I need somebody to love me

Helt sjukt galen dag med underbara vänner. Rebecca kom hit på moppen vid halv fem, då åkte vi med mamma till Flen och hämtade upp Malin innan vi drog till Malmköping. Där var det ganska segt, vi köpte oss en heliumballong som vi satt och lekte med i skuggan innan vi tog en liten promenad genom marknaden. Fick sedan ett samtal av min kära kusin Natalie som berättade att hon befann sig på mitt place. Hon skulle bli utskjutsad till oss, och medans vi väntade på det gick jag och tog ut pengar.

Efter det gick vi och mötte henne och hennes föräldrar, vi köpte varsinn hamburgaremeny och tog plats i gräset för att vänta på Nordmans uppträdande. Det var faktiskt riktigt bra, även fast man inte såg någonting eftersom alla valde att ställa sig upp. Sen gick vi runt på marknaden, hamnade på karusellplacet och hamnade i Vilvelvinden. Slutade med att jag och Rebecca iallafall åkte den tre gånger, och den blev snäppet bättre efter varje åk.

Vid tio kom mamma och hämtade oss. När vi kom till Skebo tog Rebecca moppen hem och mamma körde in till Flen för att lämna Malin medans jag och Natalie tog plats i sängen. Och där sitter/ligger vi nu och pratar om allt och inget medans tv står på i bakgrunden och spotify är såklart igång denna lördagskväll. Vart ska sleven vara om inte i grytan?
Hehe, något som pappa alltid brukar säga.


Men nu ska jag vara lite social, kusin hälsar inte på så ofta och hon måste åka hem imorgon. Hoppas alla haft en bra lördag, och för er som inte slutat att roa er, får en fortsatt bra kväll. Puss

Ludwig Bell


03.29

"A girl's got to do what a girl's got to do"

Never let them win


Tänker inte ens skriva om dagen, låter bilderna prata för sig själva och jag vill bara spola tillbaka om och om igen. Och jag är så glad att jag har dom jag har, det går inte att beskriva. Låt oss bortse från det negativa, och jag lovar att sova med ett leende på läpparna.

the knife is in your hand

Vaknade vid nio idag, fick en shock och tvingade mig att somna om. Vaknade andra gången vid elva då mamma hade gjort brunch, så då det fick bli uppstigning. Nu har jag dushat och fixat mig till Malmamarknaden, en stor marknad som hålls i Malmköping den sista helgen i juli varje år. Varje år tar dom också dit en känd artist, och iår blev det, som ni kanske redan förstått, Darin. Ska träffa Joy, Rebecca och Mickan [?] där borta vid fem någongång, men jag kanske åker dit tidigare. Vi får se. Nu ska jag iallafall äta lite lunch.

inte lätt att bara vara jag i någon annans ögon

Blev kidnappad till Mellösa igårkväll. Tog hand om en desperat kusin medans vi låg och kollade på SATC. Dock kunde jag somvanligt inte sova på natten, så jag låg vaken och smsade, kollade tv och lyssnade på den dundrande åskan fram till sju då sömnen äntligen tog över. Vaknade sedan vid tio så pigg är det sista jag har varit idag.

Efter att ha gjort absolut ingenting på hela dagen, förutom att kolla på kusin när hon städat i rummet, kom pappa och hämtade mig vid halv tio. När vi kom hem satt mamma och Sofia och kollade på Flickan som lekte med elden så jag och pappa slog oss ner vi också. När tredje filmen, Luftslottet som sprängdes, sattes på drog jag mig ner mot min älskade dator som stått på hela natten och dagen. Möttes då av säkert 10 meddelanden på msn. Får man känna sig popluär?

Just nu är humöret sådär. Arg, ledsen, besviken, irriterad? Jag vet inte, tror jag tar en kvällspromenad och rensar huvudet. Imorgon är det Malmamarknaden, årets höjdpunkt. Det kommer antagligen att regna, men ärligt talat bryr jag mig inte. Ska låta dropparna träffa mitt ansikte, skölja bort min mask och ta fram mitt riktiga jag. Folk ska se mig. Dom ska se Emma, bara Emma..

2010-07-28

Hello kära bloggläsare.
Blev väckt av pappa vid två idag och han tjatade om att jag någon dag kanske kunde komma upp innan lunch. Sorry, men det är sommalov och jag behöver samla alla krafter jag har om jag ska orka tre år på gymnasium. Mamma kom hem med mormor och vi käkade rester från igår medans regnet sakta började blöta ner oss.

Annars har vi mest löst korsord, sudoku, pratat namn på bebisar och bara left livet. Vet ni att jag egentligen skulle ha hetat något på bostaven O, precis som min bror Oskar. Kan ni tänka mig i något som Olivia, Ofelia eller Olga kanske? Av dom valen skulle jag helst velat heta Olivia, Olivia Wennberg. Sött.

Grillning står på schemat ikväll, även fast vädret inte är på topp så sitter aldrig grillat fel. Annars tror jag inte att någon speciellt händer. Joy, födelsedagsbarnet, befinner sig ju i Stockholm, så det blir inte mycket sweet 16-party ikväll.
Stort grattis till henne iallafall, och jag hoppas att hon får en underbar födelsedag.


Hugs & kisses

My soulmate

När jag börjar den här texten står klockan på 23:07, femtiotre minuter tills det är den 28 juli och Joy fyller 16 år. Alla dessa långa texter börjar tappa sin betydelse, men jag tänker ändå försöka mig på en, det blir ungefär som min födelsedagspresent till en av dom bästa jag har.

Så vad ska jag skriva? Jag skulle kunna säga, gå in på hennes blogg och ta reda på vem hon är. Men då får ni inte veta vem hon är eller vad hon betyder genom mina ögon. Jag och Joy träffades för första gången på Lötenskolan när vi bägge skulle börja i förskolan med några bekanta och några nya ansikten. 6 år gamla och omedvetna om framtiden. Två blickar som möttes, och jag lovar att det klickade direkt. När man är så pass ung spelar det ingen roll att man knappt känner varann. Man leker som att man är bästisar och har känt varandra från födseln. Men jag vet att när vi sa föralltid, var det inte bara ord utan mening. Det var menat att vara föralltid.

Vi växte upp i samma miljö, i samma trakter med samma vänner. Lärde av varandra, sårade varandra, tog hand om varandra. Nästan som systrar. Minns att mamma sa att vi påminnde om siamesiska tvillingar. Vi var alltid tillsammans, och var vi inte det så pratade jag om henne. Någon roligt minne vi hade, något dumt hon hade sagt eller hur gärna jag ville åka hem till henne och leka osv.

Men alla växer upp, förändras. Vi började umgås med olika vänner, men var fortfarande tillsammans. Bara inte lika ofta. Vi hade andra vänner, fick veta någon annans hemligheter som vi inte längre kunde sitta och viska om en sen kväll. När vi skulle börja i femte klass skapade vi en hemlig klubb, Idolboden. Vi var fyra medlemar: jag, Joy, Carro och Agnes. Fyra tjejer som var i början av puberteten slutar sällan bra, men det var inget som hindrade oss att genomföra planen. Detta är minnen som jag alltid kommer bära med mig. Jag har tillochmed kvar alla saker i boden hemma på gården. Man kan knappt gå in där utan att skratta, fast det bara är ett gammalt fallfärdigt ruckel. Men det tog inte lång tid innan tjaffsen började och vi splittrades.

