BACK TO BASIC.



Byxor H&M, basiclinne och tröja Ginatricot, halsband och arband Ur&Penn

LOTS OF LOVE, E

Du kan få bli min idiot.

Ibland undrar jag om det är mig det är fel på, om jag är den utan hjärnan. Blir så trött, så förbannat jävla trött. Världens finaste eller världens idiot? Så klart håller jag mig till idioterna, det är där jag hör hemma. Det har blivit en del av mig, dom dåliga och felaktiga valen har blivit rätt. Jag vet inte varför, men på något sett känns det lättare att bli sviken av en idiot än av dig. Ditt slag skulle vara hårdare och mer oförberett. 

Jag trodde jag var stark, åtminstone starkare.

MY HERO.

Har nyss haft värsta dampanfallet pågrund av att buss- pch tågtiderna suger. Börjar somsagt 12.30 imorgon, och då måste jag åka klockan 9.00 hemifrån för att de inte går någon buss förens 11.15 efter det, och då kommer jag missa tåget som går 11.13. Det innebär att jag måste vänta på tåget i sådär två timmar. Man undrar ju vad dom som sätter tiderna tänker med. Men nu har Bella räddat mig. Åker med henne till Malmköping sådär vid 9.20, chillar life med henne och tar sedan 11-bussen till Eskilstuna. Det gjorde mig lite gladare.

Ligger annars och kollar på Wallander. Ska snart krypa ner i sängen och sova, låter riktigt skönt. Har inte riktigt fattat att lovet är slut, men jag antar att det går fort när man har roligt!

LOTS OF LOVE, E

SUNDAY EVENING.


Har precis kollat klart på The Tourist tillsammans med pappa. Riktigt bra film, och att Jolie och Depp var huvudrollerna är ju ett megastort plus. Nu ligger jag och kollar på Lyxfällan. Ganska roligt att se hur dumma folk kan vara. Och att dom inte ens fattar när någon står och förklarar att det är kaos får ju en att tycka synd om dom på riktigt. Finns inte så mycket verttigare att spendera sista dagen på lovet med. Jag skulle behöva plugga lite matte. Får se till att göra de imorgon innan jag drar till plugget. Börjar ju trots allt 12.30!

LOTS OF LOVE, E

2011-02-27



LOTS OF LOVE, E

I DON'T WANT TO BREAK YOUR HEART, I JUST WANT A BRAND NEW START.


Nice lördag. Kom hem från Oskar vid typ halv fem. Intog chillpossition i en av våra underbara fotöljer tillsammans med min dator. Gick ner och käkade lite innan jag förflyttade mig till min saknade säng som har saknat mig grymt mycket. Har även haft sällskap av mamma som legat och snarkat i min soffa. Tur att man har hörlurar. Sitter annars och spammar Oskar överallt; msn, sms, skype och facebook. Dricker saft i mängder också. Snart är flaskan slut igen. Och juste, jag har varit nykter hela detta lov. Den som är chockad räcker upp en hand (räcker upp handen). Nu ska jag cama med Oskar, hihi.

LOTS OF LOVE, E

En dröm är allt som jag har.

En känsla av att sakna nåt, lilla fröken fräken hon längtar bort. En ensam flicka tömd på hopp. För höga krav, för mycket tjat, för många måsten nu idag. För lite tid att bara va. Fröken fräken gråter ensam nu igen. Salta tårar svalkar kinderna, min vän. Hela havet stormar, allting snurrar runt. Ibland känns allt så fel och allt så dumt. Men mamma säger allt blir nog bra, om du bara gör som hon och pappa sa. Om du bara sköter skolan som du ska. Men fasten mamma vill så väl, fast hon gör sitt allra bästa för att läka din själ, så känns det ändå inte bra. Mammas ord, dom tröstar bara henne själv. Tårar fyller trötta ögon nu ikväll. Dröm en dröm inatt där allt är underbart, om en värld utan måsten eller krav. 

LOTS OF LOVE, E

Stallarholmen. Igen.

Då var man tillbaka i Stallarholmen igen. Skulle egentligen varit singelträff i Eskilstuna idag. Jag och Malin skulle träffa Oskar och Rasmus, kolla bio osv. Men det blev inte riktigt som planerat. Dock så hade jag ingen lust att sitta hemma och göra ingenting en fredagskväll, så jag tog mitt pick och pack och besökte Oskar. Han välkomnade mig genom att slänga ner mig en snödriva. Charmig kille. Nu har vi precis käkat. Jag sköter partymusiken och han ligger i sängen och latar sig. Som vanligt. Ska nog göra en kuddattack på honom nu. 

LOTS OF LOVE, E

Det är som att ta den finaste man kan ha och kasta i skiten. Spotta och stampa.

