låter som en rätt bra dag. Nu ska jag fixa allt tills imorgon. Sweet 16-party på gång, hell yeah baby. Pappa fixar nog ljus och skit idag, stämpel också. Måste hitta en dörrvakt så jag slipper stå i dörren hela tiden. Måste ösa också. Och måste ha mer musik till min spotify-lista. Langa partydunk1? Mycket som måste ordnas, så kommer inte vara så uppdaterad. Ska även hinna me att plugga lite samt träna. Förhoppningsvis.


Dagens.

Denna fina sång sjöngs för mig idag. Min släkt är lite knasig, men jag älskar de.


Happy birthday, to myself

503 193 600 sekunder, 8 386 560 minuter, 139 776 timmar, 5 824 dagar, 832 veckor, 192 månader: 16 år

Ny gitarr (med tillbehör), kläder, pengar, pengar, pengar osv. Haft en underbar dag, fått många gratulationer och en väldigt ovanlig födelsedagssång. Kände imorse när jag vakna hur jag verkligen va äldre. Sexton. Känner mig som en stor flicka. Nu är de bara att anmäla sig till övningskörningskursen, sen är jag ute på vägarna. Vet inte om du ska skratta eller gråta, jag ska iallafall gasa på så in i helvete. Men först ska jag få moppen att funka. Kusin tog en titt på skönheten idag. Skulle komma ut så vi kunde meka lite, ta en bira och bara njuta av att sommaren är påväg. Kan ju inte göra annat än älska't. Men nu ska jag dra mig mot sängen och tagga till fredag. Part-hey!

New haircolor


Gillare faktiskt. Nu ska jag sova, och imorgon fyller jag år.


Sometimes, I forgot everything I have

Setat ute i solsken me gitarren i två timmar. U n d e r b a r t. Men nu blir de plugg.



One day left.

Hemkommen efter en plågsam dag i skolan. Så sjukt jävla ont i benen och röva efter idrotten igår. Styrketräning, endast benövningar. Men hade iallafall ingen sista lektion. Underbart, så jag hann me fem i två bussen hem. Helt ensam på bussen, satan så skönt de va. Bara o luta sig tillbaka och njuta av solen som stekte i ansiktet.

Nu har jag varit duktig och bjudit in släkten på grillparty imorgon, fyller ju faktiskt 16år. Bara att hoppas på att solen är på min sida. Men nu ska jag plugga, och de ska jag fanimej göra också. Ett ganska stort so-projekt som ska vara klart om tre veckor, och jag har inte ens börjat. S ä m s t

Love the picture.

If I could turn back time

Har inte pluggat ett skit. Känner mig sämst, så jävla dålig. Istället spenderar jag min tid på Facebook, skissa på tatueringar, planera födelsedag och födelsedagsfest och längtar att få krypa ner i sängen. Imorgon ska hemkunskapsuppgiften in: jag som inte har gjort en skit. Vart ska jag sluta någonstans?

Take a breath, let it go and move on

Jag lyckades komma upp ur sängen i morse, trots all sömnbrist. Slapp tillochmed stressa och kunde lugnt äta min lilla macka utan att sätta i halsen. Jag kom till skolan, gjorde de jag skulle (på ett ungefär) och gick hem. Som vanligt. Härligt att träffa alla brudar (och boys) igen.

Nu är de plugg som gäller. Stenhårt rakt igenom. Tror och hoppas även att jag ska hinna träna ikväll, men läxhögen är oroligt hög. Sitter i sängen med öppet fönster och njuter av solljus och fågelkvitter. Finns bara ett ord för livet just nu: underbart (om man tar bort allt plugg dvs)

Keep going, for a while.

Bestämde mig för att forsätta hålla igång, rent implus-val. I farten fixade jag även designen. Nu när vi äntligen börjar lämna dom mörka vintertiderna på hyllan var de väl ändå dax för lite ljus här i bloggen? Är ganska nöjd, lite fel här och där, men jag har ju somsagt bara tjugo små söta läsare. Detta är gjort för eran skull, för att ni inte ska tröttna på mig. Och lite för mig själv. Någonstans måste jag ju hålla koll på migsjälv också.