Sen skulle vi börja på Stenhammar. En ny skola, och vi skulle inte längre vara tillsammans varje dag på varje lektion. Helt plötsligt stod jag ensam, utan mitt stöd, min andra halva. Det var skrämmande, men jag visste att jag skulle klara det. Och det gjorde jag, jag fick nya underbara vänner och jag och Joy tappade kontakten totalt. Det var väl ett hej i korridoren då och då, men ingen kunde nog se att vi en gång varit som siamesiska tvillingar. Jag kände under alla domdär åren, att det var något som fattades. Jag var inte hel, men jag hade lärt mig att leva utan dendär biten.

När sista året av grundskolan kom fann vi åter varann. Min tomma lucka fylldes och jag har nog aldrig känt mig så hel som den dagen vi åter knöt samman våra band. Det känns som att jag har gått miste om så mycket genom dom här åren, och att vi nu efter sommaren ska skiljas igen gör att jag åter känner mig som dendär rädda, ensamma flickan. Men både hon och jag är äldre nu, vi har stadigare ben och lite mer koll på livet. Den här gången vet jag att jag har henne vid min sida även fast hon kanske inte står där 24 timmar om dygnet. Vilket gör att jag känner mig trygg.

Det jag vill säga är, att jag aldrig vill förlora en sådan underbar vän. Jag hoppas att vårat föralltid är lika starkt som det var för 10 år sedan och att det kommer vara lika starkt om 10 år. Jag vill att det är vi som efter många år ute på egna äventyr tillslut återförenas med Flen, tar varsitt glas vin på Mozzarella och pratar om minnen som bara vi har, som vi kan skratta åt tills magen skriker av smärta. Är det någon jag ska uppleva det med, är det Joy Isabelle Line Wadell, en av den mest underbara, söta, kloka, roliga, snälla och helt enkelt bästa vännen i hela världen.

Jag skulle inte gråta om jag förlorade dig, Joy. Jag skulle dö.

Med dom orden kan jag meddela att det nu är den 28:e juli, och idag firar vi en ängels 16:e födelsedag. Jag önskar dig all lycka i framtiden och jag vet att du kommer bli något stort en dag. Men innan jag låter dig springa iväg till framtiden, ska vi ha en underbar sommar tillsammans och eftersom det är din födelsedag ska jag supa dig under bordet.
Driver gullet.. eller? GRATTIS ÄLSKLING

Jag älskar dig

Sorry, I think you got the wrong number

Gårdagen spenderades i sängen med tv'n och datorn som enda sällskap. Känner hur jag tar avstånd från den yttre världen på något sett, skapar mig en trygg värld innanför fyra väggar. Famåt natten kunde jag somvanligt inte somna. Istället låg jag och tänkte på mördare, psykopater och om det riktiga livet är som det är i mordserier. Kom då och tänka på att det just vid den stunden, kanske stod någon utanför mitt fönster och väntar på att lampan ska släckas. Inte kontsigt att jag inte kunde sova.

Idag tittade solen fram och jag har faktiskt tagit mig ut på gården. Men tv'n har lockat väldigt mycket, bara för att jag blivit beroende av massa serier så det blev inte mycket stek på altanen trots allt. Nu har jag även bytt mobilnummer. Orkar verkligen inte med alla stalkers därute, hehe. Skämt åtsido. Men vissa finns det som man bara inte orkar med helt enkelt. Ligger annars och underhåller mig med att kolla på Jerry Springer. Störda människor, men har nu fått reda på att allt är fake, så det är inte lika roligt längre. Antar att jag fattat det hela tiden innerst inne, men somsagt, det blev inte lika roligt då. Men klockan närmar sig åtta, och då är det Allsång på Skansen och Morden i Midsomer.

It's called 'the future'

Postade nyss mitt gymnasiesvar till Eskilstuna. Stod med brevet i handen länge innan jag lät det falla till postlådans botten. "Jag tackar JA till detta men vill stå kvar som reserv till högre val". Det kommer antagligen bli där jag ska gå, för komma in på Lärlingsprogrammet i Flen är ju knappt troligt. Så hantverksprogrammet med inriktning hälsa- och kroppsvård på S:t Eskil i Eskilstuna är där jag kommer börja till hösten. Då får jag äntligen träffa underbart saknade Caisa mer än ofta. Och en annan. Som i vanliga fall skulle fått mig att hoppa högt av glädje, men nu bara ger mig en orolig klump i magen. Detta ska nog bli bra.



Shoppingtankar


Snygga nya kläder skulla man inte tacka nej till, ca. 700kr från Ginatricot

Bröst eller rumpa?

Sitter just nu och känner mig äcklig medans jag pratar bröst och rumpa med min lilla oerfarna vän. Tog nyss ur min fjortisboll på huvet, tofsen är borta men hårbollen är kvar. Märks att det är söndag. Mamma lämnade mig för en utgång inne i staden Flen så jag fick en hemkörd pizza till middag. Har även lyckats fått ner två glassar plus en cola. Känner mig sådär lagom tjock och jag har nästan tvångstankar att gå ut och springa. Så påmindes jag om att det var mörkt ute så jag får ta det imorgon helt enkelt.

På tal om imorgon, då är det måndag. Ny vecka, nya tag. Jag ska tillexempel få se
Darin. Tänk om han kommer ihåg mig? Sen fyller ju Joy, har inte riktigt kommit på om det är värt att fira ännu. Och så kommer ju Wictoria hem. Kan nog bli ett riktigt bra slut på juli.

Juli.. hela månaden har gått och nu är det bara augusti kvar av friheten och sommaren. Jag vet inte ens vart jag ska börja skolan pga. att något har strulat med intagningsbreven. Jag skulle kunna skita i alla mina val och välja att gå i Eskilstuna, där jag vet att jag är intagen. Hade situationen varit annorlunda skulle jag inte ens tveka, men nu är det ju som det är, och jag verkar inte kunna göra något åt saken.

The secret life of the american teenagers

Slappsöndag på hög nivå. Ligger och kollar på The secret life if the american teenagers-marathon på tv400. Den är basserad på ungdomsfilmen Juno och jag följde serien när den startade, sen missade jag massor av avsnitt och slutade helt enkelt kolla. Nu ångrar jag mig, den är riktigt bra så nu måste jag nog ladda ner den.

Börjar bli berorende av tv'n igen, märks att sommarn närmar sig sitt slut

Press delete and move forward

Jag blir inte shockad längre när jag kollar på klockan. Har vant mig att den passerat midnatt varje kväll. Snart kommer även dom första solstrålarna kika in genom gardinspringorna och jag kommer bli överpigg, spendera tiden i sängen med att göra abslout ingenting, däcka framåt sju-åtta och sova bort hela dagen.

Fram tills nu hade jag iallafall sällskap av Joy på msn, men nu har sömnen tagit över hennes kropp och jag känner mig just nu ganska ensam. Tv'n står på med låg volym med något B-program som jag aldrig hört talas om. Kollade däremot på en riktigt bra film tidigare, Constantine. Handlade om djävulen, demoner och en som ska rädda världen.
Den var riktigt cool om jag får säga min mening.

Sen har jag raderat en ganska stor del av mitt förflutna. Tillexempel alla mina tvåtusen meddelanden på mobilerna samt patetiska statusar på Facebook. Tog även bort nästan alla bilder, och jag känner mig redan lite befriad. Ligger lite och funderar på Joys födelsedag. Hur den ska firas och så. Jag har lite planer, som hon kanske tycker lite mer eller mindre om, men jag tror att det kan blå något riktigt storslaget!

