Mad Hatter


Lyssna till ditt inre.

Spenderade pengarna på trosor och en till baseboll-jacka. Ginatricot 337.50kr


It all begins.. with a choise

Åhhh. Bion var otrolig, makalös, obeskrivligt underbar.
Jag är alltid rädd att bli besviken på filmer när man redan läst boken och älskat den. Men dom lyckades med allt, precis allt. Satt i biosalongen från klockan sex till tjugo i två, och tröttnade inte en sekund. När den tredje filmen rullade igång trodde jag att jag skulle dö, seriöst. Vill inte avslöja allt för mycket för dom som ännu inte har sett den, men redan efter första sekund var spänningen på topp och det var knäpptyst i hela salen. Och när första scenen på Bella&Edward kom så dog jag. Edward, my love. Vi ska gifta oss och leva lyckliga i alla våra dagar, det har jag bestämt. När den sista repliken var sagd, stod alla upp och vrålade ut. Så jävla underbar stämning. Nu taggar jag och kusin till fjärde och sista filmen, jag längtar men vill ändå inte att dom ska ta slut.

Annars så kom jag precis hem från Stockholm och är hur trött som helst. Håller på och tankar ner Eclipse, måste verkligen se den igen. Står inte ut. Och ikväll får vi gäster också. Aldrig får man vila. Imorgon drar jag nog till Katrineholm och träffar Sandra och utför min underbara plan. Sen är planerna oklara.

Twilight movie night

Igår befann jag mig på en helt ny plats kallad Lindholmen hos någon som hade namnet Lukas tillsammans med tjugo andra främmande människor och kusin. Hon och hennes vänner skulle ha en överraskningsfest för deras vän Alice som fyllde femton. Jag hängde bara med i svängarna och kvällen blev faktiskt väldigt lyckad. Knasiga men väldigt snälla pojkar och flickor.

Idag har vi stekt i solen hela dagen, svalkat oss med vattenspridare på studsmattan. Men nu har vi duschat, käkat och fixat oss så snart bär de in till centrum där vi ska shoppa lite sedan från klockan sex är de bio på schemat, hela kvällen bokstavligt talat. Twilight, New Moon och sen Eclipse. Taggad somfaaaaen.

Blir nog ingen mer uppdatering idag, kommer vara alldeles för uppspelt efter kvällens händelser [ja, jag är nörd] så får se om jag skriver något imorgon innan jag drar hem till lilla idiotiska Flenstaden igen. Alltid lika skönt att komma därifrån, alltid lika mycket ångest när man åker tillbaka. Vill inte


Hämnd, ljuva hämnd.

Sitter nu hos kusin i Vallentuna och chillar. Cornelia håller på och packar upp kläderna från hennes resa medans jag diskuterar fest med lillen. Fick reda på idag att jag kommer hänga med på något som jag inte hade planerat imorgon. Vill inte avslöja något, man vet aldrig vilka som läser. Men de ska nog gå bra, jag har ju Jessica och kusin somsagt. Snart ska vi käka pizza, farbror ska åka in till stan och ordna. Love it. Sen ska nog vi planera lite mer på Cornelias hämnd mot Sofia, en av hennes kompisar som hade bytt till en random-profilbild på facebook medans hon var bortrest över midsommar utan tillgång till dator. Jag tyckte dock bilden var väldigt söt..

Slänger in en snygg somrig bild på min kusin som ni kan dregla över.


Mot huvudstaden, och vidare.

Godmorgon, typ.
Har precis tvingat ner en gorby's pirog i magen och nu sitter jag och väntar på att farbror ska komma tillbaka från Flen så dom kan hämta upp mig. Följer med till Stockholm och stannar antagligen till onsdag eller torsdag. Är grymt taggad tills imorgon då jag och Cornelia ska gå på Twilight Movie Night, har sett fram emot Eclipse så jävla länge. Men uppdaterar nog när jag är framme, så får vi se vad som händer här näst.

Grymt bra film, och fortsättningen kan ju inte vara sämre!

En midsommarnattsdröm, typ.

Låt mig bara ta några djupa andetag innan jag börjar detta inlägg..
Jag lever faktiskt, har inte drunkat eller deckat i något dike såhär över midsommar. Har faktiskt varit ovanligt lugnt och inget onödigt blod har blivit spillt. Var i full gång redan klockan nio med att göra det sista på altanen, ställa i ordning bord och duka, göra tårtor, fixa fem-kampsaktiviteterna och någonstans därimellan hinna med mig själv. Klockan ett slulle gästerna komma. Klockan ett klev jag in i duschen, ni hajar stressen.

Men när sedan allt var klart flöt de på lugnt och fint. Folk droppade in, inklusiv underbaraste Joy. Annars en farbror hit, en faster dit och en mormor som tar plats i hörnet med uppsikt över ungdomarna.. ja, ni förstår. Maten var försenad precis som resten av schemat men de gjorde ingen skada. Ganska segt till en början, men vi körde på med lekar, fem-kamp, sill och nubbar. Framåt kvällen sattes grillarna igång, kropparna fylldes mer och mer med alkohol, det droppade inte lite mer folk och musikvolymen höjdes en aning.

När de började spåra ur förflyttade jag, Joy och Natalie oss till Nygård där vi hade våran egna lilla midsommarfest. Slank väl ner en och en annan cider.. vi ska inte gå in på några detaljer. Vet att jag skuttade runt på bord och grejor, lånade Sofias ursnygga pumps och näckade i Skebobadet klockan fyra på morgon. Låter som en helvetes bra kväll. Sen tillbaka hem där vi kröp ner i sängarna och satte på en film som vi somnade till.