Riktigt mysig natt inatt. Finns ingen bättre än Mallan att spendera natten bredvid. Dock vaknade vi båda två av att brandalarmet var igång, efter att vi båda hade drömt om samma ljud i ca. 20 minuter. Blev att studsa upp ur sängen vid 7.00 och fixa sig för att efter det åka till Malmköping där pappa Holm skulle checka gaddarna. Jag roade mig på många sett under tiden. När han var klar drog vi iväg till Eskilstuna för att bränna pengar. Fast först stannade vi till hos polisen där M skulle ta nytt passkort osv. Jag roade mig ännu en gång på mitt egna lilla vis. Sen var klockan 10.00 och det var dags att bränna pengar (dom få jag hade).

Vid halv fyra begav vi oss tillbaka till polisen för att invänta hemresan (hennes pappa jobbar där, fett coolt). Hade lyckats få med mig det ena och det andra i påsarna som jag kämpade med att bära. Visade sig att jag spenderat över 1000kronor när jag kom hem. Det tyckte pappa var ganska bra jobbat med tanke på att jag inte hade så mycket pengar. Tydligen så hade jag det. Skulle gärna fota och visa vad som flyttat in i min garderob, men har fortfarande ingen kamera och mobilen/camen suger ju hästkuk. 

Annars så har jag och pappa precis gjort färdigt det mesta på min helväggshylla. Bara finputsningen kvar nu, sen ska jag börja packa upp grejor så kanske de kan se ut som ett rum snart. Då ska jag även visa hur det ser ut i alla hörn och kanter, för det kom jag på att jag inte har gjort ännu (snabb tjej).

Jag känner mig hemsk ikväll. Så fruktansvärt hemsk.

LOTS OF LOVE, E

Full rulle, kanelebulle.

Usch vad jag är trött. Natten spenderades mestadels i telefonsamtal med Oskar. Stackarn fick inte sova för att jag ville ha sällskap. När han inte orkade längre satte jag mig vid datorn och hängde på facebook som var lika dött som dom i graven. När klockan var 5.00 gav jag upp och beslagtog Marcus säng där jag snabbt somnade. Och vaknade 8.30? Helt sjukt. Då låg jag och försökte somna om men det gick ju såklart inte.

Tog 12.55-bussen hem till huset och här har det slitits vill jag lova. Har plockat i ordning med alla (och det var inte lite) kläder i rummet, lagt in i garderoben och flyttat ut lite saker. Nu ser det hyfsat ut och jag har precis bytt om till stallkläder. Pappa skjutsar mig snart till stallet och sen ikväll så bär det av hem till Madeleine igen. Vi saknar varann så mycket, mmm. Får se vad vi hittar på för mysigt under kvällen. Imorgon drar vi iallafall till Eskilstuna!

LOTS OF LOVE, E

En helt vanlig tisdag.

Drog från Oskar vid tre idag. Tog Malmköpingsbussen från Stängnäs och återvände till den bekanta hemmatrakten. Vid Dunker fick jag även sällskap av fina Emma, trevligt. Fick sedan sitta i Malmköping ett tag för att invänta min buss till Flen. När den väl kom så ringde jag och pratade lite med Carro och Wictoria om kvällens planer osv. Visade sig att Stinky skulle ha fest i Malmköping. Blev lite taggad, men sen kom jag på att jag inte hade någon dricka och inte visste hur jag skulle komma hem eller vem jag skulle gå med osv. Så jag åkte till Flen, och eftersom bussen till Skebokvarn inte gick på ett bra tag släpade jag mig genom hela staden i kylan hem till Malin.

Här blev jag kvar. Lämnade ett meddelande till huset där hemma, men det verkar som att dom inte riktigt bryr sig om vad jag har för mig på dagarna och nätterna. Skönt faktiskt. Så vi drog med sju-bussen till Katrineholm, ett av våra dagliga tidsfördriv. Där träffade vi Freddy och hängde på 7-eleven. Fett coola. Köpte även med oss chips, ostbågar och dipp innan vi tog 9-bussen hem till Flen igen. 

Här har det varit helt galet sen dess. Musiken är på för fullt, skålarna är fyllda och vi är bara allmänt störda. Bjöd även in Oskar via samtal så han fick vara med på ett hörn. Han tyckte nog mest att vi var jobbiga. Men iallafall. Vi är inte riktigt som alla andra, och vem fan vill vara det?

LOTS OF LOVE, E

Stallarholmen.

Första dagen på lovet spenderades lång tid i sängen. Fick sedan ork till att gå ner att fixa lite lunch eftersom ingen ville ge mig frukost på sängen. Efter tog jag mig ut i kylan och släpade in nio kassa med ved. Tyckte jag var riktigt bra jobbat med tanke på att jag blev levande begravd på köpet. Men de tyckte tydligen inte pappa eftersom de första han började gnälla om var att jag inte hade tänt någon brasa när han kom hem. Tack för den. Så jag tog mig genom duschen, packade mitt pick och pack och drog mig mot Stallarholmen för första gången i mitt liv. Är nu parkerad hemma hos Oskar där jag kommer att spendera natten (och kolla på skräckfilm, aaah). 