Nu ska jag se om det kan tänka sig finnas något värt att se på tv'n. Antagligen inte, men då funkar det alltid att sätta på ztv och låta musiken vagga mig till sömns. Kyss

Joy Isabelle Line Wadell, fet länk till hennes nya väluppdaterade bloggis!

23:15

Jag insåg just att du inte ens skulle fälla en tår om jag dog,
medans jag skulle skapa floder om det var du och förevigt vara utan det bit du tog

Criminal minds

Ingen i detta hus, nu när pojkarna är borta, är sugen på att laga mat så de blev pizza ikväll. Mamma och jag drog till Kungsan och köpte varsinn. Efter det drog jag hem till Malin där jag möttes av en dörr som stängdes rakt framför näsan på mig. Känner mig alltid lika välkommen. Malin släppte iallafall in mig, jag fick min kjol som jag kom för att hämta, sen drog jag. Höll på att dö av hunger. När vi kom hem satte vi på Där fick du, som vi satt och garvade åt. Men nu är både filmen och pizzan slut, så jag har återgått till att göra nothing.

Blev inget besök på Nallebadet idag. Det regnar. Vet inte om jag ska vara besviken eller glad. Jag har riktigt tråkigt och kommer antagligen gå och lägga mig tidigt nu när Sofia har hämtat hem sin hund, eller så blir det så att jag inte sover alls. Med mig kan man aldrig veta. Nu ska jag återgå till att kolla på en vampyrserie typ. Peace

Criminal minds
fördriver jag tiden med ikväll

Du är så söt, min kära lilla ponny

Började med att bråka med Golden i hagen när hon bara sprang iväg, men sen lurade jag henne allt och lyckades få på grimman. Tog ett lätt dressyrpass på gärdet bredvid stallet, eftersom paddocken antagligen var upptagen. Men jag har inget emot att rida där, känns lite mer fritt och då får ju hästen lite mer energi. Hon var riktigt stel i vänstersidan, men eftersom det är första gången jag rider henne så visste jag inte hur hon var eller något, men ska komma ihåg att kanska longera henne lite innan så hon mjukas upp. Annars gick det riktigt bra och hon verkade inte alls vara en galen bitch. Visst var hon tittig och så, men när jag väl började jobba med henne så koncentrerade hon sig mest på arbetet och brydde sig knappt om fyrhjulingen som brummade fram och tillbaka precis på vägen bredvid. Fick henne i riktigt fin form och funderar på om jag ska ta ett pass imorgon igen.

Efter ungefär en timme skrittade jag ut en stund för att hon skulle få slappna av lite. Red bort till Ågläntan för att hälsa på Bella. Hon var på Pink igår i Göteborg, och jag väntar med spänning på att få höra alla detaljer. Dock var ingen hemma, och det började dugga, så jag red tillbaka till stallet igen och släppte ut henne i hagen. Mamma kom och hämtade mig och nu är hon påväg till Flen för att hämta Oskar och Sofia som varit i Stockholm medans Nahla ligger bredvid mig i sängen [igen] och snarkar högt. Själv ska jag nog hoppa in i duschen och sen får vi se vart jag hamnar. Kisses

Två plus två blir tre minus noll

Det är tur att man inte har en hund som sover i sängen och håller en vaken hela natten.
Tror faktiskt jag har varit vaken varje timme detta dygn. Och hundjäkeln flytta inte på sig heller. Ligger mitt i sängen, 42kilo, så jag får inget täcke vilket betyder att jag känner alla jävla flugor som attackerar mina ben osv. Hemskt. Försöker få bort hunden, men möts endast av en ängslig blick som säger "vad gör jag för fel, ligger ju bara här som jag alltid gör". Allt jag ville var att hon skulle hoppa ner på golvet bara för några sekunder, så att jag kunde ta täcket så att hon inte låg på det. Och jag fick som jag ville tillslut, klockan åtta på morgon. Då kändes det sådär lagom kul att sova när jag visste att alarmet skulle ringa vid tio. Somnade iallafall, och vaknade sådär vid elva. Maja hade ringt. Hon var påväg till jobbet nu, så jag får klara mig själv i stallet. Men det blir nog bra. Ska bara käka lite snart, sedan tar jag mig upp på hästen. Får vi se om hon är lika galen som det sägs, hehe

Golden Shy

I'm the only one who can give you love

Jag gjorde det igen. Hur länge ska det hålla på? Jag bryr mig ärligt inte längre, jag har för stunden trängt bort allt. Det är fan sjukt hur mycket en person kan påverka en.

Ingen vill veta vart du köpt din tröja

Home sweet home. Mamma bjöd somsagt på middag där vi träffade Gunilla och Lena, så vi slog oss ner vid deras bord. Jag käkade en currypasta som var lika god som alltid, med vitlöksbröd som förrätt. Var överdrivet mätt efter det, men jag och mamma åkte ändå till Coop och köpte två tårtbitar och drog sedan vidare till Salsta för att besöka mormor. Där fick jag ännu mer ont i magen, trots att jag och mamma delade på en bit, och en namnsdagspersent av mormor. En sorts burk full med småpengar och en femtiolapp. Inte helt fel. Tror det var drygt 150kr. Tack mormor

Herrarna i huset är borta idag, endast jag, mamsen och nahla [the dog]. Kan nog bli skönt. Och att mamma fyllde kulskåpet med gottigheter gör ju inte saken sämre.

With my high heels on


Idag har jag namnsdag. Så grattis alla Emmor där ute, nu bjuder mamsen mig på restaurang. Inte vilken som helst, utan Flens bästa.. Mozarella.

Reputations

"Att det kan bli problem har jag fått lära mig, om man är snabb att säga ja"

Just like twins



Finn fem fel? Och att det även står en fläkt och snurrar runt i mitt rum är ju lite komiskt.
Detta är alltså mitt och Joys rum just nu, så gölligt

It's the way we like it



Sofia langar emma-posen
Huset har varit fullt, och jag har inte riktigt koll på vilka som är kvar eller så. Dom som har varit här är iallafall jag, mamma, pappa, Oskar, Sofia, Leffe, Kinne, Viola, Tuppen, Mange, Fredda, Raffe, farmor, Jenni, Johan, Alvin, Janne och Gunilla. Har ingen betydelse, men skriver dom i brist av något annat att skriva om. Har haft stand up här, grillbuffé, pratad bögvandringen och kvällen har varit allmänt wierd. Men det är sånt vi gillar.

Jag håller just nu på att skaffa ragg åt Magnus, men det går inte så värst bra. Imorgon ska jag träffa min nya bästis också. Får se vart de slutar någonstans, hehe.

Just around the corner


Jag och min cola på en stentrappa i Katrineholm
Folk börja droppa in i vårat enkla hem medans Michaela och Joy dissar. Bitches
Jag ska iallafall njuta av sommarn med riktigt trevligt folk, ses i dimman gott folk.

Just a smalltown girl

Nu tror jag att jag är klar med nya designen. Vet inte hur många olika headers jag har haft under den här veckan, men nu gjorde jag en simpel men endå ganska cool. Tackar för bilden som Michaela tog igår. Hon och Joy kommer antagligen hit senare idag när pappa styr upp med grillparty. Nu ska jag ta mig ur sovtröjan och hitta någon cool outfit, lateeer

Just a rumour

Idag har varit en liten annorlunda dag, och jag har totalt tappat huvet. Börjar kanske förstå vad det beror på. Skulle ju till Sandra i Katrineholm idag, med dom vanliga bussarna. Men jag låg ju en helt timme efter, och missade därför dom [jag är blond som orginal] och bad då istället mamma skjutsa in mig till Flen efter maten så jag kunde hinna med 14.10 bussen. Sitter där vid OKQ8 och väntar, klockan blir 20 över och då ringer jag Sandra och berättar hur de ligger till. Visar sig att det är en buss som endast körs under vintertid, så då gick jag till Malin och fördrev tiden fram tills nästa gick 15.32.