Blev väl väckt någongång vid tolv idag tack vare allt prat i köket osv. Jag, Joy och Nattis tog frukost på sängen samtidigt som vi kollade på samma film som vi somnat till. Efter det blev det chill i solen och sedan ett parti hästmonopol som vi aldrig orkade avsluta. Sen började folket droppa in igen och Joy lämnade mig. Lite mer från släkten och andra vänner och bekanta. Och så var det igång ännu en gång. Har faktiskt inte riktigt koll på vad som har hänt mer än att många inte riktigt haft koll på alkoholmängden. Bryr mig inte riktigt. Satt mest och lyssnade när gitarristerna kom igång och väntade på att klockan skulle bli sovdags. Har sjukt ont i halsen och nu ska de bli så otroligt skönt att ligga ensam [inget illa menat, gumman] i sängen och förhoppningsvis få sova ut en stund.

Det är ungefär vad som har hänt domhär två dagarna, så ni kanske förstår att bloggen varit lite off. Har ingen aning om vad som händer imorgon, hoppas på ingenting och fint väder så jag kan somna ute i solen. Sounds wonderful. Men somsagt, nu ska jag sova och jag hoppas verkligen att alla har haft en underbar midsommar.

I'm still alive

Jag lever, jag är bara väldigt upptagen.
Berättar mer om helgen efter musiktävlingen som drar igång nu. Don't forget me.

Svar på tal, bitches

Ta inga råd från mig. Jag är ju bara en fail-brud som misslyckats i livet, eller hur?
Jag bryr mig faktiskt inte om vad någon tycker om mig. Jag har gjort mina val i livet. Några bra, några dåliga. Jag är bara en människa, precis som alla andra. Jag förstår inte hur alla andra kan påverkas av mitt liv. Några drabbas alltid, men hur kan folk som inte ens känner mig döma mig? Det är något jag inte förstår och aldrig kommer göra heller. Äcklade? Avundsjuka? På något sett tar folk åt sig av mitt livs händelser osv.
Varför, frågar jag mig själv. Hur kan de jag gör påverka någon annan egentligen? De är inte deras liv. Mitt liv är och kommer alltid vara mitt. Mina val kommer alltid vara mina. Mina misstag kommer alltid vara mina. "man lär sig av sina misstag". Jag är sexton år, jag har gott om tid att utforska, ångra och lära.

Jag har mina anledningar. Mina närmaste vet. Och dom dömer mig inte heller, förhoppningsvis. Men tror också det är svårt att sätta sig i min situation om man aldrig upplevt samma sak eller liknande. Men snälla, döm mig inte för vad jag gör.
Jag är mycket bättre än så, innerst inne
.

Mitt liv, mina regler.

Sitter och leker med elden så jag kan kissa i sängen inatt. Fräsht. Funderar på att dra mig till kojs. Kommer bli en lång helg med ös, ös och lite mer ös. Förra midsommar var jag sjuk. Sov bort dagen och missade alla sjuka händelser som alla pratat om efteråt. Imorgon ska jag vara kvällens mittpunkt. Det är jag som ska vara snacket. Jag ska inte missa ett skit. Tillsammans med världens bästa Joy och dom kusiner som är på plats ska jag supa tills jag spyr och deckar. Låter som en helvetes bra plan.

Feel no fear.

Solen har stekt precis hela dagen, fucking underbart. Men när den försvinner framåt kvällen är de fan inte skönt någonstans. Så nu är tjocktröja, leggings och benvärmare på, redo för nya äventur. Haha, nej men snart kommer nog farbror med fru och barn [minus ett dissarbarn], då är det äntligen matdags. Sofia är här, som vanligt och bror har kommit tillbaka efter ännu en arbetsecka i Stockholm. Hela familjen är alltså samlad. Mysigt.

Ja, jag diggar fjortisbullen på skallen.

Travis McCoy ♥


Min sommarplåga som jag snart kan spela on the guitar, love it

I wanna be a billionaire


Tvätt. Återvinning. Disk. Gitarr. Musik. Stek. Livet leker
Känns bra att göra lite nytta samtidigt som man får vara tonåring och lata sig. Jag kör på en kombination idag för imorgon är det midsommar och Strömmen [our place] får inte se ut hur som helst, haha.

Save tonight

Vaken. Innan tio. Det känns bra att man inte sover bort alla dagar. Mamma och pappa befinner sig i Flen för att utföra det sista tills imorgon, så jag har huset för mig själv och sysslor att göra. Det värsta är att sängen är så grymt skön att jag vet inte om jag vill lämna den, haha. Men man får väl offra sig för teamet.
Inga planer idag. Vi ska väl kämpa med altanen som måste stå klar imorgon osv.
Men de kommer nog gå finfint med en snickare som mig!

Where are you going to sleep tonight?


Nu har jag varit duktig hela dagen samtidigt som jag har busat lite för migsjälv. Fixade i källarn samtidigt som jag hade vattenkrig med mig själv och sprang runt med fjortisboll på huvet. Nu sitter jag och camar med lilla marcus på msn men ska snart krypa ner i sängen och halvsova till en film. Kommer somna gott inatt. Inte alla som sliter så hårt som byggare Bob [mig alltså..].

Time to start the panic?

Ändrade planer. Wiccan kunde inte komma, för jag är tvungen att hjälpa till hemma i trädgården osv. Midsommar närmar sig med stormsteg och altanen är fortfarande inte klar. Har just tömt hela källarn och sopat av. Är tydligen lite problem där nere, och somvanligt så hänger jag inte med så jag gör bara som jag blir tillsagd.

Ikväll ska jag gå och lägga mig tidigt. Riktigt tidigt. Bäst att ladda upp alla batterier jag har, för på midsommar ska de inte bli något mini-ös. Det ska partas hela natten lång och ännu längre. Jag menar, hur dåligt kan de bli med mig, Joy, Natalie och eventuellt Julia tillsammans? De går bara att bli totaly awesome.

Late morning.

