start of something new.

Ännu en ledig tisdag har spenderats hemma, mestadels med papsen. Och nu är det bestämt att idag lämnar jag min livsstil bakom mig och vaknar imorgon upp i ett helt nytt liv. Hej då chips, ben&jerry's, läsk, pizza och allt annat onyttigt som alltid lyckas klämma sig in i min vardag. Fr.o.m nu gäller en riklig frukost, lunch och middag bestående av bra mat och mycket sallad och sen långa kvällspromenader med pappa! Det är nu eller aldrig, och NU verkar vara det bättre alternativet.

Så ikväll frossar vi tillsammans, köpt den sista B&J:n och vaniljcolan som jag kommer sakna. Då kanske ni undrar hur det blir med alkoholen och rökningen? No worries, jag kommer fortfarande vara med i dom krokarna. Har en grym 18-årsfest som håller på och planeras för fullt och partybrud kommer jag alltid att vara!


LOVE

jag är rätt mycket med mig själv, precis som du.

Haft en riktigt trevlig ikväll med nästan alla mina brudar. Nu kryper jag ner i en tom, ensam säng för fjärde natten i rad och längtar efter mitt hjärta. Kan trösta mig med Lasse strömmande ur högtalarna och att jag får krama om Joy imorgon ändå.


LOVE


in till stan.


this is what I'm made of.

Precis kommit hem efter en heldag på Mellösasjön med en massa trevligt folk och fyrhjulingar i alla storlekar. Helt sjukt kul det är att sladda runt och bara gasa! När jag fixat ett jobb (som kanske är på gång!) ska en fyrhjuling vara överst på införskaffninfslistan! Kröp precis ner i min onepiece för att få igång värmen innan det är dags att göra sig i ordning för ikväll. Ska käka ute och gå på bio tillsammans med mina grymma brudar! En dunderbra lördag!


LOVE

one of some special boys.


se upp i backen!

Bloggpaus ett tag, sorry för det men har inte varit på topp den senaste tiden. Skoldagen har idag rent utsagt varit ett helt helvete, men avslutades med många skratt. Blev en tripp till Vilstabacken under idrottslektionen och där visade vi alla att man inte ska leka men hv2b. Visade sig att människor faktiskt kan flyga och att små barn ska passa sig för sånt (nej, jag råkade inte alls köra på en liten pojke). Hade sedan en timmes pratstund med Joy över telefonen och nu är mysoutfiten på. Ska mysa i min ensamhet med Remember Me blandat med chips och godis. Föräldrarna åker på bio så har även huset för mig själv ett tag. 

Kan inte beskriva hur skönt det är med helg, och att jag älskar planerna som är inbokade. Dock utan min underbara pojke, igen, som jag dessutom spenderade pengar på idag. Iår blir det första året som jag faktiskt har någon att dela alla hjärtans dag med, så det är klart man lyxar till det lite.


LOVE

another tuesday.

Att komma tillbaka från skolan efter helgen var jobbigare än vanligt. Under sista lektionen orkade jag inte fullt ut så lät Oskar och Pontus kidnappa mig till Strängnäs. Där åkte vi, om ni frågar mig, överallt innan vi äntligen hamnade i Stallarholmen och jag fick besöka en efterlängtad toalett. Myste sedan med B&J och marabouchoklad tillsammans med älskling och världens sämsta film, Ligg med mig.

Sovit som en gud har jag gjort, levde knappt när Oskar pussade mig hejdå innan han åkte till skolan i morse. Som vanligt är jag ledig på tisdagar eftersom jag inte har något praktik än. Har spenderat hela förmiddagen ensam och kollat på Warrior, käkat upp resten av B&J'n och längtat efter sällskap! And soon he will be back.

LOVE

war horse.