Får se när jag återvänder till hemmaplanen imorgon, blir antagligen till att träffa Tobias. Om han inte ska träna dvs. Men jaja, bra start på lovet. Nu får ni ha en fortsatt trevlig kväll.

LOTS OF LOVE, E

How long will I be waiting? (untill the end of time). I don't know why I'm still waiting couse I can't make you mine.

Ibland gör man saker för att få reda på en eller flera reaktioner. Det är vad jag vill ha. En rekation. Det jag inte vet, är vems eller vad för slags reaktion jag är ute efter. Stänger av tankarna för ikväll. Kryper ner i sängen i min ensamhet och kollar film. En hel veckas ledighet är vad jag behöver.

LOTS OF LOVE, E

YOU'RE THE ONLY SUNSHINE IN MY LIFE.

Hade en underbar natt med min lilla babe. Jag tog dock en liten powernap och då passade hon på att låna min msn och facebook lite grann, de va ju lite mindre roligt. När vi klev upp idag så blev det megafrukost med en stor jävla kopp varm choklad, yoghurt och ugnsgräddade mackor med skinka och ost, mmm. Sen bar det av till stallet där jag var allmänt cp och lekte häst. Vi gjorde även lite nytta och mockade, fixade lite vatten till pållarna i hagen, vattna grisen och fixade med foder. Mallan var duktigt och sopade också medans jag gosade med katten. 

Sen bar det av hem då det blev brottningsmatch i snön innan vi gick in och bakade kladdkaka med spotify på högsta. Riktigt jävla mysig dag. Nu har hon precis skjutsat hem mig (hon är lika cool som jag och övningskör) så nu sitter jag och gör ingenting alls. Som vanligt när jag är hemma. Oskar kommer eventuellt hit. Då kanske det kan bli en rolig söndag också. Annars blir det nog att bara chilla framför datorn och kolla film.

LOTS OF LOVE, E

IN THE MIDDLE OF NOWHERE.

Changed plans, tog mitt pick och pack och drog ut till min babe mitt ute i ingenstans. Gratis taxi är inte helt fel en lördagskväll som denna. Blir alltså ingen Mean Girls 2 eller värmeljus, men en natt med Mallan är fan inte bottennapp. Vi har redan hunnit prata allvar och proppat i oss en fet portion äppelpaj, mums.

Så, nu vet ni vad jag har för mig ikväll. Hoppas ni är avundsjuka.

LOTS OF LOVE, E

Massage, film och levande ljus.

Haft en underbar dag i stallet, trots kylan. Lärt mig massor av nya småsaker som har gjort stora framsteg i min ridning. Vi blev även filmade under första ridpasset för att verkligen se hur våran sits såg ut. Fick lite smått panik först, men det var riktigt intressant att se. Vi har alltså haft teori, ridit två dressyrpass, ätit mat samt annat gott och bara haft allmänt mysigt.

Nu är jag hemma, håller på att tankar ner Mean Girls 2 som jag ska chillkolla på ikväll. Har även masserat pappa och snart ska jag ställa mig i duschen för att få tillbaka min kroppsvärme. Blir att tända lite ljus och skapa värsta mysstämningen i min ensamhet. Är öppen för sällskap, så de är bara att höra av sig.

LOTS OF LOVE, E

Mot Lindsberg.


Beger mig till stallet piggare än någonsin. Eller? Dressyrkurs hela dagen, så vi hörs senare.

LOTS OF LOVE, E

Falskhet är en del av vardagen.

Precis hemkommen efter ett litet ös i Flen. Hade väldigt trevligt tillsammans med vissa personer, andra inte. Jag tycker att människor kan vara så svåra. Komplicerade. Undra hur många som säger att dom tycker om en fast dom egentligen inte gör det? Hur många gånger har man inte hört på när någon snackat negativt om någon, sedan sett den springa och krama den och prata på som att dom var bästa vänner? Det får en ju att fundera vad människor egentligen tycker. När man står tillsammans är allt glatt, frid och fröjd. När man vänder ryggen till så får man kniv efter kniv i ryggen. Och det värsta är att man aldrig vet om det. Osynliga knivar.

Tycker faktiskt att det är ganska töntigt. Varför låtsas tycka om någon när det egentligen är det sista man gör? Man gör ju bara sig själv till åtlöje. Fast det är ju riktigt roligt om man vet om att en person i själva verket inte gillar en, men har ett fint skådespel varje gång man ses eller stöter på varann. Jag kan umgås med personer jag ogillar, säga hej och bete mig som folk. Det gör ju stämningen så mycket trevligare. Men om den däremot vill ha kramar och fråga hur det är osv blir det bara för mycket. Varför fråga om man egentligen inte bryr sig?