Nu ska jag äntligen sova, varit vaken sedan klockan sju igår morse. Jag vet att jag är galen, konstig, annorlunda osvosv. men vi vet ju alla att ni gillare. Kyss och smek

Somebody call nine-one-one

Nu ska jag nämna en sak för första gången i denna blogg. Jag börjar tappa lusten att blogga.

Känner mig ganska stolt att jag lyckas hålla igång i fem månader utan ett ända klagomål. Men nu börjar jag att tappa lusten igen. Precis som jag visste att jag skulle göra, någon dag. Finns hundra saker jag skulle vilja ändra på, men jag hittar varken tid eller ork att anstränga mig. Tycker inte heller att de är så många som hittar hit, och vad är då meningen med allt? 20 läsare per dag är inte så mycket att hurra för, men de är ändå ni som får all min ära. Så då får även ni bestämma: keep going or leave it?

2010-04-11

Sitter återigen i sängen med datorn i knät tillsammans me Malin. De är ungefär så vi har setat sen vi kom hem igår kväll, fram tills nu. De betyder alltså återigen en natt utan sömn. Och imorgon drar skolan igång, känner mig väl utvilad och att jag verkligen hunnit göra de som behövdes (säger vi). Kan ju annars vara lite mer ärlig och säga att ångesten kommer krypandes mer och mer för varje sekunde som går av denna fina söndagsmorgon. Har iallafall varit duktiga och tagit oss en tjugo-trettiominuters promenad i vårsolen ut till Ågläntan och våldgästat Bella. Fick skjuts av henne hem till Hotell Wennberg (även kallad fyllestugan) och har nu hamnat där vi hamnat. Sitter och väntar på att klockan ska gå lite mer framåt så att man kan få ner lite ordentlig mat i magen. Jag har trots allt inte fått någon riktig påsklunch iår mer än skolans budjetskit. Ganska besviken om jag ska vara ärlig.

Here we go again

Hann somsagt inte uppdatera något i morse, men de va väl inte helt oväntat. Drog iallafall in till Flen till nio och mötte Malin. Halv tio satte vi oss på tåget mot Södertälje. Fick hoppa av vid Södertälje Syd och ta bussen in till centrum (inga kommentarer). Lyckades iallafall hamna med en hjälpsam busschaufför som hjälpte oss att komma ut till Audi. Där blev de en halvtråkig väntan innan EMD stegade fram på scen. Måste bara säga att de kändes underbart att se sötnosarna igen. De har gått alldeles för länge!

Efteråt fick vi varsin signerad bild och en kram av Dannyboy. Sen begav vi oss till Max och käkade en efterlängtad chickennuggets-meny. Blev sittande där ett tag och började sedan våran upptäcksresa tillbaka in till centrum: nu till fots och helt lost. Lyckades iallafall komma rätt efter många gissningar, men då blev de istället en väldigt lång och tråkig väntan på att pendeltåget skulle anlända så att vi kunde ta oss till Gnesta och därifrån komma hem igen.

Tillslut blev klockan kvart i sex och vi drog iväg. Flummresa nummer ett, jadå. Anlände i Gnesta vid kvart över sex och var då tvungna att ge oss ut i kylan i väntan på bussen till Skebokvarn. Drog in en sväng på konsum för att få tillbaka känseln i fingrar och fötter, samt köpa Fingers (min drog). Tillslut kom bussen och vi sjönk ner och luta oss tillbaka för en timmes resa hem.

Nu sitter vi i min säng, lite sltina kanske, men ingen vila i detta hus inte. Som vanligt har hotell Wennberg fullbokat en lördagkväll, och de ser ut att vara så några timmar framöver. Ibland längtar man tills man flyttar hemifrån.. Kyss