Jag kom tillslut fram till Katrineholm och träffade saknade Sandra. Vi hängde i trapporna och drack cola, som en helt vanlig sommardag. Sen fullförde jag nästan mitt uppdrag och ringde på hos en viss J som ännu en gång inte ville prata med mig. Men denhär gången var iallafall hans pappa trevlig mot mig.

Hann iallafall med 18.15-bussen hem då jag kom precis lagom tillbaka till Flen då Allsång i Sveaparken skulle starta. Satt och gungade i takt med Joy och Michaela. Efter det begav vi oss på en runda i Flen. Eller, dom var elaka så jag gick en egen väg medans dom gick runt och leta efter mig. Efter det hamnade vi hemma hos Joy där jag äntligen fick min Ben & Jerry's som jag glömde där sist.

Satt och pratade om allt och inget, och vid halv tolv gick Mickan hemåt. Jag satt och väntade på att mamma eller pappa, som befann sig på Mozarella, skulle höra av sig när taxin hem skulle avgå hemåt. Nog ringde dom, dock när dom precis hade gått av taxin hemma i Skebokvarn. Detta är tredje gången mina föräldrar glömmer bort mig. Men ingen skada skedd, taxin kom körde fram och tillbaka en gång till för att jag skulle lämna Joy så att hon kunde sova.

Har precis slängt i mig en måltid som bestod av makaroner och köttbullar. Mår nu riktigt illa, men det är antagligen eftersom jag inte har käkat något på hela dagen som magen fick en chock. Ska nu krypa ner i sängen, och imorgon väntas grillparty at our place. Hoppas verkligen att magsmärtorna går över tills dess..




Allt är inte alltid som det verkar

Blev väckt vid två av att pappa tyckte att det var uppstigning. Efter det har jag fått ben till min säng och som pappa kallade det, kommit upp till högre höjder. Riktig skojare dendär. Sen har jag dammsugit och vart duktig medans ett diskutionsgräl har surrat i bakgrunden, men det har jag somvanligt lärt mig att ignorera.

Har precis käkat lite kräm till frukost/mellanmål/lunch och tagit in tvätt. Känner mig onödigt duktig idag. Har inte mycket för mig, så blir väl att ligga ute i värmen fram tills mörkret faller på. Och då är det ju tv'n som gäller. Kollar nästan aldrig på tv längre, men på tisdagar är det ett måste. Lär ju inte hända något som är värt att skriva om, så detta blir nog allt för idag. Morgondagen kommer spenderas i Katrineholm med Sandra, sen hinner jag väl lagom tillbaka till Flen när Allsång i Sveaparken börjar. Mycket allsång är det, men det är ju det som ger den bästa sommarkänslan, så jag klagar då inte.


Bild ur Folket från förra Allsång i Sveaparken

Life didn't came with instructions

Kollade precis klart på Där fick du, nivet en såndär rolig liveteater som snålvatten och jäkelskap. Den är sjukt rolig och jag tror jag skrattar lika mycket varje gång och det slutar alltid med magont. Funderar på om jag ska sova eller om jag ska skita i det. Lär ju inte hända något roligt ikväll så man inte kan unna sigsjälv en hemmakväll i sängen? Allsång på Skansen och Morden i Midsomer är det som står på mitt schema, men sen vet man aldrig vart jag hamnar. Kan knappt hålla ögonlocken öppna nu, så lite sömn kanske inte sitter fel. Lär ju ändå väckas i skaplig tid av mamma eller pappa.

Så lika bra att slå ihop fortarst möjligt.
Godnatt

Det är svårt att hålla käften, men svårare att säga som det är

Haha, förra inlägget. Skrattar när jag läser det. Drog med halv tio bussen igår till Flen där bästa Malin mötte mig. Vi vandrade runt i våran fartfyllda stad tills mörkret föll, skaffade nya vänner och när tiden var inne gick vi åt varsitt håll utan att veta om vi någonsin skulle ses igen.

Jag lånade pappas nycklar och beslagtog farmors lägenget så jag skulle ha någonstans att sova eftersom det var fullt hemma hos M. De kändes lite kusligt att komma in i en mörk, tom lägenhet som vanligtvis brukar vara så välkomnande. Att jag dessutom låg i soffan och kollade på en mördarserie gjorde inte saken bättre, men det fanns inget annat vettigt att kolla på och trött var jag inte. Låg och smsade med Linus. Tvingade honom att vara vaken så jag hade någon att skriva med. Vi halv tre drog jag mig mot sängen och sista smset skickades vid tre så antar att sömnen tog över då.

Blev hämtad av bror och Sofia vid två så nu är jag tillbaka på hemmaplan utan planer. Jag är hungrig men orkar inte göra mat. Sen är jag lite besviken.. av flera anledningar.
Annars taggar jag till lördag, då jag ska besöka Nallebadet för första gången i mitt liv.
Lite spännande faktiskt!

Du är så snygg när jag är full

Vilket jävla ös! Sitter i min ensamhet och klunkar öl. Jag tycker inte ens om öl.. Great

Make a better place

Kom hem från Joy för ett tag sen, hunnit vattna blommorna, käkat och kollat läget på facebook. Haft riktigt mysigt med tösen och pratat ut. Hon kommer antagligen hit ikväll, precis som många andra gör förhoppningsvis. Päronen är ju kvar i Stockholm, så ikväll är det jag som ordnar party. Hoppas på en lika trevlig kväll/natt idag, men nu ska vi se vad huset kan erbjuda för dricka, hehe.

En av flera tusen


Såja, nu taggar jag till bästa Joy. PUSSIS

we've got nowhere to run


Fick reda på i morse att pänonen tänkte ta en sväng till Stockholm under några dagar, fråga om jag var sugen att hänga på. Tyvärr har jag redan planer, så jag har FF fram till måndagkväll. Inte helt fel. Men idag drar jag till Joy och sover (?) där. Imorgon är det eventuellt party som gäller, annars är jag öppen för förslag.

Ska käka nu, sen blir det duschen.
Puss

You're my everything

Idag har jag gjort absolut ingenting. Eller jo, har fixat alla inlägg i arkivet. Vilket betyder att jag suttit vid datorn hela dagen. Har även fått några tatueringsidéer som jag skissat lite på, det kan verkligen få tiden att rinna iväg. Kollade nyss på klockan och såg att den är över ett. Dags att sova. Imorgon på eftermiddagen eller kvällen kommer jag befinna mig hos Joy. Hon har varit i Smögen en vecka, men imorgon kommer hon äntligen hem och då har jag paxat henne. Måsta prata lite, skratta lite, dryga lite. Sånt bara vi kan.

1. På vristen 2. På skuldran mot axeln

All I can do is wait


Detta fick jag av pappa från båten, thank you daddy.
Vaknade nyss, ännu en fin dag som sovs bort och halva sommarlovet har redan gått [säg inte att ångesten startar redan?]. Men det kommer antagligen vara lika fint imorgon, så får väl se till att ta igen lite då. Så vad händer idag, ikväll och inatt? Fortfarande inte planer, ännu. Mor och far befinner sig i Flen för att hämta Corvetten, äntligen! Hoppas vi får igång den så man kan åka ut på ett litet raggaråk innan sommaren försvinner.