God förmiddag.
Blev nyss väckt av Wiccan som ringde som sa att hon skulle komma vid två. Det är bra, då hinner jag vakna lite mer. Cornelia hade ringt också [värst va populär man är när man ligger och sover?] och sa att hon var tvungen att gå tag på mig. Spam på msn också, haha. Det är så att hon och jag är riktiga Twilightfans. Så vi ska gå på Twilight Movie Night i Stockholm, men hon har varit på volleybollskit ett tag, och varje gång jag hört av mig har hon inte varit hemma, och platserna börjar ta slut. Men idag ska de köpas, om ca två timmar tillochmed. Längtar. Sitter just nu och käkar frukost samtidigt som samma film från igår rullar på tv'n. Tror jag kan varenda replik nu om jag ska vara ärlig.. Annars verkar det bli en fin dag på sommarlovet idag också. Wonderful.

NIGHTY MORNING.

Såja. Sparkade nyss ut Malin med tidigast möjliga buss och kryper därmed ner i sängen. The spy next door är igång för fjärde gången och solen skiner utanför. Vid ett kommer Wiccan, så det är nog dags för lite sömn. Blev ingen cykeltur och inget nattbad. Some other day.

Bjuder på en halv-censurerad bild från dagen.

My happiness counts too

Sitter nu ensam med Malin och kollar på The spy next door. Eller, har kollat på den en gång redan men börjat om igen. Har bestämt oss för att dygna, och då måste vi ha något som håller ögonen öppna. Drar antagligen ut på en cykeltur när de blir för jobbigt. Eventuellt en simtur också. Kanske stormar Sofia också, ifall tröttheten inte går över. Den har en tendens att göra de hemma hos henne [undra varför?].
Jag bjuder även på lite bilder när jag lägger in dom, men är inte så bra på det som ni vet..

Jag tipsar om denna film, den är fan underhållande [speciellt natthumor].

Barnfilmer in my heart

Då hamnar man på bloggen såhär på nattfronten. Malin och Adam håller mig sällskap också. Mallisen lämnade oss sisådär vid nio, då var de jag, Malin, Adam och Pontus som chillade vid brasan i Skebobadet. Nu vet jag inte vad vi ska göra. Sitter och pratar om vilken film vi ska se. Bamse, Pippi Långstrump eller The spy next door är altenativen hittills. Svårt val. Funderar också på nattdopp, men verkar inte vara någon som är på..
Får se hur de blir med den saken.

Bikinis on top.

Sitter på altanen och steker med Mallis och Maulin. Vi lyckades hitta ett sett att få henne att komma hit, efter många om och men. Vi drog till badet och stekte på bryggan, drog hem och käkade glass för fjärde gången och drog ett parti kubb, som Mallisen vann [once in a lifetime]. Tog lite fina kort som kanske är värda att publiceras, men bara kanske. Senare isåfall. Nu har vi varit duktga och hjälp till att duka fram, så snart blir det nog mat.
Efter det drar vi tillbaka till Skebobadet och grillar marsmallows, riktigt mysigt. Det är såhär som sommarkvällar ska vara, oplanerade med härliga människor. Sen vid nio drar iallafall Mallisen hem, får se om Maulin stannar eller hakar på.

Mallis is in the house

Mallan väckte mig i morse, sa att jag skulle hålla mig vaken tills hon kom. Jag somnade om. Vaknade sekunden innan hon knackade på, de tyckte jag var ganska coolt. Blev då kebabpizza till frukost med glass som efterrätt. Satt och snacka allmänt skit ett tag och nu ligger vi ute på gräsmattan och steker. Försöker komma på ett sett att få Malin att komma hit. Går inte så bra.. but we're going to make it.

Save the last breath for me.



It's time for payback.

En plats i ditt hjärta betyder mycket för mig

Hemma igen efter en underbar dag med fina Sandruus. Häng på café, mcdonald's, station och testat outfits i affärer. Så underbart kul. Längtar redan tills jag träffar'na igen. She's the best.

Nu är det grillparty på strömmen som gäller. Smyginvigning på altanen kanske?

försöker du sänka mig och få mig att må skitdåligt?
mitt hjärta var fyllt med hopp, nu är de ihåligt.
alla jävla minnen äter upp mig innifrån,
jag ber en bön till min gud, fan jag vill härifrån.
finns inget kvar att kämpa för, inget att hålla fast vid
var rik på kärlek men nu så är jag fattig.
tänker på allt som har hänt och kommer hända,
jag gav dig allt, men du spotta på mitt hjärta.
du stampade på min tumme, skratta åt vad jag kände.
slet min kropp i två delar, sen kallar du oss vänner.

ångrar ingenting, för vi hade våra stunder
när du inte fanns här så hitta jag dig i drömmen
vill inte glömma dig, men vill inte heller komma ihåg.


Another day in my life.

Morsning korsning.
Vaknade nyss, typ för tredje gången. Checkat bussar och så nu, så vid ett börjar jag min resa till Katrineholm där underbara Sandra ska möta mig. Så de är bäst att jag gör mig i ordning så jag slipper stress. Sitter även och pratar med Linnéa om att vi måste ha en klassåterträff snart. Försöker komma på vilka som gick i våran gammla klass, och de va fan inte de lättaste. Men vafan, får ta och snacka med HH om dedära. Kommer nog bli mysigt. Men nu är det frukost på schemat, känns som de var evigheter sen jag käka det..


Jag får liksom ingen ordning på mitt liv


Då blir de att dra till Malmköping och käka pizza med mamsen och daddy.
Dagen-efter-käk på hög nivå, and I love it.

I wish that I could take it all away


Sommarnatt, det ger en skönare feeling

Drog hem från Mellösa vid ett. Drabbades av en skaplig huvudvärt och tog en kvällspromenad när jag kom hem för att lufta lungorna. Mötte Sebbe och Pontus, chillade en stund innan jag drog hem igen. Sen drog jag till Sofia där resten av familjen och lite annat folk befann sig. Har sedan suttit fast här sedan dess och är kvar än. Känner att sömen börjar tar över, men vafan gör de när det är allsång med brodern min är igång med Rosenström på högsta? Så jävla underbart. Antar att de snart är dax för sängen, eller soffan som är min idag. Men först ska jag klunka min Cube och njuta lite till. Partysugen var jag, party blev det. Så fucking underbart.