Äkta kärlek

Dagens:
*Kliver in i bussen i Södertälje*
Jag: "Hej! Vi ska till centrum"
Busschauffören: "Nämen va trevligt, de ska jag med!"
Jag: "Men kan man betala... eller biljett.. elle..."
Busschauffören: "De köper du där" *pekar ut*
Jag: "Aha!"
*går ut och testar, funkar inte*
Jag: "Hur köper man en bussbiljett via sms?"
Busschauffören: "Skriv RC till 72150"
Jag: *tar upp mobil1* "Ska de va stora bokstäver?"
Busschauffören: "De spelar ingen roll, haha"
Jag: "Häp, sitter de ihop?"
Busschauffören: "Japp"
Jag: "R.....c... till?"
Busschauffören: "72150"
Jag: "7...2...?"
Busschauffören: "1...."
Jag: "1"
Busschauffören: "5..."
Jag: "5"
Busschauffören: "0..."
Jag: "0, så då va en köpt! Då ska vi köpa en till..."
*gör allt igen*
Jag: "Så! Nu är två biljetter köpta!"
Busschauffören: "Så vet du att ni kan åka varsomhelt på dedära i en timme inom detta område"
Jag: "Okej, fan va bra!"
*kliver på och känner att jag skämt ut mig ner än nödvändigt*
.......
*anländer till centrum, kliver av och går fram till chauffören igen*
Jag: "Vart ligger..... Forskargatan?"
Busschauffören: "Forskargatan? Dit ska jag, så ni kan åka med mig!"
Jag: "Men fan va bra!"
*Kliver på igen och slår oss ner längst fram så att han kan visa vart vi ska gå av*
.........
*anländer till Forskargatan*
Busschauffören: "Så, nu följer ni bara denhär svängen så är ni vid Audi!"
Jag: "Tack så mycket för hjälpen!" *kliver ur bussen*
Busschauffören: "Lycka till nu!"
*bussen åker iväg*
Jag: "Malin.. vart ska vi?"

Nej. Inte alls blond!

Skebo kan va bra, så jävla bra.

Sofia räddade mig från undergången. Fick reda på att hon var tillbaka i kommunen och rentav tvingade henne att komma och hämta mig från detta hus. Vi drog till Malmköping och tittade in i skoaffären och drog en fika och snackade allmänt bullshit me Bella. Helgens bravader bland annat, klockrent shit.

Fick reda på att pappa satt och storgrina och sörjde tillsammans me syster sin och några glas på Mozarella och jag var mest lättad över att han fått reda på de så jag slapp berätta. Man kan vrida och vända på orden tills man blir tokig, men kommer aldrig få ut dom rätt. När Bella stängde affären och drog på 62årskalas tog jag och Sofia en sväng till Flen och kollade hur de stod till med farsgubben. Nog kunde han stå på benen, men de va knappt.

Sedan fortsatte vi våran resa på jakt efter en fest såhär på fredagskvällen. Flen var lika dött som vanligt. Svängde nog runt på varja gata som finns, drog en sväng till Skebokvarn, tog en korv på Kungsan, drog in mot centrum, hamnade i Skebo igen, tillbaka till Flen innan vi tillslut hamnade hos Kinne. I slutändan tror jag vi lyckats bränna runt sju mil sammanlagt. Trevligt fredag: jaaadå.

Hos Kinne var de trevligt. Bjöd på de ena och de andra och vi kände att vi tillslut hittat rätta platsen. Sen ringde mamma, och vi bad henne köpa en familjepizza och bjuda på. Självklart kunde hon de. Så kom Bella också. Tätt följt av mamma, pappa och en efterlängtat kebebpizza. Mys såklart, men jag fick hålla mig till de renare dryckerna när föräldrarna tog plats. Lite synd, men appropå morgondagen så var de nog lika bra. Men de är ändå i Skebo man ska va. Om man har de rätta sällskapet så att säga. Tack för en trevligt kväll!

Imorgon bär de av till Södertälje. Vet inte om jag hinner uppdatera, men ska försöka hinna upp i god tid. Annars hörs vi framåt kvällen. Ha en fortsatt trevlig helg. Kyss och smek

☮ PEACE


Don't bring flowers after I'm dead


Snabb outfit-bild. Ganska chill, jeansleggings Veromoda, linne Gina, rastatröja från Gotland.

De måste hända något idag. De är ju trots allt fredag? Behöver komma ut och träffa folk, känner mig instängd. Vem som helst, var som helst, när som helst. Jag är redo att anpassa mig till era åsikter nu. Hör av er, för sjutton.