Vad jag vill säga är att jag är trött på personer som inte kan stå för vad dom tycker. Gömma sig bakom en lögn eller en mask. Spela någon dom inte är. Känna något dom inte känner. Nej, det är bara patetiskt. Och jag hoppas att dom som gör så lär sig i längden att det är bättre att säga som det är. Världen går inte under pga. det. Jag lovar.

Men nu ska jag sova. Upp tidigt imorgon på dressyrkurs i stallet. Blir borta hela dagen, just so you know. Sen kommer jag antagligen sova tidigt och långt in på söndagen. Skönt att slippa kämpa sig upp vid sex på måndag iallafall. Lovet kunde inte komma mer perfekt.

LOTS OF LOVE, E

S P O R T L O V

Obeskrivligt känsla att komma in i värmen igen. Slutade vid ett efter en totalt världelös lektion och begav mig till stan för att möta Oskar. Vi vandrade in på Expresso House och köpte något att fika och värma oss med. Eller, han betalade. Gulligt. Sedan satt vi där timme efter timme och pratade om allt och inget, riktigt trevligt. Begav oss mot stationen vid halv fyra där vi möttes av ett försenat tåg (de fatta man ju). Där mötte vi även Jennie. Vi bestämde oss för att ta bussen hem istället, så jag tackade och sa hejdå till Oskar innan vi forsatte mot busshållsplatsen.

Inga stora förseningar på bussen iallafall, så jag hann med bussen till Skebokvarn utan problem. Så nu är jag ensam i stora huset och typ halvsover. Måste ta in ved, men jag har verkligen ingen ork. Kan ta igen det imorgon när det är ljust ute. För övrigt så drar jag förmodligen på fest ikväll med Carro och annat trevligt folk. Känner att lovet startar riktigt bra. Men nu måste jag sova lite, samla ork sådär.

Jag just nu: telefon med papi

LOTS OF LOVE, E

TO COOL FOR SCHOOL.

Sitter i datasalen och chillar life. Inte för att jag inte orkar jobba, utan för att vi inte har fått några uppgifter. Hänger på facebook och försöker hitta planer till helgen. Om en kvart är det lunch. Tur för jag är fett med hungrig. Sen ska vi ha matte, sista lektionen innan sportlovet. Helt underbart. Ska träffa Oskar efter skolan också, gå och ta en fika och bara njuta av livet. Låter inte helt fel det heller. Nu ska jag återgå till att göra ingenting. Folk kanske tror att jag jobbar eftersom jag skriver för fullt, hur skulle de se ut liksom?

LOTS OF LOVE, E

2011-02-17

LOTS OF LOVE, E

EN EVIG VÄNTAN.

Precis kommit hem från stallet, ätit, duschat och krypit ner i sängen. Går många filmer på tv ikväll, American Pie: Naked Mile, Scary Movie eller Iron Man. Komedi, skräck eller action? Lär ändå somna snart, så spelar ingen roll. Övningskörde till stallet idag igen, inte för att skryta men det flyter på riktigt bra. Längtar verkligen tills jag blir 18 och tar körkort. Tänk att aldrig behöva vänta, missa eller passa bussar. Som idag till exempel, bussen från Eskilstuna mot Nyköping var riktigt seg pga. folket som skulle på och av med barnvagnar osv. Så när vi kommer till Sparreholm ser jag Flens-bussen åka mot Skebokvarn, utan mig. Då blir man inte så taggad av att kliva av bussen och veta att det är minst 1 timmes väntan på nästa buss, i kylan, med strumpbyxor och skinnjacka.

Som tur var underhåll min fina vän Wictoria mig. Underbar människa hon, fick mig ett par riktigt goda skratt men även lite serious talk. När jag väl kom hem till värmen så var det dags att byta om och köra till stallet. Där fick jag rida Patzy igen. Gillar henne starkt. Blev lite senare än vanligt dock för att vi slog ihop oss med gruppen efter oss pga. folkbrist men nu är jag ju iallafall hemma och ligger och myser under täcket. 

Men nu till det viktiga: vart är festen i helgen? Alla vill väl ösa för att fira att det är lov. Jag är öppen för alla förslag, så hör av er förfan. Men nu ska jag fortsätta hoppa mellan filmerna.

LOTS OF LOVE, E

Allmänna Idrottsklubben.


DERBY PÅ GÅNG. AIK - Djurgårdens IF. Passar ju perfekt med en vinst nu när klubben fyller 120 år,
stort jävla grattis. Svart och gult, livet ut ♥

LOTS OF LOVE, E

PIPPI LÅNGSTRUMP

Den hemska dagen igår fick ett underbart slut, precis som jag förväntade mig. Tog bussen till Carro, min sockertopp som mötte mig vid skolan, så fick vi gå hela vägen i kylan hem till henne. Satan vad kallt det var. Men där satte vi på bastun och det var nog dagens bästa, helt fantastiskt skönt. Satt där och njöt med varsinn chokladmask, sexigt värre. Gick sedan och duschade och pratade lite med Björne i skype innan vi gick ner i myskläder och käkade äggmackor och kollade på Spårlöst (försökte även plugga men de gick ju som de gick). 

