Nothing without my cousins.

Så va det fredag igen och veckan hade tagit slut. Haha, låten har fastnat på min hjärna. Pratade nyss med kusin Natalie från Linköping i telefon, i 1 timme och 40 minuter. Har inte träffat tösen på år och dagar, så det behövde pratas om allt. Min andra kusin Cornelia från Stockholm är just nu påväg hit tillsammans med världens bästa farbror och senare tror jag även att kusin Julia ploppar in. En riktig kusin-fredag har jag idag, mys.

Pappa och Oskar befinner sig i Flen och bastar/badar bubbelpool medans mamma jobbar för fullt med att köra runt i taxibilen, så jag har huset för mig själv för tillfället. Är sjukt taggad på att dra på bio i Katrineholm ikväll, Saw 7 har premiär - i 3D. Lär ju skita ner mig, men fan vad kul. Dock så tyckte inte Cornelia att skräckfilm i 3D och övernattning i mitt hus var en bra kombination, vad menar hon med det? Haha. Får väl se vad som händer. Det ska iallafall dukas upp för thaibuffé, mmmm. 


LOTS OF LOVE, E

Hundratio procent happieness

Jag är bra på bloggfronten, jag vet. Men har varit mycket i skolan nu pga. att jag varit sjuk. Men nu ska jag lägga skolan på hyllan och slösa energi på onödiga saker. Jag får nämligen höstlov idag! Fick reda på att våran datakunskap var inställd, och tanken att åka till Eskilstuna vid 11, ha en lektion sen vänta på tåget hem i en timme är inte särskilt lockande, så jag sjukskriver mig själv för en dag.

Igår gick jag i skolan somvanligt, avslutade dagen med en otroligt underhållande idrottslektion med Sandra. Tog sedan tåget hem (inga kommentarer), bytte om och drog till stallet. Det var riktigt mysigt väder att rida i och jag passade på att odla ett vattenfall i mina ridbyxor. Fick skjuts av Danne till repet där jag fick vara med och spela in en låt i studion med Centerfields (pappas rockband). Riktigt roligt men pinsamt. Sen blev det hem, äta, kolla Fast and the Furious och sova. Orkade inte ens ta mig genom duschen, fräsht.

Uppstigningen blev därför tidig i morse, och jag blev stressad av mamma somvanligt. Orkade inte att diskutera, så jag slet ner allt i väskan och kastade in mig i bilen i hopp av att jag inte glömt något. Men varför skulle jag ha sådan tur? Visade sig att mitt head-set låg kvar hemma, great. Fick iallafall arm-massage på hantverken idag, och det var otroligt skönt.

Tog bussen hem 20 över 3 (börjar bli trött på det här) där jag fick sällskap av Caisa. Visade sig även att våra bytes-bussar gick ungefär vid samma tid så fick sällskap under den väntningstiden också. Efter det blev det två bussturer innan jag var hemma. Där möttes jag av en jävla stor kartong i rummet med massa tomma småkartonger innuti. Tanken slog mig snabbt: GB-GLASS. Så nu är frysen fylld igen, har redan hunnit proppa i mig två stycken. Tjockis, jarå.

Men nu har jag iallafall ätit en riktigt efterlängtad och god middag, schitznel med klyftpotatis och bea, mmmm. Nu är de Firewall på tv, vetefan vad det är men det blir säker bra undehållning. Jag har ju inte precis något annat som måste göras, skönt med looooooov.

PS: min bror är stöd. DS

LOTS OF LOVE, E

LOVEKILLER


Clementiner: lite bättre, lite godare

Sovmorgon idag då, vilket betyder att jag ljög i förra inlägget [glömde att jag hade sovmorgon]. Gick upp vid halv 9 och tog en snabbis genom duschen, fixade mig och fick skjutsa av pappa till tåget. Inte många som åker det tåget, så jag tog mig en 3-sits, drog av skorna och slängde upp benen. Riktigt skönt faktiskt.

På engelskan läste jag klart tills de kapitlet vi skulle läsa, så nu är det checkat i min lista. Sen hade vi endast mattelektionen kvar, där vi skulle delas in i våra "rätta" grupper. Jag hamnade i den snabba gruppen, vilket innebär att jag kommer vara klar med matten helt och hållet i slutet av ettan. Obeskrivlig känsla. Bara det att jag då måste byta världens bästa mattelärare till en galen, inget illa menat, men hon går på speed tror jag. Hann knappt med var hon sa, och jag börjar förstå hur pappa känner när han säger att jag pratar för snabbt. Aja, får väl jobba hemma och försöka hänga med i tempot som tydligen var oerhört viktigt. Lät nästan som att vi skulle hängas om vi inte gjorde det. Hehehe, taggad chey.