Nyss kollat på en mysig men hemsk film om en häst och en pojke som gör allt för varann. Rekomenderar den starkt, även om några scener kändes i hjärtat.


jag kan flyga, jag är inte rädd

Min kväll blev inte riktigt som jag önskade i tidigare inlägg. Fick dock hämtmat, Ben&Jerry's, massa annat onyttigt och en hel kväll med mamma! Fick dessutom krama om Joy en snabbis så jag klagar inte. Fick nästan bio också. Alla Sällskapsresan-filmer på storbildstv är helt okej. Mycket skratt. Vissa andra är ju på 25-årsfest, dom lär väl storma in snart men tror inte det kommer påverka mig med tanke på hur trött jag och hela kroppen är.

åh vad jag längtar till sommaren

everything seemed to be perfect, until I woke up and realized that it only was a dream.


jag vill ha dig som jag hade dig förut.

Igårkväll (natt) blev jag kidnappad av Sofia och Julia hem till Sugosexan! Visade sig bli en riktigt trevlig kväll som avslutades framåt 6 i morse med Stockholm Boogie rullandes. Ändå var vi alla uppe vid 9, pigga och glada. 

Idag känner jag ett otroligt sug av att bara göra någonting. Gå på bio, bowla, käka ute (?) och sen avsluta kvällen hemma med en Ben&Jerry's och annat onyttigt. Frågan är bara vad och med vem eller vilka. Någon som känner samma sak som jag är välkommen att höra av sig!


LOVE

just nu: herkules på gammelsvenska. hörde jag fredag?



det man inte har i huvudet får man ha på bankkortet.

Idag har jag spenderat 46 kronor på att ta mig hem från skolan. Eftersom jag dom senaste dagarna har åkt bil till och från skolan har busskortet varit oaktuellt och därför legat begravd i fickan på en av alla mina jackor.

Men nu sitter jag iallafall hemma, nyduschad och såklart så är min underbara onepiece på (och lär antagligen vara de ända tills söndag)! Ikväll kommer min bror hem från Småland och hälsar på. Black & White är det som står på menyn blandat med massa prat och allmänt familjemys. Får se om älsklingen trillar in också, men sånt kan man aldrig veta!

Nu ska jag fixa lite i rummet, ser ut som ett bombnedslag (utan överdrifter). 

LOVE

katten findus.

Sitter i skolan och spenderar lektionerna utan lärare. Igen. Snart är det dags för lunch och efter det tre långa timmar innan jag äntligen blir hämtad av hjärtat och vi åker hem till honom. Tänkte att jag kunde lägga upp några bilder från mina fotolektioner så ni inte tröttnar på all text. Stallkatten Findus fick ställa upp som modell, och visst är han väl söt?



en försenad julklapp.



Äntligen har min efterlängtade onepiece hittat hem. I denna ska jag ikväll mysa framför Pocahontas och varma mackor. Men först ska jag ta mig genom duschen och förbereda mig inför skolan imorgon, för idag har jag ju faktiskt varit ledig!

LOVE

en av mina änglar blir idag 20 barre!


you make me rise when I fall.

I morse var jag uppe med tuppen för att vinka av mamma och pappa (och för att fira friheten). När dom hade åkt blev det ovanligt segt, men då fördrev jag tiden med lite pianospelande och facebook-häng. Tro det eller ej, men jag tog mig faktiskt i kragen och släpade in 12 säckar med ved också! Har även handplockat med massa strunt som låg framme så nu ser det hyfsat snygg ut i hela huset, det är ju bra med tanke på att det eventuellt kommer hit lite folk ikväll och håller mig sällskap. 

Annars har jag precis tagit mig genom duschen så när jag hittat orken ska jag börja fixa mig. Sakta med säkert! Håller även en tumme på att josefine överkommer sin att-åka-buss-ensam-skräck och tar sig hit!

LOVE

fix & trix


Spenderat dagen i skolan, kvällen på toan och natten med att designa om bloggen. Fortfarande lite småfel som jag inte orkar ta tag i nu, det står nämligen en tom säng bakom mig som skriker efter sällskap!