Efter det packade vi med oss grillchipsen till övervåningen, kröp ner i sängen och kollade på Farsan. Där somnade vi sen tillsammans, hur mysigt som helst. Inte kontsigt att man inte ville gå upp i morse. Gjorde inte saken bättre att termometern visade -13. Höll på att dö på vägen till bussen.

Vi satt sedan och käkade frukost på bussen till Malmköping och sov på bussen till Eskilstuna där våra vägar skildes åt. Då var det bara att trampa upp för alla trappor i G-huset och in till danssalen. Där skakades det rumpa vill jag lova, grymt kul. Sen var dagen ganska tråkig. Typ släpat mig själv överallt och inte sagt så mycket. Mått illa har jag gjort också, magsjukan som spökar? Släppte lite på bussresan hem iallafall då jag, Frida och Sandra muppade oss som vanligt. Underbara brudar kan jag lova.

Nu sitter jag hemma och kollar på Pippi Långstrump på de Sju Haven. Charmig tös. Är hur trött som helst, funderar på att sova lite. Finns inte mycket bättre att göra en dag som denna. Inget plugg heller, skapligt skönt. Och bara tre dagar kvar till lov. Livet är förjävla nice.

LOTS OF LOVE, E

LYCKLIG TJEJ.

Denna dag visade sig ha en ljus sida, om sådär en timme drar jag hem till världens finaste Carro och myser för fullt. Jag kan nästan lova att det kommer vara den mysigaste och underbarast alla hjärtans dag jag har haft i hela mitt liv. Inget blir misslyckat tillsammans med den bruden. She makes me smile. Bäst att jag fixar engelskan och packar så allt är klart, jag och tid är liksom inte bästa vänner.

LOTS OF LOVE, E

jag vill spotta på alla söta kärlekspar.

Idag är det den mest patetiska dag på året för alla dom som inte har någon speciell vid sin sida. För såna som jag. Det gör inte saken bättre att hela dagen har varit och antagligen kommer fortsätta vara ett helvete.

Klockan ringde vid sex, men eftersom jag hade en sån fruktansvärd ångest och huvudvärk så stängde jag av skiten och låg kvar. Kvart i sju kom mamma in och sa att jag måste gå upp, så jag gjorde det. Men bussen missade jag. Orkade inte gå upp till mamma och säga att hon måste skjutsa mig till Sparreholm (för typ tionde gången den här terminen) så jag tog istället bussen till Flen kvart över och sedan tåget 07.54. Satte mig på en ledig plats i mina fina mjuksibyxor, oranga (?) datorväska som ser ut som en väska man hade i 2:an, otvättat hår och gammalt smink. Fräsh tjej. Somnade gjorde jag också, vaknade av att jag snarkade. Fick ett sms av Frida som undra vart jag hade tagit vägen, själv visste jag knappt att jag satt på ett tåg förens högtalarna ropade "nästa station Eskilstuna, Eskilstuna".

Stormade in med andan i halsen försenad till klassrådet, slog mig ner på en stol full av ångest. Sandra och Frida skrattade åt mig. Min mentor frågade om det var krångligt att ta sig till skolan i morse eftersom jag var sen. Nej, sa jag.. jag bara valde att inte gå upp ur sängen. Hon blev lite småtjurig, men jag har lärt mig att man ska vara ärlig. S och F skrattade ännu mer. Sen var det dags för tema-lektion och redovisning av tobak. Våran film blev succé och nu ska vi göra en om alkohol också. Underbart kul. Efter det slutade vi = 10.15. Värd dag.

Vi sprang till Fristadstorget för att hinna med 10.19-bussen, men icke. Då drog vi istället in på Hemköp och köpte chips sen vidare tillbaka till skolan och satte på Bert: den siste oskulden på min dator. Hungriga som apor var vi också, så vi gick till matsalen och käkade snoppkorv med spermasås och potatis. Jag disikerade min korv och Sandra och Frida skrattade åt mig ännu mer. Sen började våran upptäcksfärd mot Rinnmans gymnasiet där vi skulle hälsa på Emma, Jea, Aylin och Bella. Hittade faktiskt efter ganska många om och men. Pratade lite skit där innan vi hoppade på bussen 12.15 mot Malmköping. Jag fortsatte vidare mot Sparreholm, och när jag skulle hoppa av så fastnade jag med min ena byxficka i ett armstöd så byxorna drogs neråt. Höll på att dö. Och att jag svängde och dingla med den barnsliga väskan fick mig att leta efter en påhittad pistol att sikta mot huvuvdet med.