We're livin' in a ghosthouse

Det är fredag. En fredag utan planer. Michaela lämnade mig för ett tag sen. Vi har mest pratat om allt och inget, nördat på facebook och kollat på Skönheten & Odjuret. Tyvärr hann hon inte se klart hela, eftersom hennes skjuts kom vid elva. Måste bara säga dethär.. jag följde henne ut till vägen och precis när hon hoppat in i bilen ser jag en väldigt konstig gubbe på andra sidan vägen. Blir lite orolig och skyndar mig nerför backen mot dörren precis när bilen åker iväg. Vänder mig om för att kolla att jag inte är förföljd, och då är han borta. Skumt. Blev nästan lite rädd och var tvungen att låsa dörren och stänga alla fönster. Ringde även pappa för en och en halv timme sen, då var dom i Malmköping. Vanligtvis tar den vägen max 20min hem, men dom är ännu inte hemma?

Mitt i allt så är jag så kissnödig att jag inte vet vart jag ska ta vägen, men att ta sig till badrummet som jag än idag drömmer mardrömmar om, är totalt omöjligt. Måste vänta tills mamma och pappa kommer hem. Jag vet att jag är töntig, men om ni skulle ha upplevt det jag har upplevt i detta hus skulle ni inte vara så kaxiga.

Under täcket är man alltid säker.. åtminstone i min fantasi

Ibland är det så svårt att säga nej

Att ragga folk när hälften är bortresta är inte det enklaste, men Mickan och Rebecca kommer antagligen. Malin och Mallisen dissar och Joy, Emma och Wiccan befinner sig på helt andra platser. Börjar fundera på vad vi ska hitta på, men så kom jag på att det inte är någon idé för det blir ändå aldrig som man planerar.

Kanske ska be Mickan köpa med sig en cola eller nåt? Pappa drack upp våran igår typ. Men i värsta fall kan man ju dricka bubbelvatten med saft, vanligt vatten eller bara saft går ju också [tro mig, been there done that]. Nu ska jag se om jag får liv i hunden som fortfrarande ligger och sover. Hon är ju fan värre än mig. Hörs!

is that a smile on your face?


Vattnade precis allt i trädgården, funderar på om det är dags att göra lite lunch medans jag lyssnar på Darins nya singel, Lovekiller. Jag är kär. Jag tror aldrig att min stora kärlek till Darin riktigt gick över, men nu är jag helt säker på att den är starkare än någonsin och jag tänker stå längst fram med min underbara vän JoyMalmamarknaden den 30 Juli. Jag hoppas att hon kan dela med sig av sin blivande man, som på den gamla god tiden? Jag ska skriva som jag gjorde i en av mina andra bloggar för längesen: det var ju på något sett Darin som höll oss samman. När vi lämnade [om vi nu någonsin gjorde det] honom, gick även vi skilda vägar. But now we're back, och se? So is Darin.

the scar you left can't be repaired

Godmorgon.
Har varit vaken sen sju i morse, sjukt. Mamma ringde då, bad om att få bokningsnumret till kryssningen. Dom åker en 12-timmars idag. Efter det gick jag och la mig igen, men efter bara ett litet tag blev jag mosad av en hund som klart tydligt visade att det var frukostdags. Och eftersom Sofia åkte med på båten och jag lovade att vara hundvakt, så kunde jag inte göra annat än att lyda. Efter det har det inte gått så bra med sömnen. Nahla har gnällt och gjort ljud ifrån sig, och jag undrade om hon var kissnödig eller nåt. Så jag ropade på henne och frågade, och svaret jag fick var att hon la sig i min säng. Dvs tog upp halva sängen. Och där ligger hon kvar ännu och sover, lillen.

Så, eftersom jag har huset för mig själv tills päronen kommer tillbaka, undrar jag vilka som kommer hit och hjälper mig riva det? Haha, kan ju inte underhålla mig själv en sådan dag. Icke sa nicke. Ni som vet vart jag bor, kom hit vettja! Dagen är lång, och vi har en hel villa för oss själva och en stekade sol på himlen.

Stor hund i sängen = ingen sömn till emma

Morden i Midsomer

Sitter just nu och faktiskt fryser i mitt rum. Men tänker inte stänga fönstret eller stänga av fläkten för det kommer bli så grymt varmt inatt då. Drog istället på mig en tjocktröja och hämtade lite ostbågar. Ska snart kolla på Morden i Midsomer, missade ju det igår eftersom vi befann oss på Allsång på Skansen och blev tv-kändisar. Jag hade inget batteri på ena min mobil, då när jag startade den idag så hade jag mer än 10 olästa meddelanden. Känns bra att vara populär ibland. Men nu blir det favoritserien med Barnaby.

Drömmen om dig är sann


Jag svävar fortfarande på moln, gah

Stockholm i mitt hjärta

Precis kommit hem efter en heldag i Stockholm med världens bästa Malin. Tog bussen in till Flen med henne 05.50 i morse efter ca två timmar sömn. Sen blev det att ta tåget 06.14 till huvudstaden och där buss ut till Skansen. Rejäl resa sådär på morgonkvisten, och jag måste erkänna att det var tungt håll ögonlocken öppna och få benen att vandra framåt.

Klockan nio öppnade Skansen och jag och Malin blev 95:or för en dag [billigare inträde]. Vi tog plats längst fram, lite på sidan av och det är väl på den platsen vi har spenderat dagen. Spelade UNO, drack vatten.. massor av vatten, brände armar och ben, käkade pastasallad, köpte dyra Ahlgrens bilar, satt och tyckte synd om oss själva, gömde oss under ett paraply och hängde med i allsångerna under genrepet.

Klockan slog åtta och Allsång på Skansen startade. Cotton Eye Joe Show [fd. Rednex], Darin, Timoteij, Movits!, Olivia Stevens och Kikki Danielsson. Jag kan nu kalla mig själv för tvkändis, ungefär. Fick sjunga i micken tre gånger. Det är väl ganska coolt? Och även Malin fick några toner ut i högtalarna rakt in i allas tvapparater at home.

Och jag måste erkänna [förlåt Joy..] att jag nog fått tillbaka min crush på Darin. Fick först sjunga i micken på hans allsång, då jag fick en shock och tappade texten totalt. Han skrattade, jag smälte. Sen kom han fram igen, under direktsänningen, och jag vågade titta in i hans underbara bruna ögon. Pulsökning på hög nivå..


Är iallafall hemma nu, och jag känner mig så grymt ofräsh. Är grymt smutsig, jag som duschade i morse och allt. Och har bränt mig rejält från axeln ner till skuldran på vänster sida.. men innan jag gör något åt det ska jag kolla på kvällens avsnitt av Allsången på webben medans jag äter en efterlängtad måltid.








Reseproblem?

Sitter just nu med Malin i ett överdrivet varmt rum, men det ordade mamma med ett lyfta ner en av fläktarna till mig. Vi tog oss en cykeltur till stallet och gav hästarna mat och åkte sedan vidare till Ågläntan för att ragga skjuts till Stockholm imorgon. Visade sig att han inte jobbar inne i stan och därför inte kan skjutsa oss hela vägen till Skansen, och vi måste därför åka tunnelbana. Vilket kanske inte är det smartaste altenativet när det gäller mig och Malin.. Så nu kollar vi om vi ska åka tåg istället, men då måste vi ta buss till Flen tio i sex, vilket är ett klockslag som inte existerar i min värld längre.
Får se hur det går, längst fram på Allsång på Skansen ska vi iallafall!