Blev 14.09-tåget hem där jag spenderade min tid på golvet, mmm. Hann precis med bussen hem och när jag anlände där jag gick upp och landade på en fotpall. Fick sedan uppdrag av pappa att ta in ved eftersom han inte mår så bra, så jag tog på mig igen och hämtade in 6 kassar. Efter det städade jag undan alla kläder i mitt rum, la in i garderoben och i tvätten, så nu ser man fotöljen och golvet igen.

Sitter just nu och kollar på Scrubs och käkar clementiner. Så underbart gott! Ska köpa ett ton när jag får pengar, vilket är typ om tre dagar. Och vet ni vad som händer då? Vi får höstlov! Helsike vad skönt, och det behövs verkligen. Kusin Cornelia kommer ner den helgen, så jag, hon och Julia bilar antagligen till Eskilstuna och bara umgås. Kommer bli en riktigt bra vecka, det känner jag bara den här jävla halsen vill ge sig någon gång.

LOTS OF LOVE, E

Jag vet jag är en idiot

Måndag, check. Fyra dagar till lov, check. Jag hatar måndagar. Verkligen hatar, avskyr. Fruktansvärd plåga för mig att ens ta mig igenom dagen utan att somna. Men nu är den avklarad, och nu kommer det gå fort och lovet kommer komma snabbt. Vilken satans tur. Tog bussen hem idag, andra gången i rad, och jag tror att det är något fel på mig. Kom hem en timme senare än vanligt, helt i onödan. Ja, definitivt något fel.

Annars så har jag planerat lite halloweenfest och kollat tv. Orkade inte plugga, så det får bli morgondagens projekt. Inte orkar jag duscha nu heller. Får bli imorgonbitti. Vem vill gå upp 5 när man kan gå upp 4? Definitivt ett stort fel. Men nu ska jag fortsätta kollar The secret life of American teenagers, sen sova. Funderar på att sova till fredag. Låter jävla skönt och då kan man ju skita i att sova under hela lovet, därav inte slösa tid. Yes, det är bevisat: jag är totalt dum i huvet.

bjuder på en bild av mig och min underbara syster.

LOTS OF LOVE, E

Gossip Girl

Andra tatueringsskissen klar, får se om det blir något av det eller om jag får fatta pennan och börja arbeta igen. Kanske borde ta betalt haha? Tar en paus från allt nu iallafall och kollar Gossip Girl.

LOTS OF LOVE, E

Skolan tog mitt liv.

Söndag. Here in Sweden we call it söndagsångest. Min plugg-dag och jag typ tar självmord. Är klar med matten iallafall, det värsta går alltid först. Håller på att läsa en artikel som jag inte förstår ett skit av, så det kommer säkert gå prima att referera den. Jag som inte ens vet vad referat är. Sen måste jag skriva klart mitt personliga brev till CV:t när den andra datorn är ledig eftersom jag inte kan öppna word-filer på den här. Att läsa engelskaboken sparar jag till en annan dag, måste ju kolla Gossip Girl klockan sju.

LOTS OF LOVE, E

Har så svårt att släppa din hand och se dig gå åt ett annat håll, när vi precis har träffats du och jag

Blev så sjukt trött på dessa väggar att jag desperat ringde Fia, som Carro tipsat om, och frågade vad som hände ikväll och om vi skulle ösa järnet. Alkoholfritt dock, men allt var bättre än att sitta fast och instängd här. Trodde jag.

Tog iallafall bussen 20 över 7 till Flen då Malin mötte mig och vi gick runt i staden och snackade om allt och inget för att fördriva tiden. Lite över åtta kom Fia och hennes pappa och hämtade upp mig och vi började våran resa mot en plats vi aldrig varit på. En scoutstuga mitt ute i ingenstans, ungefär. Men vi krånglade oss ut på vägarna som inte borde få kallas vägar, utan lite bredare stigar, lyckades köra fel mer än en gång innan vi istället åkte hem till Linus och valde att åka med dom senare istället.