Nu är jag iallafall hemma, levande och ångestfylld. Har fortfarande ont i huvudet och ingen ork till någonting. Har försökt tända en brasa här uppe, men det går inte så bra som jag hade tänkt mig. Men det är väl tanken som räknas? Hoppas att pappa förstår mig. Nu ska jag sova, sen ska jag översätta en engelsk text. Gud vad jag älskar alla hjärtans dag. Önskar att C vore här

LOTS OF LOVE, E

THE BOTTLE IS MY ONLY FRIEND

Ber om ursäkt för min hemska uppdatering, jag har ingen ursäkt så ni får helt enkelt bara vänja er vid att jag kan försvinna lite under korta perioder. Inget jag gör med vilje, det bara blir så.

I fredags så drog jag till Malmköping efter skolan, gled runt lite med Sandra, Aylin och Emma. Emma undrade om jag ville hänga med hem till henne och slagga, men jag hade eventuellt redan planer med Joy och Wictoria. Försökte få tag på båda för att kolla hur det blev, men den ena hade mobilen avstängd och den andra låg och sov. Slutade iallafall med att jag tog bussen till Flen och vidare hem till saknade Malin. En timme efter det satt vi på bussen hem till mig där vi bara hade allmänt mys hela kvällen.

Vaknade upp sådär vid tio på lördagsmorgonen och tog bussen in till Flen 11.18, dumpade av Malin vid macken och drog mig vidare mot Patricia. Där var det ingen som öppnade eller svarade när jag ringde. Men jag stod tålmodigt kvar och strax efter det vandrade hon in genom porten tillsammans med två hundar. Hängde där en stund innan jag gick till Coop och köpte lite smått och gott till kvällen innan jag gick till station och tog 13.20-bussen tillbaka till Skebokvarn tillsammans med Malin.

Hemma hos mig var det klädkris och kläder överallt kan jag lova. Hann knappt städa innan resten av gänget ramlade in. Vi gjorde sånt som vi alltid gör plus lite till. Skrattade, pratade allvar, dansade, bakade pizza, skrattade ännu mer, fixade oss, taggade och uppfann en ny slags karusell. När klockan blev framåt 21.30 hämtade Rebeccas mamma oss och körde till Björnes 18årsfest i Dunker. Sen var vi igång!

Vi går inte in på så mycket detaljer, men mycket var det som hände. Men det var en riktigt lyckad fest, en av dom bättre, och det var med ett leende man hoppade (vinglade?) in i bilen (bakluckan för min och Malins del) med musiken på max. Vi hann knappt innanför dörren innan jag värmde dom pizzabitar som blev över, ramlade på köksgolvet och satte på vatten för att koka ägg. Dom äggmackorna ligger varmt om hjärtat ännu, eller vad säger du Madeleine?

Idag vaknade vi ännu en gång vid tio mer eller mindre. Det dröjde inte länge innan Jennie och Rebecca lämnade huset och strax efter dom även Madeleine och Linda. Då var det bara jag och Malin kvar, as usually. Vi låg mest och klagade över ett bankande huvud och gårdagens minnen. När jag sedan tömde innehållet i väskan fick bådas ansikten ett ganska förvånat uttryck och vi fick en hel del svar på varför vi mådde som vi mådde. Vi vinglade ner och gjorde i ordning några mackor och kröp ner i sängen och kollade på Stuart Little. En riktigt charmig film. Efter den gick vi över till Pippi Långstrump rymmer hemifrån. En ännu charmigare film. 

Efter det tvingade hon med mig ut för att vänta på bussen. Motvilligt lyfte jag mig ur sängen, drog på mjukisbyxor, uggs och en jacka, och gick ut som värsta lodisen i kylan. När jag kom in igen var jag lite duktig och fixade i ordning alla madrasser och täcken i rummet innan jag la mig till rätta under täcket igen framför datorn. Det är så jag har spenderat min tid fram tills nu. Inte har jag orkat plugga heller, men det finns det tid för imorgon eftersom jag slutar 11.30!

Nu är det nog snart mat. Hoppas deet iallafall, magen börjar bli hungrig. Sen ska jag ta mig genom duschen innan jag återigen landar i sängen och kollar på Wallander. En vecka kvar i skolan innan lov, helvete vad skönt!



LOTS OF LOVE, E

2011-02-11



LOTS OF LOVE, E

KEBABPIZZA


Matdags: hemmagjord kebabpizza. I love it!

LOTS OF LOVE, E

RÖKNING DÖDAR.

Har precis gjort klart och brännt ner vårat tema-arbete, vilket innebar att göra någon slags redovosning om tobak. Min grupp valde att göra en egen dokumentär som vi filmade idag. Nu har jag klippt och fixat sen jag kom hem efter skolan (dvs. vid 17.00) så nu får det vara som det är, orkar inte lägga ner mer energi.