En annan händelselös dag

Natten var lång och sängen delades med en 42kiloshund. Pappa körde vilse och bror gav sig ut på biljakt med cykeln medans mamma inte orkade bry sig. Tidigt i morse dundrade någon in och flög hit och dit medans jag iaktog med att haltf öga öppet. Sneaky

Sov bort hela dagen somvanligt. Har annars bara setat på en stol och bara stirrat på himlen medans tankarna har snurrat runt på sånt jag inte vill tänka på. Fick även besök av en författare och satt och tjuvlyssnade medans han och pappa pratade historia. Sen blev det lunch som bestod av pasta- och skinksallad. Där fick jag lyssna på en idiotisk diskussion som jag sedan lämnade för att ta plats i solstolen. Och där har jag legat fram tills nu.
Kul tjej, kul liv.


Senare kommer eventullet Malin hit. Då ska vi göra sånt bara vi kan sen ta en liten sväng på pållarna. Imorgon bär det förhoppningsvis av till Stockholm med Sofia, ska nog ringa henne och prata om det nu. Blir nog skönt att sitta på Skansen i tolv timmar för att vänta på att Allsången ska börja. Men det är det värt.

It's only judgements in your eyes

Då var man hemma igen. Och det är natt. Och jag har inte en enda alkoholdroppe kvar i blodet. Great. Kommer bli en tuff natt, och jag är inte säker på att jag är tillräckligt start.

Jag hör hur dom ligger med varandra på våningen ovanför

Kom precis hem från Flen. Hängde med mamma och faster in och tittade in en sväng hos Malin. Planerar lite över en resa till Stockholm under veckan, får se hur det styr upp sig. På vägen hem skulle mamma käpa en kebabrulle till Mange, så jag köpte mig en french hotdog, som smakade lika illa som förra gången.

Nu ska vi hämta upp pappa, Fredda och Mange hemma hos Fredda och bege oss till Bella&Micke igen. Skönt. Det betyder att jag får dricka och just idag behöver jag det. Idag är jag inte stark någonstans, hade inte ens mod att berätta för dig vad som har hänt.

it's always the same

Sitter just nu hemma hos Bella&Micke där det är fullt ös med blandade känslor. Har pratat med Sandra en stor del av kvällen, dampat på att det inte finns någon mottagning och en del andra småsaker. Men just nu har allt gått över styr. Jag har redan försökt förklara mig en gång.. men jag vet inte om jag lyckades. Därför ska jag nu försöka igen, och inte alls vara så blygsam med vad jag menar.

Jag är ingen jävla Barbara, okej? Bara för att en kille är kåt särar jag inte på benen, men det verkar vara det dom tror. Varför? Jag har legat med sex personer under mina 16 år. Det finns dom som är yngre och har en betydligt större siffra. Men det är ju så, och kommer alltid vara. Så länge en tjej har legat med flera killar, blir hon automatiskt en hora. That's it. Bara för att jag har legat med dom personerna, betyder det inte att jag är stolt över dom och vill ha fler. Egentligen finns det bara en jag verkligen vill göra det med, på riktigt. Och det är killen jag gillar, och ha gjort under tre års tid snart. Dom åren har varit jobbiga för mig, det kan mina närmaste skriva under på. Just därför har det kanske blivit ganska mycket på en gång nu på senaste tiden. Jag kan inte glömma honom, och försöker därför förtränga honom med hjälp av andra.

Ni får väl vara mogna jävlar och göra mig känd med erat snack, skapa köer utanför min dörr med kåtbockar som kommer bli besvikna när det inte blir något. Jag har slagit till mig själv på käften och sagt att jag är bättre än såhär. Om jag fortsätter kommer jag snart inte kunna förneka allt som sägs, fast jag knappt har hört hälften.

POOLPARTY

Godmorgon, eller eftermiddag?
Har precis tryckt i mig två hemmagjorda hamburgare. Faster är på besök och nu kom även Sofia och storebror min hem. Snart bär det av till Ågläntan där Bellisen fyller 31år. Grattis snygging! Kommer nog inte uppdatera mer idag, för nu står det bara ös på schemat.

Inatt är jag din.

Har precis kommit hem och bäddat rent i sängen. Gjorde mitt bästa med att bära in allt som hängde på vädring och gräva fram lite påslakan utan att utföra allt för mycket oväsen. Planerna blev lite ändrade, som ni kanske märker. Men kvällen var chill, lite stelt här och där men jag hade trevligt. Hamnade tillslut med Sofia i taxin hem till Skebokvarn och chillade en stund på hennes place innan jag kom på att jag vill spendera natten i min egna säng och vakna upp med ångesten i tryggheten. Tro mig, den kommer.
Godnatt.. eller morgon. Whatever

Fridaynight, it's time for partyyyyy

Sket sig med Lager, blev så stressigt för mig. Nu beger jag mig till Sofia en stund, sen ös hela natten och lite längre. Ses i dimman, gott folk. Yeeeeeeeeee

En man utan kunskap är som odjuret i skogen


Har precis städat lite, dammsugit och rivit ut allt ur sängen och hängt på vädring. Lika bra att göra det när jag ändå inte ska vara hemma under natten. Ska nu hoppa in i duschen, sen dra till Lager 157 med pappa. Ska nog köpa ett par vita converse, om pappa betalar. Sen drar jag hem til Chrille på inflyttningsfest. Blir nog nice, hoppas jag.

Vinner en ny, förlorar en annan.

Jag borde ha förstått att det skulle komma, känt det redan innan du yttrade orden till mig. Känns som jag förlorat en bit av mig själv, en bit som redan hängde löst. Kan förstå hur du tänker och varför du känner som du känner, försöker inte försvara mig nu eller något, men det har faktiskt inte varit så enkelt för mig.

Men det kanske var bra för mig att höra detta. Det fick mig att tänka till. Jag kan inte finnas för alla, och samtdigit ta hand om migsjälv. Jag kan inte fixa allt med alla under en sommar, det är helt omöjligt. Hoppas bara att det går att lösa, för tro mig, du betyder mer än vad både du och jag själv tror.

Madame Tassauds

När jag blir arton ska jag åka till London, det har jag bestämt. Ska även åka till New York och Paris någon eller flera gånger innan jag dör. Men när jag är i London ska jag gå på Madame Tassauds, det är en stor dröm för mig som jag vet kommer slå in. Då ska jag stå bredvid min Rob och låtsas att det är vi, han och jag. Det kommer ju nästan vara så. Jag ska krama honom, pussa honom och ta hundratals kort. Sen ska jag förvara minnerna på en säker plats som jag kan plocka fram när jag ligger på botten.

Låter vinden leka i mitt hår


Sitter ute och väntar på ett regn som jag kan förlora mig i.

Ett ständigt äventyr

Jag är alltid påväg någonstans. Ibland är jag på så många ställen att jag inte längre vet vart jag befinner mig eller om jag har med mig alla delar. Kan kännas bra, men också ganska otäckt.

Igår tog jag mitt vrålåk, Gamla Bettan, in till staden i trettio graders stekande sol. Kanske inte var så normalt att göra, men vem bestämmer egentligen vad som är normalt eller inte? Mötte Sandra, Johanna, Marcus, Johan, Stinky och Chrille nedanför Himlabacken, vilket betydde att jag inte fick mitt efterlängtade dopp på orrö. Blev istället beslagtagen på min cykel och fick då gå hem till Chrille där det inte hände ett skit. Blev hungriga, så jag, Sandra och Johanna gick till Snabben och käkade chickenbits med pommes, delicious.