När vi fått reda på att festen hade kommit igång och så kom Anna och skjutsade mig, Fia, Dacke, Linus och Tim ut till denna stuga då, som vi nu hittade. Var väl inte så jävla bra drag, och folket var ju av sin egen sort. Kort sagt kunde vi för min del stannat kvar hemma hos Linus där jag svär att vi hade haft roligare. Kvällen avslutades med att han som hade festen, och hade deckat, vaknade och kastade ut oss, slängde ut några grova ord och några hamnade visst på backen. Ganska kul avslut.

Började sedan gå mot infarten i regnet mitt ute i skogen för att vänta på skjutsen hem. Efter ett tag kom Hägg och Adam och plockade upp mig och Fia medans resten begav sig mot skyttestugan för att få annan skjuts. Adam körde hem H och F till Richards place och sedan mig till Skebo, så nu sitter jag här i sängen och funderar på att kolla lite Scrubs. Egentligen borde jag sova så att jag orkar plugga osv imorgon. Slösat bort två dagar av helgen nu, börjar bli dags att ta tag i skiten. Men lite Scrubs kan nog inte skada.

LOTS OF LOVE, E

Never believe, never get hurt.

Inte ett ord. Inte ett tecken. Fan. Jag vill inte, orkar inte, kan inte gå igenom det här igen. Så varför gör jag såhär mot mig själv? Det är inte ens som jag tror, eller? Det måste vara något fel på mig. Det här kan inte vara normalt. Kan man inte bara hoppa över allt, och få det sådär som jag verkligen vill. Eller vill jag egentligen det? Jag vet inte. Men det har hjälpt mig. Inte en tanke på dig. Vet inte om jag ska känna mig fri eller tom. Vet bara att det är ledigt nu. Med en reserverad plats. Som inte borde vara det. Helvete.

Jag borde inte. Jag ska inte. Men jag gör det.

All I need is a sign from you, that you think of me. If you don't, please just say so.

Gäsp. Har haft en trevlig kväll med mamma, bror och Sofia. Spelat yatzy, tömt en och en annan flaska samt skrattat hela kvällen ända inpå natten. Ganska sliten efter skolan. Fick dock veta mitt provresultat i matten, och jag har för första gången i mitt liv fått väl godkänt i de äckliga ämnet. Det gjorde mig glad resten av dagen, även fast de var sista lektionen. Gick på stan med Frida, Sandra och Sabina efteråt, men eftersom jag som vanligt inte hade några pengar så fick jag fönster- och önskeshoppa.

Tog bussen till Malmköping där jag gick och hälsade på Bella i skoaffären. Där testade jag även ett par uggs för första gången i mitt liv - och jag blev förälskad. Hur sköna som helst. Så jag ringde pappa och sa att han fick komma och hämta mig och köpa ett par skor jag ville ha för att jag inte hade några pengar. Vet ni vad han svarade? Endast om du betalar tillbaka när du får pengar. Snällt pappa, tycker om dig också. Så ja, I made a deal. Medans jag stod och pratade med Bella och väntade på att han skulle anlända såg jag Pernilla smyga förbi utanför så jag tog mig ut utan jacka (i snövädret, ja i oktober) och hälsade på tösen. Mötte även Emma och Melinda så stod och pratade med dom tills jag inte längre hade någon känsel i armar eller ben.

Pappa hade visst redan kommit, så han stod inne i affären och väntade på mig. Vi sa hejdå till Bella och drog oss hemåt. När pappa frågade hur det hade varit i skolan berättade jag om provet. Han blev jätteglad och sa att han då kunde ge mig skorna. Aw 

Efter att jag kom hem har jag mest spelat gitarr, umgåst med pappa som åkte till Tyskland idag över helgen, käkat god middag, umgåts lite mer med familjen, kollat Idol osv. Men nu känner jag att den här fredagen gjort sitt och imorgon är en ny dag där jag behöver nya krafter. Blir att åka till Eskilstuna, hem till Emma K tillsammans med förhoppningsvis hela klassen och ösa. Antingen blir det grymt, eller totalt fail. Kameran är med!

LOTS OF LOVE, E

Det gäller att bjuda på sig själv


Hundra procent stabilt.

Här kommer bilderna från Sebastian's 18årsfest förra helgen:
Avslutar med en bild på min mig själv och baby. miss you, honey.

LOTS OF LOVE, E

All I do, is think of you.

Okej. Okej. Okej. Jag ska uppdatera!