En söt liten gruppbild på mig och mina arbetskamrater Tindra, Ida och Josefine.

LOTS OF LOVE, E

"Detta fält måste fyllas i"

De värsta är inte att känna sig ensam, det är att min inte gör något åt det. Idag har jag sovit hela dagen, tog mig upp vid 12 då jag gjorde mig en mättande frukost för att skippa lunchen. Pappa och mamma gick ut på en promenad, och jag erbjöd mig att plocka undan massa saker i mitt rum så att vi kunde börja bygga på min helväggshylla. Tror ni jag gjorde det? Nej. Jag fastnade istället framför filmen Spy Kids. Satt och försökte komma på någon att göra, tänkte hur längesen de var jag umgicks med någon. Men tankarna förblev bara tankar och jag satt och halvsov i fotöljen tills mamma och pappa kom hem igen. Strax efter det åkte dom in till Flen för att äta lunch. Tänkte att jag kunde hänga med och träffa någon så jag spenderade dagen på något vettigt sett. Gjorde jag det? Nej jag satt kvar där i min ensamhet. Tillslut fixade jag iallafall iordning i rummet, så det bara var att sätta igång när tiden fanns. Sedan satt jag framför tv'n tills det blev mörkt ute. Då blev jag arg på migsjälv. Spenderar man en hel dag sådär så kan man fan inte klaga på att man aldrig har tid att träffa någon längre. Jag hade kunnat hört av mig till vem som helst i princip. Men tröttheten var starkare än viljan. Som vanligt. Men hyllan är iallafall på gång nu. Och i helgen ska jag träffa världens finaste vänner, missa två fester och bara vara glad.

Nu blir det sängen i väntan på Wallander. Kanske passar på att plugga lite.

LOTS OF LOVE, E

2011-02-06



LOTS OF LOVE, E

SÅS ÄR SOM KÄRLEK

Idag ringde min klocka exakt 09.00 och väckte mig från min skönhetssömn. En stund efter det kom pappa in och fick mig att släpa mig upp ur sängen och få på mig lite kläder. Gick ner och käkad frukost och när energin hade fyllt mig gick jag ut och startade bilen innan pappa kom och slog sig ner bredvid på passagerarsätet. Så övningskörde jag till mellösabadet där jag lämnade över bilen till pappa och övergick till min kusins fyrhjuling.

Det är alltså där jag har spenderat min dag. På isen i Mellösa tillsammans med kusin och en hel del andra människor och några fyrhjulingar. Jag måste bara säga att jag är grym på hojen och jag ska köpa mig en egen efter sommaren. Ska ju sommarjobba så då får man ju ihop lite cash, mmm. Dock så blev det lite kallt med uggs eftersom dom drar åt sig så jävla mycket vatten. Det var en ren lycka när mamma kom och hämtade mig vid halv 4. Inte för att jag ville lämna isen, men det var skönt att komma in i en varm bil och ta av sig alla blöta kläder.

Just nu sitter jag och kollar på I rymden finns inga känslor tillsammans med mamma och pappa. Fast det är paus nu eftersom dom skulle ner och laga mat. Så då passar jag på att uppdatera lite. Jag är fett med trött. Och fett hungrig. Är även arg för att det inte går att fixa falskleg på ett enkelt sett. Pappa och jag googlade lite på det tidigare, men allt är ju utländskt. Fuck och dö. Jag som vill se Björn Rosenström på Amazon i maj. Får se till att hitta någon som är äldre men lik mig och låna leget, annars får jag smuggla in mig själv på något sett. Att livet ska vara så komplicerat som mindreårig.
LOTS OF LOVE, E

CAROLINA WAERMÖ


Kärlek till dig ♥

LOTS OF LOVE, E

GRYMT FILMTIPS

Jag såg den. Jag älskade den. Nu ska jag sova.

LOTS OF LOVE, E

WHEN I DRIVIN' IN MY CAR

Började dagen med att försova mig (någon som är förvånad?), missade bussen så världens bästa pappa fick lämna sängen och köra mig till Sparreholm. Där stod även Sebastian och väntade så vi stod och pratade lite innan bussen kom och det bar iväg mot Malmköping. När bussen kom dit var det endast en människa som hoppade på i den vanligtvis överfulla bussen? Blev ganska chockad. Visade sig att 07.35-bussen hade varit väldigt sen och alla hade trott att den var 07.45-bussen och tagit den istället. Men bäst som man är, så körde vi om den i vid Bäckåsen.

Första lektionen var hantverk där vi hade manikyr. Jag fixade Sandras naglar och hon fixade mina. Behövdes och nu är dom mycket finare än vad dom var innan även om diamanterna har ramlat bort. Efter den långa lektionen hade vi lunch och en väldigt lång rast, så jag, Sandra, Sabina och Erika drog till Bambu City och käkade buffé, nomnom. Fulla med ny energi laddade vi för dom två sista lektionerna, svenska och engelska, innan dagen slutade.