Imorgon åker mina föräldrar till Vetlanda i Småland och hälsar på storebror, Hanna och hennes mamma. Det betyder att jag är ensam hemma från imorgonbitti till söndag eftermiddag. Var det någon som sa fest?

Godnatt

Back to school.

Första dagen tillbaka i skolan blev otroligt lugn faktiskt. Och det kändes så otroligt skönt att träffa mina flickor igen, speciellt Sandra och Frida! Det bästa var nog när vi fick reda på att hantverkslektionen var "inställd" för att ha individuella samtal med varje elev amgående praktiken som vi har varje tisdag. På de fick jag även sluta tidigare så jag hann med 15.20-bussen hem, vilket ledde till att jag kom hem kvart över fyra istället för halv sex! Och sist men inte minst så fick jag VG som slutbetyg i psykologins A-kurs, lycklig!!

Nu borde jag egentligen göra en naturkunskapsuppgift, men jag orlar inte. Tar istället och kryper ner i sängen för att invänta helgen. En helg utan planer dock, men ändå. The weekends keep me alive

black and white.


Spenderat hela gårdagen och idag med detta underbara instrument. Har en stor överraskning på gång till min fina kusin Julia. Tur att man har något att underhålla sig med när dagarna känns långa och tråkiga. Och imorgon drar skolan igång också. Det ända positiva med det är att jag får träffa mina saknade brudar igen! 

Nu ska jag ta mig genom duschen och bli människa igen, leta fram alla skolböcker och lite kläder som kan få äran att hänga med på det nya året. Och eftersom jag köpt 10 nya nagellack ska jag pynta ngalrna innan denna dag är slut.


LOVE

körkortsteori.




a very long night.





Kan inte sova. Spenderar natten med Gossip Girl och att sakna pojkvännen.


en kylig vinterkväll.

Dom här senaste dagarna har varit ganska jäktiga, därför bloggen hamnat på sidan av. I torsdags spenderade jag dagen med Joy då vi spelade monopol och Wii, riktigt mysigt (även fast jag hade sämsta rundan på monopol). Åkte sedan hem för att proppa i mig en hel plankstek! Damn, vad gott det var. Senare rullade även pojkvännen in vi myste tillsammans med familjen framför tv:n innan sömnen tog över.

Igår gjorde ingen av oss många knop. Pappa och Oskar gick upp tidigt för att byta avgasrör på ena bilen, men det gick inte så istället hamnade vi återigen framför tv:n där vi sedan satt en stor del utav dagen med film efter film. Vid halv 6 åkte jag och mamma till Gunilla å Janne för att fira Janne. Det var trevligt och jag fick umgås lite med Julia som precis kommit hem från en kryssning (inte alls avundsjuk). Vi varade inte så länge och var strax hemma i soffposition igen.

Så vad står det på schemat idag? Hela dagen har gått och jag har inte gjort någonting förutom att ta mig genom duschen och plocka ner julgranen. Ja, tyckte faktiskt att det var dags. Julen var förra året! Skämt åsido, men nu är den iallafall nerpackad och sängen är bäddad. För en stund sen gav sig Oskar av också. Man blir rätt rastlös att vara här, så jag förstår honom. Själv ska jag nog möblera om i rummet, tända lite ljus och bara ta det lugnt tills min kusin Gustaf kommer och ska få en massage. Verkar inte vara någon som vill gå på bio med mig ikväll, så får väl fortsätta göra det jag är bäst på. Ingenting.

Friendship never ends.

Galna bilder från en galen kväll med ett galet gäng, kärlek till dom 







.

tick tack tick tack tick tack tick tack tick tack tick tack tick tack tick tack tick tack tick tack tick tack tick tack tick tack tick tack tick tack tick tack tick tack tick tack tick tack tick tack tick tack tick tack tick tack tick tack tick tack tick tack tick tack tick tack tick tack tick tack tick tack tick tack tick tack tick tack tick tack tick tack tick tack tick tack tick tack tick tack tick tack tick tack tick tack tick tack tick tack tick tack.



RSS 2.0