EN LÅNG UPPDATERING.

I torsdags åkte jag till Stallarholmen för att övernatta hos min vän Oskar. Hos han chillade vi mest, drog och käkade pizza, kollade en hel del filmer och bara levde livet. Somnade någongång under natttimmarna vilket ledde till att vi försov oss ganska rejält på fredagsmorgonen. Visst hade vi hunnit med bussen om vi orkat, men sängen var så mycket skönare så vi låg kvar hela dagen vilket ledde till en liten spänd stämning när hans pappa kom hem efter jobbet, hehe. Dock så gjorde vi båda lite nytta genom att plugga ett bra tag. Till middag blev det pizza igen, nyttig tjej här. Bestämde mig för att stanna en natt till och det var lika bra eftersom pappa skulle ta hem DD-gänget och ha herrmiddag. Ännu en kväll chillade vi mest, kollade ännu mer film och somnade återigen efter midnatt någongång.

På lördagen vaknade vi otroligt tidigt vilket verkade fruktansvärt onödigt eftersom det var just lördag. Men vi lyckades fördriva tiden genom att sova lite mer osv. Egentligen skulle jag dra hem någon gång under dagen, men vi hade pratat om att vi skulle kolla på bio så vi kollade upp om de skulle gå någon bra innan jag checkad ut. Visade sig att Malin skulle vara med Rasmus och att dom också hade tänkt gå på bio, så vi slog ihop våra kloka huvuden och gick tillsammans. Winter's Bone blev tillslut vårat val och vid kvart i sex hämtade vi ut biljetterna i Eskilstuna. Efter det gick vi till Phenix och käkade. Kebabtallrik för min del, mmm. Ännu nyttigare tjej. Sen fick vi i princip springa till bion för att hinna. Tog plats i säkert världens minsta biosalong längst bak och tittade med spänning. Och filmen sög, verkligen sög. Så vi fördrev tiden genom att ha popcornkrig och mobba ut Ras-musen. Det var iallafall kul och när filmen var slut och lamporna tändes så sprang vi ut därifrån för att slippa städa. Tydligen hade en kille som suttit framför oss tittat bak och sagt "shit, kolla" till sin kompis. Vi hade iallafall jävligt kul.

Sen tog M och R bussen till Skiftinge medans jag och O fick skjuts till Strängnäs där vi tog bussen till Stallarholmen. Trötta var vi, iallafall jag, så jag parkerade mig i sängen i väntan på att en bra film skulle sättas igång. Tillslut blev det Taken och jag låg och kollade medans O somnade vid min sida, sött. Ingen av oss kollade klart på filmen och ingen av oss var egentligen vaken när O gick för att stänga av datorn. Sen somnade vi iallafall helt och vaknade när klockan var 07.15(?!) idag. Man undrar ju var det är för fel på oss. Låg iallafall där och latade oss fram till 11-12 innan vi gick upp för att äta frukost. Underbart väder var det och full rulle i huset. Hans pappas sambo, Ingegärd, fyller nämligen år idag och dom skulle få massa gäster vid ett. Jag passade på att fly med bussen till Strängnäs när dom första droppade in (inklusiv hans läskiga farmor). Sen tog jag tåget till Eskilstuna och mötte Malin och Rasmus vid busshållsplatsen där vi väntade på Nyköpingsbussen hem (ett jävla resande). 

Nu är jag hemma, och det känns skönt. Dock så har allt bara gått fel för mig. Internet är totalt dött i mitt rum så jag har kämpat hela kvällen med att försöka få igång det med hjälp av pappa. Tillslut gav jag upp och tog med mig datorn ner för att koppla in internetkabeln direkt till min dator. Men vad hände då? Det fungerade! Så sädningen räcker tydligen inte längre upp till mitt rum, lovely. Kan inte säga annat än fuck my life. Jag som är helt beroende av spotify på kvällar och nätter. Pricken över i:t är ju att msn inte går att öppna. Pappa tror att det är virus på min dator, blir nog att ta en sväng till en datorläkare.

Nu ska jag nog ta mig till duschen sen ner i sängen. Imorgon måste jag komma i tid (eller överhuvudtaget) till skolan. Har haft fem lektioner den här veckan. Inte bra, inte bra. Jag måste verkligen ha mitt studiebidrag kommande månad så det får inte sabbas pga. för hög frånvaro. Och en annan sak: jag ska vara nykter under hela mars. Jag har lyckats i 2 veckor redan, så håll en tumme för mig kära läsare.

LOTS OF LOVE, E

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0