I just came, to say goodbye

Funderar skarpt på att lägga ner bloggen. Iallafall tills min egna dator kommit till liv igen. Men nu medans jag ändå tar mig tid till en uppdatering (inte alls för din skull, Sofia!) kan jag berätta att igår var en utav dom lyckligaste dagarna i mitt liv. Min största idol sedan barnsben, Björn Rosenström, spelade på Amazon och tack vare världens bästa pappa fick jag chansen att se honom även fast jag inte hunnit fylla den förbaskade åldern 18.

Trots sen sänggång med hög extas tog jag mig upp ur sängen vid sju i morse, åkte med mamma till Ekenäs och jobbade från 8-16. På vägen hem fixade mammas plånbok min lördagskväll: SOLO-tidning, ben&jerrys, vaniljmunkar, en loka-flaska och lite choklad på de. Ska väl försöka plugga lite innan kvällen nått sitt slut också och sedan lägga mig skapligt så jag orkar med jobbet imorgon igen.

Så, nu vet ni att jag lever och sen får vi se om jag tar bloggens liv eller inte. Det lutar åt de, dock inte för alltid. Se den som en ovanlig björn som går i ide under sommaren. Den här sommaren ska jag leva utomhus med fina vänner, inte vara hemma mer än 2 dagar i rad och absolut inte slösa timmarna på en dator. 

Over and out, peace!

EN HÄLSNING FRÅN EN SJUK BLOGGERSKA








Orkade inte ta mig till skolan i morse, precis som många andra dagar. Tror att jag stannar hemma imorgon också. Har fördrivit dagen genom att sova, städa rummet och skissat lite. Bara småkladd som vanligt. Men det är väl lite roligt med bilder i bloggen? 

Jag vill just nu bara lägga mig ner och dö känns det som. Iallafall spola fram till helgen och bli av med alla baciller som attackerat mig. Sen kan jag få sommarlov. Det behövs, big time. Ska fortsätta slösa mitt underbara liv genom att kolla på Pirates of the Caribbean (stavas?): Curse of the Black Pearl. På onsdag har den fjärde delen premiär så har bokat in ett biobesök på fredagen innan jag drar iväg till Stockholm med två av dom bästa.

LOTS OF LOVE, E

SVERIGE VS. FINLAND


Drar nu till Mozzarella och hejar Sverige till VM-guld!

LOTS OF LOVE, E

SOLSKEN, VÄNNER OCH LITE JORDGUBBAR.

Spenderade natten i Stallarholmen, dock så sov jag inte så mycket vilket resulterade till en död dag även fast jag städigt varit i farten. Startade dagen halvsovandes med muntliga nationella i engelska. Satt sedan resten av dom två ihopslagna lektionerna och sov, bokstavligt talat, med jämna mellanrum. Hade sedan lunch och eftersom matten var inställd så gick jag, Evelyn, Frida, Sandra och Sabina till stadsbiblioteket och stekte i solen med jordgubbar i väntan på att estet treornas musikal Hair skulle börja. Precis innan starten fick vi reda på att vi visst hade haft mattelektionen. Awesome, missat två i rad nu och på onsdag är det nationella. Fy.

Halv tre slutade musiklen och även vi för dagen. Gick till Hemköp med Sandra och Frida för att köpa chips och dricka som vi sedan hade till våran piknick utanför Gallerian i väntan på bussen hem. Törstiga som vi var efter den heta dagen och långa musikalen slogs vi om päronsodan som visade ge oss alla kvällningar. Toppen! Jag överdriver inte då den luktade en gammal vodkadrink som stått i några dagar - och smakade värre. 

Tillslut kom iallafall bussen så jag och Frida lämnade Sandra för att ta plats i en bastubuss. Och väl när jag kommer till Sparreholm så har jag missat min buss med sådär 4 minuter. Slår mig ner i solen i väntan på nästa vilket var helt okej pga. det underbara vädret. Landade innanför dörren lite över fem vilket ledde till att det bara var att byta om till stallkläder för att sedan åka vidare till stallet. Där fick jag för första gången rida Prinsen, som var helt underbar. Det gick bättre att rida än de gjort på länge trots att min hjärna var halft ur funktion pga. sömnbrist och alla aktiviteter.

Men, nu har jag käkat, duschat och masserat pappa så efter att ha publicerat detta inlägg väntar hårfönen och efter det en otroligt efterlängtad säng! Imorgon ska jag inte göra ett skit, där med basta.



LOTS OF LOVE, E

LÄNGE LEVE SOMMAREN!

Blev inga träd fällda, men har fixat lite med allt annat. Inte har jag gjort något pluggande heller som jag skulle vara duktig och lämna in imorgon. Istället hamnade jag på altanen halvsovandes i en trädgårdsstol. Inte har jag hittat något nummer till Willys i Flen så jag kan söka sommarjobb, så de får jag göra imorgon efter skolan. 

Ikväll står det iallafall grillat på menyn. Inte vad som helst, utan flintastek. Mmm, det vattnas i munnen på mig bara jag hör det ordet! Sen innan jag kryper till kojs ska jag massera pappa lite. Pengarna rullar in som dom ska, det går bra nu.

LOTS OF LOVE, E

Jag följer med dig hem ikväll för jag vill inte vara själv.