Hehe. Fortfarande sjuk. Men jag åkte till skolan igår för att slippa hamna efter i allt. Ingen bra idé, höll på att svimma och kunde knappt svälja så jag sjukanmälde mig och tog 12-tåget hem igen. När jag kom hem la jag mig i soffan och kollade på Alice i Underlandet med mamma som också är hemma och är sjuk. Hon gjorde även kycklingnudlar till mig När det var uppkäkat gick jag ner och diskade lite, så pappa skulle slippa när han kom hem från jobbet. Sen var jag helt slut, så jag gick upp och la mig i soffan och deckade. Sov tills maten var klar, dvs. vid sjutiden. Skönt.

Efter det var jag ovanligt pigg, satt vid datorn, kollade tv, pratade i telefon med Björne osv. Men alla krafter tar slut någongång, så kröp ner i sängen och somnade till Scrubs. Idag vaknade jag vid 11, gick upp och tog på mig myskläder, diskade och satte mig vid datorn. Då såg jag att klockan var över 12 och jag hade inte ringt och sjukanmält mig till skolan. Tabbe, så jag får alltså skolk för hela skoldagen idag. Tummen upp. Sen har jag mest fixat lite mer musik till mobilen, pluggat och även hämtat in 6 säckar ved. Oh jävlar vad kallt de var ute. Måste leta reda på min mössa, annars kommer jag dö i skolan imorgon. Sen fick jag sms av Fia som frågade om jag skulle komma till stallet ikväll, då kom jag på att jag hade glömt ringa dit också. Awesome chey!

Nu har jag precis käkat middag och håller på och lägger upp ett klipp på tuben där jag sjunger och spelar en Never Shout Never-låt. Gah, lite pinsamt men måste ju se vad man får för kommentarer. Och eftersom jag är sjuk och inte har något bättre för mig så är det ett jättebra tidsfördriv, believe me.

LOTS OF LOVE, E

I never knew what I wanted until I looked into your eyes

Tog mig upp ur sängen klockan fyra och ställde mig i duschen. Underbar känsla och jag kände hur lite av alla baciller och bakterier rann av mig. Efter det gjorde jag i ordning lite mat, tog en alvedon och toppade med halstabletter som jag just nu drogar. Har sedan setat och kollat på Scrubs, nästan klar med första säsongen. Just nu är jag så rastlös att jag sitter och plattar håret. Kul liv, fast ne.

Någon som har förslag på bra film eller annat man kan göra?


Rastlös chey!

LOTS OF LOVE, E

2010-10-18

Skönt att sova ut. Inte lika skönt med en hals som dödar mig. Men jag gör det bästa av situationen, varm choklad, halstabletter och Scrubs. Idag fyller underbara Caisa 18 år också, stort grattis till henne! Önskar jag kunde vara i skolan och ge henne en bamsekram, men jag sparar den tills imorgon. Eller övermorgon. Någon dag i framtiden. Men blir första säsongen av Scrubs nu. Love it!

LOTS OF LOVE, E

You make me smile

Hemma igen! Har haft det riktigt trevligt i huvudstaden tillsammans med kusin och Jessica. Igårkväll satte vi på Hits for kids 12 på högsta volym och öste, haha. Jag älskar er brudar, så underbara. Blev upp tidigt i morse, och jag kände mig jävligt rostlig i halsen. Försökte styra upp det med en kopp varm choklad till frukost, men det funka inte så bra som jag velat. Istället bet jag ihop och fixade håret till fotograferingen.

Halv 2 drog jag och pappa in mot centrum och körde fel ett antal gånger innan vi tillslut hittade Model house. Kom lite försent, men det gjorde inget alls. Gick in i väntrummet och fyllde i ett formulär samt kollade lite på Dansfeber-finalen på tv. Där satt jag en stund och väntade tills jag fick gå in i ett makeup rum och sminkas. Det är så härligt att bli sminkad av någon annan, bara behöva slappna av och känna penslarna glida fram.

Efter det fick jag sitta ett tag i väntrummet igen innan jag fick komma in i fotograferingsrummet. Det var faktiskt väldigt roligt och nytt att ha någon som fotograferar en och så, men det är inte min grej att posa framför kameran. Håller mig helst bakom. Men en kul grej va det och nu har jag ju iallafall testat på.

När allt var klart satt jag och väntade på att pappa skulle komma tillbaka från Arlanda, och då kände jag att min hals blivit 10 gånger värre. Började även få ont i huvudet och täppt i näsan. När pappa tillslut kom så sjönk jag ihop i bilen som en potatissäck. Tror jag hade fått feber så jag lutade mig tillbaka och blundade. Tillslut anlände vi till Skebokvarn och jag typ föll ihop i sängen. Men maten var klar då, så jag pallrade mig upp igen och petade ner lite kycklingwok och ris. De var faktiskt gott, fast jag knappt kunde svälja. Avslutade med en alvedon så nu är jag lite piggare. Ligger och kollar på film och försöker ladda upp bilderna från festen i fredags på facebook, men de går så jävla segt. 