☮ PEACE


I believe in angels

Jag vet att den har varit värre för andra, men jag har haft en hemsk natt. Drömmarna har svämmat över, riktigt otäcka drömmar som jag inte kommer ihåg men som ändå känns. Vaknade imorse och de kändes som att allt hade varit verkligt, vad de nu än var. Kände mig rädd och valde därför att gömma mig under täcket. De kändes för stunden som den tryggaste platsen på jorden.

Lyckades ändå ta mig ur mitt hemliga krypin och snubbla ner för trappan med en orolig klump i halsen. Fick me mig lite mat som lyckades sjunka ner mellan oroheterna. Vet inte om de beror på gårdagens hemskheter eller morgondagens planer. Den vägrar iallafall försvinna, så nu ska jag ut och ta mig en promenad i de grådaskiga vädret i ett försök att rensa tankarna. Men mest av allt ska jag nog längta tillbaka till den trygga platsen under täcket.

Tonight I'm not drying my tears

Kan inte tro de. Hittar inga ord.
V i l a  i  F r i d


I'm in the game, boy.

Har nu hunnit åka in till Flen, träffat farmor, varit hos tandläkaren, pratat me saknade Malin, åkt hem och hjälp pappa me tvätten. Var tvungen att ta buss1 kvart över ett in till Flen eftersom jag skulle vara på Vårdcentralen halv fyra. Mötte pappa vid station så gick me han till farmor och va lite social någon timme. Vid tre anlände jag till tandläkaren för att kolla om mina tänder var fina, hela och satt på rätt plats. Svar ja, ja och ja. Nu behöver jag inte komma tillbaka förens om två år: härligt! Gick sedan tillbaka till stationen samtidigt som jag prata me Malin. Blir eventuellt att dra till Södertälje me tösen på lördag, wihuo. Hann iallafall me kvart över fyra buss1 hem och hjälpte pappa att fixa tvätten innan jag intog plats i sängen med datorn.

Nu har jag abslout ingenting att göra. Som vanligt. Någon som vill träffas kanske? Prata i telefon, skype, cama, smsa? Känner mig ensam här ute på vischan. Får väl ta mig en promenad i ensamheten för att fördriva tiden. Kanske kan ta en tripp till stallet eller hälsa på Bella och hennes små lamm-bebisar? Låter ganska mys faktiskt.

Godmorning sunshine!


Ni kan ju ignorera håret, nyvaken vafan.


I'm still alive, promise

Eller nästan iallafall. Kan iallafall hålla ögonlocken öppna idag och har t.o.m. plockat irodning i rummet. Madrassen är borttagen och smutstvätten är i en prydlig hög så att mamsen lätt ska kunna bära ner den. Ligger just nu i sängen och sträcker ut efter maten och saknar mina kuddar som storebror har blodat ner. Har även tagit mig igenom duschen, vilket behövdes, så nu känner jag mig nästan som en människa igen. Ska bara känna hur de känns att sova ut imorgon och vakna i ett tomt, fridfullt hus: då är allt som de ska vara.

Jobbet va ganska chill faktiskt. Kom på att jag inte nämnde de i förra inlägget, men Ekenäs är alltså en handelsträdgård som min mamma jobbar på. Jag brukar hjälpa till där när dom behöver extra hjälp på helger, lov eller när jag bara behöver pengar. Idag satte mest tomatplaner. Min rygg är typ fortfarande cp, men that's life. När jag kände att de höll på att balla ur totalt gick jag en promenad me Joppe-bebis för att sträcka ut lite. Stannade även kvar ute med sötisen och kastade lite boll. Då blev han glad.

Vid fem blev de stress hem, byta om och dra vidare till stallet. Där laddade jag me nya krafter och flög tillsammans me Patzy över några små hinder. Eller, små och små, dom låg väl på en meter ungefär. Patzy stackarn hade skadat sig i hagen eller nåt, hade värsta såret på insidan av högra bakbenet. Men de va inget som störde henne och hon hoppade glatt på.