Efter det var klockan halv sex drygt, så jag begav mig till Gapskrattet för att genrepa och soundchecka. Bara under den lilla stunden [utan publik] hann jag bli nervös och jag var helt skakig på rösten. Tog ett par djupa andetag som inte hjälpte ett skit. När jag var klar satt jag och chillade en stund på publiksplatsen med M & J, där jag kände mig så betydligt mer hemma. Tillslut blev klockan sju och jag mådde illa, hade hjärtklappning och blev intervjuad av två tidningar. Men jag kom upp på scenen, tog mig igenom först A lonely September, sen Hallelujah och sedan ledde jag en allsång. Det blev såklart En kväll i Juni, ingen sommar utan Berghagen.

Efter alltihopa lämnade jag min sångkariär och blev bara Emma igen tillsammans med Sandra och gänget. Gick runt lite på stan, mötte upp Kim som hakade på hem till Chrille. Där intog alla varsinn plats i sin enga lilla värld och väntade på bättre tider. 22.05 skulle Sandra och Johanna med bussen till Katrineholm, så då lämnade jag också grabbarna. Drog istället ut Malin på raggar-åk. Åkte till Statioil, köpte godis. Satt och hängde i en busskur då Johan, Chrille, Linus, Stinky och A-K gick förbi och stannade en stund. Efter dom gick, åkte vi tillbaka till Statiol och köpte sommarens måste, cola. Vi var stenhårda och körde några varv runt Preem-tanken och sen slog vi på stort och körde runt i rondellen, sedan tillbaka till busskuren.

Mörkret, kylan och myggen kom och jag ville inte cykla hem. Försökte få tag på Julia, men utan resultat. Laddade krafter inför att kämpa mig hemåt medans jag skjutsade hem Malin till Rundvägen [eller Rundlövet som jag kallade det.. fråga inte varför]. Julia ringde. Hon sa att hon kunde skjutsa hem mig och jag fick ett litet glädjeskutt. Men hon var tvungen att kolla klart på Sex and the City, så hon skulle komma någongång efter tolv. Jag tvingade M att stanna ute med mig tills dess. Vi gjorde intrång på Lötenskolan och beslagtog gungorna. Snackade om gymnasiet, pojkar, vänner och annat bullshit. Efter J hade ringt dumpade jag Gamla Bettan i cykelstället inne på Rundis och lät M gå in och kolla klart på Emil i Lönneberga.

Jag och J dunkade på högsta volym hela vägen till Skebo där vi bestämde att jag skulle köra en sleep-over i Mellösa. Så jag gick in, berättade mitt nästa stop för papsen och sen drog jag igen. Körde svängen över stan för att kolla om någon levde. Tror vi såg en människa! Hemma hos henne blev det allmänt snack, Jims värld sen sova. Vaknade av att alarmet ringde kvart i tio. Då var det bara att packa ihop alla grejor och ta sig in till Flen igen eftersom J hade en klipptid halv elva. Jag dumpades vid Rundis där jag hämtade pärlan och drog mig hemåt. Mötte pappa på vägen, och slängde iväg en liten vink.

Nu har jag precis käkat och sitter i sängen och chillar. Det blåser somfan ute. Inte okej. Jag som hade tänkt att steka och jobba på brännan. Time to change plans. Jag brukar vara ganska bra på det, men hjärnan är lite ur funktion atm. Men nu vet ni att jag lever iallafall, får se vad som händer härnäst.

Autografer tar vi en annan dag.

Förbereder mig inför rampljuset.

God morgon världen.
Ska snart börja putsa gitarren och kolla om rösten funkar idag också. Ikväll smäller det. Gulp. Skulle varit helt okej om jag visste att det bara skulle vara pensionärer där.. men nu när alla fått reda på att jag ska uppträda blev det helt plötsligt en mycket lägre medelålder.

Ska iallafall åka till Flen vid ett och träffa Sandra, Johanna och Dennis [?] sedan dra till orrö och steka som ingen annan kan. Antar att det kommer vara överfullt där en dag som denna. Men det är nog det sista jag kommer oroa mig för..

Kvällens bästa:

Jag: Men herregud, det är ju något på taket. Kolla, helvete vad vidrigt
Pappa: Det var ju bara katten..
Jag: Är du trög eller? Den hade ju huvud och ben, vafan!
Pappa: Emma.. har du någonsin sett en katt utan huvud och ben?!

When I get older, I'll be stronger.

Urg. Kollade precis klart på en film med mamsen och papi, en rysare typ kallad The new daughter. Jag har nog tappat stinget för dehära med skräckfilmer. Iallafall utan mitt six-pack plus alla kuddar och täcken. Pinade iallafall mig igenom psykfilmen och nu ska jag dra mig mot sängen [med Alvin och gänget 2 rullandes].

Eclipse var annars lika bra som alltid, och jag måste nästan se den igen. Päronen stod utanför bion redan när vi klev ut, mina twilight-fans och jag. Blev en kort resa hem där matlagningen påbörjades och jag såg att jag hade fått post. Ett brev från banken som jag inte fattade ett skit av, men läste ändå. Sedan ett gymnasiebrev. Från Eskilstuna. Stod att jag kommit in på hantverksprogramet, hälsa- och kroppsvård på S:t Eskil. Det kom inte som en överraskning. Jag väntar mer på brevet från Flen. Där jag inte alls är säkrad en plats. Men HVHK är helt okej, det är bara resandet jag vill slippa.

Nej, sängen var det. Imorgon är det en stor dag och då vill man ju inte ha några påsar under ögonen.

Baby, we got nothing left


Nu drar jag till Joy och spelar monopol. Hörs antagligen ikväll efter bion!

With the dog by my side

Bokstavligt talat. Nahla tar upp halva sängen, men bara för att hon är söt får hon ligga kvar. Sitter och pratar med Sandra och Joyzie. Ska snart börja fixa mig och dra in till Flen och leka med Oboyen. Ikväll är det bio som gäller, Eclipse för tredje gången. I'm inloved. Inget stekar väder idag, men det är chill. Det är imorgon det måste vara fint, när hela gänget och många fler ska ösa på Orrö. Första gången på hela sommaren som jag besöker stället, hehe.

Ensam på bussen med ett huvud fyllt av tankar

Haft en riktigt trevlig dag med först Maja i stallet då vi tog en uteritt på en och en halv timme, sedan äventyr med världens bästa Sandra, Johanna, Dennis och Freddy i Katrineholm. På bussresan hem får jag magsmärtor när jag tänker på allt som har hänt och vid tio blir jag hämtar på stationen och får reda på att mamma är på sjukhus.

Att jag aldrig kan få ha en smärtfri dag. Är det något slags straff?
Jag tycker dock inte att jag förtjänar det.

Only with you by my side


Ny vecka, nya planer:
Måndag - Morgonridtur med Maja, sen Katrineholm och träffa Sandra
Tisdag - Eclipse för tredje gången med Joy och Emma.
Onsdag - Träffa Sandra, Linus, Johan och eventullet Chrille och uppträda på Allsång i Flen.
Torsdag - Chill [?]
Fredag - Inflyttningsfest hos Chrille med bästa Sandra m.fl
Lördag - Bellas birthday-party!
Söndag - Chill [?]

People like you brings out the worst in me

Idag har solen legat på rejält och termomertern har visat cirka fyrtio grader. Det har vi absolut förtjänat efter denna långa och äckliga vintern.