Annars vet jag inte längre vad jag vill
men tack vare alla som står vid min sida vet jag att jag kommer klara mig.

Varför blåser vinden kallt?


Nu drar vi mot mellösa och firar kusin Gustaf som fyllt 25år. Hipp hipp hurra!
Grattar även våran kronprinsessa som gifter sig idag, det efterlängtade bröllopet typ. Har faktiskt ingen aning om varför folk hetsat om det, men jag läste på löpsedeln att det tydligen var panik att Carola inte fick vara med. Kanske äger hon en mer bibel än kungabok? Hörs nog när jag kommer hem om jag kommer hem.

Tankar. Varför finns dom? Just nu vill jag vara huvudlös.
Men jag vill också tillbaka. Damn

Det kallas tvivel, dedär som stör.

Nu har jag varit mästarn in the kitchen, och jag kände mig som en pusselbit på helt fel plats. Men maten smakade gott och nu är jag överdrivet mätt. Är skapligt festsugen också, men de blir inte Joy ikväll utan 25årsfest ute i Mellösa. Kan nog bli mys, och någon cider eller så kan nog slinka ner i magen. Funderar på vad jag ska ha på mig, sprungit runt i linne och trosor ganska länge nu. Så typiskt mig.

Vill tillbaka till avslutningsfesten, trycka på repeat om och om igen.
It was so easy that night.

It's a beautiful day

Jag vill inte ens titta på klockan. Stängde av datorn fyra inatt, så jag är inte ett dugg utvilad. Inte taggad på party ikväll heller, vill hellre va med Joy. Nu är iallafall brunchen avklarad och jag håller på att skicka bilderna från Ugglan till Andrzej [det utalas Andrej för dom som undrar. Han är polack]. Sen ska jag nog hjälpa pappa med altanbygget, den är snart klar. Sen skulle jag eventuellt klippa gräset hos Leffe, kanske tjäna en lite slant eller så. På tal om det, så blev jag 250kr rikare igår. Farbror ♥

Men nu börjar jobben igen, får se vart jag hamnar ikväll. Och vart mina päron låter mig vara..
det är ju trots allt min kuisn som fyller. Återkommer på den fronten.

"allt han hända i en skog" - emma wennberg

Blev ett inpuls-beslut att dra med malin till sträringebadet, där de skulle bli grillning. Dock blev de inte så, så vi körde vårt egna race och jag fick årets första dopp avklarat. Efter det kom Charlie och sedan lyckades vi även locka dit Madeleine som tog en båtresa över sjön med chips, pepsimax, varm choklad, tidningar och en tändare. Tack vare de materialet och lite vedpinnar från skogen lyckades vi skapa en mysig liten eld. Efter ett tag ville Madeleine, som egentligen var sjuk, dra sig hemåt men lyckades då få soppatorsk mitt på sjön. Charlie drar crossen hem för att hämta badkläder så han kunde simma ut och hjälpa henne [störd? lite kanske ja] medans jag och Malin sitter och garvar på strandkanten, men hon förbjuder honom. Istället paddlar hon/dras med strömmen inåt land, och lyckas på något sett hamna in i vassen och bland massa träd. Hennes päron kom då via bil med bensin, och efter många om och men var dom på väg hem i full fart.

Satt sedan ett jävla bra tag runt dendär elden som vi kämpade för livet med att hålla vid liv. Väntade på att pappa skulle höra av sig, så man kom hem någongång. Snackade lite skit. Jag och Charlie badade en gång till. Snackade lite mer. Lyckades halft kasta i Malin i sjön med kläderna på. Väntade ännu mer. Kylan kom och elden började slockna. Bombade pappa med missade samtal och tömde Charlies mobilpengar. Sen drog vi :pPppPPp. Resan hem var obeskrivlig. Har fortfarande ont i magen efter allt skratt. Var ju inte bättre av att humorn är så himla bra när man är trött. Den avslutades med mammas ljuva toner till Michael Jacksons, Bad samt The way you make me feel. Jo, man kan ju säga att det är inte alla i familjen som har den musikaliska delen i sig.

Nu ska jag dra på en film och krypa ner i sängen. Imorgon är det 25årsfest i Mellösa. Och Joy har FF. Vet inte vart jag vill. Jag sover på saken. Blev en ändå ganska lyckad fredag tillslut.  Så Hugo- livet är fortfarande awesome, haha.



Don't let our last kiss be our last.

Såja. Nu har man brummat runt först från Leffe hem to the house, sen klippt hela bak- och framsidan. Jag är för jävla grym. Har på så sätt även tjänat femtio spänn [hör jag ett wow bryta tystnaden?]. Annars så sitter jag just nu och sörjer mobilen som inte längre är i funktion. Helvete. Och så ska mamma och pappa bort ikväll, och eftersom bror min jobbar i stockholm har jag huset för mig själv denna fredag. Utan mobil. Förlåt, men jag lever för den. Antingen kirrar jag fest här [och hur ska jag få tag på folk utan mobil?] eller så drar jag in till Flen och kollar läget [och hur ska jag kontakta någon?] eller så kryper jag ner i sängen och sover [vad ska jag nu underhålla mig med på nätterna när mobilen är ur funktion?]. Ser ni? Tror jag super tills jag däckar. Nu ska jag göra nudlar, yami.

Can we bring yesterday back around?

Sämst uppdatering, men det är sommarlov och jag har inte tid med datorn vafan. Drog en sleepover hos Joy igår. Vi satt och spela hästmonopol hela dagen..kvällen..morgonen. A, ni fattar. Pratade om avslutningsfesten och allt annat. Jävligt mysigt iallafalll, like old times. Men skriver mer om min händelselösa kväll senare, för nu ska jag hämta gräsklipparn och klippa gräs. WROOOOOM

In a circle around the fire

Hemma igen. Spenderat tiden vid skebobadet med carro dacke johan lollo adam hägg och elin. Hägg och elin drog ganska tidigt pga mygginvationen, medans vi andra pinade oss. Varit ganska trevligt, men jag är fortfarande sjukt trött och antagligen fortfarande lite bakis efter gårdagens bravader. Men lite halvchill sådär. Nu ska jag dra på en av dom bästa disney klassikerna som gjorts, skönheten och odjutret. Sedan blir det sova och imorgon bär de av till Joysen. Älskar att det är sommarlov, kommer bli så jävla bra.
Även om jag ska pina mig genom stunder som dessa.

