Just a rumour

Idag har varit en liten annorlunda dag, och jag har totalt tappat huvet. Börjar kanske förstå vad det beror på. Skulle ju till Sandra i Katrineholm idag, med dom vanliga bussarna. Men jag låg ju en helt timme efter, och missade därför dom [jag är blond som orginal] och bad då istället mamma skjutsa in mig till Flen efter maten så jag kunde hinna med 14.10 bussen. Sitter där vid OKQ8 och väntar, klockan blir 20 över och då ringer jag Sandra och berättar hur de ligger till. Visar sig att det är en buss som endast körs under vintertid, så då gick jag till Malin och fördrev tiden fram tills nästa gick 15.32.

Jag kom tillslut fram till Katrineholm och träffade saknade Sandra. Vi hängde i trapporna och drack cola, som en helt vanlig sommardag. Sen fullförde jag nästan mitt uppdrag och ringde på hos en viss J som ännu en gång inte ville prata med mig. Men denhär gången var iallafall hans pappa trevlig mot mig.

Hann iallafall med 18.15-bussen hem då jag kom precis lagom tillbaka till Flen då Allsång i Sveaparken skulle starta. Satt och gungade i takt med Joy och Michaela. Efter det begav vi oss på en runda i Flen. Eller, dom var elaka så jag gick en egen väg medans dom gick runt och leta efter mig. Efter det hamnade vi hemma hos Joy där jag äntligen fick min Ben & Jerry's som jag glömde där sist.

Satt och pratade om allt och inget, och vid halv tolv gick Mickan hemåt. Jag satt och väntade på att mamma eller pappa, som befann sig på Mozarella, skulle höra av sig när taxin hem skulle avgå hemåt. Nog ringde dom, dock när dom precis hade gått av taxin hemma i Skebokvarn. Detta är tredje gången mina föräldrar glömmer bort mig. Men ingen skada skedd, taxin kom körde fram och tillbaka en gång till för att jag skulle lämna Joy så att hon kunde sova.

Har precis slängt i mig en måltid som bestod av makaroner och köttbullar. Mår nu riktigt illa, men det är antagligen eftersom jag inte har käkat något på hela dagen som magen fick en chock. Ska nu krypa ner i sängen, och imorgon väntas grillparty at our place. Hoppas verkligen att magsmärtorna går över tills dess..




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0