Nu är jag hemma igen och tror jag drar på en rulle snart. Finns ändå ingenting att göra på datorn och jag har fortfarande några timmars sömn att ta igen. Imorgon får jag iallafall sova ut och halv fyra befinner jag mig hos tandläkaren. Resten av planerna är oklara: öppen för förslag. Nås på mobil1. Kyss

Piff, den gosigaste katten man kan hitta. Se bara så sött han sover!

Tomorrow is another day

Ligger i sängen och jag har inga planer på att någonsin kliva upp. Dock så var jag tvungen att lämna den i morse klockan sju. Hemsk känsla och får priset för veckans utmaning. Sen har jag spenderat min tid på Ekenäs och tjänat ihop cash. Från åtta till sex har jag gjort de ena och de andra och på köpet har jag fått ont i rygg, ben, fötter, armar och huvud. När jag tillslut fick åka hem så sjönk jag snabbt ner på sängen för att chilla. Tror jag lyckades somna för klockan åtta väcks jag av pappa som säger att maten står klar. Jag kämpar mig upp från säng1 för andra gången idag och lyckas ta mig ner för trappan.

Nu har jag fått mat, svalt en alvedon och krypit ner igen, och vad som väntas imorgon vill jag inte ens tänka på. Kommer bli tufft, jävligt hårt, slitsamt: but I'm gonna make it. Hoppas jag. Jo, då vet ni att jag lever och ber om utsäkt att jag inte uppdaterat, men att blogga klockan sju var inte den första tanken som slog mig. Kisses

I'm going to make it without you

Jag vet att klockan är rena rama barnet, men efter helgens bravader förtjänar jag en tidigt sänggång. Efter kusin åkte hem drog jag ut me Sebbe en stund. Bjöd på en cigg bara för att jag är snäll. Efter de har jag bara legat hemma i sängen, i samma ställning i ca sex timmar. Härligt liv, jadå. Men nu stänger jag både datorn och ögonlocken för dagen. Tidigt upp imorgon för att arbeta och tjäna pengar. Gilla och ogilla.

Vad hände me våren?

Morsning korsning.

Känns bra att fått sova ut inatt. Dels så gick jag och la mig halv fyra, men jag fick iallafall sova fram till tolv. Vet inte riktigt vad som händer idag. Hade planer att dra till Flen och dra en bowlingmatch me kusin, men dom planerna gick egna vägar. Familjen Adebjörk åker iallafall hem idag och tar storebror me sig. Skönt. Kanske kan roa mig me att träna ikväll. Om jag orkar. Annars nås jag på mobil1 och msn osv. Laaaaaaaaaater

Har bara två saker att säga:

Galen natt och grattis Dacke på artonårsdagen.

Sweet sixteen


TI0 DAGAR KVAR, ticktackticktack

Allt jag gör blir fel och misstolkas.

Godmorgon. Nu har jag fått mig någon timmas sömn. Har iallafall fått lite nya krafter tills kusin Natalie kommer på besök. Solen skiner och fick reda på av storebror att graderna är uppe i hela tjugotvå plus. De är nästan värt att fira. Lite mat skulle inte sitta fel. Bättre än bra faktiskt. En kebabpizza skulle vara perfekt..

De ska bli roligt att se vem du är när du visar ditt rätta jag

Är de fest elle?

Godmorgon. Godnatt. Ta de som ni vill.
Sitter i sängen. Vilar lite och känner mig stolt över dagens insats. Har ännu inte gått och lagt mig och är överpigg. Halv nio gick jag ner för att kolla vilka som satt och gapade i vardagsrummet. Där sitter storebror, Sofia, Pettersson, Stefan och Jacob fulla som svin. Ingen överdrift. Dom sitter och väntar på en sovplats (?) hah. Stackarna. Här väntar man inte på något, här skapar man plats för sigsjälv. Jag säger att min säng står ledig och har gjort hundra procent av natten. Då blir de ett jävla gap mot mig för att jag inte sagt något? Som om de vore mitt fel att dom inte kollar om de finns plats någonstans. Vettefan vart dom tagit vägen nu. Två av dom sitter och sover i fotöljerna och dom andra har väl lagt sig under något bord eller nåt.