AVSLUTNINGSFEST AT UGGLAN











jag älskar dig.
Det togs drygt hundra bilder igår, men allt är inte till för att publiceras.
Jag säger bara, what's happend on Ugglan, stays on Ugglan.
Men jag hade sjukt jävla trevligt, och B:arna var inte alls som jag trodde att dom skulle vara.
Stort tack till Caspar som styrde.

Första dagen på sommarlovet

Morgon. Vakna för drygt en timme sen, här vänder man på dygnet redan första sommarlovsdagen. Så de ska va. Hägg ringde nyss, sa att jag skulle komma till Skebobadet. Jag har tråkigt, så why not? Carro är där, så de blir nog mys. Men först ska jag fixa mig lite, haha. Och så lovade jag ju att diska innan mamma kom hem.. hur ska jag hinna med allt? Bilder från gårdagen kommer, jag loooooovar.

Nu går jag och lägger mig

Gårdagen var najs. Tjockt najs. Nu ska jag krypa ner under täcket och försöka få känseln i fötterna och övriga kroppen tillbaka. Bilder kommer när jag vaknar [blir väckt]. NIGHTY

Mycket väl godkänd, på party!

Sommarlov. Ledig. Grundskolan klar. Obeskrivlig känsla. Efter att betygen var utdelade, några tårar fällda och kramar hit och dit så firade pappa, farmor och jag med en lunch på Mozarella. Grymt god mat. Som efterrätt blev det mjukglass och sedan fika hos farmor. Efter de drog jag till Julia och skulle hämta min jacka, men blev kvar ett tag och drog till stan och köpte jordgubbar [efter många om och men] och bubbelvatten som vi sedan satt och mumsade på i soffan. På vägen till station sen träffade jag Carro och vi satt och snackade om allt och inget tills min buss kom.

Nu ligger jag i sängen och taggar. Eller försöker iallafall. Ikväll är de Caspars place som gäller, för oss tuffa. Tyvärr går min dricka lite segt framåt - med de löser sig alltid. Slaggar iallafall där inatt, så lär inte bli någon mer uppdatering. Bilder och skit får ni vänta på somvanligt, domhär är ju faktiskt inte tagna ännu, haha. Men nu ska vi se om jag kan hitta något att äta. Sen ska jag byta och och fixa mig iordning lite, inte så skönt att gå i linne och kjol när vi ska vara ute hela kvällen. Och öööööösa. Tihihih

Allt som har en början har även ett slut.


End of our story.


2006-2010, underbara tider.

One day left.


Underbart fina vänner
Kvällen var seg, ganska tråkig. Sen kom partymusiken och humöret blev på topp. Och min mentors fina uppträdande blev pricken över i:t. Bara synd att när jag äntligen har kul, så är de alltid något som ska dra ner stämningen. Oftast alltid av samma person också. Nu blir de iallafall sängen, börjar halv tio imorgon. Sista dagen, sen sommarlov. Skönt.

Avslutningsmiddag!


nu blir de mat, sen på med klänning och skor, sen bussen till flen. hörs ikväll!

I tried my best to let go of you.

Ligger just nu i sängen i behå och trosor [grr] och funderar på vad jag ska fördriva tiden med. Ska nog käka lite frukost, sen borsta tänderna. Föna håret ska göras, sen locka löshåret eftersom jag inte hann det igår. Sen drar jag nog på en film och sätter dit lösnaglarna, för de hann jag inte heller igår. Efter de får vi se vart klockvisaren står och vad som kommer näst på mitt schema, bjuder nog på en outfit bild när jag är klar för avfärd. Nu: frukost.

I love tattoo's

Eftersom kusin är så seg på att skicka bilderna från helgen, så bjuder jag istället på tobias tatuering som jag ritat. Han gjorde den i helgen somsagt, och berättade idag att tatueraren tyckte att jag ritade jättebra och behöll orginalskissen. Kan inte låta bli att känna mig lite stolt. Men bara lite.

Om jag får säga min åsikt, så blev den grymt snygg.

Back in small town

Nu är jag hemma i min säng, har packat upp hälften av sakerna och funderar starkt på att gå och duscha. Sen ska jag locka löshåret, sätta dit lösnaglarna och plocka fram outfiten. Är sjukt taggad, känner att de kommer bli en jävla bra avslutningsmiddag imorgon alltså. M kom inte idag, vet egentligen inte varför.. men iallafall. Sitter och käkar massa dextro, laddar upp med ny engegi. Kommer antagligen sluta galet. Men duschen blir de nu, bilder från igår kommer.

I hate you cuz u aint you.

Söndag. Vaknade för ett tag sen, och jag har faktiskt kontakt med kroppen trots gårdagens slit. Ska nog dra mig neråt och få något i magen, sen bär det nog av hem snart. Hoppas jag. Är massor som ska fixas, och M ska komma också. Måste sola. Har inga pengar. Ska sätta dit naglarna osv. Massor. Imorgon är de ju bal, eller niornas avslutningsmiddag. Så vi är lediga under dagen och ska mötas vid skolan klockan fyra. Innan dess ska jag träffa carro, fixa frisyren, smink och klädsel. Kan bli tufft, men är man bäst så.
Nu ska jag se hur resten av husbefolkningen mår,
uppdaterar nog när jag kommer hem.

En gång, alldeles för mycket.