Men jag är somsagt sjuk nu, så de blir ingen skola imorgon. Känns inte bra att jag missar 2 måndagar i rad, det är då vi får reda på allt och jag hamnar efter. Men det är lika bra att vara hemma så man inte smittar alla andra osv. Jag får väl ta igen allt någon gång i framtiden.


LOTS OF LOVE, E

I want you here with me, from tonight until the end of time

Anlänt till Stockholm nu, eller för ca 2 timmar sen, men iallafall. Gårdagen var najs, trevligt folk och så. Riktigt trevligt folk. Vid två begav jag mig hem till Patricia och kröp ner med henne och doggen i sängen, mys. Imorse, 20 över 9, tog jag bussen till Skebokvarn och fick sällskap av Henke. När jag väl kom hem så blev det brunch [satt som handen i handsken] sedan packning. Vid 11 tror jag att pappa och jag kom iväg, och han lät mig inte sova på vägen upp så vi satt och lyssnade på en riktigt bra radiokanal och slog varann så fort vi såg en gul bil.

När vi kom till Vallentuna möttes jag av en kramglad kusin och en lite blyg kusin-pojkvän. Riktigt söta är dom tillsammans, stort grattis till dig kära kusin. Jag är stolt över dig. Nu har hon precis duschat och håller på att fräsha till sig för mig skull, naw. Senare hoppas jag att jespes kommer hit och moffar pizza med oss och pratar ut om allt och ingenting. As usually. Btw, bilder från igår kommer när jag kommer hem på söndag. Håll ut!

Men nu blir det tv och cola.

LOTS OF LOVE, E


du sviker mig alltid

Igår blev de många tårar i PH när Sandra fick lämna tävlingen. The game is on

Sitter just nu och försöker psyka klockan. 19.25 drar jag med bussen till Flen, möter upp Emma, Pe och Björne och sedan drar vi mot Sebastian och öser. Har precis käkat och kom på att jag fortfarande har en blogg att sköta, hehe. Vet inte riktigt var jag tar vägen inatt.. men någon har nog en sovplats att erbjuda. Hem tidigt imorgon, packar och drar med papsen till Stockholm och umgås med Cornelia och Jessica. Men nu ska jag hoppa runt lite till musiken i min ensamma förfest [mobbad?]. Vad gör vi? nu kör vi.

LOTS OF LOVE, E

2010-10-14

Idag har datorn och tvn varit avstängd hela dagen. När jag kom hem satte jag mig ner och räknade matte. Den sista avdelningen i kapitlet så nu får de gå som det går på provet imorgon. Efter matten var det middagsdags så hann inte med datorn då heller. När jag väl slog igång den, möttes jag av en facerape och msn-rape. Tack Linda, du är en fin vän 

Maten ledde till att jag missade Paradise Hotel, men kollar på reprisen klockan elva istället. Just nu är det Simpsons: the movie på tv6. Underbar film. Ska nog ta och poppa mig en popcornskål och bara leva livet. Imorgon är det fredag igen. Party, jadå. Sebastian fyller ju 18 idag, stort jävla grattis pojken.

LOTS OF LOVE, E

bara knas när jag tänker på dig

Gjorde samma misstag idag igen. Gick till sängs senare än nödvändigt, vaknade när klockan ringde 5.00, somnade sittandes sen kommer mamma ner och vrålar att klockan är över sex och att jag missat bussen osv. Fick iallafall skjuts in till station och hann med tåget. Skolan var sjukt seg och jag somnade på bänken ett antal gånger. Efter lunchen var jag lite piggare och lyckades få rätt så mycket gjort på matten [vilket påminner mig om att jag måste plugga..]. Sen var det idrott, sista lektionen, och jag har nog inte skrattat så mycket på länge. Dansade squaredance [stavning?] och körde spökboll. HV1B ♥

Fick trevligt och saknat sällskap på tåget hem så jag lyckades hålla ögonen öppna hela vägen. Hade även sällskap av Angelica på bussen, så fick inte en blund där heller. De kommer antagligen straffa mig på hästryggen ikväll, om inte annars när jag kommer hem. Men nu ska jag byta om och kolla lite på the simpsons.