Kom hem vid halv fem och strax efter drog jag och pappa ut och övningskörde för första gången! Astaggad men skitnervös. Gick däremot otroligt bra. Vi började att starta nerifrån Lokalen då jag fick lära mig dom lätta grunderna. Sedan åkte vi en sträcka och stannade till vid en bussficka där vi gick igenom speglarna. Sen bar det iväg på allvar. Körde mot Flen, svängde av mot Mellösa och in vid Talaris. Där tränade vi på krypkörning, och det var då inte det lättaste. Sen bar det av hemåt igen och jag fick parkera bilen i carporten. Snorhalt fan, höll på att glida in i snödrivan. Men känner mig ändå riktigt stolt, fick endast två kärringstopp och lyckades låta bli att blända allt för många förare (blev däremot bländad, de var väldigt irriterande). Så från och med nu kommer jag antagligen vara ute och köra så mycket som möjligt. Det är grymt jävla roligt och inte alls så läskigt som jag gått runt och trott. Jag och min Subaru, min Subaru och jag. Eller våran.

Egentligen skulle Carro kommit hit och sovit här ikväll, men det blev knas med tid och skjuts så vi flyttade det till en annan dag. Och mina enda helgplaner har nu sabbats också. Tänkte ta tåget upp till Stockholm och överraska min kusin som fyller 16 imorgon, men när jag frågade min farbror hur deras planer var så sprack det. Aja, det är bara att vara öppen för nya förslag och köra som vanligt. Det brukar alltid lösa sig.

Bjuder på en liten busigt söt bild från gårdagen på mig och C

LOTS OF LOVE, E

JOHN BLUND ÄR SVÅR-RAGGAD IKVÄLL

Onsdag. Halva veckan avklarad. Skönt!

Drog och käkade kebab med underbaraste Carro i skolan idag, tillsammans med Ida, Caisa och Malin (fett cool jag är som hänger med 2:orna). Har annars gjort ett idrottsprov, dramatiserat en dikt för hela klassen, blivit övergiven och känt mig väldigt ensam i mattehuset. Men annars var skoldagen helt okej och jag måste säga att Sandra är en underbart knasig vän.

Jag gör lika mycket på mattelektionerna som alltid, bra jobbat.

Efter plugget drog jag hem, chillade i rummet och drog sen till stallet. Fick rida lilla bitchen Patzy. Hon är söt. Vi körde lite dressyr och jobbade på avsaktningar och övergångar nu när underlaget är som sämst. Ge mig vår, sommar och värme tack. Fast idag tittade ju faktiskt solen fram, glad tjej. I slutet av lektionen då jag lät tanten gå lite som hon ville medans jag satt där med långa tyglar och utan stigbyglar så blev hon livrädd för Bengt som gick runt och sandade. Swooush sa det, så var hon på andra sidan ridbanan med en något chockad emma kvar på ryggen, haha.

En överdrivet svettig och nyrullad liten bitch, men jag gillar henne

Fick skjuts av Nettan till repet där jag satt och lyssnade på när pappas band fixade och mixade, Fick även hoppa in som körsångare igen, så jag har varit lite rockstjärna idag också. Tillslut bar det hem till Skebokvarn där jag tog mig en tallrik mat, käkade, hoppade in i duschen, borstade tänderna och kröp ner i sängen skittrött. Men gissa vad som hände då? Jag blev överdrivet pigg. Wonderful.

Imorgon ska vi ha manikyr på hantverken. Sen kommer pappa till skolan och ska få helkroppsmassage av någon i 3:an. Fett skönt. Och gissa vad som händer sen när han är klar och jag har slutat? Jag ska köra hem från Eskilstuna. Fett nervös. Aldrig kört bil förutom då när man var liten och satt i pappas knä och vred på ratten. Men det ska bli kul, jag tycker ju om bilar. Sen kommer Carro hem till mig, vi ska gå upp 200 kilo. Tagga.

Men nu måste jag försöka sova, kommer aldrig orka upp imorgon annars. Så jag avslutar detta inlägg med att gratta Björne som blir 18år idag. Stora killen. Jag vill också bli 18.

LOTS OF LOVE, E

S-Å.T-R-Ö-T-T

Jag blir så trött. Så jävla trött. Det börjar bli lite för mycket sånt här skit som fyller bloggen nu, jag vet, men just nu orkar jag inte med DEN HÄR skiten längre. Dag in, dag ut säkert sjuttio procent av mitt liv. Man undrar ju om ni hör era ord, hör hur det låter.

Just nu vill jag bort. Ut. Men jag är instängd. Svårt att andas. Nu är det mat.

RSS 2.0