Hemma igen efter en lång och minst sagt tuff dag. Gick och la mig skapligt tidigt för att samla krafter, blev dock väckt av att mobilen ringer klockan två [tack sofia!], upp halv sju, dra på sig plagg efter plagg och sedan bege sig till Motala. Fick en starttid på 08.52, som mamma och jag missade, men kom iväg 08.58. Och de var nog de värsta jag har gjort i hela mitt liv. Dom första tre milen var en skaplig motvind, gick knappt att komma framåt. Sen efter första stoppet så kom vi i lä och de blev chill men jobbigt att cykla. Efter de gick det helt okej, tills vi kom till Kvarntorp då mitt framdäck small. Visade sig att de vara några idioter som varit ute och hällt ut nubb för att sabbotera. Kan säga att dom lyckades ganska bra, för alla cykelslangar tog typ slut. Blev iallafall hämtad av en "följar-bil" som skjutsade mig till Skänninge där dom lagade skiten. Där stod även kusin och väntade, så efter ca en timmes paus var vi igång igen och trampade för fullt dom sista milen in i mål. Nu har jag det avklarat, och jag tänker aldrig görat igen, punkt slut. Sen var de bara att vänta på att moster skulle komma in, eftersom mamma var tvungen att avbryta.

Så nu efter många turer, så är vi hemma igen. Peter håller på att göra mat, och det ska bli underbart gott. Antar att jag kryper ner i sängen sen, jag håller på att dö. Hoppas alla har haft en bra lördag, och att mina brudar som dissar mig har trevligt. Och tänker på mig. Jag tänker inte på er.

Sleeping beauty?

Jag har nu kommit på plats i Linköping, och beslagtagit dissar-kusinens dator. På vägen hit fastnade mamsen och jag på skokanonen och införskaffade ett par nya ballerina till mig samt ett mål på mcdonald's. Där märkte även mamma att vi åkt hela vägen med cykelpumpen i cykelkorgen bak på bilen. De sista pappa sa va att vi inte skulle glömma att ta bort den och lägga den i bilen...men ingen skada skedd. Dom sista kilometrarna så slumrade jag till, vädret gör mig sjukt trött. Så fort solen en gång tittat fram är jag beroende. Klarar inte av dessa mörka perioder. Så det första jag gör när jag kliver ut från parkeringen är att möta en springade kusin som säger "hej, hejdå", får en snabb puss på kinden sedan - borta. Då tar jag insiativet och lägger mig i soffan framför tv'n. Man kan aldrig få för mycket sömn. Men nu har jag iallafall samlat ork att ta mig till övervåningen. Här fanns inte heller något att underhålla sig med..och ingen vill heller smsa. Vad händer i Flen? Missar jag mycket nu när jag försvinner iväg. Håll mig underrättad, retards.

Nemen här får man ju inte mycket gjort. Ska nog istället gå ner och vara lite social. Kanske somna i soffan? Ska fan upp halv sex imorgon, åka till Motala och sedan cykla tio mil. Behöver sova. Mycket!


On. My. Own.

Nu är packningen klar, magen mättad och jag är lika trött som vanligt. Snart åker jag och mamsen till Linköping, totaly alone. Får hoppas att vi kommer fram, ni lär ju märka om jag överlever eller så. Är inte taggad till någon procent för tjejvätten imorgon, uschnej. Inte ska kusin vara hemma ikväll heller så jag vettefan vad jag ska fördriva tiden med. Dator, wii, sms och sova? Annars så har Tobias gjort tatueringen som jag ritat nuuuu. Känner mig så jävla stolt, dock har jag ingen bild på den ännu - men jag lovar, de kommer inom kort.

Men nu måste jag fixa de sista gerjerna, sen bär de av. Hoppas alla får en trevlig dag i det mysiga vädret såhär på fest i Flen. Uppdaterar när jag är i Ltown. BYE BITCHES

NIGHTY BITCHES


Jag gör vad ingen annan vet i mitt rum.

Dagens inköp, plus ett mål på MAX. Just nu äger jag fjorton kronor, skänk pengar till dom fattiga?

axelbandslös behå, 149:- H&M
stringtrosor, 49:-/49.50:- Cubus/H&M
lösögonfransar, 59:- Cubus

Nothing without you.

Hemma från etuna nu. Endast jag och bror hemma, mamsen och papsen firar sin tionde bröllopsdag med en middag på mozarella. Stort grattis! Annars så är jag trött som få, mår illa som fan och opepp på hög nivå. Redan fredag imorgon, vilket beyder helg och Fest i Flen [Flens höjdpunkt]. Någon som vanligtvis gör mig taggad, men iår drar jag ju istället till Linköping och laddar för en tio mils lång cykeltur. Ibland ångrar man att man någonsin öppnat käften.

Vet inte om jag orkar skolan imorgon, vill åka så tidigt som möjligt så att jag är på plats och kan andas ut ett tag. Ny stad, ny miljö, nya möjligheter. Sen när lördagen kommer får de helt enkelt gå som det går. Nu ska vi se om jag kan ordna fram lite bubbelvatten. Ska nog sen krypa ner i sängen och dra på en rulle. Another cinderella story, somvanligt [är den ända jag har nedladdad på datorn].

ballast i stan

Efter tio års löpning ser jag äntligen mållinjen

Såja, nu är jag redo för drömmarnas land igen. Testade balklänningen igen, mamma ville gärna se skor och klänning tillsammans. Har även bestämt mig för att ta dom helsvarta skorna med remmarna, känns mer som mig. Blir nog dom andra på skolavslutningen dagen efter. Annars så drar jag till etuna med några av brudarna imorgon. Ska försöka införskaffa dom sista detaljerna till balen, en axelbandslös behå tillexempel. Så säger redan nu att uppdatering kommer komma sent, vet inte när jag kommer hem. Ni får helt enkelt stå ut. Men nu ska datorn stängas av och jag ska vara social på sms. NIGHTY

"om ridning var lätt skulle de heta fotboll"

Hemma från stallet nu, sista ridningen för terminen. Vi körde gymkana, dvs crazy stuff på hästryggen och marken. Inte det lättaste, men sjukt jävla roligt. Mitt lag förlorade dock, men det gör inget, för vi hade kul. Kommer antagligen att åka ut några gånger under sommarlovet för att kolla att allt är bra osv. Men nu ska jag hoppa in i duschen, stoppa i mig lite mat och sen sova.