Chillade med Pe ute på en filt mitt i solen med en glass. Gick sedan för att möta Angelica, men stannade vid Maja och pratade lite om allt och inget. När Angelica kommit fram till oss begav vi oss tillbaka till filten igen och stekte. Käkade lunch som innebar stekt korv med bröd och fick reda på att Pe blivit vegitarian [snacka om längesen jag träffa'na]. När hon blev hungrig begav vi oss till hennes place där vi blev bjudan på glass, säkert fjärde för dagen. Chillade en stund på studsmattan, sen drog dom på moppen hem till Angelica medans jag knallade hemåt.

På hemmaplan tog jag och gitarren plats i en solstol på altanen. Har äntligen kommit på vilka låtar jag ska köra på onsdag. Vet inte om jag har berättat det, men ska uppträda på Allsång i Flen då. Kanske blir sisådär hundra personer, inget stort. Men jag är livrädd. Hatar att stå på scen, sjunga och spela är något jag gör i smyg på ett ungefär. Sitter i ett hörn för migsjälv och skriver en låt lite då och då. Kommer antagligen kräkas innan jag kliver upp, snubbla på scen och sjunga i helt fel tonart.

Mitt i mina övningar ringde Sandra. Och efter det började äventyret. Som fick mig att flippa totalt. Var tvungen att gå [springa?] av mig, så frustrerad var jag. Jävla idiot, är allt jag kan säga. Tycker synd om dig, gubben. Med dom tankarna kommer du inte komma långt i livet. I feel sad for you.

Annars så blev det middag på baksidan med pappa, storebror och Sofia eftersom mamma nästan gått och dött. Hennes hals är iallafall borta. Eller, den finns väl någonstans där imellan uppsvulnaden.. men just nu är den ganska okontaktbar. Sitter just nu och väntar på att Sandra ska ringa igen. Hann inte riktigt prata klart eftersom jag skulle äta mitt i samtalet. Sen måste jag krypa ner i sängen. Imorgon blir det en morgonritt med Maja. Ska vara i stallet halv nio. Kämpigt.

Happy birthday

Pappa och jag har precis varit nere med återvinningen i värmen. Har varit ute sisådär femton minuter, och svettas redan. När pappa är klar i duschen drar vi in till Flen och tar en fika hos farmor. Hon fyller 77år idag. Grattis farmor

Efter det hämtar vi upp Pe som hänger med hem till mig. Underbart. Har inte träffat henne på.. alldeles för länge. Blir väl stek i solen, en glass i handen och några dopp i sjön.

Alvin and the chipmunks

Vaknade vid två idag. Hatar när jag sover bort hela fina dagar, men jag låg ganska mycket minus på sovsidan så det var nog lika bra. Eftersom mamma är sjuk så fick jag uppdraget att ta hand om huset. Som såg ut som skit, ye. Det var bara att vrida på Winnerbäck på högsta volym och sätta igång. Sprang runt i sovtröjan hela dagen och svettades som en gris. Varför vill alla svenskar åka utomlands? Kolla på termometern, trettio grader i skuggan. Jag klagar då inte.

Vid fem hoppade jag in i duschen och fixade mig sedan innan pappa körde in mig till bion. Var tvungen att se Eclipse igen. Edward är så underbart snygg och filmerna är så otroligt bra. Dog nästan lite mer den här gången än förra. Har även funnit en ny kärlek [förlåt Eddie, but you're still the best ♥], Kiowa Gordon. Han spelar Embry Call i varulvsgänget och är så grymt söt. Nu får jag andas lite innan jag på tisdag ska kolla på den ännu en gång med Joy, the Jacob Black lover och Emma.

Men nu ska jag kolla på Alvin och gänget 2.

Längst ut till höger ser ni sötnosen, mjao.

I want my own Edward.

Har varit ute på en riktigt mysig ridtur i Skebokvarn naturer tillsammans med Bella och Ebba. Första gången jag hoppade upp på Kaliff, och han var underbar. Verkligen världens snällaste. Kommer nog hamna därute väldigt ofta och ta några ridpass på paddocken och chilla ute i skogarna. Nu ska jag byta om sen kommer snart Julia och plockar upp mig. Ska följa med henne till Sparreholm på ett litet ärende, och sedan hem igen. Premiäråkning med henne som fick körkort för bara någon dag sen. Spännande!

Nu leker vindarna bland trädens kronor

Kom nyss hem från Sofia. Nu har jag bytt om och ska snart käka en korv, sen drar jag till stallet och tar en ridtur med Bella i sommarvärmen. Love it

Another night to remember











Jag fucking älskar er. Kommer bli tomt utan er vid min sida varje dag

Medans solen stiger upp tar jag mig en tupplur

Natten har spenderats i mellösa, mestadels vid badet. Ingen sömn såklart och vi har inte underhållt oss med annat än nattbad, bullshit och natthumor. Stackars grannar, kan inte varit en lätt natt. Ber så mycket om ursäkt. Halv sex pallade vi inte längre och rev ner ett onödigt tält och drog oss hemåt Beccis. Där ringde J sin morfar som kom och hämtade henne, mig och M medans Mallisen låg uppe och sov för fullt igen.

När jag kom hem, så var det såklart låst och jag hade somvanligt ingen nyckel med mig. Testade att knacka för att se om någon reagerade. Inget resultat. Testade ringa från min cp-telefon till mammas mobil. Möttes av en röst som sa att jag inte hade några pengar kvar. Skickade ett sms. Ringde pappa som det tydligen gick att ringa till [?] men hörde hur det ringde precis innanför dörren, så det var kört. Tog då plats på en pinnstol bredvid dörren och stekte i solskenet. Men det blev så grymt obekvämt så jag tog en tripp till baksidan och hittade en solstol som jag vecklade ut mitt i solen och proppade full med dynor. Sen tog jag plats och faktiskt njöt en stund.

Helt plötsligt öppnas bakdörren, och mamma kliver ut. Visar sig att hon hade hört sin sms-signal iallafall. Så nu ligger jag i min säng som aldrig varit skönare. Har ställt klockan på ringning så att jag ska hinna med bussen till Flen sedan till Katrineholm för att träffa Sandra. Skönt, är riktigt taggad. Så ska jag antagligen rida ikväll. Langar bilder och skit från kvällens händelser när jag vaknar. Eller orkar. Vem bryr sig? Godnatt

Robert Pattinson


My treasure

Tidvis har skakandet lagt sig

Ny dag, nya tag.
Idag fyller en av världens bästa sexton år. Vi samlar gänget at her place och gör sånt bara vi kan. Vi ska ge henne en födelsedag hon sent ska glömma, eller hur brudar? Jadå. Men innan sweet 16 partyt drar igång ska jag duscha, fixa mig, ordna lite stuff och hämta Malin. Klockan fyra ska vi vara på plats ungefär, så de är lika bra att jag sätter igång.

Bild från förra sommaren.

Jag är fast i en kropp jag inte längre vill bära

Det är vid sånna här stunder man ska stänga av datorn och bara försöka somna. Men det är mer smärtsamt för mig. Jag ser knappt vad jag skriver, men känner att jag måste få ut ord. Veta att någon läser utan att bry sig. Någon sitter och tänker "attention whore som sitter och skriver massa skit så folk ska tycka synd om henne", och det är precis vad jag vill höra så att dessa patetiska tårar tar slut någon gång.

Jag försöker ta tag i mitt liv men det är inte så lätt när ena halvan redan dött.

RSS 2.0