LOTS OF LOVE, E

Yellow leaves and hot chocolate

Kort skoldag med sovmorgon, och trots att jag fick ledigt igår så är jag hur trött som helst. Annars så älskar jag vädret, det är solsken men inte så varmt vilket innebär att man måste ha på sig lager på laget, and I love it. Nu när jag fått lite frisk luft och tagit mig in i stugan sitter en kopp varm choklad perfekt. Sen har jag ju världens mysigaste hund som håller mig sällskap, puss på henne.

LOTS OF LOVE, E

PARADISE HOTEL 2010

Då drar det igång igen då. Let's cause a scandal!

LOTS OF LOVE, E

Autumn-pictures



LOTS OF LOVE, E

Jag har gjort de så länge, jag kan lika gärna fortsätta

me right now

Blev ingen skola idag, fett skönt. Istället sov jag till 11 och efter det låg jag i sängen och kollade på Barnkanalen tills klockan var framåt 2. Då kom pappa hem och började göra lunch, hamburgare med bröd. Medans han jobbade i köket så tog jag mig upp ur sängen och in i duschen. Drog på mig en skön outfit och gjorde mig en burgare. Riktigt gott var det och nu ligger jag i sängen och latar mig igen. Finns inte mycket mer att göra en dag som denna, annars är jag öppen för förslag. Kanske tar en sväng in till Flen och skriver in mig på körskolan? Får se om jag kan ragga skjuts osv.

LOTS OF LOVE, E

Buttles up!

Underbar kväll igår. Riktigt trevligt folk och humöret var på topp. Jag flög hemåt vid 2 och brottades med en sovande hund innan jag gav upp och tröck ihop mig till fosterställning i den övre delen av sängen. Idag väcktes jag drygt en halvtimme innan vi skulle åka till Mozarella för att fira papsen, vilket innebar jag jag inte hann mer än klä på mig så jag fick gå i gårdagens smink och känna mig allmänt ofräsh.

Det var trevligt folk på Mozarella också och där bjöd pappa på underbart god mat. Eller, restaurangen lagade och pappa betalade. När jag käkat mig mer än mätt så satt jag och lekte med såndär plast med små bubblor på som man kan trycka på så dom poffar medans resten av släkten begav sig till bar-avdelningen. När jag tröttnat på mitt poffande joinade jag dom tills mamma kom tillbaka från att ha skjutsat hem mormor, då hon och jag åkte hem med hunden.

Nu sitter jag och kollar på Indiana Jones: Jakten på den försvunna skatten och lägger in bilder från gårdagen på facebook. Ska väl strax ta mig till duschen och sedan till sängen, så jag orkar upp till skolan imorgon. Ge mig höstlov nu, tack.

LOTS OF LOVE, E

SÄSONGSPREMIÄR


I believe I can fly.


Här har vi inga good-angels. Party-nivån står på max, nu kör vi bitches!

DAMNREALITY UPPDATERAR

Årets finalister, bild lånad från tv4.se

Längesen jag uppdaterade om Idol, men tänkte att nu när den riktiga tävlingen dragit igång är det väl dags att komma igång. Första som fick lämna oss var Sassa. Jävligt synd enligt mig, hon var cool. Men hon var tydligen inte menad att vinna Idol detta år. Men jag tror absolut inte att detta är det sista vi ser av henne.

LOTS OF LOVE, E

Du har förslavat mig

Nu kryper jag fan ner i sängen. Har fått reda på saker ikväll som jag absolut inte hade en aning om och som jag nu önskar att jag aldrig fått reda på. Hatar sånt. Tänkte somna till denna, som så många nätter förut. Och senare idag taggar jag till somfan för party.


LOTS OF LOVE, E

Klackarna i taket

Sovmorgon idag, fick åka med pappa till Flen där jag möttes av meddelandet "försenat tåg". Detta gjorde att jag kom ganska mycket försent till lektionen, men jag hann iallafall göra det vi skulle få gjort. Efter det var det lunch och jag chillade med några brudar från klassen. Börjar fan kännas bättre och bättre för varje dag som går. Skönt att det går åt rätt håll! Sen var det matte där Petra snodde min plats som jag setat på sedan första mattelektionen, vilket gjorde att jag inte kunde koncentrera mig alls.