Hello and goodbye

Chill-dag i skolan, nu drar jag till stallet. Kyss och smek

Little miss late, as usually.

Bussen missade mig. Igen. Min ena klocka stod på 7.45 och den andra på 7.46, så den var för tidig. Men nu hinner jag smita in på toan innan nästa går, och jag råkar visst missa kemin.. så tragiskt. Later

Beauty of class


Löshåret färgat, nu drar jag mig mot drömmarnas land.

I don't wanna wake up from this wonderful dream

Blev nyss väckt av pappa, fick inte sova för att då kommer jag inte kunna sova ikväll. Klart att jag kommer? Är så jävla trött så jag vet snart inte vad jag ska ta vägen. Tog nio-bussen till skolan idag, satt sedan och underhöll mig med att kladda i ett kollegeblock. Halv elva blev de lekar på allvar med klassen utomhus. Blodigt allvar. Mitt lag vann [vad annars?] och vi drog en fin grupp-pose på muren. Gunnel hade ju såklart kameran med sig, vetefan om jag vill se dom bilderna alltså. Men ska nog se till att få dendär gruppbilden, den var fan cool. Efter de blev det lunch med brudarna på Venezia, Flens bästa pizza för min del. Alltså, pizzan heter så för er som undrar. Sen var det bara att bege sig tillbaka till skolan och vänta på att 9B's musikal Skönheten och Odjuret skulle börja. Den var bra, dom var duktiga, men inget märkvärdigt om du frågar mig. Dom andra musikalerna har varit bättre, men dom var jäkligt duktiga somsagt!

Nu ska jag nog samla krafter till att färga löshåret så jag kan få till min fina frisyr till balen. Är fett taggad, men allt känns också så tråkigt. Jag ska verkligen njuta domhära sista dagarna med klassen, kommer sakna dom flesta så jävla mycket!

Beslutsångest på hög nivå!

Min klänning kom idag. Skitfin, verkligen. Testade den, satt perfekt. Skulle testa med skorna, och har nu feta beslutsångesten. You need to help me! Chilla idag, sovmorgon till halv tio imorgon!

Vilka skor, vilka skor, vilka skor???

☮ PEACE


Is everybody going crazy? I like it

Då var jag tillbaka i sängen, en sen söndagskväll. Hade riktigt mysigt på Ågläntan med Skebogänget, grillade och chillade. Sista veckan i skolan imorgon också, inte ens en södagsångest. Har även kommit på att bilderna från mammas tjejkväll är för snygga för att publiceras, that's it.
Bjuder istället på några riktigt charmiga från gårdagen och dagen.




jag klagar absolut inte på vädret, varken idag eller igår.

Inte alla som har de lika bra som oss skebokvarnbor.
Och med dom orden säger jag godnatt och tackar för ännu en helg i livet.

Idag ska svenska flaggan och S firas.

Då var man hemma igen då. Gårkvällen var trevlig, riktigt trevlig. Behövdes lite nytt sällskap i mitt liv, och jag hittade dom bästa. Idag åkte jag till stallet, var avslutning. Mycket lek på häsryggen, lite dressyr och hoppning. Men nu är jag somsagt hemma och ska fixa till mig lite, för ikväll är det party igen. Världens bästa Sofia fyller ju, och vad ska de om inte firas? Grattis på födelsedagen!

Men de är ju trots allt söndag idag [har de nånsin hindrat mig förut?] så blir nog inte så sent. En vecka kvar i skolan, obeskrivlig känsla.

Let's start this party


Bussen missade mig. Tur att man har bästa pappan, typ. Nu blir de o packaaa.

The life of king1

Har precis hoppat i kvällens outfit, uppvikta ljusa jeansleggings, vitt långlinne och en mörkblå/vit-randig tröja. Passar perfekt för en mysig sommarkväll. Jag orkade upp i morse, trots nattens distrationer. Dock blev de ingen cykelresa dit, väckte pappa som skjutsade mig. Jobbade och slet hela dagen på Björkäng, hela tio timmar faktiskt och tjänade därmed femhundra cash. Så nu ska jag bara på med sminket, sen drar jag med bussen in till flen där jag ska röja med några av dom bästa. Tror jag slaggar där, annars blir de synd om mig.

Och förlåt för att jag inte lagt in några bilder från mammas tjejkväll och gårdagen i katrineholm, men jag är så jävla busy som ni märker. Hinner knappt andas allt, inte konstigt att jag då inte hinner uppdatera. Sandra är iallafall duktig och uppdaterar, ni hittar några picts där.

One o'clock in the morning

Måste sluta med alla dessa B-utgångar, eller byta sällskap. Och jag vet inte vad som är värst, att [om] du ljuger för mig eller att du får allt jag vill ha utan att du uppskattar det? Jag har inget emot er, bara jag slipper se. Jag vill verkligen inte bry mig, men har svår komunikationsförmåga mellan hjärna och hjärta just nu. Starten på fredagseftermiddagen var najs somfan. Satt och peppade PLMF i fotbollsturnéringen tills vi var tvungna att ta bussen till Katrineholm vid sex. Ville inte åka egentligen, ville kolla på matcherna. Jag skulle inte ha åkt. Kul att träffa Sandra, hon är snäll. Och umgås med Wac är alltid kul. Men iallafall.

Sen hände de ena och de andra, jag åkte hit och dit men nu är jag iallafall hemma och ska sova. Sofia hälsar till alla därute. Imorgon ska jag upp sex och åka och arbeta tillsammans med R. Inte så pepp, om jag ska vara ärlig. Men de ordnar sig, de gör de alltid. Men då måste jag verkligen sova nu. Bilder kommer när jag har fått dom av Sandra.

jag har kan inte längre förneka era ord. allt stämmer. varenda jävla ord, och jag gör inget för att hindra det.

ångest - väl förtjänad.

Ice-cream med en wierd frisyr.