Igår lämnade jag Linköping och återvände till Skebokvarn där det var fullt hus som vanligt. Tog ett djupt andetag och sprang in i fyllestugan för att byta om innan jag flydde på cykeln till Glastorp. Där hälsade jag på Majas nya häst, Arja, och tog en lång ridtur i skogen på lite mer än en timme. Vädret perfekt, precis som idag, och Arja var helt underbar. Het men snällare än många.

Idag orkade jag inte med skolan, så jag tog ledigt. Hade en hemsk dröm som kändes som verklighet så jag spenderade morgonen med att låta tårarna falla. Drog sedan på mig shorts och linne, skulle lägga mig i solen på verandan och plugga men stoppades av bombnedslaget av disk i köket. Drog på högsta volym med Veronica Maggio och började sakta men säkert jobba mig igenom sak för sak. När lite mer än halva var klart så kom pappa hem och lagade lite lätt lunch som vi njöt av i solskenet.

Nu har jag precis blivit klar med all disk och så fort pappa har fått igång gräsklipparen (en sån där liten som går av sig själv) så ska vi fälla träd. TIMBER!!


LOTS OF LOVE, E

Ingen som vet.

Vad hände igår?..

CAROLINA WEARMÖ

Idag hade vi ett av dom mest oseriösa proven jag någon sin haft - omprov dessutom. Satt sedan med händerna i vattenbad medans jag läste en bok på engelska som ska vara klar imorgon. Slutade 11.00, helt okej på en torsdag som vanligtvis avslutas 15.00.

Vid halv 12 kom Oskar till skolan och vi gick på stan och tog en fika. Det blev en efterlängtad chailatte på Espresso House, big love. Efter det gick följde han mig till tåget efter att han missat två av sina bussar tillbaka till skolan där jag tog mig hemåt. Gick sedan till Hammarvallen för att hämta ett par skor jag tänkte stapla runt i imorgonkväll innan jag hälsade på saknade vänner på PW. Framåt halv 4 kom Carro och drog med mig på en raggarrunda. Mellanlandade på Tuna Gate där vi båda pressade ner varsinn kebabtallrik innan vi tog tag i nya äventyr. Landade tillslut i Skebo där jag gick in och packade innan vi tillsammans åkte hem till henne och bastade. Helt underbart skönt.

Har sedan suttit tillsammans med varsinn dator i sängen och bara myst. Finns inte mycket att klaga på idag alltså, har hunnit med mycket och imorgon drar jag och Joy till Linköping och öser järnet. Hoppas på att lite bilder dyker upp då för en blogg utan bilder suger fortfarande. Och ni måste bara se min nya snygga outfit, nästan så att jag blir lite småsugen på mig själv.

LOTS OF LOVE, E


Den hårda tiden är över för tillfället

Igårkväll hamnade jag och Malin i Katrineholm, as usually. Lyckades efter ett tag även få ut Emas en stund även fast det tog en evighet att hitta varann. Var sedan en god vän och masserade Malin hela vägen på bussen tillbaka till Flen där vi halvsprang i kylan till Rundlövet (kommer aldrig sluta garva åt det där). Tro det eller ej, men där skrev jag ett helt arbete på sådär 20 minuter innan jag beslagtog Marcus säng som istället fick hamna på soffan efter att jag även fått masserat honom. Skickar en räkning sen, tvillingarna Gustafsson!

Tog mig till och med i tid till skolan idag trots snön som föll på marken. Sen ifall jag gjorde något vettigt går att disskutera. Visade sig att matten var inställd, fast den tydligen inte var det men ingen hade ork att ta sig tillbaka. Istället vandrade vi runt på stan där jag lyckades spendera mitt presentkort på H&M. Fick med mig ett halsband, ett linne, nagellack, smink och ett paket med pads. Då var outfiten till fredagsfirandet avklarat!

Annars har jag spenderat tiden genom att läsa en riktigt bra bok på engelska som ska vara klar någon gång nästa vecka (?) och försökt ragga skjuts till stallet. Efter många om och men kommer snart min lata kusin att hämtar mig. Bäst att jag springer upp och byter om så att jag är klar när hon kommer, annars blir det väl ett jävla liv.

LOTS OF LOVE, E

Jag vet att jag inte varit så bra.

Tog mig till skolan idag, kom bara 2 och en halv timme försent. Råkade ta en buss hem innan sluttiden kommit också. Jag älskar skolan, ni vet. Hemma nu och packar sen drar jag in till Flen och spenderar tiden och natten med Malin. Skulle bara vilja ligga i sängen och inte göra någonting, men det är varken bra för mig eller någon annan så jag strök de på min att-göra-lista.

Helgen tog hårt på mig så nu laddar jag alla batterier jag har tills på fredag då jag drar med Joy till Linköping och öser galet. Min kusin blir nämligen 18 år denna vecka, och det är väl värt att firas? Måste även berätta att min dator är helt paj atm, den fick sig lite för hårda smällar under 17årsfesten förra helgen.

det kanske tar en evighet, innan jag förstår min ensamhet
du lova att alltid finnas där, fastän det har blivit som det är
för ingen förstår så bra som du, de kan jag lova här och nu.


LOTS OF LOVE, E

RSS 2.0