Jag har iallafall varit duktigt och använt min överskottsenergi flitigt. Har hällt ut skapligt mycke alkohol ner i avloppet, ställt alla glas på diskbänken, ställt in alla drickor osv i kylen och spritskåpet, samlat alla tomflaskor och burkar i kassar, sopat upp krossat glas och torkat bort allt spill. Oh my god, vad jag känner mig stolt. Men diska de gör jag då inte. Gårdagen, förrigår eller va de nu blir, räcker gott och väl. Nu är jag iallafall på plats i sängen och väntar på att kusin ska vakna så att jag får lite sällskap. Tror att dom drar sig hem mot huvudstaden vid tolv, så jag tycker hon kan vakna nu så att vi kan umgås lite. De händer liksom inte så ofta.

Just nu luktar hela huset fyllestuga. Vädring nästa. Men ack så rolig och trevlig helg de varit. De har inte ens blivit något riktigt tjafs, vilket är helt otroligt. Nu när klockan börjar bli lite mer ska vi se om de är någon rolig som vill underhålla mig på msn eller sms kanske. Hörs senare, kisses

Släkten är bäst

Jag ska aldrig gifta mig. Skulle aldrig kunna svika mitt efternamn. W-E-N-N-B-E-R-G. Namnet som alla vill bära. De har varit en underbar kväll (som vanligt) med släkt och vänner. Cornelia ligger nu bredvid mig och sussar, stackarn måste upp klockan tio imorgon. Själv ska jag njuta av sängen hela dagen. Tror jag hörde en liten fågel viska i mitt öra att Linköpings-släkten skulle komma upp på besök då. Verkar kunna bli ett riktigt bra lov detta. Kyss

i love you

I väntan på bättre tider

Jag överlevde! Dock tog de en och en halv timme att fullgöra uppgiften, men jag gjorde de. Nu är de fullt hus igen, och om jag ska vara ärlig så föredrar jag ensamheten. Iallafall idag. Har ont i huvet och är sjukt hungrig. Bara att hoppas på att maten är klar snart. Men påsklunch/middag är fan värt att vänta på. Langar outfit från igår och idag:

Klaga inte på kvalitén: mobilkamera...

Glad påsk, eller nåt.

Idag känns hus1 tomt. Endast jag och två andra här tillskillnad från igår då de va fullt ös. Snart drar dom sig mot Malmköping och jag blir helt lonely. Har en underbar disk som står och väntar där nere. Och jag skojar inte om jag säger att de är alla glas som finns i detta hus. Men de är väl bara att dra upp volymen, ta tag i skiten och ladda inför nästa fest som har startskott klockan tre. Våran släkt är då för underbar. Återkommer om jag överlever.

Blod svett och tårar

Sitter i sängen. Min säng. Tillsammans me underbara kusin. Nere är de skratt, tårar och gap. Allt är som de ska alltså. Kanske inte nämnt de, men pappa har lite part-hey här ikväll. Många har dragit sig hemåt eller mot sängarna. Själv har jag typ överskottsenergi. Cornelia ligger och tjatar om chips som inte finns och att popcorna är brända. Jävla Stockholms-fjolla. Aldrig nöjd, eller hur va de nu? Lyssnar just nu på musik och smsar samt är inne i djupa funderingar. De är en blandning av vad som kan hända en fredag. Långfredag dessutom. Love

jag älskar dig, stockholms-fjolla

Kusin här.

Hello emzie-lovers! Henens tuffa kusin aom tänkte uppdatera lite. Hoppas ni inte missat min blogg, isf är det bra att klicka in sig här! Nu ska vi umgås med släkt och vänner. Seeya.

At Carro's place

Sitter hemma hos Carro tillsammans me Henke, Ida och Oskar. Snart kommer även Tobbe (?) och August. Vi håller på att laga tacos och dricker påskmust. Skärtorsdag idag fan, synd att kvasten flög till Blåkulla utan mig. Jag hamnade i Hälleforsnäs istället. Vettefan vad som händer här, blir antgligen mys med film och trevligt sällskap. De är iallafall här jag kommer nås över natten. Imorgon drar jag till stallet tidigt, så dehär blir antagligen seg uppdatering. Puss


Snyggaste, jaaaaadå


RSS 2.0