So emma-style, fast inte riktigt. Glass däremot är gott.
Kom även på att jag skulle göra mina fina vänner en tjänst. Bättre sent än aldrig, right?

Flaggan vajar på sin stång, lyssna på vår sommar sång, snart så sjunger vi "den blomstertid".
Visst var vårterminen lång, men den sprack som en ballong, snart så blir de ro och frid.

Ingen klocka ringer mer, ingen skola snart man ser, hej och mosh, goodbye gamla plugg.
Klockan ringer bara ut, vårterminen är nu slut. Inte gör de oss ett dugg.

Rektorn har nu hållit tal, om moral och ideal, kören sjunger högt och fint och bra.
Fröken får en blomsterkvast, vi får årets längsta rast, tack för de, det vill vi ha.
Imorgon bara sov, sov, sov. Imorgon har du sommarlov. Hej du kompis, ha de bra och skönt.
Ta och gör nu som du vill, sånt som du har längtat till. Det har slagit om till grönt.

Sommar'n kommer mer och mer, bin och blommor blir allt fler. Ingen vill väl sitta inne nu?
Vad ska nu till sommar'n ske? De kan bli allt möjligt de. De är långt till höst ännu.

Ingen klocka ringer mer, ingen skola snart man ser, hej och mosh, goodbye gamla plugg.
Klockan ringer bara ut, vårterminen är nu slut. Inte gör de oss ett dugg, jävla plugg.


Jag kommer med avslutningssången från Lötenskolan när jag hittat texten, brudar.

You broke my heart

Idag är vädret på topp, humöret på topp. Skolan är så ovärt just nu, dagen har spenderats med boysen ute i solen och jobbat på brännan mestadels. Sista lektionen hamnade jag, drejja och hugo på en filt utanför slöjdsalen tillsammans med några andra som försvann ena efter den andra. Nu är sommaren här, och jag peppar för sommarlov. Vart tjockt sugen på att ta en ridtur, så jag smsade Jonna och fråga om hon hade lust, men då hade dom redan planerat en ridtur. Aja, det kommer flera soliga dagar.

Fredag imorgon, ganska awesome. Ungdomsyran är de som står på schemat då, ska heja på PLMF'arna från klassen i fortbollsturnéringen, sen blir det nog Katrineholm på kvällen. Ska grilla tillsammans med några people, sen hem någongång vid midnatt och upp och jobba vid åtta på lördag. Orkar jag? Ofcourse. Sen avslutning på ridningen på söndag, fullt upp hela helgen, det gillar vi.

Mest av allt vill jag aldrig bli kär igen.

Mycket trevlig kväll. God mat, trevligt sällskap och live musik. Framförd av mig, hah. Nu ligger jag med bortdomnade fötter under täcket och försöker få igång blodcirkulationen. Är även lite orolig för att falla i sömn, pappa bar in en yxa och en kofot förut. Borde man vara orolig? Lite smått kanske mja. Kryper iallafall ner i sängen nu och inväntar ännu en dag i livet. Bilder kommer imorgon. Godnatt

Just tell me the truth.

Kom skapligt försent till stallet, men ridpasset var bra och gick hårt iallafall. Hoppade snabbt in i duschen när jag kom hem och fräshade till mig. Mamma har tjejkväll här, med Sofia och Bella. Pappa får vara kock. Jag var inte bjuden, men kommer iallafall. Som vanligt. Har setat ute i sommarvärmen och snackat om allt och ingenting, nu har pappa gjort klart maten [doftar underbart] så nu ska jag gå och mätta min hungriga mage. Får se om jag uppdaterar, hej så länge.

Don't wanna love you if you don't love me

Nyss bytt om och sitter och väntar på skjuts till stallet, i mellösa alltså. Kommer antagligen bli lite förvirrande eftersom jag har två stall nu, om ni förstår vad jag menar. Solen står på max och jag har just nu inget att klaga på. Skolan är chill, plus att J hittade min biologobok idag som varit borta ett halvår! Nu slipper jag betala, woho. Inte många dagar kvar. Sju skoldagar, tretton dagar. Och jag vill inte lämna min klass. Nu, senaste veckan, har vi varit samlad som en klass ska vara. Alla med alla. Och jag kommer verkligen sakna oss. Jag hatar den, egentligen. Men den är så sjukt störd att man älskar den också. Kommer speciellt sakna min blivande man, Hugo och Tobais på killfronten, och så mina b-rudar.
Men det här är inte sista gången ni ser 9C, de kan jag lova!

Everytime I close my eyes.

Sitter i sängen, lyssnar på musik, hänger på facebook och smsar. En alldeles vanlig kväll i mitt liv. Tog en kvällstur på cykeln med mamma, blev ca 1mil. På vägen hem svängde vi in till stallet och kollade in dom nya hästarna. Så grymt jävla söta. Blev kär i den ena och kan knappt vänta på att få hoppa upp på ryggen och rida iväg. Har även bestämt datum till giftemålet nu [friade till hugo idag]. På torsdag smäller det. Can't wait, baby.

Jag har inget att förlora.

Såhär på landet får man alltid jobba och slita, på något sett. Tog en 11-minutare i solariumet efter skolan för att fixa brännan till avslutningen och grejor. Mötte sedan min engelskalärare vid station och där fixade jag så att engelskalektionerna kommer bli chill framöver. Kom sedan hem och då var de bara att byta om och hjälpa pappa med snickararbete. Har nu satt upp staket, och jag måste bara sktyta med att jag rättade han [en fd. snickare] när de såg lite wierd ut. Kanske skulle ha satsat på träslöjd istället? Too late for that.

Annars så är Bella och dom påväg och hämtar dom två nya hästarna till stallet, så ska väl se till och ta mig dit när dom kommer hem. Verkade behöva lite hjälp och så, och jag ställer alltid upp. Men nu ska jag dricka mitt bubbelvatten och ta något att äta. De tar på krafterna att arbeta efter en lång skoldag.

Bakade kakor på [sista!] hemkunskapslektionen.

RSS 2.0