Efter skolan tog jag Stockholmståget tillsammans med Ellen. Hon lämnade mig i Strängnäs, så jag fortsatte i min ensamhet med en tupplur ända till Stockholmscentralen. Där var det bara att vänta på Cornelia och Jessica, som skulle komma vid halv 5. Tog en glass på donken för att fördriva tiden och passade på att kolla på allt folk som strömmade åt alla håll. Man får nästan en chock av att se så många människor på samma gång när man kommer från en liten håla som jag. Dom som bor i Flen, samt många andra småhålor, förstår nog vad jag menar.

Klockan blev närmare 5 och efter många om och men så hittade jag mina babes. Det firade vi med att kolla runt i lite affärer och toppade med en fika. Kanelebulle och varm choklad med vispgrädde och marsmallows för min del, yami. Sedan ringde en stressad Sofia och sa att tiden hade lurat henne totalt. Visade sig att den blivit närmare 6 och hon skulle inte hinna till stan innan Buttericks stängde, där vi skulle kolla på utklädsel till maskeraden. Så jag slet tag i C & J som guidade mig dit, där jag köpte mig en dräkt samt en liten detalj till Vigon. Känns bra att ha kläderna klart tills imorgon. Övertaggad tjej.

Efter det skiljdes jag och mina brudar åt och Sofia plockade upp mig vid station och vi styrde mot Skebokvarn. Lite hinder på vägen hade vi dock, typiskt. Har inte folk bättre för sig än att krocka på en fredagskväll? Blev nog stående sådär en halvtimme eller så. Kunde varit värre, men det kändes så mycket längre när man visste att tacosen stod hemma på matbordet och väntade.

Men vi hittade hem och maten är nu svald. Lite gäster har vi också, inte alls ovanligt på Strömmen en fredagskväll. Faster Gunilla, kusin Astrid och Gustaf samt David är här. Blir väl lite livemusik som vanligt under kvällens gång, och lite starkare drycker ska nog kunna rinna ner och tömma flaskor. Det är få som har det lika trevligt som jag under fredagskvällarna, och jag klagar inte. Nu ska vi tagga inför imorgon. På högsta fucking nivån.

LOTS OF LOVE, E

I'm sick of trying.

Så jävla glad just nu. Imorgon är det fredag vilket betyder att ännu en vecka har gått, och det är en mindre kvar till lovet som jag typ längtar efter mest av allt. Min übersaknade kusin ringde nyss och jag har en dubbel-date imorgon. I våran underbara huvudstad också. Jag kan inte sluta le. Helt plötsligt försvann bara allt, som i en nysning [bara för att jag nyss nös]. Så efter skolan imorgon, som består av sovmorgon och 2 lektioner, så drar jag till Stockholm och träffar Cornelia och Jessica. Åh, mina babes. Vill inte ens tänka på hur längesen det var sen sist. Sen när Sofia har jobbat klart hämtar hon upp mig så vi kan dra till Buttericks och checka utklädsel till maskeraden på lördag. Har känslan av att det kommer att bli en riktigt bra helg. Riktigt jävla fucking bra.

Men nu ska jag fortsätta längta efter min popcornskål, morgondagen och njuta av Ocean's Eleven med Brad Pitt. Helt okej torsdag, helt okej.

LOTS OF LOVE, E

jag tog en kula för dig.

Sitter och kollar igenom arkivet. Skrattar lite men blir samtidigt lite ledsen. Den tiden kommer aldrig tillbaka, då allt var underbart. Jag förstår inte hur en person kan påverka någon annan så mycket. Jag blir nog aldrig hel, men jag står ändå upp. När jag faller, reser jag mig upp. Du skulle aldrig kunna få mig att ligga kvar. Jag vet hur hårt smällen tar, varje gång. Men jag vet också hur mycket jag mister om jag ligger kvar. Det är det som får mig att ta mig upp igen, sakta men säkert. Det är då tankarna på dig inte existerar. Då är du bortglömd.


För dig skulle jag göra de tusen gånger om

Började dagen med att försova mig, trots sovmorgon. Slängde på mig första bästa klädsel och liten snabbsminkning innan jag sprang ut till bussen som precis svängde runt hörnet. Började leta i fickorna efter busskortet som såklart var proppade med massa annat onödigt skit. Efter att ha plockat ut allt och bussen precis svängde in framför mig hittade jag det och snubblade in. Jag hade iallafall sån tur att bussen inte var sen, så jag hann med 09.13-tåget.

I skolan satte jag mig tillsammans med Rebecca i cafét för att käka frukost. Äta bör man, annars dör man. Sedan var det time för engelskan där jag mest chillade, efter det lunch, sedan dagens sista lektion: matte. Tisdagarna är chill somfan. Tog 14.09-tåget hem. En kille ramlade ihop vid trappan så ambulansen kom. Lite creepy.

När jag anlände till Flen gick jag direkt till Berry's för att klippa mig [bild kommer!]. Mitt hår va fett cp och slitet, så de blev kortare än jag väntat mig men annars helt okej. Efter det skulle jag gå till bussen och ta mig hem för att sova middag, men när jag kom till station var de ca 20 minuter kvar tills bussen gick så jag begav mig istället till Malin. Vi gick till Tuna Gate och åt varsin chickenbits tallrik samt snackade skit. Innan vi skulle gå droppade även Hugo in så jag fick hälsa på ponken. Medans vi satt där och väntade på energin till att ta oss tillbaka till stan, ringde mamma och sa att hon skulle in och fira mormor vid sex. Vi bestämde att jag skulle gå dit när jag var klar. Så jag kramade om Hugoponken och begav mig tillsammans med Malin tillbaka.

När jag dumpat av henne hemma på rundlövet gick jag över spången mot centrum, och medans jag ändå passerade Joys hus passade jag på att titta in eftersom hon var på Flens-besök. Pratade lite om allt och inget, men eftersom hon skulle äta och jag skulle till mormor blev det inte så länge. Kramade om sötnosen hårt innan jag fortsatte min vandring mot Salsta. Där var allt som vanligt och man bjöds på och åt mer kakor än vad man borde. Men efter ett tag blev det långtråkigt och Sirre ville ses så jag gav mig ut i den kalla höstblåsten.

Vi pratade om allt, verkligen allt och jag visade mina berömda karatesparkar. Ingen bråkar med mig alltså! Sedan satt vi och värmde och tyckte synd om varandra tills klockan blev drygt 20 över 10 och jag sprang tillbaka till mormor i rent panikbehov av värme. Pappa hade också anlänt nu och det tog ett tag innan vi äntligen begav oss hemåt så jag fick krypa ner i min efterlängtade säng. Ligger just nu och smsar med Tobias och Sirre. Måste tänka på att sova snart också så jag inte gör samma misstag imorgonbitti igen.

LOTS OF LOVE, E

It's all about your perfect image.

Idag har jag haft en tuff dag. Somnat tre gånger i skolan, då är man trött. Blev ompysslad av Ellen iallafall. Axel- och lite ansiktsmassage sedan en sminkning på det. Kom hem, skrev klart novellen i svenskan och dammade av gitarren. Måste börja komma igång med spelandet igen. Sen åt vi pannkakor. Tror jag fick ner fem stycket. Minst. Efter det tog jag mig en riktigt dusch, tvättade håret ordentligt osv. Sedan noppade jag ögonbrynen lite, smörjde in mig och en hel del småsaker som gjorde stor förändring. Imorgon ska jag klippa mig, för första gången på en salong sedan 2 år tillbaka. Är rädd att jag ska ångra mig osv, men whatever. De växer ut igen.

Nu ska jag moffa i mig en stor skål popcorn och dricka sodastreem-dricka och kolla på Prince of Persia. Har hört att den är bra, så jag hoppas på inga besvikelser nu.

LOTS OF LOVE, E

"it wasn't a joke when i kissed you in my room and said i love you"


1, 2, 3, fanta och rosé.

Så var det söndag igen och helgen hade tagit slut. Har stor ångest idag, och jag vill bara göra om allt. Festen i fredags blev så jävla lyckad och gårdagen blev även den helt okej. Tog bussen in till Flen, gick hem till Malin för att hämta mina pengar. Sedan mötte Lisa mig och vi gick till Venezia för att käka pizza. Där stötte vi på Sebastian och Uddin, snackade och käkade med dom tills Pe joinade och vi gav oss ut på äventyr i våran stad.

Efter en hel del händelser och möten med gamla och nya ansikten så gick vi hem till S och P för att kolla på film, Madagaskar 2 blev det. Sen somnade iallafall jag rätt så fort eftersom jag varit vaken och uppe sedan kvart i 7 på morgonen. Tog 15.20-bussen hem idag, och nu sitter jag mest och har ångest. Men nu är maten klar.

LOTS OF LOVE, E

Alibaba och hans 30 rövare

Oh, busted. Tack somfan för kvällen gott folk. Måste fasiken göras om snart!

LOTS OF LOVE, E

RSS 2.0